Kedves kezdő kenyérsütők, mielőtt felteszitek a kérdést, hogy milyen gépet vegyetek vagy hogy milyen kenyeret süssetek elsőre, feltétlenül olvassátok el, kérlek, ezt a hozzászólást, ahol megkapjátok a legfontosabb infókat az elinduláshoz -úgymint gépleírásokat, tapasztalatokat és recepteket: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67615512&t=1001728
nem :) en irtam el. 100 g egyeb, de ebbe nem is gondoltam bele a folyadekot. Az 300 ml megy bele. az egyeb ilyenek: burgonyapehely, sikér, margarin, so, cukor, keves fuszer...
nem nagy, 450 g lisztbol keszult. Kb 100 g az egyeb jarulek, ossz lehet 550-600 g-os.
De megint ugy jartam, hogy masodik kelesztes utanra szepen megemelkedett, aztan ahogy beleraktam a forro jenaiba, osszeesett. Legkozelebbinel (ismet) azt probalom ki, hogy szilikon lapon kelesztem masodjara es ugy rakom a sutobe.
Erdekes, hogy 450 g liszthez 25 g elesztot adok es megis tomor a kenyer.
azt hiszem van meg mit tanulnom :))) a MESTER-tol!! :))) hogyan lehet tappancs mintas repedeseket letrehozni a kenyeren?? (vagy az nem is repedes hanem az ejszakai latogato talpnyoma ? :)))
Igen, malátalé... (Ha nem más, ugye, honnan tudjuk?! :P) Mindenesetre akkor sem megnyugtató, ha én akarok malátát tenni a kenyérbe, azt hadd döntsem el én, ne a tisztelt kiszolgáló cég :)))) Kíváncsi lennék, milyen lehet a cukrozott instant malátakávéval :))) Reggeli 2in1 egyben megoldva!
Akinek nincs ideje reggel szendvicset készíteni, az már süsse meg egyben: kenyér+kávé+vaj+párizsi+paradicsom :)))))))