Keresés

Részletes keresés

renesains Creative Commons License 2007.09.09 0 0 2663

Hali mabelle,

Ez így nagyon necces, miért pont engem választanának ebből a kis országból, nekem az ilyenben ugysem lenne "szerencsém", ugyhogy szerintem felesleges feltöltenem ennyi ember közé az anyagomat. (tipp azért jó volt, köszi)

Tényleg addig kell mennem amig nem találok valamilyen kontaktot e téren.

Ugy néz ki most év végétől lenne "sok"melóm, de szivesebben mennék el innen, hogy majd esetleg késöbb is jobban boldoguljak itthon e téren. 

Most jobb nem jut eszembe, de a héten felhívom a Toifor-t, azzal nem veszíthetek túl sokat.

Üdv

Előzmény: mabelle (2649)
Amerigo Gal Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2662
Nem maradt ki,de jobb kétszer.
Tetszik a rendszere....sok van rola a you tube-on.
Előzmény: Zicherman Istvan (2661)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2661
Pardo - kimaradt. Három CIA ügynökkel végzett személyesen.
Előzmény: Zicherman Istvan (2660)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2660
Kadocsnyikov (más néven ,,Öreg", ,,Mester", ,,Mechanikus") - az orosz közelharc rendszerek és a körülöttük zajló kutatások egyik fő guruja. Professzor, a Stratégiai Rakéta erők Akadémiáján oktat. A '60-as évek óta a különleges erők főoktatója. Az elnöki testőrség főoktatója.
A CIA különösen szereti, mivel az előtérben található három aranycsillag közül (a bevetésen meghalt CIA ügynökök) az ő keze munkája (puszta kézzel).
A Rudman, Medvegyev, Kaszjanov triumvirátuson kívül a negyedik, de egyben legnagyobb közelharc-szakértő és kutató a volt SzU területén.
Saját rendszerét teljes mértékben gyakorlati pszichológiára, anatómiára, biomechanikára és biofizikára építi.

Alekszej Alekszejevics Kadocsnyikov

Előzmény: Amerigo Gal (2658)
Amerigo Gal Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2659
Nagybetűvel persze.Meg valami Ryabko nevű medve,eki nem tűnik bonyolult léleknek,csak olyannak aki letépné a fejemet.
Előzmény: Amerigo Gal (2658)
Amerigo Gal Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2658
Üdvözletem István
Ki az a kadocshnikov?Most láttam egy kis filmet róla,mint a bábukat ugy szorta a specnazosokat...
Előzmény: Zicherman Istvan (2656)
Kavics78 Creative Commons License 2007.09.07 0 0 2657

Hi!

A franciát csak viccből írtam.

De amúgy a szakmai kritériumok mik?

(gondolom nem kell egy drótnak a nyakban lenni tele fülekkel de azért érdekelne)

Üdv!

Előzmény: mabelle (2643)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2656
Próbálom beazonosítani a helyszíneket - röhög. Azt mondja ne fáradjak vele. (Mondjuk utolsó két és legelső helyszíneket ismerem; egyről meg már tudom, hogy hol van, de a többi?!).
Sörözünk éppen. itt él, németországban (a felesége kazahsztáni német).
Azt mondja, hogy üdvözli a magyar nemzetiségű parabatokat, akik '87-ben Angolában szolgáltak.
Előzmény: Zicherman Istvan (2654)
recon Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2655
Elkuldtem ujra a hotmail-re.
Előzmény: mabelle (2650)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2654
Teljes lajstrom:
1982 Pashat.
1983 Chong Kal.
1985 Ocotal.
1986 Cuangar, Evale, Cassinga.
1987 Cuito Cuanavale.
1989 Aduwa, Dukambia.
1990 Kano, Ibadan.
1992 Garm, Kalai-Csand, Kudara.
1995 Argun, Tolstoj-Jürt.
Előzmény: Zicherman Istvan (2652)
mabelle Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2653
OFF

hát én akkor még boven alsotagozatos voltam:))
Előzmény: Zicherman Istvan (2652)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2652
Van nálam most egy vendég.
1987, ,,Angolai Sztálingrád" - Cuito Cuanavale mond valakinek valamit?
recon Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2651
OK, elkuldom mindjart meg egyszer. Egyebkent most neztem, 1-en kuldtem, rogton valaszkent az EOD-T levelre.
Előzmény: mabelle (2650)
mabelle Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2650
nem az nincs...:(
Előzmény: recon (2648)
mabelle Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2649
udv

szerintem nem volt gond szemantikailag a mondataimmal:))

1,... ha eddig nem volt.. akkor ilyen igazolvanyod most mar nem lesz .. ha korabban lett volna... es mondjuk 3 eve lejart.. akkor bent vagy a rendszerben.. es egy kis baksisert , meg 1 lada sorert , ha nagyon muszaj elo lehet halaszni...

eleg komoly biztonsagi teszteken, szemscan, uj lenyomat egyeb szar kellett ezeken mar 2005-6 ban atmenni, igy is honapokig tartott az elbiralas...... 2003-2004 ben utanad dobtak 1 nap alatt..... es mint emlitettem magyarorszag lekerult az mnfi listarol

2, lehet utos oneletrajz is, vagy valamilyen korabbi "hadszinteren" osszeszedett kontakt.... ha nincs rokon...

mar tobben megmondtak, igen vannak kint, a toifornal..." igazi"fegyveres kontraktorrol olyan 15-16 magyarrol tudok,, ezek nagyresze legios volt, es valami haverja , főnöke vitte be ide..... volt ugye ez URG-NDI srac , aki megint egy kontakton keresztul kerult oda ....etc

elindulas...
1-
tobb helyen a guglin lehet nyilvanos HR oldalakar is talalni... az iraqban talalhato biztonsagi cegek fel vannak vegig sorolva... az angol nyelvu cvt el lehet kuldeni a kifejezetten erre valo HR címre .......
ez miutan mar van nekik többtizezer,,,,,sok eleg tapasztalt, profi cv.. eleg necces

.. ha nem megy szolj, akkor belinkelek nehanyat
2-
hat az ismerosod ismerosei esetleg.. ha nem esetleg a lanc legvegen vannak...akkor talan tudnak szolni az erdekedben..

ja mielott elfelejtem... van a híres KBR...... igy a gugliba... van online oldal... raadasul a CV-t a geprol lehet feltolteni, nem kell orakat (fluent englishel) szenvedni egy online personal history form-al ..

a legutolso infom szerint vagy 700000 cv van feltoltve, szoval nem leszel egyedul..

Előzmény: renesains (2644)
recon Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2648
Nem tudom mikor kuldtem. A csoportos alkalmazasrol erdeklodtem volna. Ez megvan?
Előzmény: mabelle (2646)
recon Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2647

"Mindenképpen ki kell találnom valamit amig még fiatal vagyok és amig van bennem tűz."

Pontosan ez az, amit nem keresnek a cegek, mert ez az, ami altalaban a halalba visz. A tobb eves (altalaban a hadseregben megszerzett) tapasztalat, a hideg fej, racionalis gondolkodas, jo helyzetfelismero es a jo donteskepesseg a fontos. Ez pedig mind az evek soran "agyazodik be". A legtobb contractor, akivel itt talalkoztam mind 30 folott volt, sokan kozelebb a 40-hez. Erdemes ebben a topicban visszaolvasni Mabelle es Mickey hozzaszolasait. Sokat lehet beloluk tanulni.

Előzmény: renesains (2644)
mabelle Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2646
hello

most lapoztam vissza...28 an jott az utolso
Előzmény: recon (2645)
recon Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2645

Szeva Mab

Megkaptad az utolso e-mailemet? Ha nem, akkor jelezz es elkuldom meg egyszer. Fontos lenne a valasz.

renesains Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2644

Hy,

Aha, ez eléggé bonyolult, mi?

"hogyha eddig sosem voltal usa altal vezetett es ellenorzott operacioban.. tehat eddig sosem volt Dod igazolvanyod... vagy legalabb egy barna MNFI igazolvanyod.... akkor Iraq kilove...."

Tehát akkor még lehet? Nem értek hozzá, de valahol csak-csak el lehet indulni.

Azért hallottam már egy pár embertől, hogy ismerőseik kint vannak és nem hinném, hogy szenátor rokonokkal birnak.

Tehát én ugy gondolom (bár lehet tévedek), de valami megoldásnak kell lennie.

Biztos rengeteg macerával jár, biztos jobban értesz hozzá de azért nem adnám fel ilyen hamar. Mindenképpen ki kell találnom valamit amig még fiatal vagyok és amig van bennem tűz.

A többiek már biztos jól ismernek, én eléggé uj vagyok itt, Te ott vagy most?

l

"legelso hosszaszolasodban feltett elvarasoknak nem tudom megfelelnek -e"

Hát ja, nem vagyok egy nagy survivor, de azért valami izgalmasabra vágyom mint a WC+víz, bár mindkettő fantasztikus dolog :)

Üdv

Előzmény: mabelle (2641)
mabelle Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2643
hi

en nem vagyok igazabol a HR-es, de igen,egy kozepesebb angolszasz contractor cegnel az a tapasztalat, hogy az nem lesz eleg...vagyis olyannal még nem igazan talaálkoztam aki onnan "tovabblepett"

iraqban speciel francia annyira nem kell... en pedig meg 1 arabul tudo usa kontraktorral sem talalkoztam...sőt még a baghdadi usemb-en sincs több mint 5..

iraqban eleg az angol... csak az legyen angol

Előzmény: Kavics78 (2642)
Kavics78 Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2642

Üdv!

Ezek szerint aki a WC-s vizes csapatnál szerzett valami "tapasztalatot" nem elég jó nektek?

Tulajdonképpen mit kell tudnia a hozzátok jelentkezőnek?

Folyékony angol,arab,francia az alap + még mi kell?

Hi!

Előzmény: mabelle (2641)
mabelle Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2641
udv

csak a legszembetunobb problemarol roviden....

hogyha eddig sosem voltal usa altal vezetett es ellenorzott operacioban.. tehat eddig sosem volt Dod igazolvanyod... vagy legalabb egy barna MNFI igazolvanyod.... akkor Iraq kilove.... Magyarorszag nem koalicios orszag, igy semmifele engedelyt nem fogsz kapni mint "new applicant" az mnfi offictol.... pontosabban egy komolyabb nemzetkozi ceg nem fogja bevallalni az extra macerat...(ahhoz vagy kell egy republikanus szenator rokon, vagy pedig egy mindenkit ledobbentő öneletrajz...ami a korabban leirtak alapjan nincs ,) így tenyleg marad esetleg a WC +vizszallito csapat.

mondjuk ok meg a legelso hosszaszolasodban feltett elvarasoknak nem tudom megfelelnek -e
Előzmény: renesains (2639)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2640
Tetszett.
Meg kén zenésíteni, és kész a magyar vadludak nemhivatalos nótája.:)
Előzmény: mickeySA (2635)
renesains Creative Commons License 2007.09.06 0 0 2639

Hy mabelle!

Hát itt vagyok.

Kiváncsian várom, hogy miért mondod, hogy ez az egész füstbe ment terv.

Tényleg örülnék, ha mondanál erről nekem valamit.

Üdv

swordmanus Creative Commons License 2007.08.30 0 0 2638
Udv ismét Bimba! Rég hallottam felőled!
Előzmény: bimba5672 (2637)
bimba5672 Creative Commons License 2007.08.30 0 0 2637
EZ JO!
Amerigo Gal Creative Commons License 2007.08.27 0 0 2636
Good luck, Mickey....S.Y.A
mickeySA Creative Commons License 2007.08.27 0 0 2635

Valamikor vadlúd voltam,
Vadludakkal vándoroltam.
Nagy tavakért lelkesültem,
Tengeren is átrepültem.
Őszi fényben és homályban,
Fel-feltámad régi vágyam:
Társaimmal útra kelni,
Fényt és felhőt úszva szelni.

Majd ha végem itt elérem,
Vadlúd formám vissza kérem.
Jó barátok, ismerősök,
Hogyha jönnek bíbor őszök,
Nézzetek fel majd az égre,
Égen úszó vadlúd-ékre,
S azt mondjátok eltűnődve:
Újra vadlúd lett belőle,
S most ott száll a V-seregben,
Hangja szól a fellegekben."
/Áprily Lajos/

udv mindenki..majd valamikor..

M.

mabelle Creative Commons License 2007.08.22 0 0 2634
mick

privatba uzend meg hogy akkor most hogyan all a szeptember..... nehany napot meg talan Hungariaban is leszek:))
Előzmény: mickeySA (2632)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!