tejfigura, az már a második volt. Íme a teljes filmográfia:
Family Man (2000) .... Jack Campbell
Gone in Sixty Seconds (2000) .... Randall "Memphis" Raines
Captain Corelli's Mandolin (2000)
Bringing Out the Dead (1999) .... Frank Pierce
8MM (1999) .... Tom Welles
Snake Eyes (1998) .... Rick Santoro
City of Angels (1998) .... Seth
Welcome to Hollywood (1998) .... Himself
Face/Off (1997) .... Castor Troy/Sean Archer
Con Air (1997) .... Cameron Poe
Rock, The (1996) .... Dr. Stanley Goodspeed
Leaving Las Vegas (1995) .... Ben Sanderson
Kiss of Death (1995) .... Little Junior Brown
Trapped in Paradise (1994) .... Bill Firpo
Century of Cinema, A (1994) .... Himself
Guarding Tess (1994) .... Doug Chesnic
It Could Happen to You (1994) .... Charlie Lang
Amos & Andrew (1993) .... Amos Odell
Deadfall (1993) .... Eddie
Honeymoon in Vegas (1992) .... Jack Singer
Red Rock West (1992) .... Michael
Zandalee (1991) .... Johnny
Wild at Heart (1990) .... Sailor Ripley
Fire Birds (1990) .... Jake Preston
Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Broken Hearted (1990) (TV) ....Heartbreaking Man
Jonathan Ross Presents for One Week Only: David Lynch (1990) (TV)
Tempo di uccidere (1990) .... Enrico Silvestri . aka Short Cut, The (1990)
Vampire's Kiss (1989) .... Peter Loew
Never on Tuesday (1988) (uncredited) .... Man in Red Sports Car
Moonstruck (1987) .... Ronny Cammareri
Raising Arizona (1987) .... H.I. McDonnough
Boy in Blue, The (1986) .... Ned Hanlan
Peggy Sue Got Married (1986) .... Charlie Bodell
Racing with the Moon (1984) .... Nicky
Birdy (1984) .... Al Columbato
Cotton Club, The (1984) .... Vincent "Mad Dog" Dwyer
Rumble Fish (1983) .... Smokey
Valley Girl (1983) .... Randy
Fast Times at Ridgemont High (1982) (as Nicolas Coppola) .... Brad's Bud
Best of Times (1981) (TV)
Az első jelentős filmje, mármint. Amúgy 19 éves volt. Az első filmjét valóban 17 évesen csinálta, de az a Best of times volt, ami tv film és sok más nem tudható róla.
egyelőre nem találok adatot, ha valaki tud a filmzenéről írja már le.
Azt tudtátok, hogy cage első filmje a Coppola féle Rablóhal(Rourke+Mat Dillon)kb 17 éves volt
a ramblefish fan :)
Sok negatív véleményt hallottam róla, hogy unalmas ás túl hosszú, de nekem nagyon tetszett. Érdekes volt, kicsit izgalmas, pergő, rendkívül jó színészi játékok voltak benne a Russell Crowe és az Al Pacino részéről is.
Nem néztem volna ki a témából ennyire jól sikerült filmet. Persze aki akciót vár, az ne menjen el rá.
A múlt héten láttam Al Pacino új filmjét a Benfentest (The Insider). Régen nem láttam "közönségfilm" kategóriában ennyire lélektani filmet, rengeteg total plan, a szereplők minden rezdülése látszik. Általában az igaz történetek megfilmesítése nem szokott bejönni, de ez király volt, és nem csak Al Pacino miatt. Szinte nem is ö a főszereplő (az első órában egyáltalán nem). A film végig feszült és nem attól, hogy lőnek mint az állat. Már szinte művészfilm.
Érdemes megnézni.
A Kossuth-ban láttam, baromi kényelmetlen volt, a lábam ,hol a számban ,hol a nyakamban volt.
A rövid summázatom az lenne, hogy így jár az ember, ha nagy elvárásokkal ül be egy filmre.
A történet tényleg egyedi volt, a szereplők is jók voltak, nekem mondjuk Cameron Diaz egyáltalán nem tetszett ebben a szerepben, tud ő sokkal jobban játszani.
A történet vége és a bonyolítás az öregekkel sem volt odavaló számomra.
A film nagy érdeme maga John Malkovich volt, akit azon túl, hogy mélységesen tisztelek, amiért ezt a szerepet vállalta, ismét nagyszerűen játszoktt.
Az ötös skálán egy 3-t, vagy 2.5-t kapna.
A rövid summázatom az lenne, hogy így jár az ember, ha nagy elvárásokkal ül be egy filmre.
A történet tényleg egyedi volt, a szereplők is jók voltak, nekem mondjuk Cameron Diaz egyáltalán nem tetszett ebben a szerepben, tud ő sokkal jobban játszani.
A film nagy érdeme maga John Malkovich volt, akit azon túl, hogy mélységesen tisztelek, amiért ezt a szerepet vállalta, ismét nagyszerűen játszoktt.