Keresés

Részletes keresés

mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13445

Mesélj már, érdekelne. Nem a tollat kell forgatni, elég ha a billentyűzetet püfölöd :)

Előzmény: Törölt nick (13444)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13444

Első ket évben meg nem , en vetettem fel a dolgot hasonlóképpen mint ahogy Tomeknal volt. De könnyebb volt rávenni mint gondoltam....

mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13443

Akkor kapcsolatotok első két évében még nem? Ki kezdeményezte a dolgot, ha kérdezhetem?

Előzmény: Törölt nick (13441)


mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13442

Már meg ne haragudj K.Peti, de mind ezt amit leírtál valahogy finomabban is le lehet írni. De ez csak az én véleményem :) 

Előzmény: KPeti23 (13438)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13441

Hat persze vannak de en nem vagyok olyan jo tollforgató mint Tom.

mi 10 éve vagyunk egyutt 8 éve hodolunka cuccold dolognak, inkabb sikerrel. De nem tul gyakran, altalaban havi egy alkalommal. 

 

Előzmény: mormota50 (13440)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13440

Én nem csak a történettel, hanem a leírójával is szimpatizálok és várom a további történeteit. 

Neked is van történeted? Elolvashatjuk? Leírod? :)

Előzmény: Törölt nick (13439)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13439

Nyilván mindenbe bele lehet kötni, de nekem őszintének es igaznak tűnik, ráadásul hasonlo cipőben járok, úgyhogy en tovabbra is szimpatizálok ezzel a történettel.

KPeti23 Creative Commons License 2016.06.25 -1 0 13438

"Figyelembe véve az előéletét és a jellemét". Ha (mondhatjuk, hogy ribancnak tartottad?) aggályaid voltak vele, akkor minek kezdtél vele és vetted el? A magyarázatod nem túl logikus. 8 év után kapott szabad utat,addig elméletileg hűséges volt (?). Ha a múltja és jelleme ellenére 8 évig nem volt kedve mással lenni és először meg elutasító is volt, akkor mégis csak te ástad meg a saját sírod, mert mégse akart rosszalkodni,hiába a jelleme. A telibe fotózott pina meg pont annyira nem mutat semmit, mint egy telibe fotózott fasz.

Előzmény: Tom Freeman (13437)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 -1 6 13437

Én kevésbé tragikus módon fogom fel, ill. értékelem ezeket. Egy elhagyás, válás manapság nem számít rendkívüli dolognak. Sokkal inkább éltünk (párkapcsolatunk) velejárói. Ugyanakkor jó tudni, hogy nem vagyok váláspárti, de elfogadom a nem csak rajtam múló következményeket és körülményeit.

 

Arról ne feledkezzünk meg, hogy a 2 év utólag derült ki, döntésem pillanatában nem volt ismeretes. De még most is határozottan állítom, hogy igen, megérte! Pandora szelencéjének semmiképpen sem nevezném. Utólag nem látom értelmét azon elmélkedni, hogy vajon a félrelépések voltak-e egyedüli felelősei a válásunknak vagy amúgy is bekövetkezett-e volna? Figyelembe véve a feleségem jellemét, előéletét és környezetünk példáit, így vagy úgy, de sor kerülhetett volna rá amúgy is. Így legalább a kellemes 2 évvel együtt. 

 

Új kapcsolatáról nincs infom. A válás folyamán megszűnt a korábban kialakult nagyfokú bizalom. Ennek hiányában nem teszek fel kérdéseket, mert nem vagyok benne biztos, hogy az igazat hallom.

 

Lehet sablonosnak tűnik, de nem túloztam a csinosságát illetően. Ő volt a legszebb, azok közül, akikhez idáig közöm volt. Ellenkezője nehezítette volna a projekt megvalósítását. Azért olyan érzelmes tulajdonsággal nem áldott meg a sors (szerencsére), hogy még 8 év után is csak a szerelem miatt lássam ilyennek. Szinte csoda, de van egy azóta is működő pendrájvom, amin őrzök róla képeket. Köztük van az is, amikor lefotóztam egyik szaxrandijára készülődve. Nekem mindenesetre tetszett Ő.

 

 

 

Nem sokára leírom a második kalandot. Ha elolvasol, kapsz válaszokat és tisztánlátást bőven.

Előzmény: Tündérlola (13434)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13436

„Kíváncsi lennék,hogy az új társa mellett is félrelép-e. Erről van információd?”

 

Erre én is kíváncsi lennék... :) Bár elképzelésem azért erről van.

 

„Amit megfigyeltem az ideíróknál,hogy mindenkinek csinos,izgalmas,szexi felesége van,aki után megfordulnak a férfiak :-) irigylem a hölgyeket,akikről így vélekedik a párjuk, még ha rózsaszín szemüveg is van rajtuk ;-) ezt hívják szerelemnek.” 

 

Ezzel meg maximálisan egyet értek. ÉS akkor egy kérdés. Mennyi az a kor ameddig szerelmes lehet valaki? Meg lehet ezt pontosan határozni?

 

Előzmény: Tündérlola (13434)
mormota50 Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13435

Huhh, a végére értem... vagy inkább az elejére?
2002.10.26 volt az indító bejegyzés dátuma. Ma 2016 június 25-e van. Majd' 16 éve. Több mint 13000 hozzászólás, hosszabb-rövidebb, szurkálódó magyarázkodó, élménybeszámolók... érdekes maga a téma.

 

Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel

 

Amikor hetekkel ezelőtt elkezdtem olvasni azért tettem, mert felkeltette az érdeklődésemet. Kicsit változtattam csak a címen:

 

Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel?

Csak egy kicsit más, de ha belegondololunk azért különbözik. Míg az eredeti az kijelentő, a megváltoztatott az kérdő mondat.
     És igen, izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel, főleg ha ezt én teszem vele. :)
     Még mielőtt bár ki is nekem esne, hogy én ellentábor létemre minek jövök ide, csak a tisztánlátás kedvéért közlöm, hogy nem szapuln, gyalázni szeretnék senkit. Csak érdekelt a téma és a saját véleményemet írom le.
     Az elmúlt pár hétben volt módom belegondolni, mondhatnám fantáziámban átélni sokak történetét. Van fantáziám, nem is kicsi. Ahogy olvastam az egyre szaporodó hozzászólásokat úgy vált egyre érdekesebbé a téma. Nem, nem kimondottan a szex oldaláról, ne úgy gondold, hogy olvastam valamelyik élménybeszámolót és egyből magamhoz nyúltam, hanem inkább az emberi oldaláról vált számomra érdekessé, izgatóvá. Az, hogy ki hogy jutott el odáig, hogy szeretné a feleséségét mással látni ahogy szexel, mit érez közben? És milyen érzése volt az első akció előtt?

     Féltékenység, ami ebben a topickban nem is fordulhat elő írta az egyik topicktárs, talán alezredes 1. Bocs, nem is talán, mert biztos, hogy Ő írta. :)
     Tanulmányt lehetne írni erről a témáról, talán már meg is tették, olyan széles skálán mozog az egész. De aki végigolvassa ezt a 14 éve íródó topickot az szerintem rengeteget tanulhat belőle. Azután mindenki maga eldönti, hogy akarja-e látni a feleségét, élettársát, barátnőjét (nem kívánt rész törlendő) más karjában átélni a gyönyört vagy sem. Aki ezt átéli biztosan gazdagabb lesz szexuális téren, de azért aki nem adja erre a fejét azért az is lehet boldog – szerintem.
Én megmaradok a párommal kettesben átélt örömöknél. Ennek sokkal prózaibb okai vannak, mint bárki gondolná. Nem ellenszenves a dolog, néha még tetszik is, de én köszönöm, már nem... :)
De azért a téma, hogy Izgat, ha szeretkeznek a feleségemmel érdekel!
Egyelőre ennyi, azután majd meglátjuk.

Tündérlola Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13434

Elolvastam kétszer is, elejétől a végéig,egyhuzamban. Jó stílusban írsz, úgyhogy könnyű dolgom volt - már csak azért is,mert sok megfogalmazott kérdésemre rögtön választ is kaptam :-)

 

És (végre) olvashattunk olyan sztorit is, ami a főszereplő szemszögéből nem volt happyend - legalábbis ha elhagyott, szerintem ez azt jelenti.Értem én,hogy az a két év fantasztikus volt - de tényleg megérte kinyitni Pandora szelencéjét? 2 évért cserébe kaptál pár év magányt - bár nem tudom,hogy magányosan telnek-e a napjaid, de jól hangzott ez így :-D

 

Kíváncsi lennék,hogy az új társa mellett is félrelép-e. Erről van információd?

 

Amit megfigyeltem az ideíróknál,hogy mindenkinek csinos,izgalmas,szexi felesége van,aki után megfordulnak a férfiak :-) irigylem a hölgyeket,akikről így vélekedik a párjuk, még ha rózsaszín szemüveg is van rajtuk ;-) ezt hívják szerelemnek. 

Előzmény: Tom Freeman (13425)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 -1 0 13433

Köszönöm. Igen, ez annyira szuper és izgató volt, hogy abba a kategóriába tartozik, hogy átélve tudja az ember megfelelően értékelni és maximálisan megérteni. Ellenkező esetben könnyen kaphat az ember avatatlan, részrehajló kritikákat, hogy ki az a hülye, aki arra gerjed, hogy kúrják a nőjét. Meg ha odadobod másnak a párod, ne csodálkozz, ha válás lesz belőle. Ők nem tudják mi a jó és nem igazán ismerik a dolgok mozgatórugóit.

 

Sajnáltam is volna örökre, ha nem használom ki a lehetőséget. Nem minden esetben fut össze az ember ilyen őszinte és bevállalós, no és mellé csinos nővel. Előtte és azóta sem akadtam hasonlóra. De még reménykedem benne, hogy újraélhetem azt a 2 évet. Többszörösét is!  :-)

Előzmény: Törölt nick (13431)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13432

Örülök, hogy elolvastátok ezt a terjedelmes beszámolómat. Hosszú, de számomra minden betű fontos és így teljes a történet.

 

Hoogyne! Kicsivel többször, mint ezerszer képzeltem már el.  :-)

 

Igen, előbb-utóbb előttem szerettem volna lejátszani ezeket a bulikat. Bevezetőnek így is tökéletes volt. Tudtam, hogy a feleségem ebbe könnyen belemegy, főleg ha szépen kérem és megkapja a kellő odafigyelést, törődést, na és a kielégítést. Így képes volt értem is áldozatot hozni. Persze nagy segítség volt az ő ismert személye is. Ez idő alatt ő is meggyőződhetett róla, hogy valóban nem vagyok féltékeny és el sem hagynám ezért.

 

2 év után egyetértettünk abban is, hogy megértünk az újabb újításra. Volt szerencsénk az előttem történő szexelésének kapujában is lenni. Az akkori pasija fogalomtárából hiányzott az a módszer, hogy a megcsalásokról a "felszarvazott" is tudjon. Kedves feleségem volt annyira talpraesett ebben a témában, hogy arra a feladatra is talált kiszemeltet. A jól ismert előttem lévő pasiját gondolta rá alkalmasnak, amennyiben azóta az életvitele is még megfelelő rá. Már meg is volt az időpont, mikor beszélni fog vele a témáról.

 

Aztán egy váratlan ismeretség nem hagyta megvalósítani ezeket a terveket. Azonban a megelőző 2 év örömeit, emlékeit nem tudta törölni. Örömömre szolgált, hogy átélhettem. Legalább volt 2 nagyszerű év.

Előzmény: alezredes 1 (13427)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13431

Tom ez nagyon példaértékű, szuper lehetett. ....

izgalmas es izgato egyben. Gratulálok ehhez a nőhöz.

Előzmény: Tom Freeman (13425)
Julian Vorsee Creative Commons License 2016.06.25 0 0 13430

Szia Axiome!

 

Ha gondolod írj emailt, beszélgethetünk

 

Zs

Előzmény: Törölt nick (13406)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.25 -1 1 13429

szia, ha nem nagy kérés, írd meg nekem legyél szíves, hogy mit jelent az konkrétan, hogy (érdemes lenne azon elgondolkoznom, hogy miért "basznak" ki innen?! Ez mit jelent, te tudod?!

Előzmény: Szokatlan arcú srác (13409)
tibor4569 Creative Commons License 2016.06.24 0 0 13428

Publikus az emailcímem, sok paraméterünk nagyon hasonlít...

Előzmény: Törölt nick (13406)
alezredes 1 Creative Commons License 2016.06.24 0 1 13427

Nagyon jó a történet, szinte magam előtt látom a történéseket. Gondolom Te is elképzelted percről percre hogy hogy mi történt.

Aztán képzeld el, hogy mindez ott történt volna előtted, 2 méterre ?

Előzmény: Tom Freeman (13425)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.24 -1 1 13426

szia, őszintén, valamivel megsértettelek, hogy ennyire goromba és ellenséges vagy velem?!

Előzmény: Szokatlan arcú srác (13409)
Tom Freeman Creative Commons License 2016.06.24 -1 7 13425

Hölgyek, Urak! Elérkezettnek láttam az időt, hogy elmeséljem a témába vágó legelső kalandunkat. Az eset immáron 9 esztendeje volt, de a mérföldkő-szerű jelentősége miatt úgy az emlékezetembe vésődött, mintha tegnap történt volna. Azóta gondolatban többször is átéltem. Újra és újra. Nosztalgikus emlékeket ébreszt bennem az a 2 év, amit ez a néhány órás délutáni kaland indított el.

 

Az előzményeket tekintve klasszikus módon indult az egész. Kapcsolatunk 8. évében terveztünk valami újat, hogy feldobjuk vele a szép lassan unalmassá váló szexuális életünket. Megjegyzem, hogy az unalmas jelző nem feltétlenül jelent rosszat. Szépsége a természetességében rejlik, ami fejlesztésre, tökéletesítésre ösztönzi az embert. Első próbálkozás, a vibrátor használata, szexi ruhák viselése és extrémebb helyeken való kefélések nem hozták meg a kívánt radikális változást. Én ismervén a feleségem szabadelvű mentalitását, előrukkoltam egy új ötlettel…

 

Akkori feleségemről annyit érdemes tudni, hogy csinosan vékony alkatú volt, középhosszú szőke haja, sima combja, feszes feneke miatt rengetegen csapták neki a szelet és a közvetlen környezetünkből is sokan igyekeztek bókolni neki. Megállapodásunk előtt, lány korában ezt ki is használta. Én lettem az első hosszú kapcsolata. (Nekem is ő) Tisztában voltam vele, csak idő kérdése, hogy egy laza kis összeszólalkozásunk után, vagy egyéb csekély átmeneti haragot követően elfogadja valamelyik srác nyomulását. Akkor már tudjak róla és hadd élvezzem már ki én is.

 

Ekkor jött a képbe, hogy szexeljen mással is. Ha egyelőre nem akar előttem, kezdetekben külön is kefélhet, de minden esetben ki- ill. megbeszéljük. Első válasz rögtön a jól ismert „Fúj másik férfi”, meg „Ha idegen hozzám merne érni, kapna akkora pofont…!” Hagyjuk a szűzies sablonszöveget! Mindkettőnknek voltak már partnerei, nincs abban semmi kivetnivaló, ha neki lesz is még. (Mikor a 3. szeretőjénél tartott, emlékeztettem erre a kijelentéseire, hogy ugye milyen messze jutottunk onnan). Még néhányszor emlegettem, hogy most már tényleg szerezhetne magának szeretőt. Néha vicceltem is vele, hogy a barátnődhöz/dolgozni mész vagy a pasidhoz? Hatra hazaérek, a pasiddal akarlak itt találni. Telefonbeszélgetés végén: ugye a pasid is ott van? Stb… Egyszer csak komoly választ adott. Ha még mindig akarom, hogy szeretőt tartson, megfelel-e, ha a barátnőjével és 2 pasival elmegy randira. Mi az hogy! Naná! Szexrandi lesz? Á, dehogy, csak beszélgetni fognak. Igazából a barátnője akarja felszedni a kiszemeltjét, csak nem független révén ők ketten csak a feltűnés elkerülése miatt lesznek ott. De ha szimpatikus lesz neki az illető, bármi lehet belőle. Számomra felcsillant a remény, hogy a feleségemnek végre lehet valakije…

 

A „csak randi” meghozta kívánt eredményt. A legörömtelibb hírrel szolgált utána. Sok mindenről beszélgettek, a szexről is. Van a srácnak barátnője, akit hamarosan feleségül vesz, ezért nem akarja hosszú távon megcsalni. De ő annyira tetszett neki, hogy egy alkalomra kivételt tenne. Tehát a részéről egyalkalmas szexről lehetne szó. A feleségem még meggondolja, de valójában velem akarta megbeszélni, hogy nekem is jó lenne-e, ha belemenne ebbe az egyalkalmas szex kapcsolatba. Mivel én nem leszek ott, tiéd a választás. Ha neked tetszik és igényes, szerintem ne hagyd ki. Igen az, és van még valami. Ő nem szeretne gumit használni, én sem rajongok érte. Szerinted húzzak majd rá gumit? Úgy gondoltam, párom védekezik, teherbe nem eshet, a szexpartnere hűséges, stabil párkapcsolatban él, miért ne élvezzék ki maximálisan a szexet? Ne használjatok, ha úgy jobb nektek. Akkor gondolom beléd is élvez majd. Mondta neki, hogy kiszállni sem kellene, de arra nem felelt. Amúgy gondolja igen, melyik pasi nem szereti beengedni? Ha úgy dönt, belemegy a szexbe, x időben kellett egy parkolóban lennie, ahol találkozik a fiúval.

 

Számomra a várakozás örökkévalóságnak tűnt, amíg eljött a feleségem első félrekefélésének napja. Nagyon izgalmas volt látni, ahogyan készülődött. Megfürdött, hajat mosott, leborotválta a pináját, mellét félig kirakta… Nagyon kívánatos volt. Valóban így kell szexrandira menni. A parkolóból még egyszer felhívott, hogy biztos akarom-e, mert ha megjön és beszáll az autójába, már biztosan le fog vele feküdni. Természetesen. Érezd jól magad és hívj, ha végeztetek.

 

Amíg távol volt, nem kötött le sem a tévé, sem az internet. Gondolataim a feleségemen és új partnerén jártak. Annyira izgatott a tudat, hogy most ezekbe a percekben más keféli Őt és bizonyára élvezi is, remélem. Annyira nem bírtam már magammal, hogy ki kellett vernem. A lábam sem érte a földet, úgy repültem a telefonomhoz, mikor az megcsörrent. Hívott, hogy minden jól alakult, de nem belé, hanem a hasára élvezett. Majd elmeséli, csak menjek érte. Azokban a pillanatokban a legboldogabb embernek éreztem magam. Túl vagyunk a feleségem első szexrandiján, ami jól sikerült. Álló fasszal pattantam autóba és útközben az összes létező szabályt megsértettem, csak minél hamarabb halhassam a beszámolót.

 

Beszállt, kaptam egy mosolygós puszit és türelmetlenül mondtam, hogy na, mesélj. Gyerünk! Majd’ elolvadtam, mikor a szőke hajával, csókra termett szájával mosolyogva, elégedetten mesélni kezdett. Legszívesebben félreálltam volna, hogy letámadjam, és jól megdugjam, de uralkodtam magamon, és mindent a maga idejében csináltam.

 

Nos, először csókolóztunk, mindenhol puszilgattuk egymást és izgattuk egymást kézzel. Már nadrágon keresztül éreztem, milyen kemény a farka. Kicsatoltam az övét, lehúztam a sliccét és benyúltam a faszához. Jó meleg volt bent. Közben már ő is a bugyimban nyúlkált és az ujját benyomkodta a pinámba.  Levetettem a nadrágomat és a bugyimat, hogy jobban hozzám férjen. Ezután ő kiszabadította a melleimet és simogatni, csókolgatni kezdte. Ő is levette a nadrágját és megláttam a borotvált, enyhén felfelé görbülő, átlagnál kicsit kisebb méretű faszát. Húzogattam rajta a bőrt, a megjelenő vágycseppeket szétkentem a makkja tetején. Fölé térdeltem és a makkját a pinámhoz igazítottam. Szép lassan rácsúsztam. Kicsit helyezkedtem még és több, mint a feléig belém tudott jönni. Egy ideig így lovagoltam, majd szólt, hogy szívesen folytatná felülről. Elfeküdtem, combjaimat felemelte a vállaiba és a faszát én segítettem berakni. Ellazítottam magam, hogy minél mélyebbre befogadjam. Pár húzás után már tövig belém nyomta és úgy mozgott ki-be. Rövidesen éreztem, hogy mindjárt elélvez. Vártam, hogy spricceli belém a meleg ondót, ám egyszer csak megfeszült a farka és gyorsan kirántotta. A hasamra engedte a gecijét. Nem is értettem, miért nem élvezett belém, rá is kérdeztem, hogy miért vette ki. Azt felelte, csak a barátnőjébe élvez bele, most az egy alkalom miatt véletlenül sem akar felcsinálni. Ne aggódjon, tutira szedek gyógyszert, nyugodtan visszateheti. Odanyúltam és megpróbáltam visszaigazítani belém. Éreztem rajta, hogy puhább lett. A makkja éppen a pinámhoz ért, mikor elrántotta, hogy nem menne neki. Így letettem a második menetről. Hát ennyi.

 

Hazaérve magamhoz szorítottam az én hősömet, aki merte fel- és bevállalni ezt az egyalkalmas dugást. Egyrészt azért, hogy a kedvemben járjon, másrészt a saját szükségletein is segítsen. Közöltem, hogy most akarom Őt, azonnal. Előbb letusol és az enyém lesz. Meztelenül vártam és be-bekiabáltam, hogy siessen. Könnyedén csúszott rám. Érezhető volt, hogy megdolgozták. Lovaglás közben pulzusomat az egekbe szöktette azzal, hogy kéjesen suttogta, ha azt akarom, hogy folytassa, van rá kiszemeltje, akit könnyedén becserkész és egy istenigazit fog vele kúrni. Ezzel kész voltam. Akkorát élveztem, mint még soha. Idő kellet, mire magamhoz tértem.

 

Tisztában voltam vele, azon a délutánon minden megváltozik. Ezentúl minden másképp lesz. Az események felett is elveszíthetem a kontrollt. De ha már hosszabb-rövidebb ideig tudunk örülni a kiaknázható lehetőségeiknek és maximálisan ki is élvezzük azt – már megérte. Ez az életmód a kölcsönös és összehangoltan működő bizalmon alapult és tartotta életben. Életem nagy elszalasztott lehetőségeként értékeltem volna, ha veszni hagyom ezeket a megvalósítható opciókat. Soha sem bántam meg azt a délutánt…!

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.22 0 0 13411

Ha gondoljátok, a mások oldalról keveset tudok mesélni...persze, ha érdekel nem független pasi véleménye, aki kifelé játszik/játszana...

Előzmény: Törölt nick (13406)
Isti198012 Creative Commons License 2016.06.22 0 1 13410

Szivesen megosztom a tapasztalatainkat ha érdekel!Email cimem elvileg publikus

Előzmény: Törölt nick (13406)
Szokatlan arcú srác Creative Commons License 2016.06.22 -1 1 13409

Azon is érdemes lenne elgondolkodnod,miért basszák ki folyamatosan a nikjeidet innen.

Előzmény: Törölt nick (13402)
szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.22 0 1 13407

Ha gondolod levelezhetünk! Viszont tapasztalat cseréről nem lehet szó mert nincs! :)

Itt olvasgatom a többi fórumozó írását, abból próbálok összerakni valamit!

 

Előzmény: Törölt nick (13406)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.22 0 3 13406

Szia szgaboo és többiek!

 

Nekem is ez az első ilyen postom. Sokat beszélgettünk a feleségemmel arról, hogy milyen lehetne egy másik párral, vagy pasival ismerkedni. Minden esetre kedvesem még a gondolattólnis elélvez :)

Jó lenne beszélgetni közvetlenül más párokkal, akik hasonló cipőben járnak, illetve megtenni az első lépéseket...

Mi kisgyerekesek vagyunk, Bp-i lakhellyel, intellektuálisabb személyiséggel rendelkezünk. Diszkréció alap.

 

szgaboo81 Creative Commons License 2016.06.21 0 2 13405

Sziasztok fórumtársak!

 

Friss tag vagyok és csak lesek és olvasok milyen témák vannak.

Igazából nekem a feleségem hozta fel a témát! 

Párszor mondogatta, hogy kipróbálná még egy pasival a szexet. 

Vibri az van, és használjuk is, de az nem olyan mint egy másik hús vér pasi.

Szexet imádjuk és nagyon bevállalós csaj (popsi tabu).

Itt olvastam pár történetet!

Még csak beszélgetünk róla, pasit nem kerestünk. 

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.21 0 4 13403

Csodálkozol? Én például, amikor hetvenedszer olvastam tőled a "műfütyi" szót, arra gondoltam, hogy kikaparom a saját szemem, mert az is jobb, mint a hosszú hónapokon át előadott picsogásodat olvasni.

Előzmény: Törölt nick (13402)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.21 -2 0 13402

:D! Azért nem írom le a vágyaimat, (vagy bárminek is nevezzem), hogy csak a ledegradáló megjegyzéseket olvassam utána! Soha nem értettem, azt aki csak a mások sértegetéséért van egy ilyen oldalon!

Előzmény: Lángoló Fasszőr (13401)
Lángoló Fasszőr Creative Commons License 2016.06.21 0 2 13401

Köszönjük fantázia.

Előzmény: Törölt nick (13400)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!