Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
JUPITER 11 4/135 M42 objektív, első sapkával, eredeti kemény tokkal eladó. Preset blende, 12 lamella. Gomba nincs. Gyűrűk szépen járnak. Lencsék karcmentesek, tökéletes optikai és szerkezeti állapotban, nem kotyog, nem szorul. Tűéles kép, nagyon szép színek, polírozott alu ház, karc és kopás mentes. (még csak nem is 850 Euro.......) Ár:14.000 Ft.- Érd: Bp.XIII.ker. thomv@freemail.hu
Sziasztok! Eladó lenne egy nagyon szép állapotú Jupiter 21M, orosz csoda AF-es telére váltás miatt. 13.000.- Hozzá való TK-2 telekonverter, nagyon szép képminőséggel 2.000.- M42-EOS programozható EMF chipes átalakító (programozható. max rekesz, fókusztáv, fókusz mikrokorrekció), ezüst színű, a Jupiterre felprogramozva! 3500.- Az alsó két tételt csak az objektív eladása után tervezem eladni külön. Egyébként egyben, némi kedvezménnyel vihető! Megnézni, taperolni, kipróbálni Gyöngyösön lehet, egyébként posta ON, de csak előreutalás után PK-el - ami nem biztos, hogy kevés, tekintve az obi súlyát.
En igazabol a kinai adapterekkel is jol el vagyok, leszamitva a kiszereles kenyelmetlenseget. Vagy, hasznalom a peremes adaptert, ami nem megy vegtelenbe.
Most kiserletezek egyet: Gondoltam bealdozok egy peremes adaptert es megprobalok vekonyitani rajta. Erzesem szerint a Pentacon 135-hoz nem kell sok, hogy meg legyen a vegtelen.
Minden elismerésem... Én a telefonos egyeztetés alapján éreztem, hogy nincs az ipsének realitás érzéke, szerinte csak "le kellene törölni " az obit. De a 850-es sztorit nekem is megpróbálta eladni....
Én még arra is vetemedtem, hogy megnézzem az általa hibamentesnek hirdetett objektíveket. A fólusz szinte alig tekerhető, de a blende nem is mozdul. Csupa gomba az egész, a karcokra nem emlékszem, de talán még azokból is volt :) Az árat 850 euróra tartja legalább, legalábbis szerinte egy német ember megkereste és mondta, hogy eljön érte, de annyiért lehet, hogy nem adná mégsem el :)))) Volt emellett egye 2/58-as Biotarja és egy 4/135-ös Triotarja is meg pár lerobbant kütyü, azokat egyben kínálja 120-ért. Azt mondja, hogy nem sürgős. De ennyire nem? :)
Ha az vicc volt, akkor ami december óta az "apródon" van 300.000-ért, az meg egyenesen fájdalmas, de a tulaj komolyan gondolja, mert felhívtam... Ugyanis érdekelt volna, de messze nem 3 kilóért. Az alapján a X. kerületben is élnek sznobok.....
Csak jelzésként mondom, hogy nemrég adtam el egy korábban vásárolt helios 40 1.5 85-ös objektívet szimplán azért, mert nemigen lehet vele fényképezni. Megkérdeztem néhány "szakembert", akik azt mondták, igen, ez lényegében alkalmatlan a fotózásra, szinte kizárt vele pontosan focusalni, ill. speciális adapter kell hozzá, ami a lencse síkját a sensortól egy nem szokványos távolságban tartja ....minden jót a kísérlethez!
Első, hátsó sapka van. Az állapotát majd felméred. Kapsz 1(2,3) nap pénzvisszaadásos garanciát. Ez természetesen csak a személyes átvételre vonatkozik. De, szerintem rendben van. Nekem nikonon nem lett végtelen. Átalakítani meg nem állok neki... Makróztam vele.
Iár:7500Ft
M42 3 db-s gyűrű készlet eladó. Dobozában.
Irányár:2500(?) Ft
Együtt 9000.Akit érdekel, mindenképpen keressen!!
Érdeklődni:publikus mail vagy 3minc-négy 1négy tizen93négy.
M42-EOS chip nélküli átalakító, jó minőségű, peremes - 1.500,-
M42-Micro 4/3 átalakító, minőségi darab, peremes, - 4.000,-, pár darabom van belőle.
Pentacon Six - EOS átalakító, patent darab, nem lötyög, rendesen tart - 7.500,- Ft-ért eladó darabja, két darab van. Ha nem jön be a gyári PSix-M42 átalakító, hogy azt még külön át kellett alakítani EOS végűre és könnyen kicsavarodik a helyéről, akkor ez a jó megoldás.
Keresek Biotar 1.5/75-öt vagy Helios 40 1.5/85-öt EOS-ra adaptálható véggel (pl. M42). Ha szép állapotú, annak örülök, ha kicsit karcos, az sem biztos, hogy baj.
Emailem publikus. MOM-nál tudom átadni a dolgokat.