Eladó BTTB E499. Kitűnő futással, rögzítőfülek rendben, egy strassz hiányzik, a tetején hajszál vékony repedés, doboz nélkül. Ára: 6500Ft postával, személyes átvétellel 6000Ft
BR120-as Mozdony.Szépen fut,egy hibája van,mivel keveset van használva,nehezen indul el.A kerék érintkezökhöz vékony réz drót van be forrasztva,mert az érintkezök elhajlottak folyamatosan,és nem érintkezett.
Szeretnék venni egy MTB Búvárt, zöld - fehéret, sárga csíkkal és CD - t. Na, de hol lehet kapni? Mert a VMC - ben "árazás alatt" máshol meg nem találtam. Pozsonyban a kórház utcában meg ilyen nincs. Vannak még boltok Pozsonyban, de nem találtam meg az oldalukat. Valaki segítene? Állítólag van bolt Zólyomban is, de azt sem találom.
- BTTB MÁV poggyászkocsi, enyhén koszolva, Tillig fémkerekekkel, sérülésmentesen, ára megegyezés szerint
- DR mészszállító kocsik, 4 darab, egyik tetejéről hiányzik egy csapófedél, a többi három hibátlan állapotú, TILLIG fémkerekekkel, ár megegyezés szerint
- pőrekocsik koszolva, 3 darab, sérülésmentes állapotban, TILLIG fémkerekekkel, ára megegyezés szerint - BTTB Y kocsi alváz, cserélhető vonókészülékes forgóvázakkal, műanyag kerekekkel, hibátlan állapotban, lemezsúllyal, ára megegyezés szerint
- PIKO Herkules, egyik oldalán a kis légkürt hiányzik, egyébként keveset használt, sérülésmentes, dobozával, papírjaival 17.000,- HUF - DR 229-es, keveset használt, hibátlan, sérülésmentes, doboza nincs 28.000,- HUF
Annak idején, talán pont ezen a fórumon szóba került. Sajnos egyéb okok miatt nem kereshető vissza.
Egyébként ugyanezt a hibát a Kühn is elkövette, amikor kihozta az első Arriva-készletét és ott a német üzemeltető rövidítését keverte össze. Nincs új a nap alatt... :-)
Igen. De ahogyan emlékszem, ez annak idején rajtam kívül senkit sem zavart. :) Gondolom a TILLIG-nél a magyar helyesírás-ellenőrző aláhúzta pirossal a KTH-t, és felajánlotta helyette a KHT-t. :)
Hátha valaki kedvet kap egy igazi, gyűjtői darabra.
Tillig 02360 Weiße Lady, a klasszikus különkiadású mozdony EREDETI változata, tehát a 212 001-es gép.
Ezt később, kb két éve ismét kiadta a Tillig, már kicsit ráncfelvarrva, ezáltal az egykor még 350 eurót is megért modell jelentősen vesztett a gyűjtői értékéből.
Akinek mégis fontos ennek a stációnak a megléte, az most 36 ezer ft-ért viheti, az újszerű, tiszta, sérülésmentes, minden egyéb kiegészítőivel együtt dobozolt modellt.
(nálam már kialudt a tűz, amiért egy ilyet birtokolni vágytam)
- DR mészszállító kocsik, 4 darab, egyik tetejéről hiányzik egy csapófedél, a többi három hibátlan állapotú, TILLIG fémkerekekkel, ár megegyezés szerint
- pőrekocsik koszolva, 3 darab, sérülésmentes állapotban, TILLIG fémkerekekkel, ára megegyezés szerint - PIKO Herkules, egyik oldalán a kis légkürt hiányzik, egyébként keveset használt, sérülésmentes, dobozával, papírjaival 17.000,- HUF - DR 229-es, keveset használt, hibátlan, sérülésmentes, doboza nincs 28.000,- HUF