Keresés

Részletes keresés

Magdolna68 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 513

Próbálkozok.

Hátha sötét elméjébe tudok egy kis világosságot gyújtani, csak röpke pillanatra, miből felismeri, hogy jobban jár, ha megtartja magának.

 

Annyi szemét van már ebben a kis országban, szeretném már magam otthon érezni a saját hazámban!

Pillanatnyilag olyan, mintha egy nagy szemétdomb volna az egész.

Az én vallásom: Rend a lelke mindennek!

És nagyon haklis vagyok a tisztaságra, nekem meg ez a rögeszmém!

Előzmény: az emberfijja (512)
az emberfijja Creative Commons License 2007.08.09 0 0 512
Mit gondolsz mé csak Ő ír ide szeinte ? ( 144000 )
Előzmény: Magdolna68 (511)
Magdolna68 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 511

Hogy olvasom az túlzás!

 

Ezt képtelenség jószemmel olvasni, olvasgatok belőle, hátha meggyőzöm magam, értéket képvisel, de minél inkább szeretném tolerálni, annál inkább undorodom tőle!

Előzmény: bloody rain (510)
bloody rain Creative Commons License 2007.08.09 0 0 510
Te meg olvasod.
Előzmény: Magdolna68 (509)
Magdolna68 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 509

Milyen kicsi a világ!

 

Ide is hányod ezt a szellemi ürüléket?

 

Nem émelyedsz saját magad nyálcsorgatós valagnyalós stílusától??

 Az irodalom naggyai forgolódnak a sírjukban!

 

Akinek nincs ízlésficama elveszni látja miattad a reménységet is!

 

 

144000 Creative Commons License 2007.08.09 0 0 508
Irgalom útjai kifürkészhetetlenek
Szem meglátja rácsodálkozik
Értelem megtalálja ráfigyel
Irgalom hálója gyűjt és gyűjt
Összegyűjti kicsit és összegyűjti nagyot
Ki megismeri, mosolyog
144000 Creative Commons License 2007.08.08 0 0 507

"A béke Ura vagyok, nem a perlekedésé, és felajánlottam neked Szívemet. Senki ne essen tévedésbe! Azoktól, akik túl sokáig hordozzák magukban a neheztelést, visszavonom Szívemet és a kegyelmeket, amelyeket oly nagylelkűen kínáltam fel nekik. Ha szolgám nem működik együtt a szeretettel, és továbbra is ezen a bűnön töpreng, mondom neked, visszavonom tőle minden kegyelmemet. Soha ne vegyetek példát arról, aki megoszt! Én az egység kincsét adom nektek, bár igen törékeny. Tanuljátok meg megőrizni ezt a kincset!"

144000 Creative Commons License 2007.08.07 0 0 506

„Nővéred, Oroszország végül tisztelni fog engem, és egyszer majd szentnek fogják nevezni, mert én leszek Uralkodója. újból tisztaság fog benne élni... igen?

Akik rossz irányt vettek, el fognak bukni. Tüzemmel fogom elpusztítani a fényűző erőket, és a büszke meg fog alázkodni. Fel akarom építeni házamat, és örökbe fogadom fiait és leányait, hogy tiszteljenek engem.

….. Mondom neked, nővéred, Oroszország lesz sok nemzet feje és végül megdicsőít engem. Gondosan figyelj és értsd meg:
Összegyűlnek pásztorai.

Mialatt máshol megtörik a szerződéseket, és mindenütt lázadás tör utat magának, az örök áldozat megszüntetésére,
Oroszország pásztorai összegyűlnek,
hogy helyreállítsák házamat, hódoljanak örök áldozatom előtt, imádjanak és tiszteljenek engem. Amikor az utolsó napokban a nemzetek sorra elhajlanak és megromlanak, mert felállítják a vészthozó undokságot a szent helyen,
Oroszország pásztorai összegyűlnek,
hogy megszenteljék oltáraikat. És mialatt mások egy élettelen forma, az emberi ügyesség találmánya, egy lélektelen kép előtt hódolnak,
Oroszország pásztorai összegyűlnek
engem dicsőítve, mert én, az Isten megvédem tisztaságát. És mialatt gonosz erőfeszítésekkel akarják megrövidíteni szócsöveim napjait, mivel ők e világ
reménysége,
Oroszország pásztorai összegyűlnek,

hogy megvédjék Szent áldozatomat. Én pedig felállítom benne trónomat, és dicsőségemre összegyűjtöm azokat, akik Nevemet viselik.

Helyreállítom összetört oltáraikat, mert végül sokan, akik Nevem alatt élnek, csatlakoznak hozzá. És pásztorai egy kézzel és egy lélekkel fogják újból felállítani düledező házamat. Amit egykor meggörbítettek, azt ki fogják egyenesíteni. Díszes ruhákba fogom öltöztetni Oroszországot, irántam való buzgósága miatt. Számtalan nemzet élére állítom pásztorait. Belevéstem Oroszországba a felajánlás pecsétjét, hogy újból tömjént és békéltető illatot ajánljon fel nekem. Ezért fogom pásztorait csodákkal elárasztani.

"Oroszország, az én hűségem és szelídségem fog megszentelni téged. Oroszország, leányom, ismerj el teljesen, és esküvel ígérem neked, hogy felmagasztalom leszármazottaidat mint csillagokat, és szent ruhákat adok nekik. Ismerj el teljesen Oroszország, és megsemmisítem minden ellenfeledet. Ha teljesen elismersz, új csodákat teszek benned, hogy minden élőnek a Nap alatt bizonyítsam irgalmamat és szentségemet."

Kész vagyok könyörületet mutatni iránta, és nem fogok késlekedni, ha lelkesen fogad. Nem késlekedem, mert meg akarom mutatni neki, hogy én, a Mindenható, félre tudom állítani a fennhéjázókat, és ketté tudom törni törvénytelenségük jogarát,  de ha visszaél szabadságával, amelyet éppenhogy megkapott tőlem, és ha csak egyetlen pillanatra elűz lelkéből, megengedem, hogy ellenség rohanja le... Ha Oroszország teljes szívvel vissza nem tér hozzám, és osztatlan szívvel el nem ismer mint Szabadítóját, olyan nagy és erős ellenséget küldök rá és tőle a nemzetekre, amilyen még nem volt azelőtt, és azután sem lesz a késői korokig. Az ég elfeketedik és megremeg, a csillagok elvesztik fényüket...

"Ma kész vagyok kárpótolni téged, Oroszország, azokért az évekért, amikor szenvedtél, és még meg tudlak menteni a lángokból, ha teljesen elismersz.  A jót keresd, ne a rosszat! Talán elfelejtetted éhségedet és szárazságodat...? Visszaszorítottam a vörös sárkányt, és letörtem birodalma fényűzését. Megaláztam a büszkét, megnyitottam a börtönajtókat, és megmentettem foglyaidat. Megdöntöttem a vörös sárkány országát, amely beférkőzött méhedbe, azt, ami remegésbe hozta a Földet és pusztasággá tette országodat. Sorra megnyitottam templomaidat, hogy újból tiszteld Nevemet. Neveden szólítottalak azon a napon:
Oroszország,

hogy örvendj és légy boldog, és hogy megünnepeld színeváltozásomat azonnal megváltoztattam képmásodat. Elnyomatásod nyomorúsága volt büntetésed a világ bűneiért. És most arra várok, hogy kegyes lehessek hozzád, Oroszország, mert végül meg fogsz dicsőíteni engem.

Mondom neked, míg mások rombolnak, te építeni fogsz, míg sokan elbuknak, a te pásztoraid felállnak, ha belém helyezed bizalmadat. És míg enyéim közül egyesek, akik egy asztalnál ülnek velem, gonoszul elárulnak engem, te leszel az, aki kinyújtod kezed, hogy megvédd Nevemet, az irántam való tiszteletet és áldozatomat. Ezzel fogsz megfizetni minden bűnödért. Akkor elő fogsz lépni hűségesen, és meg fogod menteni bátyádat, aki az ördög zsákmánya lett. Életre fogod kelteni az Egyházat, eggyé fogod tenni, és igazságosság fog benne élni. Az igazságosság békét és örökké tartó biztonságot fog hozni. Boldog leszel, dicséreteket fogsz énekelni nekem. Gazdag leszel, mert Királyod az iránta tanúsított hűségedet százszorosan fogja megfizetni. És ott, ahol megszegték a szerződéseket,
ott, ahol megvetették és megölték a prófétákat,
ott, ahol sok sértés és fenyegetés hangzott el,
nagy lármával az égig hatolva, kedvesem,
ott fog a ti pásztoraitok nemes hangja így kiáltani:
"Az üdvösséget csak a szeretetben fogjátok megtalálni, ti, a Magasságbeli papjai és szolgái! A békét csak a megbocsátásban fogjátok megtalálni, ti, az Atya tükörképének pásztorai! Az egységet csak az összeházasodásban fogjátok megtalálni, ti, bátyjai a háromszorosan Szent Világosságnak, aki Egy a Háromban és Három az Egy Világosságban. Bárcsak méltóvá tenne Nevére minket Mindenható Urunk, az Ellenállhatatlan! Bárcsak megadná nekünk, hogy egyek legyünk az Ő Nevében! örök Atya, hadd legyünk olyan tökéletesen egyek, hogy minden ember felismerje a világon, hogy Te voltál az, aki nekünk az áldozati Bárányt küldted, hogy megdicsőítsen téged és ismertté tegye Nevedet."
Így fogod elpusztítani a megosztót, és helyreállítani, amit tönkretettek. Oroszország, a te szereped az, hogy tisztelj és dicsőíts engem! Még el kell jönnie az ünnepnapnak, de tőled függ, hogy mily módon jön el az a nap:
Ne akard,
hogy tűzzel fordítsalak magamhoz,
hanem a béke  kötelékeivel!


 

144000 Creative Commons License 2007.08.06 0 0 505
„Virágom, meg foglak győzni arról, hogy én vagyok az Igazság és Szavam igaz, de enyéim közül sokan elfelejtették Szavaimat, szívük megkeményedett és a sötétségben keresnek. Írva van, hogy az egész emberiségre kiárasztom Lelkemet, és gyermekeim újból jövendölni fognak. Álmot és látomást adok sokaknak, még a legutolsóknak is. Reményt keltek bennetek és bátorítalak, jeleimmel az égen és a Földön. Ezek az én mai jeleim. Megmondtam, hogy a gyermekek szájából halljátok meg az igazságot! Azoknak tehát, akik mai isteni műveimet elítélik, azt mondom: a ti hitehagyástok hozza rátok az ítéletet! Ti, akik nem hisztek és sivárrá tettétek kertemet, jöjjetek hozzám és tartsatok bűnbánatot!

Az Ecclesia bűne miatt széledt szét nyájam. Felkiáltok keresztemen: Ó Péter! Azért jövök hozzád, mert tudom, hogy hűséges maradtál hozzám. Ó Péter, tekints Szívemre!... Halld meg kiáltásaimat kedves lélek! Én, az Úr, nem találok szeretetet, sem szentséget azokban a káinokban. Sokan vannak. Pusztasággá tették házamat. Mivel fogják táplálni bárányaimat, ha üres a kezük? Semmivel sem tudják megkínálni őket, mert pusztasággá tették alapításomat. Imádkozz Péter, és felemellek, hogy felülről láthasd ezt a pusztaságot, és bevezetlek Szívem sebébe. Megmutatom neked a lándzsa hegyét. Szíved felkiált fájdalmában, ha meglátod. Péter, megadom neked a szükséges erőt és bátorságot, hogy kihúzhasd.”

144000 Creative Commons License 2007.08.05 0 0 504
Mi ez a hang melyre mindenki felfigyel ?
Mi ez az ének, melytől elhallgatnak madarak, melytől oly boldogok lesznek?
Király hangja szól, esdeklőn szerelmi éneket
Járja hangja hegyet és völgyet
Lépése megy tisztásról tisztásra
Ó de én mit tegyek?

Ott áll ki hegynek tetejére, nem takarja magát, kiáll szikla tetejére
Hangja kiált, megjárja szakadék alját
Szarvas ünő én vagyok, hát én mit tegyek?
Kiket látok indulnak, kiket látok már szaladnak
Egy szomorú szem sincs közöttük
Ó én mit tegyek?

Vérem szaladva lódul, múltam fa mögé állít
Mit tegyek múlttal? ráálljak vagy elsöpörjem?
Nem tudom mit tehetek
Vérem lódulva hív, induljak, múltam nem enged
Nézek balra, balom kinevet, ó hova mennél, balga?
Nézek jobbra, te jobbom vagy nekem? gúnyolódó szavad utolér engem

Ó mit tegyek?
144000 Creative Commons License 2007.08.04 0 0 503
Mi is vagyok, test vagy lélek?
Ha testem beszél mondja test vagyok
Testem úgy élne, mint test, tagadná, hogy lélek vagyok
De lélek vagyok, ezért élek
És mint lélek, táplálóm a Fény
Fényre állok, és mint lélek eszem és iszom
Benned élek, belőled táplálkozom
Olyan vagyok mint egy csíra, Fényben erősödöm, sötétben meghalok
Magam állok ki Fényre, vagy magam állok ki sötétre, magam döntöm el élek vagy halok
Test mondaná meghalok, pedig élek, s ha élek életből megyek életbe, hát meg nem halok
Kiállok a Fényre, mondom és gondolom, hát megteszem, Fényből táplálkozom
144000 Creative Commons License 2007.08.03 0 0 502
„….. Édesanyám éppen úgy véres könnyeket hullat az Egyház felett, ahogyan testem felett sírt a Golgotán.  De igen rövid időn belül megújul, átváltozik és feltámad, ahogy én, az Úr is feltámadtam. Nem marad tovább ebben a siralmas állapotban. Ellenségem lerombolta templomomat, de hatalommal szállok alá a magasból, és én, az Úr, kegyelmemmel három nap alatt újjáépítem templomomat. Megígérem neked, hogy Egyházam új életre kel. Azt akarom, hogy újuljon meg és változzék át, ahogyan én is átváltoztam. Újjá fogom építeni templomomat, őszinteség lesz derékkötője, hűség lesz az öv csípőjén, és tisztaság lesz a fáklyája, hogy vezesse és megtisztítsa mindazokat, akik Nevemet bemocskolták. Mert, én, az Urak Ura, a Bárány templomomban fogok lakni, és övéi úgy fogadják majd, ahogyan engem fogadtak enyéim feltámadásom után. Majd, miként az anya, aki gyermekét vigasztalja, úgy foglak én is megvigasztalni titeket, sőt nagy szeretettel még szorosabban karjaimba zárlak benneteket. Ó, szeretett gyermekeim, új Eget és új Földet készítek számotokra, hogy benne éljetek. Olyan Földet, amely tele van az élet fájának gyümölcsével. Gyümölcsei a béke, a szentség és a szeretet nevét viselik, mivel gyökerük a szeretet. Akkor megláttok engem, a ti Isteneteket, mert elteltek Szentlélekkel, miként az első pünkösdön. Az én Lelkem tölt el benneteket szeretettel...

Kertem megszépül, megöntözöm virágágyásaimat. Az igazságosság harmata száll le rátok, szeretteim, és fényem megerősíti töveteket, felragyogtatja a rendet. Bátorság leányom, bátorság szeretteim, tudom, hogy nehéz a pusztaságban élni, de hamar elérkezik ezeknek az időknek a vége. Hamarosan leszállok, hogy megtisztítsalak benneteket. Én, az Úr bizony mondom, hogy rátok vetem fényemet, és megleplek benneteket. Mennyei erőim megrázzák a Földet, és mindazok, akik szeretnek engem, térdet hajtva fognak dicsőíteni. Sokan emlékeznek majd rám, és visszatérnek hozzám. Ez lesz az Egyház nagy megtérése. Nagy bánatomra azonban lesznek olyan makacs lelkek, akik Nevemet megszentségtelenítik, és ellenfelem oldalán harcolnak. Ezek a lelkek még határozottabban fognak engem visszautasítani. Amikor mindez megtörténik, a Sátán elsöpri és magával hurcolja őket az örök tűzre. ….. , érezd Szentséges Szívemet...

Emberi szavakkal ki nem fejezhető, mennyire szenvedek attól, hogy ezt el kell mondanom nektek. Mert én a szeretet Istene vagyok, az irgalom Istene, de az igazságosság Istene is. Bírátokká kell lennem, ha teremtésem ellenem lázad. Lelkemet megsebezték, és Vérem patakokban ömlik. Szeretlek benneteket, de ti megsebeztetek. Én vagyok a ti Szent Istenetek, de ti keresztül szúrtatok. Megváltótok vagyok, keresztemről kiáltok nektek: Jöjjetek vissza hozzám! Forduljatok felém! Jöjjetek és legyetek ti is szentek, ahogy én Szent vagyok!  Jöjj gyermekem, veled vagyok, fogadj szívedbe és pihentess meg, légy velem egy!”
144000 Creative Commons License 2007.08.02 0 0 501
1Tim 4.1-6
A Lélek világosan állítja, hogy a végső időkben némelyek elpártolnak a hittől, megtévesztő szellemekre és sátáni tanításra hallgatnak.
Ezek képmutató hazudozók, akiknek meg van a lelkiismeretük bélyegezve.
Tiltják a házasságkötést és bizonyos ételek fogyasztását, jóllehet ezeket azért teremtette az Isten, hogy a hívő és igazságot ismerő ember hálaadással fogyassza.
Hiszen Istennek minden teremtménye jó, és semmi sem megvetendő, amit hálaadással veszünk magunkhoz,
mert az Isten tanítása és az imádság megszenteli.
Ha ezt tanítod a testvéreknek, jó szolgája leszel Krisztus Jézusnak, hiszen annak a hitnek és igaz tanításnak szavaival táplálkozol, amelynek követője lettél.



1Tim 6.20-21
Timóteus, őrizd meg a rád bízott kincset. Kerüld a világias, üres fecsegést, az áltudomány ellenvetéseit,
amelyeket némelyek átvettek, és el is tévelyedtek a hittől. Kegyelem veletek!



2Tim 2.14-26
Ezeket idézd emlékezetükbe, és hívd Istent tanúul, nehogy üres szóharcba bocsátkozzanak. Nem jó az semmire, csak a hallgatók tönkretételére.
Törekedj rá, hogy az Isten színe előtt megbízható maradj, munkás, akinek nincs miért szégyenkeznie, s aki az igazság hirdetésében a helyes úton jár.
A haszontalan, üres szócsépléstől azonban óvakodjál. Ezek ugyanis egyre inkább belesodornak az istentelenségbe,
s fecsegésük úgy terjed, mint a rákos daganat. Közéjük tartozik Himeneusz és Filétusz is,
akik eltévelyedtek az igazságtól, mert azt állítják, hogy a feltámadás már végbement, s ezzel nem kevés embert megzavartak hitében.
De azért az Isten alapköve szilárdan áll, s ez van ráírva: "Az Úr ismeri övéit." Továbbá: "Aki az Úr nevét hívja segítségül, szakítson a bűnös élettel."
Egy nagy házban nemcsak arany- és ezüsteszközök vannak, hanem fa- és cserépedények is akadnak: azok megtisztelő, ezek alantas használatra.
Aki tehát távol tartja magát az ilyen dolgoktól, az megtisztelő rendeltetésű edény lesz, gazdájának megszentelt, hasznos és minden jóra alkalmas eszköze.
Kerüld az ifjúkor vágyait, törekedj igaz életre, hitre, szeretetre és békességre azokkal egyetemben, akik tiszta szívvel hívják az Urat segítségül.
Az oktalan és értelmetlen viták elől térj ki, hisz tudod, hogy csak veszekedéssé fajulnak.
Márpedig az Úr szolgája ne veszekedjék, inkább legyen mindenkihez barátságos, a tanításban ügyes és türelmes.
Ellenfeleit szelíden intse, hátha megadja nekik az Isten a megtérést, felismerik az igazságot,
és kikerülnek a sátán kelepcéjéből, aki foglyul tartja őket, hogy alávessék magukat akaratának.


„Ezek a jövendölések kifejezetten a ti időtökre  vonatkoznak. Azután 2 Tim 3,1-17 részben a ti korszakotok állapotáról szól a jövendölés, arról, amilyennek most mutatkozik, mert ezek az utolsó napok az idők vége előtt.  Komolyan kérlek benneteket, hogy kétszerezzétek meg imáitokat a "visszatérésért." Szent Szívem nyitva áll minden lélek számára, aki bűnbánatot akar tartani és vissza akar térni hozzám .”

2Tim 3.1-17
Tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők következnek.
Az emberek önzők, kapzsik, elbizakodottak, kevélyek, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, istentelenek,
szeretetlenek, összeférhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, kegyetlenek, lelketlenek,
árulók, vakmerők és felfuvalkodottak lesznek. Inkább az élvezetet keresik, mint az Istent;
a jámborságnak a látszatát még megtartják, de a lényeget megtagadják. Kerüld az ilyen embereket.
Mert közülük valók azok, akik betolakodnak a házakba, és megnyernek maguknak olyan nőket, akiket bűnök terhelnek s mindenféle vágyak hajtanak,
akik mindig csak tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem jutnak.
Mint ahogy Jannesz és Jambresz ellenszegültek Mózesnek, úgy ezek is szembeszállnak az igazsággal - romlott agyú, ingadozó hitű emberek.
De sokra nem viszik, mert ostobaságuk mindenki előtt nyilvánvalóvá válik, mint ahogy azoké is nyilvánvalóvá vált.
Te követtél a tanításban, életmódom és életcélom tekintetében, a hitben, a kitartásban, a szeretetben, a türelemben,
az üldöztetésekben és a szenvedésekben, amik Antióchiában, Ikoniumban és Lisztrában értek. Mi minden üldöztetést magamra vállaltam! De az Úr mindig kimentett.
S az üldözésből mindenkinek kijut, aki buzgón akar élni Krisztus Jézusban.
A gonoszok és csalók viszont egyre mélyebbre süllyednek: tévúton járnak és tévútra vezetnek.
Te azonban tarts ki amellett, amit tanultál, s amiről meggyőződtél, hiszen tudod, kitől tanultad.
Gyerekkorod óta ismered a Szentírást: ez megadja neked az útmutatást ahhoz, hogy a Krisztus Jézusba vetett hitben eljuss az üdvösségre.
Minden Írás, amit az Isten sugalmazott, jól használható a tanításra, az érvelésre, a feddésre, s az igaz életre való nevelésre,
hogy az Isten embere tökéletes legyen és minden jóra kész legyen.
144000 Creative Commons License 2007.08.01 0 0 500
„Béke legyen veletek! Egész nap veletek voltam, és felétek nyújtottam kezemet: "Népem, örökségem, ivadékom, fordulj felém, köss békét velem! Köss békét velem!... Az örökkévalóságtól fogva szeretlek titeket. Térjetek vissza hozzám, és én is vissza fogok térni hozzátok. Vessetek szeretetet, hogy szeretetet arathassatok! Vessetek békét, és meg fogjátok örökölni békémet! Vessetek kiengesztelődést, Lelkem áldott gyermekei, és el fogjátok nyerni dicsőségemet!...

Ne sírjatok anyagi dolgok miatt, emeljétek tekinteteteket az égre, és szívetek keresse mennyei törvényeimet, hogy ezeken keresztül eljöjjön szívetekbe mennyországom, és akaratom megvalósuljon szívetekben, ahogyan már megvalósult a mennyben élő szentjeim szívében.
Ma is úgy kiáltok, ahogy egykor Jeruzsálemben:
"Ha ismernéd békeüzenetemet, amelyet mind a mai napig felkínálok neked, nem késlekednél, hogy elfogadd!" De ezek a dolgok el vannak rejtve a tanultak és a bölcsek elől, és csak az egyszerű gyermekek előtt nyilvánulnak meg. A mennyek országa az egyszerűeké és az alázatosaké.

Hozzátok rendbe szíveteket, és végül meg fogjátok kapni jutalmatokat. Ha megkérdezitek: "Mit kínálhatunk fel most Neked?" Mondom nektek: "Ajánljátok fel most szíveteket nekem, és segíteni fogok visszaszerezni hiteteket. Nyissátok ki szíveteket, és mennyországommá teszem, Istenetek mennyországává, hogy szívetekben megdicsőülhessek. Jöjjetek, és addig egyetek a gyümölcsből, amelyet ma kínálok fel nektek, amíg még van idő! Jöjjetek hozzám! Mesteretek már rálépett a visszatérő ösvényre, ezért mondom nektek: Kössetek velem békét, és legyetek egyek Nevemben! Szeretetem sóhaját hagyva homlokotokon megáldalak benneteket Nevemben.”
144000 Creative Commons License 2007.07.31 0 0 499
Hol a kilincse ablakomnak? hol találom zárját? kulcsát hol lelem meg?

Én vagyok a kilincse, zárját én nyitom meg

Magamat megkeresem, kilincs én leszek

Magamat megtalálom, kilincsét lenyomom

Magamat meglátom, zárja megnyílik előttem

Alázatot megtalálom, megtalálom Szeretetet

Nekem adja kicsi lángot, lángot felismerem

Fogom, ablakomba teszem
144000 Creative Commons License 2007.07.30 0 0 498
„Az ördög és az Ő angyalai elszántan mesterkednek azon, hogy véghez vigyék veszélyes tervüket, és mindabból a jóból, amit én küldök nektek, veszélyes utakat készítsenek. Aggodalommal tekintek a Földre, mert sokan nem veszik figyelembe a tanításokat, amelyeket adok, és sok házba behatol a halál. Ennek ellenére sokan nem akarják megérteni, hogy a gonoszság gonoszságot vonz magához. Gyermekem, a világ saját magát fogja elpusztítani hitehagyásában.

….. Így szóltam egykor Mártához:
„Márta! Sok mindennel törődöl, sok minden nyugtalanít, pedig csak egy a szükséges. Mária a jobbik részt választotta. Nem is veszti el soha.”
Ezt mondom neki és azoknak is, akik meg akarják tiltani, hogy lábamhoz jöjj, mint most, hogy figyelj rám, írj és folyamatosan velem légy.
Sok mindennel törődtök, és sok minden nyugtalanít benneteket, amire nekem nincs szükségem! Valójában ma egyetlen dolgot kérek:
Szívből fakadó őszinte beszélgetést,
szüntelen imádságot,
és imádást lábamnál.
Egyesítsétek szíveteket az enyémmel! Ez a jobbik rész!”
144000 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 497
Kereszteddel, ha utamon találkozom, kezemet emelem…
Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében
Kezemmel szívemet emelem
S mint kezemet emelem, kezemet látó szem megáll, s Reád néz
Észre sem veszi, beszél Hozzád, s beszélsz neki
Szobrod előtt lépek, megállok, jó itt megpihennem
S mint megpihenek, megpihensz bennem
Mikor elindulok ellépek Tőled kereső szemmel
Következő lépésemmel meglellek
Jó, hogy figyelmezel, jó mikor megtalállak, jó lépésben együtt lépni Veled
Jó szemünkkel együtt nézni, együtt meglátni
Jó, mikor belsőnk egy, jó egymás felé fordulni
Kezemen viszlek, s mint gyermeket viszel engemet
Nyújtom, és te örömmel lépsz tovább
Szívből szívbe, tűzből parázsba, tűzet gyújtva
144000 Creative Commons License 2007.07.29 0 0 496
Jó ott hol gyűlölet nem lobban fel

Jó Jézus Szívében, hol gyűlölet fellángol

Előzmény: Latta (495)
Latta Creative Commons License 2007.07.28 0 0 495

Az én prófétáimat mindig üldözni fogják. Elítélik, megostorozzák, elnyomják, városról városra űzik őket; megvetéssel néznek rájuk és megfeszítik őket.

 

Tégedet is üldöz valaki  144000? Nem hinném.Háboritatlanul nyomatod és senki sem bánt !

144000 Creative Commons License 2007.07.28 0 0 494
"Tanításom ragyogjon mint hajnalpír,
akarom, hogy messze hatoljon sugara.
Prófétai szózatként osztom tanításom,
hadd hallják, akikre hagyom:
a késő nemzedékek."
Sir 24,32-33.

Igen, így szóltam én, az ég és a Föld Teremtője, és tudd, hogy hamarosan teljes tervem megvalósul. Sorra mindegyik városba beköltözöm és újjáépítem őket. Sorra újjáépítem romjaitokat és felállítom oltáraimat. Ha majd egyszer feloldják az átkot, az egész emberiséget felajánlják Szentséges Szívemnek és Édesanyátok Szeplőtlen Szívének. Az Ecclesia új életre kel.
144000 Creative Commons License 2007.07.27 0 0 493
Szavad élő olaj, megadja értelmedet
Szavad szelíd, engem keres
Ha megtalálom, megtalál
Veszem sorát, enni ad, veszem gondolatát, innom ad
Mint friss habzó tej, éltet
Veszem egyik szavát, veszem másik szavát
Mit ad egyszerre adja, együtt adja
Ha ki nem nyitom is éltet, de kinyitom, hisz innom kell
Szavadat ma adod, ma segít nekem
Ma lépek még közelebb Szívedhez, ma találom meg benne akaratod
Szelídséged megköti kezemet, szelídséged jó tanácsadó
144000 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 492
"Ki az, aki hajlandó eréllyel és szeretettel dolgozni düledező házam felépítésén? Van-e benne valaki, aki kész megvédeni ezt a házat? Van-e valaki, aki megérti, amit mondok? Van-e az Úr házában valaki, aki hajlandó kiterjeszteni Isten országát? "

Ha készen áll erre valaki, fényemmel felragyogok felette, és felruházom saját magammal. Megismertetem magamat vele, és ő látni fog engem, amint előtte állok. Látni fogja az örök és halhatatlan Királyt.

Minden embert hozzám fog hozni, mert gazdaggá teszem lelkét változatlan istenségemmel. Feldíszítem minden elképzelhető ékességgel, így ő királyi adottságaival meggyógyítja ezt a nemzedéket. Hallani fog a süket, és látni fog a vak. Együtt, egy hangon fogják kiáltani: "Mi a Szentháromsághoz tartozunk: az Atyához, a Fiúhoz és a Szentlélekhez!"
144000 Creative Commons License 2007.07.25 0 0 491
Körbejárlak, szeretetem körbejár, vágyam körbejár
Elgyöngülsz vágyamtól
Vágyamat elfogadod, úgy veszed, ahogy kapod, annak veszed ami
S tudom, megteszed

Megfogtál, és kérdeztél
S válaszom lépéseim
S mint tüzet raktál belém, tüzemmel megkereslek Téged
Fogom, átviszem sivatagon, és átnyújtom Neked

S tüzemre tüzet raksz, édes tüzet
Akkor lépek bentre, mikor akarok
Akkor nézek Reád, mikor akarok
Hát nem lépek ki belőled, arcodat le nem teszem

Rajtad állok, és ezt Te tehernek nem érzed
Rajtad állok, és ez jó nekem

Ha lépek, Veled lépek
Magammal viszlek, s Te viszel engemet
Hagyod menjek előre, visszanézek Reád, mosolyod megtalál
Mikor táncolsz, még jobban örülök Neked
144000 Creative Commons License 2007.07.24 0 0 490
Te vagy a hívó Szó
Te vagy a felkiáltójel
Szavad: nézz Rám és megismersz

Tartok valamit, és le nem engedem, és ez eltakar Tégedet
Pedig keresnélek, keresnélek ott, hol nem kell lépnem
Mi lesz, ha közelembe nézek ? mi lesz, ha magam mellett talállak ? ó

Ha mellettem Rádnézek, megtudom, mi a Szeretet
Megtudom, mi a lángoló tűz, megtudom tüzem nem más, mint felizzó parázs
Megtudom emlékedet

Oda kell lépnem, ahonnét elkergettem szemeimet
Szám megtudja hallgatást, és megismeri beszédet
Most nem nézek rá beszédemre, de akkor jó lesz nekem

Ajtót viszem magam előtt, de az ablakon Te kopogsz be:
Engedj be! Szívem eleped! Szívem megszakad! nincs pihenésem, nyugodalmam érted ejtett könnyeim nem engedik
Első szóra szobádba lépek, csak hívj
Első szóra hozzád szaladok, ölembe veszlek, karomat megismered, karom melegéről megismersz engemet, felismered emlékemet
Kérlek, hívj!
144000 Creative Commons License 2007.07.23 0 0 489
„Ahogy az írástudókat és farizeusokat figyelmeztettem, úgy figyelmeztetem ma azokat, akik üzenetvivőimet üldözik és elítélik Szavamat. Figyelmeztetem azokat, akik kinevetik a Lelket. Újból figyelmeztetem őket, hogy maguk ellen tanúskodnak, egyikük sem változott meg. Művük ugyanolyan maradt, gondolkodásmódjuk ellenük beszél:

Vezetők! Ti ugyan lelki üzenetekről prédikáltok, mégis semmibe veszitek azt, ami a Lélektől származik! Vezetők! Ti ugyan testemmel tápláljátok bárányaimat, de távol tartjátok tőlük Véremet! Elfelejtettétek tanításaimat?”

144000 Creative Commons License 2007.07.22 0 0 488
„Az Amen útban van, hogy emésztő tűzzel megtisztítson minden népet, mert iszonyodom a hitehagyók tetteitől.”
144000 Creative Commons License 2007.07.21 0 0 487
„Bizony mondom nektek, hogy az én juhaim felismerik hangomat.

….. Az én prófétáimat mindig üldözni fogják. Elítélik, megostorozzák, elnyomják, városról városra űzik őket; megvetéssel néznek rájuk és megfeszítik őket. Így vonjátok magatokra minden szent ember vérét, amelyet a földre kiontottak. A Szentírás sohasem hazudik. Én vagyok az Ige.”

144000 Creative Commons License 2007.07.20 0 0 486
Ki az ki elesőt felemeli ?
Te vagy
Ki kérdez az eltévelygőtől ?
A kérdést Te teszed fel

S kérdésből válasz fakad, szó megelevenedik, életre kel és megszólít
Ki felveszi szó fonalát és kérdez, megtalálja válaszát
Válasz végén Te állsz, ott áll vágyad
Kérdésből beszélgetés kerekedik

Beszélgetni jó Veled és egyszerű
Válaszodat megkapja szívünk
Szólsz minden percben, szólsz minden helyzetben
Ki kutatja, megtalálja, ki figyeli megérti

Ha veszem a gondolatot, és megosztom Veled
Ha kiejtett szó előtt, megkérdezlek
Mikor lépés előtt arcodra nézek
Örülsz nekem

Kezeiddel átölelsz, barátodnak nevezel
Lépsz előttem, és lépsz mögöttem
Még gondolatom végig sem ért, és Te már ott állsz
Még kérésemet meg sem formáltam, és elém rakod a megoldását

Játszva beszélgetünk és játszva lépünk
Nincs benne komorság
Mikor örömöd forrást kap, táncra lépsz
Mikor megtesszük akaratod, örülsz nekünk

Tűzbe ha lépni kell, meg nem éget
Szakadék nem csábít
Nyomod követése percről percre felüdít
Fogom terhemet, válladra teszem, futok egyet önfeledten, boldogan nevetsz
144000 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 485
Bejöttél kertembe Fény Virága
Kérdezted: jössze Velem?
Kinyitottad ablakomat, kérdezted: itthon vagy kedvesem?
Bújtam előled, kerestem menedéket, hangod mégis megtalált
Futottam sötétbe, mégis Fényben fürdettél
Léptem hátra, megfogtál, mondtad: gyere, lépjünk előre
S mint igen hangja felszakadt, örömöd úgy teljesedett
Emeltél karodban égre
Ó asszonyok között legszebb, énekelj nekem
Énekel a szívem, énekel minden gondolatom
Kövess
Megyek erdőnek, megyek mezőnek, megyek sűrű rengetegnek
Ne vigyél mást csak Engemet, ne hagyj el Engemet
Lépek mezőre, viharos szélben, öröm a nappalom, lépek szembe süvítő széllel, jó nekem, állok, ha fogódszkodót nem találok, fogom kezeidet, áradattal szemben önként lépek, örömöt találok szél zúgásában, vihar porában
Emelsz fel kezeddel tánc örömébe, forgatsz mosolyod fényében, árnyékot messze kergeted
Tánc éjjelem,tánc nappalom, tánccal lépem lépéseket, tánccal játszunk Veled
Édes a játék, édes a virága, édes a gondolata
Nem hagysz engemet búsuló magányban
Virágot raksz elém, elbújsz és figyeled, észreveszem?
Emelem magasba, nyújtom vissza Neked, ó dobd fel magasba, ne engedd leesni
144000 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 484
Mely út mellett állsz ?
Az ima oda vezet
Mely út mellett állsz ?
Az ima megtalál
Száraz sorokat megtöltöd élettel
Sorok, szavak életre kelnek
Beszélnek és kérdeznek, kérdésre választ énekelnek

Szent Szavak kedves magok, veszek egyet és lenyelem
Megadja értelmét, úgy adja ma, ma értsem, ma megsegítsen
Köszönet rá megigéz Téged
Magadat már el nem takarod, előlépsz, miközben megértem, itt álltál mellettem
Ha kezemet nyújtom, kezemet megfogod
Ha szívemet nyújtom, többet adok virágnál
Segítesz illatossá tenni, illatát el nem feleded

Ha küzdök, megérted
Hagyod küzdelmem
Ha végigjárom feljebb emelsz
Küzdelemben látlak, Veled járok
Hagyom örömödet Te nyújtsd nekem
Tudom, ha állva maradok édes tüzed megtalál
Ha elesem, de Nevedet pajzsként emelem, hibámat meglelem
Hibám, mégha gyengeségem, kezedben megbocsátásra lel
Tanításodban még jobban magadhoz ölelsz

S mit legjobban szeretsz, egyszerű szavak, egyszerű gondolatok, megosztom Veled
Te is megosztod velem mindened
Örülsz mikor mondom: ketten, örülsz mikor szerelmemet megvallom, ha mondom, ha gondolom egyek vagyunk, egyek vagyunk

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!