"Arról nem szólva, hogy olyan szent dologhoz, mint bor -: neki mi möze?"
Mi möze, mi möze?
Talán mi-móza?
Az az m, ajakhang, ha jól vélem(labiális).
M mint Nereusz bórkóstoló, -ízlelgető hangja.
Nyista ROSÉ! Kecskére a káposztát... Maj' még mi...
A niccse-topon penig meg véttelek, ha nem vetted vón' észre.
Véttelek az átejisták- meg a kommonistáktó'.
Többé nem, nyújzanak csakk meg. Meg keresztre Véled.
Azt még elviselem, hogy ty teszi-veszi magát, humorizál, trükközik, istenem, nem az aki, üti, hanem, aki állja.
De ne szólna bele folyton olyan dolgokba, amikhez nem ért, rövid élete alatt nem is hallott ezekről s ezután sem lesz dolga vele, mert kivesztek a világból...
Miért szól bele a Nietzsche-topicba?
Mit vakkant bele a helyesírásba?
És egyáltalán: miért akar összeveszíteni Tiborcsikkal.
Arról nem szólva, hogy olyan szent dologhoz, mint bor -: neki mi möze?
(Én is jártam abban a játékboltban, a lányoknak ((to my daughters!)) ott vásároltam pöttyös labdát.)
Jó ötlet!
Nereusz kedves TE mit szósz hozzá? Ez a ty oljan betyár, ideje, hogy leszámolj vele.
Persze csakis barátságos módszerekkel, fájdalommentesen... pl. kinyúvaszthatnád.
Emlékszik valaki a régi játékboltra? Arra, amelyik a Napló székház után néhány épülettel volt.
A portálja ha jól emlékszem lehúzható redőnyös volt, belül félhomály. A berendezése bebarnult, megsavanyodott szagú fa, olyan volt az illata, hogy ma is emlékszem rá... Nekem az nagyon hiányzik.
Nereusznál nincs is bevezetve a villany, a rozmárt meg a rozsonyákot is a két ablak között tárolják.
Vagy mostanába gyüvöl vp.-be?
És melyik légitássasággal-e?
Hi: ty(mar)
Porcus!
Szerintem egyelőre helyezd letétbe nereusz mesternél, ott jó helyen lesz, aztán maj' meglátjuk.
Mindenesetre személyesen szeretném átvenni tőlletek.
Tiborcsik
Kedves Tiborcsik!
Ez vitathatatlan. Így hát legyen kívánságod szerint. A rosé jó választás, ínyenceknek való bor.(Persze a jóóóó fajta) Sajna itthon kevésbé kedvelik. Még el kellene döntenünk, hogy boyszolgálattal, légipostával, esetleg faxon?
Móricka, Móricka!
Nem inkább: ne feledd érdemeim!?
Húú! Most, hogy újra olvastam az előző hozzászólásomat denagyképűnektünt!Bocs.Valahogy úgy akartam fogalmazni, hogy a tavaly szilveszteri SEMMI volt ciki;az idei már csaknem kerek.
Még akik lesznek:Sultans Of Swing (Papa Fleigh,Ulf Sandberg,Szalóky...),Disc Jockey-k között Fresh, kivetítő, hogy látva lássanak, Flatley-féle táncorgia...
Jokesz!
"Mi fáj?
Gyere, mesélj!"-ről jut eszembe:
November 2-án, 19.00 órától a VMK-ban Zorán koncert lesz (A jegyek igencsak fogynak).
Szerintetek a hószobrász versenyt hogyan lehetne a legkönnyebben megoldani szilveszter napján?A Kossuth utcán lesz (ha hó is lesz),csakhogy mindig széttúrják ott a havat.(Tudok egy megoldást, de nem szavazok rá.-ha nem lesz.)
Ja! még valami:nyári programot már nem szervezek, mert boldog családanya leszek.
Kedves Pigi!
Végignézve a 637-641 hozzászólásokat, azt kell megállapítsam így utólag, korrigálva előbbi szerénykedésemet, hogy végülis csak én érdemlem az üveg bort, mert én télleg a kérdésre válaszoltam vagyis, hogy mi az összefüggés a barchóba játák és a legendás szabadságharcos között (a néma pásztor meginterjúvolása az összefüöggés), míg nereusz barátunk csak a Bar Koba név örmény eredetét taglalta, vagyis tulképp nem válaszolt a kérdésre.
Bocs nereusz mester...
Porcus, most akkor nem lehetne kékopotói helyett inkább rosé?
Üdv: Tiborcsik, a szerencsés és bizakodó nyertes.
Bocsika, de nem a Móricka vagyok! Itt találtam a nicket a topicon (a 776-ban volt a kód: zufrbwkg). Csak kipróbáltam, hogy működik-e, de már le is vetem...
(Ez lesz a nép hangja, akárki belekiabálhat!-)))
Macarpi is szeretne színházba jönni. Tehát +1.
Így most mennyien vagyunk?
Ha pedig az idősebb generáció abbahagyta a nosztalgiázást, csak megkérdezném, még akkor is, ha megint meghuzogatjátok a copfomat.
Nekünk kellene értenünk, hogy miről is meszéltek?
Az világos, hogy ti félszavakból is, de hol van akkor a "globális homokozó"?