Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ZZ5 Creative Commons License 2015.06.08 0 0 1387

"Mivel előtte megnéztem itt a fórumot ezért pont erre számítottam." 

Mit lehet az ilyenre mondani? Olvassa a fórumot, mégis elmegy, aztán még ő van felháborodva. És akkor csodálkozunk, hogy ez a cég milyen jól megél a hülyékből. Egyébként ha tényleg olvasod a fórumot, akkor te egész jól jártál volna. Másoknak fele akkora összeget ajánlanak mint a telefonon közölt ár, neked -100.000 Ft-tal adtak volna kevesebbet.

Előzmény: Daf105.460XF (1381)
ZZ5 Creative Commons License 2015.06.08 0 0 1386

Te bemondásra veszel "garantált km"-es használtautót? Nyilván se vezetett szervizkönyve, se nyomon követhető előélete nem volt. És csodálkozol. (??)

Átolvastam a fórumot az elejétől. 

Ez a cég nyilván szar alak, de mivel belőlünk emberekből él, magatoknak-magunknak lehet köszönni hogy működik. Naív, hülyére vehető emberekre vannak specializálódva, ehhez az egyik legjobb országot találták meg. 

Előzmény: Törölt nick (1384)
gsis Creative Commons License 2015.06.06 0 0 1385

" ... adót fizet,meg költséget ..."  kell a bevétel , nemde ?

Előzmény: Törölt nick (1384)
Törölt nick Creative Commons License 2015.06.06 0 0 1384

Soha többet autóvétel náluk...

2,5x annyi km volt az autóban, mint azt ők garantált km-ként hírdettek........ 

vasfelmetsző Creative Commons License 2015.06.04 0 0 1383

"várok vele és eladom magam az autót amit már holnap jönnek megnézni."

Erre találták ki azt az intézményt, amit autókereskedésnek hívnak. Más foglalkozik a "van rá vevőm"....illetve "megnézik" a 28.-dik telefonhívással, és a 8. próbaúttal. :-)))

vasfelmetsző Creative Commons License 2015.06.04 0 0 1382

?????

Jóember! Ez még 8% árrés sincs, amiből adót fizet, meg a költségeit, és téged is tárt karokkal várt, tehát van befektetés mögött épület, stb. Nem a falu szélén a szélben kell alkudozni.

Vannak bajok a fejekben, már bocs.

Daf105.460XF Creative Commons License 2015.06.04 0 0 1381

Ma voltam náluk Fóton. A telefonba előzetesen 2.800.000-at mondtak irányárként az autómra. 2012-es Citroen C4 exclusive felszereltséggel kb olyan 3 millóba adják ezeket. Mivel nagyobb autót szeretnék venni ezért elvittem hátha meg is kapom érte az ígért árat. 2 óra várakozás után amikor azt mondtam kérem én nem várok tovább megjelent az értékesítő úr. Megnézték az autómat és még 45 perc várakozás után közölték hogy jó indulattal 2.700.000 téligumival együtt ha jó nekem. Mire közöltem, hogy elementek a jó büdös francba mocskos zsidók! És távoztam! Mivel előtte megnéztem itt a fórumot ezért pont erre számítottam. Nem ajánlom senkinek őket! Mivel nem vagyok megszorúlva ezért várok vele és eladom magam az autót amit már holnap jönnek megnézni.

Phaetonka Creative Commons License 2015.05.27 0 1 1380

Bárcsak előbb jutott volna eszembe, hogy a keresőbe beírjam "aaa autó vélemények". Csupán csak egy nap feleslegesen kivett szabadságtól, két autóba fél-fél tanknyi üzemanyag elpocsékolásától és kétszer fél nap idegtépő várakozástól kíméltük volna meg magunkat. Történetünk múlthéten pénteken kezdődött amikor kinéztünk náluk egy autót. Természetesen mire odaértünk közölték, hogy sajnos ma vitték el, mondtuk, hogy kár de még a hirdetése fent van, mint megtudtuk a 7 napos cseregarancia miatt..... Szuper, de az értékesítő készségesen felajánlotta, hogyha gondoljuk az eladni kívánt autóról csináltassunk egy állapotfelmérést ami ingyenes. Végülis ha 100 km-ert utaztunk akkor miért ne. Több mint egy óra múlva jött egy kolléga az autót felmérni, nagyon tetszett neki, próba kör és körbenézegetés után elhangzott a kérdés, hogy mennyi pénzt szeretnénk az autóért, mondtuk, hogy 800 000 Ft-ot, mondta az úr, hogy rendben, szerinte menni fog és jött a kérdés, hogy most itt tudjuk hagyni az autót? Nem úgy indultunk el, esélytelen lett volna, mondtuk, hogy jövőhéten szerdán (ma) vissza tudjuk vinni. Nagyon örültek is neki, mondták, hogy tisztaságtól függően gond nélkül elmehetünk addig az árig. Mivel az autó abszolút karbantartott és nem egy guruló szeméttelep így sokat nem kellett rajta takarítani, de azért még egyszer ki glancoltuk, hogy emiatt ne legyen alku kérdése az ár. Ma reggel útnak indultunk két autóval, beértünk, szóltunk, hogy miért jöttünk, mondták, hogy rendben, kb. egy órát kell várni. Az egy órából pár perc híján majdnem kettő lett, de kissé idegesebb állapotban négynek tűnt. Aztán emberünk kijött az irodából. Ő abszolút egy kukacosabb fajta volt, ugyanazt a rituálét végigcsinálta, próbakör, fényképek, motorháztető felemel stb. ezután belenézett a csomagtartóba majd közölte, hogy ez az autó törve volt, mire mi mondtuk, hogy első tulajok vagyunk és a szalonból lett elhozva, tehát nemtudunk róla, hogy törve lett volna, mondta, hogy márpedig ez a gyárban vagy szállítás közben törve volt mert nem így kéne kinézne a ponthegesztéseknek és a festésnek. Na itt már gondoltuk, hogy sok jó nem sül ki a dologból. Befejeződött a felmérés majd emberünk eltűnt, hogy 20 perc múlva jön az árajánlattal. Újabb 20 perc ideg következett, majd megjelent és némi bla-bla után, közölte, hogy ezért az autóért az általunk kitalált ár felét tudják adni tehát 400 00 Ft-ot...látta a döbbenetet az arcunkon és kicsit próbálván menteni a helyzetet megkérdezte, hogy mennyire alkuképes az ár és mondtuk, hogy ennyire abszolút nem. Mondta, hogy megpróbál alkudozni egy kicsit a főnökével, majd újabb pár perc várakozás után kijött és egy fél milliós árat mondott..... de ez is jóval az alatt az ár alatt van mint amennyit ér az autó és nem elkótyavetyélni mentünk oda. Mondtuk, hogy akkor ezt zárjuk is le, szeretnénk visszakérni a forgalmit és már itt sem vagyunk, erre emberünk jött a szokásos sablonnal, hogy hát ők ezt az autót nem tudják 700 000 ft-nál többért értékesíteni és még ebből is nagyon sok kedvezményt adnak. Halkan megjegyezném, hogy ugyanez a típusú autó ugyanezzel az évjárattal és paraméterekkel 1 050 000 Ft-ért van a kínálatukba..... Aztán visszament a forgalmiért és kérdezte, hogy esetleg 600 000 Ft-ért itt hagyjuk.....persze, "nagyon nagy vonalúak", hogy 600-ért megvennék és 700-ért értékesítenék.... Szóval a tanulság: AAA autó SOHA és aki előbb elolvasná a fórumot mielőtt megnézné őket, az mindenképpen telefonáljon, ne higgyen abban, hogyha fent van a hirdetés akkor nyilván ott van az autó mert lehet, hogy már réges régen robog vele valaki, nekünk meg marad a lógó orr vagy rosszabb eseteben a "Hamár itt vannak csináljunk egy állapotfelmérést"........

veimo Creative Commons License 2015.05.19 0 0 1379

Soha senki ehhez a szemét bandához ne menjen ! Sajnos nekem is előbb kellett volna olvasni a fórumot mielőtt kapcsolatba kerülök velük. Sajnos vettem tőlük egy kocsit a hétvégén. Ma volt a második nap hogy nem tudom átvenni a kocsit . Hétfőn mentem, akkor elfelejtették átíratni. Ma újból ott voltam, átíratás már meg van , majd amikor az átadásra már több órája ott vártam kiderült hogy nem indul a kocsi, ezért javítani kell de holnapra meg lesz...

Ja és időpontra az átadáshoz egész nap nemhívtak, csak egy központi számon lehetett elérni őket. 5x hívtam hogy jelentkezzenek nálam, mondták hogy rendben felveszik a telephellyel a kapcsolatot. Csak akkor hívtak vissza amikor már végül a rendőrséggel fenyegettem meg őket.... De a kocsi még mindig nincs nálam. Ha holnap sem kapom meg akkor már tényleg a rendőrségre megyek.

avengerman Creative Commons License 2015.05.18 0 0 1378

Valóban gusztustalan görények a Magyar alkalmazottakkal szopatják a magyar Embereket! 

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.18 0 0 1377

Kétszer voltam az aaa-nal. Először évekkel ezelőtt még az első fóti telepen, másodszor fél éve. Eladni akartam, mindkét autó 2 milla körüli volt  a hahuról vett árak szerint.  Mindkettőnél 1.1 millát kínáltak először. Az évekkel ezelőtti autónál nem voltak hajlandók alkudni. Egy Chrysler LHS volt. Lejjebb engedtem az árat és pár hét alatt elvitték 1.8 milláért. A fél évvel ezelőtti, egy gyönyörű fiatal, egyedi metál fényű Peugeot 607 volt. Itt rátettek volna 100 ezer zsetont. Egy hónap múlva eladtam 1,65 millióért. És azzal hülyítettek, hogy ők csak 5 %-ot tesznek rá, ezért nem tudnak többet fizetni. Gusztustalan görények!

Akkor most, hogy is van ez a nem utolsó ár? És mindenki úgy nyilatkozik, hogy csak akkor van üzlet, ha lehúzzák őket.

Előzmény: pirosalmabumm (1376)
pirosalmabumm Creative Commons License 2015.05.18 0 0 1376

az hogy elsőre bepróbálkoznak egy "féláras" ajánlattal mindenkinél, még nem azt jelenti hogy annyiért is veszik meg végül.

Előzmény: Törölt nick (1375)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.18 0 0 1375

Ha valaki anyagilag lecsúszott és féláron válik meg a maradéktól, az mégjobban lecsúszik. Amennyiért az aaa megvesz bármit, annál tutira drágábban el lehet adni a szabdpiacon. Minek nevezzem az ilyeneket?

Előzmény: gsis (1374)
gsis Creative Commons License 2015.05.18 0 0 1374

Nem mindenki hülye aki szóba áll velük , hanem anyagilag lecsúszott , kilátástalan helyzetbe került szerencsétlen ,

akikre , kifinomult érzékkel lecsapnak a hiénák .Ezt mutatja az általad látott telep bővülés . Még jónéhány évig

tarolni fognak , a jelen állapotok alapján .

Előzmény: Törölt nick (1373)
Törölt nick Creative Commons License 2015.05.18 0 0 1373

Tegnap jártam a fóti telepük mellett. Minnél több embert basznak át, annál jobban megy nekik. A pár hónappal ezelőttihez képest, kétszer akkora állománnyal működnek. Még az a teleprészük is tele volt autóval, ami edig csak belső parkoló vagy árazásra váró autók területe volt.  Messziről nézve mintha háromszor akkora lenne a telep mint fél éve.

Van még alapanyag a hülye magyarbvól..............

avengerman Creative Commons License 2015.05.17 0 0 1372

Szemét banda! Nem ajánlom senkinek! Pofátlan mocskos módon viselkednek! Nem is tudom hol van a fogyasztóvédelem? Hogy működhetnek ilyen szemét cégek?

Ferenc Vízi Creative Commons License 2015.05.09 0 0 1371

A leendő vásárlók figyelmét felhívom arra, hogy a kereskedésnél nagy figyelmet kell fordítani a vásárlásra, az okmányok átadására, mert ha nem jön létre az üzlet, hajlamosak letagadni, hogy átvették az okmányokat és nem adják vissza (a szervízkönyvemet a mai napig nem kaptam vissza tőlük, így máshol megnehezítve az eladást) . A kiszolgálásuk egyenlő a nullával, várakoztatják az embereket, amit autót értékesíteni szeretnénk azt tüzetesen átvizsgálják, a festékvastagságot, törött állapota van-e. Amit mi kiválasztunk autót cserébe azt kipróbálhatjuk, de az előző műveleteket még kérésre sem teljesítik a leendő vevőnek, 3-4 órát várakoztatnak. Ha lehet, kerüljék tőlük az autóvásárlást, inkább más helyeken nézzenek szét, mi is ezt tettük eredményesen. 

Törölt nick Creative Commons License 2015.05.02 0 0 1370

"""árut akkor adok ki, amikor a pénz már a számlámon van. Pont.""

És azt a pont a végén, nálad van, minden szempontból.

Én ingatlannal foglalkozom, szinte minbden alkalommal utalással fizetnek mindent. Ha megelégednék azzal, hogy elküldték a zsetont, színte biztos, hogy lett volna pár vesztes partim.  Ha aláírom a szerződést utaláskor, és mint írod, utólag letiltják, ne adj isten a banki tranzakciónál, számlaszámokkal, jogosultságokkal, bármibe hiba csúszik vagy mint az elmúlt hónapokban többen is, csődöt jelent valaki mielőtt hoizzám megérkezik a pénz, akkor húzhatom a redőnyt.

Semmit nem szabad aláírni addig amig a pénz nincs nálunk valamilyen formában!

Előzmény: fvcc (1369)
fvcc Creative Commons License 2015.05.02 0 0 1369

Mindegy, hogy én hogy gondolom, ha te nem tudod, hogy a másik hogy gondolja.

Nálam alapszabály, hogy árut akkor adok ki, amikor a pénz már a számlámon van. Pont.

Előzmény: Jager74 (1368)
Jager74 Creative Commons License 2015.05.02 0 0 1368

Ha így gondolod,akkor Ludmila és te közötted "csak egy nagyon vékony hajszálnyi a különbség"...:)

Előzmény: fvcc (1367)
fvcc Creative Commons License 2015.05.01 0 0 1367

Adtad volna el nekem! 5 kiloval többet kínáltam volna érte, majd pár perccel  a távozásod után stornóztam volna a tranzakciót   :DDDD

Előzmény: Jager74 (1366)
Jager74 Creative Commons License 2015.04.30 0 0 1366

Szerinted eljöttünk addig,míg a szemünk előtt meg nem csinálták a tranzakciót?

Előzmény: fvcc (1365)
fvcc Creative Commons License 2015.04.30 0 0 1365

kocsi vételárát átutalással kértük,ami 2 nap múlva a számlánkon is volt!

A hülyeség és a bátorság között csak egy nagyon vékony hajszálnyi a különbség.

Előzmény: Jager74 (1363)
35c14hajcsár Creative Commons License 2015.04.30 0 0 1364

Na ezek azok az autók ezerből kettő .........jó esetben!

Alapból mocskok a hegyitótok! Lehúzásra építenek, amit olvastam 45 ezer a semmiért az is durva.

Várakoztatás, cseszegetés  a lelki terror, hogy megtörj az mindd előre kitalált forgatókönyv szerint folyik!

ÁÁÁ sose vásárolj és adj el ott :)

Előzmény: Jager74 (1363)
Jager74 Creative Commons License 2015.04.29 0 0 1363

Ugyanolyan gátlástalannak és cigánynak kell lenni,mint amilyenek ők.Eladóvá vált a családi autó,5 éves,hibátlan,egyterű világmárka.Piaci értéke 3,5 Misi.Feltettem a hahu-ra 3,8-ért egy hét alatt a kutya sem érdeklődött.Jött az sms AAA-tól,láttatlanban behívtak 3,6-ért.Odaértünk 16 órára...3 óra múlva szemrevételezés,próbakör...+1 óra múlva kezdődött a tárgyalás.Tót gyerek 1.körben 3,0 Misit kínált.Kiröhögtem,mire megkérdezte mennyit akarok érte?Mondom amennyiért behívtatok 3,6-ot.Kiment,visszajött 3,1 ajánlattal.Megint kiküldtem,hogy vagy a forgalmit hozza,vagy az utolsó ajánlatot,de 100 mátyásonként ne szaladgáljon!Akkor hívtak Prágából? telefonon,hogy mit szólok 3,350-hez?Mondom alakul így éjjel 11-körül,de még tegyen rá egy százast és írhatjuk az adásvételit.Rátették,mert az autó tényleg kifogástalan volt.

Papírmunkák,és jött a szokásos 49900 ft-os utolsó lehúzás,hogy azt be kéne fizetni.Mondtam,h ez elég hülye vicc éjfélkor,inkább egy pezsgőt bontson az ügyletre!Telefon ide-oda,aztán se pezsgő,se befizetés nem lett...

Éjfélkor már nem volt pénztár,ezért a kocsi vételárát átutalással kértük,ami 2 nap múlva a számlánkon is volt!

35c14hajcsár Creative Commons License 2015.04.27 0 0 1362

Csak nem írhatják, hogy csak szar szemet autót árulnak! :)

Mert az nem igaz!

Ezerből egy két jót is találsz náluk..............jóesetben:)

ÁÁÁ = Álnok Álántás Áutókereskedíííííís :)

Hajrá Hegyitótok :) Remélem lassan nem lesz kit átb*notok!

Előzmény: ss1978 (1361)
ss1978 Creative Commons License 2015.04.26 0 0 1361

Ezt a lacetti fórumban találtam. 

" Megnéztem a két Lacetti SW-t Fóton és a 11.kerületben...egyik sem nyert...

A fótinál sérült volt a baloldali nyúlvány elől, " .

Kivàncsisàgbòl megnèztem a hasznaltató.hu n hogy melyik lehet az a fòti sérült autò és làss csodàt mi lett az eredmény ?! 

Egy darab talàlat volt 

http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/lacetti/chevrolet_lacetti_1.6._mo-i._szervizkonyv._klima-8811457

A jò öreg aaa autònàl 😂 . 

• Minden autón 107 paramétert ellenőrzünk.
  • Minőségi autókat árulunk, 1-2 korábbi tulajdonossal, szervízkönyvvel.

Ennyit a reklàlmròl !!!

Árpipi Creative Commons License 2015.04.25 0 0 1360

Lehet szar a kocsi amit árulsz:) Ha annyira jó áron adnád a jót már nem lenne meg.

Előzmény: lautnermark (1355)
35c14hajcsár Creative Commons License 2015.04.25 0 0 1359

ÁÁÁ = ÁLNOK ÁLÁNTÁS ÁUTÓKERESKEDŐK!

Sose adj el nekik semmit sose vegyél től semmit, és elmennek a hegyi tótok más országokba letépni más népek fiait!

Mocskok egyszerűen.

ÁÁÁ = Ánnyukat Átvernék Áutóeladáskor vagy vételkor!

Előzmény: Totyasrác (1357)
ss1978 Creative Commons License 2015.04.24 0 0 1358

Köszi a bölcs hozzàszolàsodat !!!

Köszönöm hogy felvilágositottàl minket !!!

Persze hogy a nepper ebből él ezt nem is vitatom de nem mindegy hogy mennyire akar lehùzni !!!

De most hogy felnyitottad a szememet a pékes példàddal most màr teljesen színesben làtom a világot !!! 😂

Ha legközelebb elakarom adni az autòmat akkor majd eszembe juttatom a példàdat nehogy éhenhaljon a nepper !!!

Előzmény: Totyasrác (1357)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!