Keresés

Részletes keresés

nobodybuilder Creative Commons License 2000.01.26 0 0 55
Én is láttam a Jeanne d'Arc-ot, az a film nagyon bejön. Aszem repetázok még belőle vagy háromszor. Elvégre nem egy juharszirupos gennygóc ... Luc Besson, ez mindent elmond! Kötelező mindenkinek! :-)
Előzmény: AstorA (45)
Gargamel Creative Commons License 2000.01.26 0 0 54
Háát az évezred + világ + minden vége feeling mindenkinél bejátszott az utóbbi időben. Hal Hartley filmjeiért meg már régóta rajongok, és nem hagytam volna ki semmi pénzért. Tényleg nem a legjobb filmje, de azért nekem tetszett.
wicca Creative Commons License 2000.01.26 0 0 53
Láttam "Az élet könyvét", és valóban nagyon érdekes megoldás azok az elmosódott hatású képek, de a történet egy kicsit lerágott csont, nem? Hal Hartleytől kicsit többet vártam... persze nem kellett volna úgy beülnöm, hogy sokat várok, hehe :-)))))

:-) Micimackó, bocs, az angolt nemtom fejből leírni, ezt nem is tudtam, jellemzőőőőőőőő...:-)))))))

Előzmény: Gargamel (52)
Gargamel Creative Commons License 2000.01.26 0 0 52
A múltkoriban láttama valamelyik kisebb moziban Hal Hartley: Az élet könyve című filmjét. Az elején egy kicsit unalmasnak tünt, de azután megfogott a hngulata. Szerinrem nagyon jó film. Egy kicsit rövid, és idegesítőnek tünhetnek az elmósodott képek, de az egészet videóra forgatták és azért olyan amilyen. Elég home video érzés az egész. A poénokhoz nem árt egy kis Biblia ismeret. Ebből a szempontból egy kicsit alulművelt vagyok, de azért értettem. :o) Mindenkinek ajánlom aki szereti a kicsit művész filmeket.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.26 0 0 51
wicca
a kissrác tényleg jó volt, pedig az anakin s. válogatáson sajnos már az első rostán kiesett
wicca Creative Commons License 2000.01.26 0 0 50
Sajna én is régebben voltam csak moziban. De valaki említettte az "Eljövendő szép napokat". Én ezt a filmet a rendező miatt néztem meg, mert az "Exotica" szerintem zseniális film volt. Mindenkinek melegen tudom ajánlani, annak ellenére, hogy az "ajánlókban" szereplő vetkőzés Leonard Cohenre szerintem elég béna... OOoops, elkanyarodtam. Az Eljövendő szép napok nekem tetszett, elgondolkodtató volt, és megrázó. Jó, persze nem egy pörgős eksöndzsekszon. De tetszett, hogy a bekövetkezett tragédiára válaszként nem azt mondja, hogy menjünk és pereljünk be mindenkit, aki él és mozog... Márpedig a tvkben a sorozatokban állandóan rohannak az ügyvédhez perelni..:-) És a finoman meghúzódó disznóságok...?
Látta még valaki? Szivesen elolvasnám a véleményeteket...

A Hatodik érzékről már annyian írtak, nem is szaporítom a szót tovább, csak annyit, hogy a kissrác szerintem zseniálisan játszott.

ErikaSzB Creative Commons License 2000.01.26 0 0 49
A Szibériai borbély szerintem az egyik legjobb film mostanában, de Nyikita Mihalkovot MICHALKOV-nak írni egy kissé meglepő a számomra. Persze lehet, hogy Te már nem tanultál oroszt az iskolában, bár a magyar helyesírás szabályai akkor is kiejtés szerinti átírást jelentenek a cirill betűs nyelvek esetén.
Erika
Előzmény: RLa (41)
beny Creative Commons License 2000.01.26 0 0 48
Kedves AstorA és Winnie Pooh,

Kérésetek parancs. Ezúton jelentem nektek, hogy tegnap sikerült megnéznem a Austin Powers 2. részét. Nekem nagyon tetszett, igazi blödség volt, sokat lehetett rajta nevetni.
Az biztos, hogy aki látta az első részét és tetszett is neki, az nem fog csalódni a második részben sem.

Üdv.:
Beny

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.26 0 0 47
ja! Alig várom a Fight Club-ot.
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.26 0 0 46
BWP-Ideglelés
Hát nem tudnám megmondani, hogy tetszett-e.
Voltak elég unalmas részek. A befejezés szoktatlan volt.
Az biztos, hogy az ötlet nagyon eredeti. És a filmet megelőző reklámkampány Amerikában az egyenesen csúcs.
AstorA Creative Commons License 2000.01.25 0 0 45
Tegnap megnéztem a Jeanne d'Arc-ot! Szerintem csúcsmozi. Milla egyenesen lenyűgöző volt, én nem hittem, hogy ennyire színésznő. A harcos részekhez nem tudok hozzászólni, azokat nem bírtam nézni, így kimaradtak az életemből. Még most is a hatása alatt vagyok és leszek is szerintem jópár napig...
Kedves ds9, köszönöm a jó szókat, mindig úgy megnyugtat, hogy még van más is, akinek tetszett Sir Austin! Hétvégére biztos lenyugszik bennem Jeanne, és képes leszek odakoncentrálni magamat.
ds9 Creative Commons License 2000.01.24 0 0 44
Az "Austin Powers: The spy who shagged me" a tavalyi évben az USA-ban a harmadik legtöbb pénzt hozó film volt ( 200 millió felett, 1. SW:Episode I, 2. Sixth sense ) az első hétvégén többet hozott mint az első rész a teljes bemutatási idő alatt.

Nekem az első is baromira tetszett, még 97' Májusban láttam kint és 97' novembere óta megvan dvd-n.
Az újat sajnos nem láttam kint, mert 5 nappal a bemutató előtt jöttem haza, ezért csak Novemberben láttam, azóta megvan dvd-n ugyancsak.

Akinek tetszett az első rész annak a második NAGYON fog tetszeni. Szerintem Mike Myers zseniális, 3 szerepet játszik ( Austin Dr.Evil, BigFatBastard ). Ez a fajta film valakinek vagy nagyon bejön, vagy egyáltalában nem, átmenet nem nagyon van. Nagyon jó dumák vannak benne, iszonyú szóviccek angolul és rettenetes hülyeségek :)) Pihent aggyal ajánlom megtekinteni :)

Olyan poénok vannak benne, hogy beszarás.Külön ajánlom a Jerry Springer show jelenetet, ami létező amerikai tv show és a legnézettebb délutáni show és a vendégek tényleg verekednek egymással.

Előzmény: AstorA (37)
Gargamel Creative Commons License 2000.01.24 0 0 43
Hi!
Mostanában sokat voltam moziban és az eredmény:
1. Hatodik érzék: Szerintem nagyon jó (2x megnéztem aki látta és tetszett neki az tudja hogy miért)
2. Asterix éx Obelix: Aranyos, de nem egy nagy valami
3. B. W. Project: Nézhető, de nem egy nagy valami. Tetszett-tetszett de néha inkább álmos álmos lettem az unalmas részektől
4. Jeanne D'Arc: Szép képek, érdekes sztori, de nem annyira jó.
5. A. Powers 2. : Hihetetlen béna. Inkább gusztustalan, és idegesítő mint humoros. Lehet hogy beállítva humorosnak tűnhet, de elég siralmas.
Som-Som Creative Commons License 2000.01.24 0 0 42
A Hatodik érzék nem rossz, csak a film végéig egy büdös szót sem ért belőle az ember. Az utolsó jelenet a válasz mindenre. Emiatt a film után minden egyes jelenetet újra kell értelmeznie az embernek. Tehát nem olyan, hogy felgyulladnak a lámpák, túl vagyunk a filmen, hanem szépen gondolkodunk pár napot. Végülis nem volt olyan rossz, mint amilyennek a moziban tűnt.
RLa Creative Commons License 2000.01.24 0 0 41
A "Barber of Siberia" szerintem is kellemes idotöltés...
A nagy rácsodálkozás azonban az - a kiváló rendezésen (MICHALKOV) és szinészi alakításokon túl - hogy a filmbol kitunik: a cári Oroszország 1900 környékén (még) muködoképes és szervezett nagyhatalom volt. Másként fogalmazva: a filmbéli (nyilván idealizált) világ és az általunk korábban megismerhetett (nyilván dehonesztáló) történelem-magyarázat között jó volna elhelyezni a valóságot...
Előzmény: chris7 (30)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.24 0 0 40
itt is ird meg légyszi, mert természetesen kiváncsi vagyok mindenki véleményére.
Előzmény: AstorA (39)
AstorA Creative Commons License 2000.01.24 0 0 39
Kedves Beny,

nagyon örülök Neked! Te vagy az első ugyanis ismerőseim közül, aki szintén pozitív véleménnyel van róla! Nagyon kérlek, írd majd meg (ha nem is itt, akkor az e-mailemre), hogy milyen volt!!
1000x

AA

Előzmény: beny (38)
beny Creative Commons License 2000.01.24 0 0 38
Kedves AstorA!

Teljesen egyetértek Veled. Én is láttam az Austin Powers első részét, és nekem is nagyon tetszett.
A második részt (ha minden jól megy) holnap fogjuk megnézni, és már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet.

Üdv.:
Beny

Előzmény: AstorA (37)
AstorA Creative Commons License 2000.01.24 0 0 37
Kedves WinniePooh,

valószínűleg én vagyok egyszerű ízlésvilágú, de nekem nagyon bejött Austin Powers. Annyira hülye, hogy az már jó. Szóval az első rész nekem is megvolt, a másodikra vagyok kíváncsi, hogy _az_ milyen (ha valaki már volt bátor megnézni...).

Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.24 0 0 36
Kicsikém - nem nézném meg semmi pénzért
az első részét végig SZENVEDTEM szó szerint
Előzmény: AstorA (33)
Waratah Creative Commons License 2000.01.24 0 0 35
Jeanne d'Arc: eltekintve a rendes mennyiségű ketchuptól, nekem volt egyetlen egy jelenet, ami miatt érdemes volt végignézni, az égetés előtti 4-5 perc. (de nem lövöm le a poént)
Előzmény: AstorA (33)
nandu Creative Commons License 2000.01.24 0 0 34
Asterixet. Jó nagy baromság volt de a 11 éves öcsém odavolt, így aztán nem hiába ment el a 650 pénz.
AstorA Creative Commons License 2000.01.24 0 0 33
Hétvégén senki semmit?
Nagyon szeretném megnézni a Jeanne d'Arc-ot és az új Austin Powers filmet, a KicsiKém-et. Tud valaki valamit róluk?
phaidros Creative Commons License 2000.01.21 0 0 32
Hát az Asterixet max Letitia Casta miatt nézném meg...
Kataca Creative Commons License 2000.01.21 0 0 31
Asterixet, Obelix naggyon jo volt benne.
chris7 Creative Commons License 2000.01.21 0 0 30
Go (Nyomás) - Nagyon tetszett, jó dumák és sok jó poén

Brokedown Palace (Börtönpalota) - Bangkok Hilton a moziban Nicole Kidman nélkül, már eléggé lerágott csont a távol keleti jogrendszer "kegyetlensége" (lsd. Red Corner/Vörös Sarok, Return To Paradise/Visszatérés A Paradicsomba és persze a tévében vetített Bangkok Hilton sorozat)

Múlt héten:

The Sixth Sense (Hatodik Érzék) - Érdekes sztori, néha kicsit izgalmas, nagyon jó "csattanó" van a végén és Bruce Willis-t is jó látni néha nem akciófilmben

The Barber Of Siberia (A Szibériai Borbély) - Gyönyörű tájképek, csodálatos színészi alakítás Oleg Menschikov részéről, egyáltalán nem unalmas, csak ajánlani tudom. Az eredeti címét biztos rosszul írtam, nem tudom pontosan hol kell "y" a Siberia-ba, ráadásul igazából a címe nem is angol hanem orosz, ciril betűkkel de annak leírására nem teszek kísérletet

Sweet Hereafter (Eljövendő Szép Napok) - Ez egy kicsit unalmas volt, nálam nem értek el különösebben jó drámai hatást a filmmel, ráadásul az általam kedvelt Ian Holm itt egy unszimpatikus karaktert játszott nem túl jól (pedig milyen jó volt pl. az Alien-ben, mint Ash)

phaidros Creative Commons License 2000.01.21 0 0 29
Hahó!
Nem mostanság láttam de a Rablóhalat ajánlom.
A cirkóban fordul elő úgy 2 hetente.
Ja az eXistenZ(kb így)ha tetszett, a New Rose Hotel is fog.(ejsd:neurose)
phaidros
Cleo Creative Commons License 2000.01.21 0 0 28
BWP... Meg ne nézd, a végén megbánnád. Kb. 70 perc merő unalom, az ember alig várja, hogy vége legyen!
a rekettyés Creative Commons License 2000.01.20 0 0 27
Naná, hogy a Gyalog-galoppot!

---
A rekettyeiparban dolgozom. Rekettyés vagyok.

zozzo Creative Commons License 2000.01.20 0 0 26
Az ítéletnap címűt,mert állítólag az USA top-on
a harmadik helyen állt,de hiba volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!