Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Ezt értem és rendben is van, de csak akkor, ha sikerül az MSZP-t lenyomni az OEVB-ben, mert az még mindig kiáll Tóth mellett.
Én pedig tovább gondoltam a történetet, erről írtam: Tóth majd a tavaszi választáson indul el, mégpedig Fidesz-támogatással, "függetlenként". Ez várható.
tóth nem ezt itt és most nyerheti meg, mert a támogató pártok kihátráltak mögüle, így nem is kerülhet fel összellenzéki közös jelöltként a választási ívre.
Ez a történet jövő tavasszal fog visszaköszönni, nem igazán leszek meglepve, ha a Fidesz is támogatja Tóth Csabát. Hiszen érdekük, ilyen jó elvtárs, akivel karonfogva lehetett jókat üzletelni, nem terem minden bokorban.
Erről van szó. Az MSZP-nek akkor a másik 5 párttal kellene szembemennie, nem hiszem, hogy vállalnák. Egy dolog, hogy Tóth Csaba (és a mögötte állók, ki tudja, kik) pénze jól jött, de azért mindennek van határa.
Már kinyitotta a száját, elolvastad, amit írtam? Postaládába névtelenül bedobott röplapok Zugló-szerte, hangosbemondós autó, stb.
De mit tud Hadházy ellen felhozni, mint azt, hogy valamikor fideszes önkormányzati képviselő volt? Ezt mindenki tudja.
Az ciki lesz, ha megnyeri. Kiváncsi vagyok én is, mi történik akkor. Hiszen már csak az MSZP van mögötte, kérdés, hogy meg akarják-e védeni, szembe akarnak-e fordulni az egész ellenzékkel őmiatta.