Nagy kihívás. Egy teljesen ismeretlen PNA hardware a legkisebb támogatás mellett.
Legyen ez a hely az ahol összelapátoljuk az összes fellelhető információt!
Feladom! Megpróbáltam csinálni 1 oldalt az eddigi programokat összeszedve, de nem böngészhető. Mint kiderült mindent a root-ba kellett volna tenni, más könyvtár nem látható.
Akit érdekel ftp-vel elérhető, azt csinál vele amit akar.
Kicsit utánanéztem a bluepanthernek: www.bluepanther.eu -> bejegyezte Classic Star Kft Ugyanez a Classic Star Kft nyomatja az icity.hu honlapot. A bluepanther.eu oldalon feltüntetett szervíz a Mátrix68 Kft (www.matrix68.hu) Ezen az oldalon megtalálhattok a szervíz menüpont alatt mindenféle szervizelés árakat, sajnos a firmware update árát nem.
Én fordítva próbálnám, legyen egy külön program az Auto.exe mellett (ez van felül), onnan lehet mindent indítani. Lehet közvetlenül a navigációt is, vagy kilépni belőle, és akkor ott marad a szokásos felület. Így, ha éppen nem akarnék semmi mást csinálni a géppel, akkor egy kilépő gombnyomásra visszaállna a szokásos üzemmód.
fkiss: Mit értessz az alatt, hogy "kicserélte a bootloadert" Elég merész lenne, ha a flash-elő magát flash-elné le! Az szerintem egy hardveresen beégetett vmi, amit nem igazán lehet cserélni. Amúgy: SP UPDATE PROGRAM v1.2 for 400 09.01
FIATowner (703) Hát igen van az BT-vel, FM adóval, 512-1G Belső rammal, vegyesen. Kár hogy a milyenk egyik extrát sem tudja. :(
sza2 (717): Nekem csak logo cserénél is végigfutott a jelentésekkel. de a 2 perces újraindításra fél óra múlva sem reagál.
Amúgy a "történetem" arról szól, hogy egyik pillanatról a másikra lefagyott a gyári menüjében állva (de teljesen) és utána on/off után boot logonál áll és kész. Mivel így elég agyhalott tüneteket produkált nem hiszem, hogy oszt vagy szoroz, hogy mivel próbálkozik az ember, max jobb lehet!!
Neked meg megy a gép, ha-ha.
janino(720): Amivel én próbáloztam ezt a sort tartalmazza: D:WINCE500platformYF2440_50targetARMV4Iretailkern.pdb _________^_ Amit te linkeltél be meg ezt: F:WINCE420platformYFPND17_S_20targetARMV4Iretailkern.pdb _________^_ (simán f3-al belekukkolva)
Én azt csináltam, hogy a kártyára a MobileNavigator könyvtárba tettem és átneveztem mobilenavigator.exe-re. Bekapcs után a Navigáció gombra kattintva indul el és onnan már bármennyi programot el tudsz indítani, testreszabni stb...
Viszont a logo.bmp azóta sem cserélődött... Hmmmm....
Most próbáltam az Alphán, de nem jön össze. A Program Files-ba nem lehet tenni, mert az nem marad meg. A Windows-ba valahogy a jóízlés nem engedi, pedig lehet, hogy nem marad más. A kártyára lehet, de az meg nem igazán jó, hogy ha nincs kártya vagy esetleg sérül, akkor az egész készülék el se tudjon indulni.
Egyébként a kártyáról sem ment, ide tettem: \SDMMC\StartMenu\SystemInformation.exe, ez van a registryben is, és ennek ellenére induláskor hibaüzenetet ad, hogy a \SDMMC\StartMenu\55 fájl nem található meg.
FIAT, te hova tetted és milyen néven, hogy neked megy?
Én még csak a gépemen állítom össze a dolgot, a küytüre még nem másoltam, de úgy tűnik, kényes arra, hogy van-e idézőjel a fájlnevek körül vagy sem. Ha egyik módon nem megy, próbáld ki a másikat.
Nem tudom mi lehetett a probléma, de az 1.6 verzió semmilyen általam próbált formában nem fogadta el a linkeket, de az 1.6.1 megy simán relatív hivatkozásokkal.
Ehhez a SystemInformation-hoz mi az Sd kártya helyes útvonala? Nekem a "Storage CardMobileNavigatorShell.bmp"-t nem fogadja el, pedig az a könyvtár és fájl neve. (case sensitive-k a fájl nevek, de kisbetűvel sem müx nekem)
Hardveresen teljesen megegyezik, a gombok a csatlakozók stb.
És ezen is ugyan az a Wayteq-es WinCE4.2 van (29 360 128byte) csak a többi fájl más.
Valahol olvastam, hogy erre a hardvere a Kinai gyártó sem javasolja a WinCE5.0-át ezért van sok készülék WinCE4.2-vel (megkeresem majd hol is olvastam)