Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2007.10.28 0 0 612
Oly egyszerű beszéded, mind madár szárnyalása
Szavad egyszerű
Járom körbe Szavaid, szent minden sora
Ruhába öltöztet engem, kézen fog és vezet
Mutat és tanít egyszerre
Mondja állj meg, mondja lépj közelebb
Arcodhoz vezet, megláthatom
Szívedbe vezet, beléphetek
Oda vezet, hol játszhatom
Maradok örömödben, és Te lépsz helyettem
Benned vagyok, és Te teszed helyettem
Csodálkozom rajta, és Te örülsz csodálkozásomnak
Úgy járok Veled, itt vagy bennem, s mint bennem élsz, lépek Benned
Barátként játszunk, örömünk menyasszonyé, örömöd apáé, mosolyod anyáé
Engeded óvjalak, mint nővéremet, s közben pajzsként veszel körbe
Tükrödet tartom, magamhoz ölelem
144000 Creative Commons License 2007.10.27 0 0 611

„…..a napok meg vannak számlálva, megtisztulásotok napjai. Meghallottam azok imáját, akik Egyházam megújulásáért imádkoztak hozzám. Meghallottam minden hozzám intézett imájukat. Megígérem nektek, hogy én, az Úr, meg fogom újítani Egyházamat. Megtisztítom foltjaitól, mert beszivárgott belsejébe és bemocskolta a tisztátalanság. Újból felépítem. Aggódva mondom nektek, szeretteim, hogy addig még sokat kell szenvednie. Megkezdődik szívének nagy megpróbáltatása, még mielőtt eljövök teljes megújítására. El kell jönnie ennek a napnak, hogy beteljesedjék az Írás. De mindazokat, akik szeretnek engem, megvigasztalom a szomorúság ama napjaiban. Mindig igen közel leszek szívetekhez, engedni fogom, hogy érezzetek. Egy sereg angyalt és szentet küldök vigasztalásotokra, tehát bátorság kedveseim, bátorság! Szenvedek, és ti is szenvedtek, akik szerettek engem, éreztek engem, érzitek Sebeimet, érzitek szomorúsággal terhelt Szentséges Szívemet. Érzitek rajtatok nyugvó tekintetemet - teremtés, ti, akik sötétségben vagytok. Véres könnyel telt meg szemem. Igen, hogyan is érezhetném magam, amikor látom, hogy milyen sokan kerültetek a Sátán hálójába? Folytassák csak gonoszságukat azok, akik nem akarnak hallani, hiszen sok éven át figyelmeztettem és bűnbánatra szólítottam őket, de nem törődnek figyelmeztetéseimmel. Fáradt vagyok, mindig elfáradok vakságuk és makacsságuk láttán. A lázadás úgy elterjedt, mint a sötétség, még házamba is behatolt. Péternek diktálja, hogy mit tegyen. Péternek, aki vezetőjük. Igen. Nem figyelnek rá, és háta mögött átkozzák, megcsalják, nem hallgatnak rá és félretolják. Ő tudja mindezt, de túl sokan szegülnek ellene, túl sokan árulják el. Házam a lázadók házává vált. Igen, kevesen maradtak benne, akik elismernek és tisztelnek engem. Én, az Úr; a tisztulás napján leszállok minden szenttel és angyallal együtt; és elsöprök minden gonoszságot. Északtól délig, kelettől nyugatig száll alá tüzem! Várjatok és meglátjátok...”

 

144000 Creative Commons License 2007.10.26 0 0 610
„Nézz kezemre, oldalamra és lábamra! Érezd Sebeimet!... Aki nem akar inni Sebeimből, ellankad, elsorvad és kiszárad. Én vagyok a ti Üdvösségetek!

Miért fél tehát ez a nemzet attól, hogy egyen és igyon engem? Segítségért kiáltanak, de senki sem jön hozzám, hogy egyen és igyon engem, és hogy meggyógyuljon. Hiszen megmondtam, hogy Sebeim által gyógyultok meg! Sietősen lépkedjetek hát ebben a végtelen pusztaságban! Hadd halljam lépteitek neszét! Jöjjetek, és vegyetek magatokhoz engem! Ez a nemzet nem érti szeretetem kiáltását. Aggódva tekintek le a mennyből, hogy megmentselek benneteket! Kiöntöm előttetek Szívemet. Bölcsességet küldök nektek ajtótok küszöbe elé. Meg akarlak tanítani benneteket arra, hogy az én mondanivalóm: SZERETET.

De kinek van füle, hogy meghallja? A szeretet új énekét hoztam nektek, és Szent Nevemért szállok le hozzátok, kicsinyeim. Én, a ti Krisztusotok, eljövök, hogy Szívem gyönyörűségére elragadtatásba hozzam szíveteket szeretetem énekével. Ne mondjátok: "Kerestem Őt, de nem találtam, szólítottam, de nem válaszolt, vártam Rá, de nem jött". Keressetek, szeretett gyermekeim a szív egyszerűségében, és megtaláltok. Szívből szólítsatok, és válaszolok nektek. Nyissátok ki fületeket és szíveteket, és meghalljátok visszatérő  lépteimet. A fügefa beérett, hamarosan ehettek gyümölcséből! Jöjjetek, mert sokan letértetek az igaz ösvényről, és féltek befogadni engem, mivel magatokba zárva hordozzátok bűneiteket. Szabadítsátok meg magatokat! Menjetek gyónni, tartsatok Őszinte bűnbánatot, és böjtöljetek, hogy tisztaságban és szentségben fogadhassatok engem! Ajtóm mindig nyitva áll előttetek, szeretteim! Úgy ismernek engem, hogy nem vagyok részvétlen a szegény és a beteg emberek baja iránt. Ezért ne tegyétek próbára Isteneteket, és ne kételkedjetek végtelen irgalmamban!

Igen, valóban szegények, méltatlanok és egyszerűek az eszközök, amelyeket szavaim közvetítésére használok. Azokat választom, akik a világ szemében értéktelenek és megvetettek. A semminek látszókat választottam, hogy megsemmisítsem azokat, akik valaminek látszanak. A bölcsességet az egyszerű gyermekek kapják, és nem azok, akik bölcsnek tartják magukat. Figyelj! A bölcsesség mindig rejtély marad azok számára, akik nagyra tartják magukat, akik erényesnek és szentnek tartják magukat. Valóban meg fogom semmisíteni a bölcsek bölcsességét, és szigorú ítéletben részesülnek. Meg fogok hagyni közöttük egy alázatos és egyszerű népet, amely éjjel és nappal, nappal és éjjel mondja majd nekem angyalaim himnuszához csatlakozva: Alleluja, alleluja, Szent, Szent, Szent az Úr, a mindenható Isten, aki volt, aki van, és aki eljövendő {Jel 4,8}. Senki sem fogja megzavarni őket, mert minden magát nagyra tartó, büszke embert eltávolítok közülük.

Ezért mondom nektek, mielőtt még utolérne benneteket az én órám: az alázatosságot, a szegénységet keressétek! Ti, akik engedelmeskedtek parancsolataimnak, és másokat is arra tanítotok, hogy engedelmeskedjenek parancsolataimnak, alázzátok meg magatokat! Ne ítéljetek, és titeket sem fognak megítélni. Ne ítéljetek el senkit, akkor én sem ítéllek el benneteket.

Tartsatok bűnbánatot, és jóváírom számotokra azokat az éveket, amelyeket Lelkem elfojtásával töltöttetek. Ezekben az utolsó napokban a jóság gyeplőjével, a szeretet pórázával akarom vezetni ezt a bűnös korszakot. Mindenkihez odalépek, hogy átnyújtsam eledelemet. A szegények és a szűkölködők menedéke leszek mindig. Jöjjetek, hajoljatok mindannyian keblemre, mint János tanítványom, és hallgassátok szívem dobbanását! Ezek a szívdobbanások hoznak el benneteket lábamhoz, keresztem alá. Én, az Úr, közöttetek vagyok, megáldalak benneteket, és szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon. Ne feledjétek, mit adtam ma nektek, és mutassátok meg irántam való szereteteteket, azzal, hogy követtek engem. Rajtatok nyugszik tekintetem. Legyetek egyek!”

144000 Creative Commons License 2007.10.25 0 0 609
„Én népem, én tulajdonom, keress egész szíveddel és fordítsd el szemedet a világról! Emeld fel hozzám és nézz Teremtődre!
Én mondom, a ti Teremtőtök, aki nagyon szeret titeket: A békét háromszorosan Szent Lelkemben fogjátok megtalálni. Hozzátok szóló szereteténekem az én ajándékom, hogy ezáltal több tudást adjak nektek, magamhoz vonzzalak benneteket, és megismerjetek mint Atyátokat.
Szívem áldott gyermeke! Maradj hűséges hozzám, és élni fogsz.
Ki az, aki utánam vágyódik? Jöjjön hozzám, én leszek az ő öröme, ő meg az én örömöm, kertem és mennyországom lesz.
Legyetek áldottak, akik az én Nevemben jöttetek erre a találkozóra és legyetek egyek a mi Egységünkben!”

144000 Creative Commons License 2007.10.24 0 0 608
Ki szólít hegy tetejéről, kit hív? lépek közelebb
Mi ez a hang, mit szívemben érzek? mi ez az üzenet?
Egyik részem maradna, a másik menne
Kérdés bennem ég
Szám mondja maradok, szám birokra kell hívó szóval
Bent mégis valami ég
Tetteimet féltem, ha lépek hívó szó felé, tetteimet le kell vetnem, tudom, ha lépek, tetteimet magam hajítom el
Hát félek
Mondod, cseréljem ki félelmemet szeretettel, ó hogy tegyem?
Most még arcomat keményítem, szavam csattan, éle vág, hova fordulok, oda vág
Félek a könnytől, félek sírás rázó erejétől
Magamon míg tartom kérgemet, megvéd sírástól, megvéd zokogástól
144000 Creative Commons License 2007.10.23 0 0 607

„A Szeretet szeret benneteket!”

 

144000 Creative Commons License 2007.10.22 0 0 606
„Amíg meg nem változtatjátok szíveteket és rosszindulatúak maradtok, addig nem mehettek be Isten országába. Ó... nem hallottátok, hogy megteremtésetek idején miként sírt örömkönnyeket háromszorosan Szent, mindenek felett diadalmaskodó Teremtőnk? Igen, a Magasságbeli, a hatalmas, az élő Isten, akinek életeteket köszönhetitek, aki benneteket megteremtett, nem más, mint az az Isten, akivel szembefordult ma a világ.
Miképpen hiheti bárki, hogy megmenekül Isten igazságosságától? Isten szeme őrködik mindenen mindörökre.
A tenger homokszemeinél is több a Szentsége ellen elkövetett bűn és megbántás. Még meddig kell néznie, hogy megszentségtelenítik képmását? Mennyi ideig tudja fenntartani magát az ember a semmiből? A hűséges Szeretetet visszautasítani annyi, mint az Életet visszautasítani. Pedig Isten, akiről ők megfeledkeztek, sohasem feledkezik meg róluk.
Irgalomért könyörgök számotokra, különösen azok számára, akiknek közületek a legkeményebb a szíve. Meg kell menteni a gyengét és a szükséget szenvedőt az ördög karmaiból, aki Isten népét bűnre csábítja.
Jöjjetek hát! Újítsátok meg imáitokat hozzám, és közbe fogok lépni. Jöjjetek, őszintén igyekezzetek megmenteni Isten gyermekeit! Jöjjetek és imádkozzatok! Figyelmeztetlek titeket, de vannak, akik nem akarnak figyelni.
Kérjétek közbenjárásomat, és meg foglak védeni a gonosz lélektől és háza népétől.
Miképpen a menny Isten csodáit dicséri, dicsérjétek ti is szüntelenül a Magasságbelit, a ti Teremtőtöket, mert ki hasonlítható a mennyben a Mindenhatóhoz? Az Isten fiai közül ki vetélkedhet Vele?
Trónja, mely a Naphoz hasonló, így kiált felém: "Igazságosság!" Amit a Szent Isten mondott, meg fog valósulni, és tűz által érkezik az igazságosság.
Ám, akiknek szíve tetszett Istennek, akik így kiáltottak Hozzá: "Te vagy az én Atyám, az én Istenem, megmenekülésem Sziklája!", Isten elsőszülötteivé válnak, és nem fognak félni azon a napon, amikor Ő tűz által jön el.
Jahvénak az a szándéka, hogy hamarosan keresztül halad közöttetek.
Halljam hát forró imátokat!
Kérdezzétek meg magatoktól: "Mit fog jelenteni számomra az Úr napja?" Aki rosszat forral, saját romlását idézi elő. Ezért mondom nektek: Jöjjetek, és vessétek el a béke és a kiengesztelődés magjait, hogy ízletes legyen gyümölcsötök a Mindenható számára, és a menny lesz a ti jutalmatok.

Szent Mihály, Isten arkangyala”
144000 Creative Commons License 2007.10.21 0 0 605
Annyit érek, mint kérésem
Magamra nézek és kérem szélességem
Tükrödbe nézek és kérem hosszúságomat
S ha elég méretem, eléd borulok kérésemmel
S ha méretem elég, megadod, ha méretem elég szeretettől könnyed hull
Még ki sem mondtam kérésem, még gondolatát el sem értem, és Te már megadod
Vigyázok méretemre, nap elmúlik, újra megvizsgálom
Mint vizsgálom, úgy engedsz magadhoz
Mint vizsgálom, hozzám lépsz
Erényekből sosem elég
Thor Creative Commons License 2007.10.20 0 0 604
Van köztetek egy-egy igazi költő.
Előzmény: 144000 (603)
144000 Creative Commons License 2007.10.20 0 0 603
Mi lehet élesebb vágó fegyvernél?
Mi lehet szúróbb szúró fegyvernél?
Mi képes támadni, elmúltával? – a szavam az, bántó szóm

Mikor magasra állok, nem látom mit tesz szavam – szavam vért ont
Mikor szavam bánt, gyűlöletet keltek
A gyűlölet halál

Nem törődök vele, szavam mit tesz
Szavam bárd lesz, hátulról csapódó ostor
Szavamat elengedem, szavam önálló életet él
Elfordulok, pedig szavam hozzám tartozik
Ha ránéznék szavamra, megérteném, megérteném útját
Felelősség szavamat kiejteni

„Rádnézek” és mondom
Tükrödben beszélek
Kéz a kézben beszélek
Féltve beszélek
Ha szavam önállóan indulna, utána nyúlok
Mit adtam, visszakapom
Szeretetet adok, szeretetet kapok
Szavam úgy szép, amilyen vagyok
Ki hallja, elfogadja
Kit hallok, elfogadom
144000 Creative Commons License 2007.10.19 0 0 602
„Hallottátok, hogy nagy visszatérésem előtt jeleket fogtok kapni. Figyelnetek kell ezekre a jelekre, amelyek megelőzik dicsőségem napját! Ha valaki figyelmesen olvassa a Szentírást, felfedezheti ezeket az igazságokat. Hogyan lehetséges, hogy elmétek nem nyitott a Szentírás megértésére?

Jöjj most, és értsd meg, figyelj rám gyermekem: nemzedéketek lázadásban él. Mennyire elhagyták hitüket! Pedig megsokasítottam hívásaimat és figyelmeztetéseimet. Jeleket adtam nektek nap mint nap. Megsokasítottam áldásaimat, de nem kaptam választ. Így szóltam: "Találok-e még valakit, amikor eljövök?" Miért nem válaszolt senki sem? Könyörgésemre válasz helyett hátat fordítottatok nekem. Mindössze annyit hallottam: "Vajon kinek szólhat üzenete?" Mennyire lázadnak ellenem, és mennyire káromolják istenségemet! Egyetlen ember sem képes megváltoztatni a kijelölt időt, sem az órát. Úgy fog bekövetkezni, mint a mennydörgés.

Leányom, az Antikrisztus ma a lázadás lelke, amely a Sátántól ered. A Szentírás nevezi őt így: a lázadó, ő a templomban felállított vészt hozó undokság, amelyről Dániel próféta beszélt. Minden ember az én templomom... Akit a Szentírás lázadónak nevez, és úgy határoz meg mint vész hozó undokságot, egyike a végső idők két jelének.

A másik jel a ti nagy hitehagyástok.  A ti korszakotok, gyermekem, elmulasztotta, hogy megadja nekem azt az imádást, ami nem csak irántam való kötelességetek, hanem egyben életetek is. A Sátán terve az volt, hogy meghódítsa ezt a korszakot, és elhitesse veletek, hogy nélkülem is meg tudtok élni. Így lépett be lakóhelyemre a lázadás lelke, az Antikrisztus. Ő a törvénytelenség lelke, és ma befészkelte magát szentélyem szívébe. A lázadás lelke mondatja azokkal, akikben lakik: "Isten vagyok!" Az emberek hűtlenek lettek, és hűtlenségükben utat nyitottak a Sátánnak, hogy beléjük férkőzzön, és erőszakos halálba vigye őket. A lázadás lelke pusztítja el az emberek lelkét, elméjét és szívét. Ő az az ellenség, akiről Pál apostol beszél. ő az, aki azt állítja, hogy sokkal nagyobb annál, mint akit az emberek "Istennek" neveznek, sokkal nagyobb annál, akit "imádnak". ő mondja: "Vetélkedni akarok a tekintéllyel!", ezért trónra lépnek szentélyemben, az én helyemre, és kihirdetik saját törvényeiket, hogy hadat üzenjenek az én törvényemnek, és mindannak, ami az én Lelkemből való. Nap mint nap, és minden órában megszomorítanak, és megsértik Szentlelkemet.

Ó, por és hamu, ti, akik megszüntettétek magatokban Örök Áldozatomat, meg akartok halni? Miért vetélkedtek velem? Miért tagadjátok meg kegyelmem Szentlelkét? Aki engem megtagad, az az Antikrisztus, mert az Atyát, a Fiút és a Szentlelket tagadja meg, és ez a három egy, mert mi hárman egyetértünk. Ma sokan tagadjátok Szentlelkem kiáradását. Semmibe veszitek és elnyomjátok azokat a kegyelmeket és adományokat, amelyeket Szentlelkem ad nektek végtelen jóságomból. Megtagadjátok és elvetitek Lelkem minden adományát. Sokan úgy éltek, hogy megőrzitek a vallás külső látszatát, de elvetitek Egyházam belső erejét, az én Szentlelkemet. Sokan mondják: "Megőriztem hitemet, most el kell nyernem becsületességem jutalmát." Kérdezlek benneteket: megtettetek-e minden tőletek telhetőt azért, hogy elém állhassatok? Megpróbáltalak felébreszteni benneteket, és megmondtam nektek, hogy olyanok vagytok, mint a kiszáradt folyó, és csak üres dolgokról beszéltek. És amikor a bűnös, aki megtért Szentlelkem által, alighogy betér házamba, és felfedezi Szívem kincsét, ami mindannyiotoké, viharként rontotok rá, hogy visszataszítsátok istentelenségébe!  Arra indítjátok őt, aki éppen hogy megszabadult a lázadásból, hogy legyen ismét lázadó. Az ítélet napján így fogok hozzátok szólni: Ti nem hittetek bennem, hanem úgy tűntettetek fel, mint hazugot, mert nem bíztatok tanúságtételemben, amelyet a Szószólóról, Szavam Emlékeztetőjéről, igen, igazságom Szentlelkéről adtam, akit ti szüntelenül semmibe vesztek és üldöztök, megtagadtok és elnyomtok. Ahelyett, hogy csatlakoznátok a szentekhez, akik áldásokkal és örömujjongással üdvözlik és dicsérik Szentlelkemet, üldözitek a szenteket, ragaszkodva vallásos elképzeléseitekhez szüntelenül nyomukban vagytok. Folytonos tagadásotokkal kihívtatok engem... Miért ne engedném ezek után, hogy a kövek tanúsítsák szomorúságomat? Megtiltjátok első gyümölcseimnek, hogy üdvözöljék Szentlelkemet, ezért mondom nektek: ha ezek elhallgatnak, a kövek fogják világgá kiáltani szomorúságomat. Amit egykor Jeruzsálemnek mondtam, most nektek mondom szomorúan: Bárcsak megértettétek volna békeüzenetem nagyszerűségét! De jaj, el van rejtve szemetek elől! Bárcsak felfognátok most Szentlelkem nagyszerűségét, aki áldásait adja rátok... De jaj, ti nem látjátok és nem halljátok a Szószólót, a Szentlelket, akit az Atya küld az én Nevemben. ő tanít meg és emlékeztet benneteket azokra az igazságokra, amelyeket én adtam nektek, mert e világ fejedelme a ti elbuktatásotokra használja fel szabadságotokat.

Nem figyelnek rám, csak saját hangjukat hallják. Válasz nélkül hagynak, még ha könnyemet hullatom is előttük. Mindenhová elmentem és kerestem, hogy mily módon törhetek át süketségükön és hogy megmondjam nekik, jöjjenek hozzám, helyezzék belém bizalmukat, akkor én szentségre vezetem őket, és lehetővé teszem, hogy örököljék világosságomat. Szent Istenük vagyok, akit ők oly gonoszul elárulnak, én mégis elsőként bocsátanék meg nekik, ha csak egy pillanatnyi bűnbánatuk volna... de amíg kitartanak abban a hitben, hogy elegek önmaguknak, addig nem fognak engem meghallani, és nem veszik észre azt sem, hogy a mai időkben úgy fedem fel Szent Arcomat az egész világ előtt, mint eddig még sohasem. Én, az Úr továbbra is felragyogok feletted, teremtés, és az egész világot elárasztom világosságommal. A Nap, amely korszakotokban elhomályosult és a Hold, amely veszített fényéből, arra indított benneteket, hogy sötétségetekben elhagyjátok hiteteket. Hamarosan véget ér szenvedésetek. Az a szándékom, hogy mocsaras földjeiteket kertté, az éjt nappallá, városaitokat, amelyek most csupán kőhalmok, a világosság városaivá változtatom. Újjá fognak épülni összetört oltáraitok és templomaitok. Én magam fogom lerakni saját kezemmel az alapot. Meg fogom újítani az egész teremtést, mindnyájatokat meg foglak újítani Szentlelkemmel.”

144000 Creative Commons License 2007.10.18 0 0 601

„… uralkodni fogok ellenségeim és mindazok akarata ellenére is, akik megpróbálnak szembeszegülni velem, - ezért bizakodjatok kedveseim.”

 

144000 Creative Commons License 2007.10.17 0 0 600
„Boldogok akik látnak, mert sokan vannak, akik szeretnék látni, amit ők látnak, de nem látják. Fontoljátok meg kiváltságotokat, akik láttatok engem és örvendjetek! És te, leányom, engedd meg, hogy teljesen a háttérbe állítsalak, mert ezzel megdicsőíted Nevemet. Megbíztam angyalaimat, hogy mindenütt terjesszék üzenetemet, mert szentségben és tisztaságban akarom kormányozni a világot. Tarts ki küldetésedben, és mondom neked, Szívem örül, amikor látom, hogy örömmel teljesíted! Ne bántson a kritika, támaszkodj rám!
Ó mennyire örülnék, ha látnám, hogy az emberek kezdenek üzenetem szerint élni! áldott, aki engem szolgál és értékeli mai szavaimat. Segíteni fogok neki.

Mondd meg, hogy számontartom mindazt, amit tesz. "Fiam, ne vállalj túl sok másfajta feladatot. Sokasodni fognak, te pedig szenvedni fogsz az időhiány miatt! Bármennyire sietsz, nem fogsz megérkezni. Ha azt kérdezed: ,Uram, mire van szükséged?', Így fogok válaszolni:

,Üzenetem megmenti az embereket, és az idő rövid. Amit elkezdtél, azt megáldottam. Add e nemzedéknek a megértés kenyerét eledelül és a bölcsesség vizét italul! Üzenetem táplálja őket és enyhíti szomjukat. élelem híján hamar kihal e nemzedék. Munkád gyümölcse sokakat meg fog menteni. Siess, és alkalmazd üzeneteimet! Hozd felszínre belőlük Szentséges Szívem gazdagságát, majd tedd ki e gazdagságot a fényre! Azért adtam neked egészséget, hogy helyreállítsd Egyházam egészségét. Hozd felszínre üzeneteimből mindazt a világosságot, ami ahhoz szükséges, hogy megvilágítsa papi lelkeim szívét és a világiak szívét. Az egység kincsét adtam meg neked benne, mozdítsd elő az egységet üzenetem fényében.

Hivatkozz Szavaimra és fűzz hozzá hasonlatokat! A nemzetek sokasága kap megvilágosítást e mű szépségétől. Jól tetted, hogy írtál pápámról, de a Fazekas ugyanabból az agyagból formázta meg Bartholomaios pátriárkámat is. Írj ugyanolyan büszkeséggel testvéredről, ahogyan pápámról írtál! Egészítsd ki így ezt a művet! Mondom neked, használd fel üzeneteimet, mert belőlük elég tudást fogsz meríteni ahhoz, hogy megértsd kívánságaimat! Mostantól kezdve az legyen egyetlen igyekezeted, hogy gazdag termést arass az "Igaz élet Istenben" üzenetből! Megáldalak és biztosítalak, hogy édesanyám és én is egyek vagyunk veled. IC."

144000 Creative Commons License 2007.10.16 0 0 599
Nézem arcodat, nem nézek sem balra, sem jobbra
Mutatsz balra, mutatsz jobbra

Balra nézek, mit látok, látszik szépnek, arca zsírtól ragyog, hangja kedvesen szól, nincs rajta mi ijesztő lenne
Ha odalépek, hang elnyomja figyelmemet, megfogom mit nyújt, megfogja kezemet
Nem tudja mit nyújtott, kezem kátránytól ragad
Lépnék el, cipőm kátrányba beragadt
S ki nyújtja nem látja, nem tudja, nem érti

Ó bocsásd meg ezt a vakságot, ó bocsásd meg neki!

Jobbról énekszó hangja száll, gyere jöjj közénk, gyere szaladjunk együtt önfeledten, gyere engedd bekötni szemeidet
Ha engedem bekössék, szememet hályog elfedi
Takarja mi fehér, takarja mi fekete
Feketét látom fehérnek
Ó én balga, mit kérek, ha feketét kérem?

Ó add meg a látást! ó add meg hallást!
Ó add meg, tudjam, melyik a bal, melyik a jobb kezem!
Ó add meg, ne lefelé hívjak, hanem felfelé lépjek
Ó add meg a türelmet, megértenem!
Ó, add meg nekem
144000 Creative Commons License 2007.10.15 0 0 598

„Leányom, szeretlek. Eggyé foglak tenni mindannyiotokat. érted? össze foglak gyűjteni benneteket közelről, s távolról és minden útról. Alkalmas időben fogok szólni. Jöjj a közelembe, gyermekem és hallgass meg: Kezdettől fogva figyeltem rád. Szóltam, de növekszik a világ szenvedése, és e nemzedék vétke összeroppan, amikor eljövök és megtisztítom a népeket. Akkor majd felemelik fejüket és keresni fogják Lelkemet, aki az igazság teljes ismeretére fogja vezetni őket. Leányom, ezért kell közbenjárnod, hogy a Kelet és a Nyugat találkozzék és szívük eggyé legyen! Ennek még azelőtt kellene megtörténnie, hogy az ellenség leigázná törvényemet, és emberi tanokkal és szabályokkal töltené meg szentélyemet. Hallottátok azonban, hogy régen is voltak hamis próféták, és közöttetek is lesznek hamis tanítók, akik saját romboló nézeteiket fogják becsempészni és tagadni fogják Fiam, Jézus Krisztus istenségét. Ezek a hamis tanítók intellektualizálják a Jó Hírt, amelyet teljes gazdagságában kaptatok meg.

Ünnepélyesen mondom nektek: Óvakodjatok a megtévesztőtől! A megtévesztő más tanítást fog hozni, és el fogja ferdíteni Szavamat és a hagyományt, amelyet megörököltetek. Ezért mondom nektek, ne kövessétek a megtévesztőt! Ne ijedj meg mindattól, nemzedék, amit neked írtam eszközöm kezét, szívét és lelkét felhasználva! Ne ijedj meg ezektől a megtévesztőktől! ők nem istenek, és én ott vagyok minden hűséges szívben. Tüzes zuhatagot fogok rászabadítani erre a Földre, hogy felégessem bűneit, de meg fogom menteni népemet.”

 

144000 Creative Commons License 2007.10.14 0 0 597
„Fatima szentélye Garabandal elismerésért kiált! Megtanítottalak arra, hogy felismerjétek az idők jeleit. Keresitek-e ezeket a jeleket? Hogyan lehet, hogy nem ismeritek fel a jeleket? Ennyire nem érzitek? Miért zárkózik el értelmetek? Miért nem akartok látni? Miért nem akartok hallani? Elfelejtettétek szavaimat? Miért ismétlitek tévedésteket? Kedves, miért van ez a sok haragos támadás a garabandali üzenet ellen, amelyet Szent Édesanyátok adott nektek, aki Szavam frigyszekrénye? Papjaim ellenállása a garabandali jelenésekkel és üzenettel kapcsolatban mind a Sátán mesterkedése.
Most is újból megkísérli, ahogy Fatimában tette, hogy meg akadályozza üzenetem széleskörű elterjedését. Nem fogjátok föl, hogy a Sátán - aki ismeri üdvözítő tervemet amelyet Édesanyám által adtam egyszerű gyermekeknek Garabandalban - ismét megkísérli megdönteni tervemet, hogy sötétségben hagyva benneteket, elessetek? A Sátán megkétszerezi erőfeszítéseit, hogy diadalt arasson Szent Édesanyátok felett. Mesterkedéseivel ráveszi Egyházamat, hogy tagadja meg ezeket a jelenéseket, a fatimai, üdvöt hozó üzenetek folytatását. A Sátán dühödten próbálja megakadályozni, hogy belőlem táplálkozzatok. Az én üdvözítő tervem világos: azért jövök, hogy megmentsem gyermekeimet. Ismerjétek fel hangomat - ne lepődjetek azon, hogy milyen eszközöket használok. 
Egy senkit választottam, aki semmit sem tud, tiszta vásznat, hogy ezáltal váljék nyilvánvalóvá, hogy tőlem való minden, ami ezen a vásznon látható, és hogy elhiggyétek, hogy én vagyok az, Jézus, Isten szeretett Fia, aki beszél.  Az én országom köztetek van. Ábeleim, tudom hogy ti újból fel fogtok ismerni. Ó szeretteim, mennyire szeretlek benneteket!  Hamarosan felfedem előttetek tervemet.”
144000 Creative Commons License 2007.10.13 0 0 596
Anyácska, gyermek Jézus karodon
Engedd, engedd hozzánk
Kérést engedd átadni, csomóját átnyújtani
Nézd a csomót, nézd fonákját, nézd sok szálát
Jézusom, kérlek, vedd el, vedd Szívedbe, vedd Szent Szívedbe
Ne mond, nem kell neked
Leheleted adjad rá, fényedet add meg neki
Tőrt mit tart, kérd el tőle
Korbácsát hagy bocsássa szelídségre, szelíd Fényre
144000 Creative Commons License 2007.10.12 0 0 595
„Kiáltásaimtól visszhangzik az egész mennyország. Vágyam rendíthetetlen, el kellett érnie téged. Hajlékonyságot akarok! Miképpen fogtok egyesülni, ha merevek vagytok? Egyesíteni akarom Egyházamat, akarsz-e érezni engem, és hangomra figyelni?”
144000 Creative Commons License 2007.10.11 0 0 594

„Én vagyok kéri, hogy naponta adjátok át magatokat nekem! Keressetek, és meg fogtok találni. Szent Édesanyátokkal együtt mondom nektek: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, tartsatok ki az imádságban! A Sátán olyankor jön, amikor alusztok. Ne adjatok helyet számára! Imádkozzatok, mert az imádság a ti fegyveretek a Sátán ellen! A Szeretet szeret Téged.

Megmondtam, hogy a világosság gyermekei vagytok. Ehhez még hozzáteszem: és Szentséges Szívemben van lakóhelyetek. Ne feledjétek, hogy nagy az én szeretetem irántatok! Ezt soha, soha ne feledjétek!”



1 Kor 3,5-17

144000 Creative Commons License 2007.10.10 0 0 593
Szeretlek lélek, béke legyen veled! Imádj, légy áldott, nézz rám, Istenedre és szerezz nekem örömet! Vártam, hogy eljöjjön ez az óra, mennyire vágytam arra, hogy közelebb vonjalak magamhoz!

Szent Szívem mélyén készítettem helyet számodra, Szent Szívemben van a te otthonod. Jöjj, jöjj hozzám!

"Jöjj, jöjj hozzám!"

144000 Creative Commons License 2007.10.09 0 0 592

?Váratlan csodákat fogok tenni gyülekezeteimben, hogy emlékeztessem gyermekeimet arra, hogy ÉN VAGYOK az Atya, akit ?k elhagytak, aki azonban sohasem hagyta el ?ket. Emlékeztetni fogom ?ket arra, hogy jelenlétem megmenti ?ket, és hogy Szentlelkem, akit ?k elfelejtettek, megnyugvást ad nekik. Emlékeztetni fogom gyermekeimet, hogy könyörületem nem halad el érzéketlenül mellettük, mert Atyjuk vagyok. Arra fogom késztetni szívüket, hogy énekeljenek nekem, és fel fogják ismerni, hogy szentélyemen kívül üres az asztaluk. Meg fogják érteni, hogy szentélyemen kívül megfulladnak a szomorúságtól és a terhekt?l. Két karomon kívül pusztulás és halál vár rájuk. Nemzedéketek kiváltsága, hogy hallhatja hangomat. Szóra nyitottam szájamat, hogy tanítsam a tanulatlant. Az én békémet akarom adni nektek, hogy megmentselek benneteket. Tudtotokra akarom adni, hogy Atyátok vagyok, és ti az én ivadékaim. 

A fügefa ágai már megteltek nedvvel és levelet hajtanak. Még mindig nem ismeritek fel az id?ket? Hogyan lehetséges, hogy közületek sokan nem tudják olvasni és értelmezni a Szentírást? Hogyan lehet, hogy közületek a legtöbben elveszítették felismer? képességüket? Hiszen megmondtam, hogy maradjatok ébren! Gyermekeim, ma felajánlom nektek országomat. Ne haladjatok el mellette anélkül, hogy tudomást vennétek róla! Ne engedjétek, hogy országom meglepjen benneteket! Ne vegyétek semmibe szeretetemet!
Jöjj! Mindig veled vagyok.?

 

144000 Creative Commons License 2007.10.08 0 0 591
”Én, az Úr mondom nektek ezt. A szíveteket nyissátok ki, ne az elméteket! 

Azt akarom, hogy nyilvánosan olvassák fel a Timoteushoz szóló levélből figyelmeztetésként a következő részeket: 1 Tim 4,1-6; 1 Tim 6,20-21 és 2 Tim 2,14-26. Ezek a jövendölések kifejezetten a ti időtökre vonatkoznak. Azután 2 Tim 3,1-17 részben a ti korszakotok állapotáról szól a jövendölés, arról, amilyennek most mutatkozik, mert ezek az utolsó napok az idők vége előtt. Komolyan kérlek benneteket, hogy kétszerezzétek meg imáitokat a "visszatérésért." Szent Szívem nyitva áll minden lélek számára, aki bűnbánatot akar tartani és vissza akar térni hozzám.”

144000 Creative Commons License 2007.10.07 0 0 590
„Káin képviseli mindazt, ami utálatos szememben. Ő képviseli ebben a korszakban a gonoszságot, a materializmust, a forradalmakat, a gyűlöletet, a pogányságot, az erkölcstelenséget, és azok elnyomóit, akiket megáldottam. Káin sohasem értette meg Ábelt, akit magamhoz hasonlóvá alkottam. Ábel tőlem származik, ő az én ivadékom.

….. És e különbség miatt gyűlölte őt Káin. Azt mondtam, hogy a tudósok nem értik meg azt, ami a Lélektől való.”

144000 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 589
„A ti nemzedéketek az igazságot keresi, pedig az igazság a szeretet. Nemzedéketekből azonban hiányzik a szeretet. Az én Nevem semmit sem jelent számukra. Már semmit sem jelent, mégis nagy az én irgalmam azok iránt, akik gyaláznak engem. Teremtésem elhagyta útjaimat, hagyta, hogy vak vezető vezesse. Fellázadt törvényem ellen. Olyan törvényt tanít, amely nem az enyém. Teremtés! Bárcsak tudnád, milyen közel állsz a bukáshoz! Szeressétek egymást, ne üldözzétek egymást! Ismerjétek meg útjaimat, a bölcsesség útját! Legyen minden cselekedetetek és gondolatotok szeretetteljes!
144000 Creative Commons License 2007.10.05 0 0 588

”Én vagyok. Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik megszomjaztatok! Jöjjetek! Jöjjetek, és igyatok! Megitatlak benneteket az örök élet vizével forrásomból, amely sohasem apad ki.”

144000 Creative Commons License 2007.10.04 0 0 587

„Nektek kell régi alapításomat újjáépítenetek, meg kell újítanotok falait; újítsátok meg szentélyemet! Én vagyok az Úr, és az én erőmmel fogjátok a régi romokat újjáépíteni, és régi alapításomat felékesíteni. Újítsátok meg falait, és én életre keltek minden halottat. Felébresztem a tetemeket, életre keltem őket újra. Ez lesz a nagy visszatérés, az életbe való visszatérés, mert ragyogó harmatom szépít meg téged, teremtés! Kiterjesztem országomat, és örvendezni fog az egész mennyország! Elhanyagoltátok kertemet, de én, az Úr, aki őrzője vagyok, szenvedélyesen szeretlek benneteket, és nem tudom elviselni, hogy kevés megmaradt virágomat tövis és tüskés bokor fojtsa el. Elérkezett az idő, hogy megtisztítsam és kiirtsam a töviseket és a tüskés bokrokat, hogy bimbóim virágba szökkenhessenek, és széppé tegyék kertemet. Az igazságosság fog uralkodni. Én, az Úr, felszólítom őket, hogy kössenek velem békét; akik nyitottak, azok visszatérnek hozzám és bűnbánatot tartanak. Ti mindannyian, akik kerestek engem, és arra vágyakoztok, hogy megismerjétek szeretetem útjait, jöjjetek és meg fogjátok hallani kiáltásomat a kereszten. Szeretetre, szeretetre, szeretetre van szükségem! Teremtés, nyisd ki szívedet és én meggyógyítalak és megvigasztallak.

Péter, gyűjtsd össze a nemzeteket, helyezd őket Szívembe! Keresztemről szólítalak: "Tápláld minden bárányomat Péter!" Újra megkérdezlek Péter: jobban szeretsz-e, mint ezek? Ha igen, ne hagyd, hogy a káinok meggyőzzenek, maradj állhatatos! Olyan törvényeket kérnek majd tőled, amelyek igazságosnak látszanak, azért, hogy minden lélekkel tetszésük szerint bánhassanak. Ezek a törvények emberektől származnak. Ne engedd, hogy rábeszéljenek! Emlékezz arra, hogy milyen vagyok én, az Úr. Szelíd és alázatos vagyok. Légy a tükörképem! Ha közelségemre vágyakoznak, miért nem figyelnek hangomra? Ajtójuk előtt állok, és zörgetek. Miért nem akarnak meghallani? Közelségemre vágyakoznak, és mégsem hallanak engem. Ez hitehagyásuk miatt van, amely olyan áthatolhatatlanná vált, mint az iszap. Itt vagyok, várom, hogy megnyissák szívüket, de félretolnak, elnyomnak engem. Emeljétek fel tekinteteteket és meglátjátok Megváltótokat. Ismerjetek fel! Ne tapossatok rá Gondviselésem műveire! Ha nem kínáltok békét gyermekeimnek, senki sem követ benneteket. Az én békémet adjátok gyermekeimnek! Ne lepődjetek meg azon, hogy milyen gyenge eszközöket használok fel arra, hogy rajtuk keresztül nyilvánuljak meg. Én; az Isten azt választom, aki nekem tetszik.”

 

144000 Creative Commons License 2007.10.03 0 0 586
„Én, Jézus az én békémet adom neked. Jöjj és imádkozz velem! Mondd:


Hallgasd meg imámat, Istenem,
ki kezdettől fogva uralkodsz mindenek felett!
Rád szomjazik
lelkem és szívem.
Tekintetem Téged kíván látni.
Nem nézek senki másra,
mert nincs isten,
ki olyan lenne, mint Te.
Semmi sem nagyobb Nálad,
mert egyedül Te vagy
csodálatosan nagy.
Gyűjtsd ezért egybe a nemzeteket,
hogy hálát adjanak Neked,
és egyetlen tabernákulum körül
dicsérjék Szent Nevedet,
és egy hangon
és ugyanabban a Lélekben,
együtt mutassák be áldozatodat
mennyei Atyánknak!
Lelkünk őrzője,

Te csodálatosan erős és legyőzhetetlen,
egész teremtésed szolgáljon Téged
a Szentháromságban!
Add meg nekünk ezt az áldást! Amen.”


144000 Creative Commons License 2007.10.02 0 0 585

„Hallottátok, hogy napjaitokban megerősödik a Sátán hatalma. De irgalmam végtelen és könyörületem is. Ha átkot mond a Sátán szája, az én szájamból fakadó áldás kioltja átkát. Az én áldásom a szájamból származó Szó, amely világosságot ad sötétségetekben nektek és azoknak, akik a halál árnyékában élnek. Rajtatok nyugszik jóakaratom, és így mindent, amit e napokban teszek, nemzedéketek megmentésére teszem.”

 

144000 Creative Commons License 2007.10.01 0 0 584
Mikor szám oktalan, mit mondok reménytelen, azt mondom amit nem hiszek
Mondom, mi lesz mit meg nem kapok

És te megadod, azt mit kértem, azt adod

Mikor nem látlak és nem ismerlek
Úgy járok, mint fújtató mozdony
Célom látom és elhiszem

Nem látlak, nem kérlek, mégis azt adod meg, amit hiszek

Mikor megtalállak és hiszlek
Mikor minden gondolatommal elhiszlek
Ha kérem saját gondolatom, fáj Neked

Nem tudom mit kértem, nem tudom mit löktem el

Mikor kezedbe rakom akaratom
Mikor kezedbe adom kérésem

A fák új levelet hoznak, az ég színe még kékebb, madár önfeledten dalolhat, jó nekem, és jó Neked


Ki mondja nem jó az Úr?
Azt adja mit kérek, azt adja meg
144000 Creative Commons License 2007.09.30 0 0 583

 

Szent Mihály:

„Isten az egész Föld és a menny Királya. Senki sem olyan, mint ő! Ő a ti üdvösségetek, erőtök és békétek. Szorongattatásaitokban ki fogja nyújtani kezét, hogy felemeljen és megmentsen benneteket. Isten a menny és a Föld Ura, és senki sem olyan, mint ő. Senkit sem lehet Hozzá hasonlítani.

Mondom nektek: maradjatok ébren, mert senki sem ismeri azt a napot, amikor Uratok eljön hozzátok! A Mindenható nem vár tovább elhatározásával. Tűzoszlopként jön el hozzátok, népének világossága tűzzé lesz, és Szent Istenetek égő lángként fogja felemészteni a gonoszság álnokságát. Világossága be fog hatolni a sötétségbe, áthatol rajta, és látni fognak akik nem láttak. El fogja pusztítani a jelenlegi világ kevélyeit. A fennmaradó maradék az övé lesz. Ez a maradék olyan kevés lesz, hogy még egy gyermek is meg tudná számolni, hacsak nem hall bűnbánó kiáltást a Földről a Mindenható. Az Ő ítélete igazságos.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!