Egy mosogatógép vásárlási fórumot találtam ugyan, de oda az ilyesmi nem igazán illik.
Írj ide, ha tönkrement a géped, vagy furcsa dologokat, hibajelzéseket produkál.
Akkor lenne teljes a topik, ha tanácsadással beszállna egy-két szakember is.
Addig is segítsünk egymáson, osszuk meg tapasztalatainkat.
És mindezt miért? Mert egy-két okosság megosztásával talán páran megúszhatunk egy költséges szervizes kalandot...
Konkrétabban honnan jön a víz? Ajtótömítésnek fiatal még. Talán a szintkapcsolónál sok a retek és ezért magas a szint? Esetleg a kifolyó csövénél kis lyuk?
Lenne egy problémám a CANDY mosogatőgépünkkel(2,5éves). Folyik a mosogatógép alól a víz. Nem mindíg, de előfordul. A mosogatási ciklus végén, nem sok kb. 3dl, de ez is idegesítő. Mi lehet a probléma? Tömítés?
Hát, röstellem, de nagyon banális volt a hiba.... Mégegyszer elolvastam minden leírást, és tettem egy próbát... Töröltem az előző programot, és elindult...
Egy Whirlpool ZDF204esem van, és tegnap óta nem tudom elindítani. Már kitakarítottam a szűrőket, szétszedtema kifolyónál a szifont, stb... A programválasztó tekerő melletti led , ami a start/törlést jelezné, folyamatosan világít, így nem is tudom elindítani.Megpróbálom majd a szervízt megkérdezni, de örülnék minden hozzászólásnak!
Segítséget szeretnék kérni. Kb. 8 éves whirlpool mosogatógépemen 2 gomb van. 1 gomb: a programot tudom kiválasztani. A 2. gombot indításnál meg kell nyomni. Probléma: 1 gomb: az öblítésnél világít, bármerre tekerem. Az indítógomb pedig világít.
Van benne lágyító só, olyat is tettem, hogy a kábelt kihúztam és visszadugtam. Köszönöm: Timi
Sziasztok! A 20 éves (kifogástalan állapotú) gépemből működés alatt szakaszosan kisebb mennyiségű víz folyik ki a gép alól. Egyébként rendesen teszi a dolgát, csak emiatt néha közben és a végén össze kell szedni a vizet. Valaki ismeri a hibajelenséget, vagy tudja-e az okát? Köszi és üdv: Kónyu
Nincs külön tokozása, az ajtóban két műanyag fül tartja, de mint az a képen is látható párának nyoma sincs sehol (pedig 3 éve mindennap megy..), mert a vizes tértől komplett rozsdamentes fémlap védi ami maga az ajtó belső lapja. Nem hinném, hogy a pára hülyítette meg...
Centi... ha már szétszedted a géped megkérdezném, hogy van valmilyen tömítés az elekronika körül, ami megakadályozza, hogy viz, vagy vizpára kerüljön az elektronikába? Zárt dobozban van az elketronika, vagy csak be van lökve az ajtóba?
Ez a szám az ajtó oldalán (belső élén) van. Az ajtó szétszedését meg lehet tenni a zsanérok bontása nélkül? Elég csak a látható csavarokat kivennem, vagy van valami egyéb trükk?
Megy, fűt, leereszti a víz 2/3-át, már csak a szárítás van hátra és akkor megáll, gyorsan villogtatva a ledjét... Mindezt csak a 65 és a 75 fokos programoknál
Egy Candy CDF322-es mosogatógépem van, és a 65 fokos és a 75 fokos programok végén nem szárítja meg az edényeket, gyorsan villog a program ledje... a többi program hibátlanul lemegy. Tisztításokon már túl vagyok.... Van valami ötletetek ???
Elvileg a csatornába menő cső dugulása is. Valkamikor hibával leállt, nem tudta rendesen kiszivattyúzni a vizet. A memória ezt megjegyzi, ezért új bekapcs után elkezdi kiszivattyúzni a vizet, kvázi be akarja fejezni a programot. Még mindig nem tudja teljesíteni, így valamennyi szivattyúzás után leáll, hibát sípol. Ellenőrizni kellene a kimenő csövet, nincs-e elzáródva. A másik játékos a szintkapcsoló. Magasnak érzi a vízszintet a gépben. (eldugult a cső, amiben az úszó van, pucolás segíthet) Meg kellene nézni a doksiját, mert a hiba sípolásakor szokott hibaüzenetet kipötyögni. (pl valamelyik ledek együtt villognak közben, ezt a használatiban le is írják, melyik mit jelent)
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Orion OD007-es mosogatógépem a mosogatási programo közepette 3 helyen is megáll. mosogat, de a program nem megy tovább csak ha manuálisan léptetem. Tipp, ötlet, javaslat? Előre is köszi!
Nekem egy MATSUI MFI60-as mosogatógépem van. Ha bekacsolom, akkor azonnal elkezd szagatottan sípolni. Programot nem lehet választani. Ha becsukom az ajtót, akkor elkezd zúgni, de egy idő után leáll és meg se mozdul. Van valakinek valami ötlete?