Keresés

Részletes keresés

RKata Creative Commons License 2002.09.04 0 0 34
Köszi, megpróbálom, úgyis itt van egy köpésre. :o)
Előzmény: Szürke Csacsi (32)
Szürke Csacsi Creative Commons License 2002.09.03 0 0 33
Ma már nem, mert későre jár, de majd írok.

Más. Tervezem, hogy csinálok egy kempinges fotóalbumot. Majdnem mindig készítünk egy-két képet a kempingről is, ahol megalszunk, így az évek során elég vaskos anyag gyűlt össze.

Csacsi

Előzmény: Bogyó-2 (29)
Szürke Csacsi Creative Commons License 2002.09.03 0 0 32
Ezt nem tudom, de nyak köré tehetőt állítólag lehet kapni a Budapest Lehel téren levő ágynemű szaküzletben (talán Billerbeck). Ha egyszer útba esik, nézz be ide vagy az üzletlánc bármelyik boltjába, hátha ilyet is árulnak.
Előzmény: RKata (31)
RKata Creative Commons License 2002.09.03 0 0 31
Sziasztok!

Felfújható kispárnát keresek (nem a nyak köré tehető, buszon alváshoz valót, hanem normál, párna alakút, sátorozáshoz), ha tud valaki lelőhelyet, kérem, írja meg.

Köszönöm előre is.

Kata

KÁkos Creative Commons License 2002.09.01 0 0 30
Szervusztok !
Valóban a norvég kempingekben láttunk faházakat, de ezeket csak kisebb kempingekben voltak üresen. A puritán : (200 NOK) 2 db emeletes ágy 1 db asztal 1-2 db szék, 1 db villanyrezsó, ágynemű, párna nincs (talán egy-két pléd fejenként). A zuhanyzó pénzbedobós (5 NOK 3-5 perc), mosdó, WC, mind kultúrált, tiszta. A faházakat úgy 18 h. körűl kezdték elfoglalni. Kemping elég sok van, de nagyon jók a parkolók ellátottsága is (WC, meleg vízes kézmosó!). Éjszaka (július eleje) 14 foknál nem volt hidegebb, lefekvés előtt egy kicsit fűtöttünk, de olvashattok arról is, hogy fenn a hegyekben 1000 m-en (Lom) gond volt, hogy nem volt fagyálló a gk. hűtőjében. Ha az idő jó, minden emlékezetes lesz ! http://www.pannonhonig.hu/norwkep.html
Előzmény: Bogyó-2 (29)
Bogyó-2 Creative Commons License 2002.09.01 0 0 29
Szürke Csacsi !

Szívesen venném,ha írnál egy kicsit a skandináv terveidről. Norvégia régi mániám nekem is, de még nem jutottam el. Mindenesetre az időjárás az biztosan okozhat meglepetéseket, de nem feltétlen.
Úgyhogy sátorozni vállalkozás, de én úgy tudom nagyon sok helyen vannak faházak is. Persze az árak, főleg itt, húzósak.

Más. A Fertő-tónál voltunk aug. 20 előtt. Leírom mit tapasztaltunk a kempingezést illetően.

Szóval a Sopronhoz tartozó Balfon szemeltük ki a Castrum nevű kempinget, ahol a főépületben panzió is van. Amikor elindultunk, még nem volt sátrunk. Továbbra is a korábban leírt sátrat keresem, de erre a pár napra úgy döntöttünk jó lesz egy kétszemélyes pár ezer Ft-ért, amiben elalszunk feleség, 6 éves gyerek, + én. Útközben 2 és félezer kemény magyar forintért beszereztünk egy kínait, ez tíz centivel hosszabb volt mint az olasz. Egy éjszakáért 2 700 ft körül fizettünk. A kemping fel volt osztva kis sövényekkel ellátott 40, 60, 80 m2-es parcellákra, ezeket lehetett bérelni. Nagyon szimpatikus megoldás, senki nem teszi a másik orra elé a sátrat. Mivel elég kevés volt a vendég, de szinte mind német, ránk bízták, hol telepszünk le, és csak a 40 m2-es díjat kérték el. Tiszta volt a környezet, szép nagy fűzfák voltak, az épület mellett egy úszómedence is volt, este szépen kivilágítva. Az épületben volt egy büfé is, itt lehetett zuhanyozni, WC-re járni. Az itteni tisztaság nem volt tökéletes, de főleg a magyar viszonyokhoz képest türhető volt. Kis gombos (víztakarékos) zuhanyzó volt, ezt a módszert alkalmazták a Fertő-tó melletti strandokon is. Két percig folyik, megnyomod, újból folyik. Nem mindenhol ilyen, bocs, ha valakinek ez a mindennapos. Reggelizni is lehetett,de előzőleg kellett szólni, hogy hozzanak annyi kaját. Ennek 700 Ft volt az ára. Ezt soknak találtuk, meg későn is tudtuk meg, így nem éltünk vele. A személyzet kedves és segítőkész volt. Áramot nem kértünk a sátorhoz, de amikor lemerült a kamerám aksija, minden külön fizetség nélkül feltöltötték, hiába erőlködtem, hogy: De kifizetem. Meséltek néhány dolgot a helyi közéleti viharokról, miként (nem)oldották meg a tó vizellátását, ki hogyan nem törődik valamelyik kastéllyal,jó-e Balfnak Sopronhoz tartozni stb. A kempingtől néhány száz méterre volt a Gyógyszálló. A kastélyhotel részben vacsiztunk, korrekt árakon, hatalmas adagokat.
Amikor Fertődön voltunk, megnéztük a kastélyhoz közel eső Dóri Motel-Camping árait. Jónak tűnt ez a Camping is, és itt 2000 Ft-ot se kellett volna fizetni. De innen kb. 30 km még Sopron.
Szóval nem csalódtam a balfi campingben, egy volt ami zavart, a camping melletti magaslaton van a Sopronba vezető út, és reggel általában az autókra ébredtem fel, néha meg éjszaka is fölriadt az ember, amikor valamilyen fölturbósított motorral zúgott el valaki. De ez nem volt azért gyakori, aki meg erre nem érzékeny, az biztosan jól érezheti itt magát. Huszadika környékére kezdtek fogyni a németek, és többen lettek a magyarok, de gondolom a többsége a vendégeknek német, az interneten is euróban voltak az árak megadva.

A sátorba mi is vittünk egy szivacsot, amit összetekerve a csomagtartóba tettünk. Tökéletes volt. Sajnos a gumimatracokon való alvással voltak rossz tapasztalataink, derékfájósóknak nem igazán jó, a feleségem meg közéjük tartozik. Emiatt ő nehezebben is vállakozott a kempingezésre, de a szivaccsal nagyon elégedett volt. Egy a baj, sok helyet foglal. Most ez nem volt gond, de egy kéthetes külföldi útnál lehet, hogy az lenne. Nem tudom van-e tapasztalatotok a nagy, kétszemélyes gumimatracokról, mennyire jó ezeken aludni, mennyire kemények vagy süppedősek. Főleg erre érzékenyek véleménye érdekelne. Én elvoltam az egyszemélyesen is, de a szivacs sokkal jobb. Nem tudom a nagy matrac megközelíti-e ezt, hiszen a nagyobb levegőtömeg miatt gondolom kevésbé süpped, de nem tudom mennyire.

A kis sátorban egyébként elfértünk hárman,(gyerekkel)de azért nem bőségesen. Klausztrofóbiásoknak semmiképpen se ajánlott. Az éjszaka közepére nekem is olyan érzésem volt, hogy nincs elég levegőm, ezért én a bejárat felé tettem a fejem, résnyire a cippzárt nyitva hagyva. Így már jó volt,ettől fogva így aludtam. És nem rúgtuk fejbe egymást.
De hát ugye egy olyan nagy sátor (ahol tényleg lenne levegő) azért más lenne !

Szürke Csacsi Creative Commons License 2002.08.29 0 0 28
Illetve nagytétényi.
Előzmény: Szürke Csacsi (27)
Szürke Csacsi Creative Commons License 2002.08.29 0 0 27
Köszi a tippeket, oldalakat jegyeztem, amint lesz időm, részletesebben is átböngészem őket. Scorpio-grass első linkje lesz a budatétényi.
Bogyó-2 Creative Commons License 2002.08.29 0 0 26
Hát egy tisztántartott, netán tisztítószerekkel ellátott WC mégis más. Igen, elfogadom, hogy higiénikusabb, de nem túl kényelmes, otthonra azért nem ilyet szeretnék. Csakhát nyilvánvalóan egy tömegesen használtnál más a célszerű. Itt az ember nem is ül szívesen rá az ülőkésre se. De ha az ember már volt kollégista, katona stb., akkor azért nem újkeletű a dolog.
Ugyanakkor vannak a kempingezésnek olya előnyei, amik mellett eltörpülnek az ilyen apró kényelmetlenségek.
Az anyagiak is persze, de nem ez elsősorban, hiszen néha apartmant is elég olcsón ki lehet fogni, főleg ha sokan vagyunk.Hanem a kötetlenség. A kempingnél még előző este is másként dönthetek a mai napról. Szobát keresni foglalás nélkül azért körülményesebb.
A másik a természetközeliség. Az elmúlt napokban Sopron környékén kempingeztünk, – sajnos csak egy kis gyorsan beszerzett 3000 Ft-os sátorban, amivel azért két hétre nem mennék el - és élveztem azt, hogy „a madarakkal keltünk, a tyúkokkal feküdtünk” (le). Pedig egyébként elég sokáig fenn szoktam lenni, ez abból is látszik, hogy ide is néha mikor írkálok, de ekkor nagyon kényelmes volt ez Tv, rádió nélkül. Persze egy hét után kíváncsi lennék azért mi történt a nagy világban, de most csak az aug. 20. előtti szabadnapokat használtuk ki erre.

Az unokatesómék egyébként a kempingekre(is) mondták, hogy jobbak délen, a látnivalókat illetően nem állították igy szembe északot déllel, és én sem írtam ezekről, csak a kempingezésre sűrítettem a mondandóm, holott sok minden tetszett a Thassos-i úton. Igaz nincs összehasonlítási alapom, mert csak egyszer jártam azóta Görögországban, de akkor repülővel és hotelben Rodoszon.

Lista: Nos, a frissiben vásárolt kis sátrunkban – ami persze nem pótolja az áhított nagyot -felül van egy kis bújtató, ahová én is felakasztottam a zseblámpát, a zseblámpának van zsinórja (300 Ft-os kínai zseblámpa a Tescoból, a célnak teljesen megfelelő), tehát nem mindig kell a kampó. Egyelőre más nem jut eszembe, de legközelebb majd írok a mostani kempingezésünkről is.

Zsolt

Előzmény: Lokator (25)
Lokator Creative Commons License 2002.08.27 0 0 25
szerintük higiénikusabb mint az ülőkés WC. Hát nem tudom. Talán igen.
Biztos, hogy higenikusabb. Gondold vegig!

Az unokatesómék szerint Szalonikitől délre egyébként sokkal színvonalasabbak, de hát ez nyilván a csillagoktól is függ.
Minel delebbre mesz, annal jobb. Nem is feltetlenul a kemping, hanem a tengerpart, a varos, kevesebb a turista, stb.

Mi iden voltunk gorogorszagban, a legjobb kemping Delphi mellett volt. Tiszta, rendes, csandes, olcso, es olyan kilatas, hogy bepisilsz. :-)))

Mas:
Osszeallithatnank egy listat, hogy mi az ami jo ha van kempingezeskor es nem szokasos. Nem a spanyolviaszra gondolok, egyszeru aprosagokra, amire valaki esetleg nem gondolt.
Pl. en szoktam vinni (iden otthonfelejtettem a rohanasban) egy vastag, nehez pvc foliat (kb. 2 m2), amit a sator bejarata ele szoktam tenni. Igy sokkal kevesebb por, piszok megy be.
A masik valami kotel, akaszto, kampo, stb. a satron belul, amire fel lehet akasztani a zseblampat. Igy az esti muveletek mint fogkefe-keresgeles, sokkal konnyebben megy, ket szabad kezem van.

Udv: L.

Előzmény: Bogyó-2 (24)
Bogyó-2 Creative Commons License 2002.08.27 0 0 24
Sajna, kicsit elhamarkodtam a lelkendezést. Az a 60 000-es sátor is jurtás, ami önmagában nem volna baj, csak ezek nem elég magasak. A Technolennél lévő sátrak viszont nagyon tetszenek, de hát scorpió-grass írta, hogy pl. a Normandie 100 000 körül van. Ez már eléggé húzós. Ez a Mallorca például nagyon tetszik, de nem találtam az árát, gondolom ez se olcsóbb. Sőt.


Árban akkor még a legjobb ez a Colorado, a 4 személyes (360x240x180) 37 900 Ft. De a Mallorcának az alakja is olyan, amit igazán elképzeltem. Úgyhogy még én is keresek, de azért ez is valami.


Más.
A cím a kempingezésről szól. Külföldön egyszer voltam így, már több mint 10 éve ennek, azért azt a kevés tapasztalatot leírom erről.
1990-ben Thassos szigetét szemeltük ki, jobban mondva unokatesómék, mert ők már előző évben végigkempingeztek egy hónapot a görögöknél, én meg a barátnőmmel először mentünk nem szülőkkel külföldre. Ők voltak a tapasztaltak, meg egyébként is egy tizessel idősebbek nálunk. Nekünk ez is megfelelt, és azóta se bántam meg, főleg, hogy látom, hogy az utazási irodák nál is egyre felkapottabb lesz ez a környék. De állítólag még mindig eredeti, nem egy Olimpic Beach.
Szóval lefelé a régi jugoszláv autópályákon mentünk le, de ez a környék ugye kiesik a klasszikus Athén felé igyekvő útiránytól, így előbb-utóbb kelet felé kellett fordulnunk. Ezt még Jugoszláviában tettük meg és Bulgáriában álltunk meg először a híres rilai kolostornál, ami akkor is nagyon szép volt, de a turisztikai ellátás vagy mit is mondjak erre, meglehetősen kezdetleges volt. A kemping olyan volt, hogy az egy pottyantós WC-t inkább kihagytuk. Fürdési lehetőség nuku., de folyt mellettünk egy patak, ami lehet, hogy volt 10 C fok, de inkább nem.
Egy éjszaka után indultunk tovább Görögországba. Kavalán keresztül jutottunk el Keramotiba, ami Thassos szigetével volt szemben a parton. Kb. egy hétig voltunk itt. A kemping a klassz homokos tengerparton volt. Itt jóval civilizáltabb körülmények voltak. Lehetett zuhanyozni, akár 5 embernek is egyszerre, a WC is megfelelt, de meglepő volt számomra. Egy közepe felé lejtő négyszög, a közepén egy kézilabda nagyságú lyukkal, amibe csak nagy ügyességgel lehetett csont nélkül beletalálni. Először visszataszítónak tünt, de kiderült, hogy naponta többször is slaggal takarítják. Nem mondom, így se vált a kedvencemmé, de el tudtam fogadni. Mások mondták, hogy ez eléggé gyakori Görögországban és szerintük higiénikusabb mint az ülőkés WC. Hát nem tudom. Talán igen.
Egy hét után átmentünk a szigetre, és annak a déli részén, ha jól emlékszem Potos nevű helyen szálltunk meg újból. Ez szebb volt a másiknál, több volt a fa a kempingben, viszont olcsóbb volt. Közvetlenül mellette volt egy másik drágább hely, elvileg csak onnan lehetett közvetlenül lemenni a tengerhez, ebből a kempingből ki kellett volna menni az utcára és egy 100 méteres séta után le a tengerhez. Csakhogy a két kemping között volt egy kis ajtó, amin mindenki akadálytalanul átment a másik kemping területére és onnan a tengerhez. Úgyhogy mi is ezt alkalmaztuk. A WC itt is pottyantós volt, a zuhanyzó kicsi és csak egy válaszfallal ellátott szabadtéri, de itt patak helyett volt tenger ! Elég volt este a sót egy kicsit lecsapatni és már boldog lehetett mindenki. Magyar turistával elvétve, de azért egy párral találkoztunk, német persze itt is majdnem annyi volt mint görög, Jellemző volt a kempingekben a belföldi turizmus, főleg Keramotiban, ahol össze is ismerkedtünk egy görög családdal.
Szóval összeségében a színvonaltól nem voltunk elájulva, de megfelelt. A magyar kempingeknél semmivel nem voltak rosszabbak, a látnivalók meg nagyon tetszettek. Az unokatesómék szerint Szalonikitől délre egyébként sokkal színvonalasabbak, de hát ez nyilván a csillagoktól is függ.

Ui. Előkeresve a régi albumot benne van néhány számla is.
1990-ben Rilában két személy, 1 kocsi, sátor 10 leva, ami talán 170 1990-es magyar Ft (Ekkor harmincvalahány forint volt a benzin)

Keramotiban ugynezért a 7 éjszakára 1700 Drachmát fizettünk, amit akkor felével lehetett számolni.

Előzmény: Bogyó-2 (20)
scorpio-grass Creative Commons License 2002.08.26 0 0 23
Előzmény: Szürke Csacsi (21)
fintorgó Creative Commons License 2002.08.24 0 0 22
Szia! Régi kempinges vagyok. Van két üzlet, Pestlőrinc vagy Budatétény? Azt nem tudom, hogy biztosan találsz-e Basteihez való dolgokat.
Előzmény: Szürke Csacsi (21)
Szürke Csacsi Creative Commons License 2002.08.23 0 0 21
Van valakinek tapasztalata norvégiai, svédországi kempingekről? Régóta tervezgetünk egy skandináv túrát, de kicsit félünk a hidegtől (meg hát messze is van). Milyen a kempingek felszereltsége, és nyáron ki lehet bírni fűtés nélkül? Dániában már kempingeztünk, ami a legközelebb esik ide, a hely tetszett, de majd' megfagytunk az állandó viharos szélben.

Még annyit, hogy nagy kempingezős családból származom: régen sátraztunk, kb. 10 éve pedig lakókocsink van (Bastei típusú, Magyarországon büfének szokás használni). A váltás tbk. azért volt szükséges, mert a nagy sátrunk tönkrement, a lakókocsihoz pedig olcsón hozzá tudtunk jutni. Én mindkettőt szeretem - néha kicsit hiányzik a sátorverés. A második kérdésem ehhez kapcsolódna: tud-e valaki Magyarországon lakókocsis boltot, vagy ilyen csak a mesékben (meg külföldön) van? Grazban szoktunk bemenni egy jó kis boltba, de mondjuk Pest közelebb lenne...

Bogyó-2 Creative Commons License 2002.08.23 0 0 20
Hoppá ! Most látom, közben érkezett egy újabb hozzászólás, rögvest megnézem a lapokat. A 60 000-nél is egy kicsit szívom a fogam, de ez már talán belefér. Egy pillanatra belenéztem és szimpatikusnak tűntek. Pozsony se vészes.
Scorpió-grass ! Köszi !
Bogyó-2 Creative Commons License 2002.08.23 0 0 19
Hát ez az. Azt gondoltam nem az foglalkoztat elsősorban mennyibe kerül, hiszen az Auchan-ban már 30 000 körül volt 5-6 személyes sátor. De nem az a fajta amit én szeretnék. És én a 4 személyessel is kiegyezek. De itt ami tényleg tetszik az 100 000-től indul. Ez azért elég durva. Az ember azt hitte piacgazdaság van Magyarországon de néha kételkedem. No mindegy, időm még van, folytatom a kutatást.
scorpio-grass Creative Commons License 2002.08.23 0 0 18
Az Egyteru negyszemelyes 6700Kc kb.60000Ft.
Regi vagasu, nem konnyu sulyu
csaladi kemping satrak,
eloterrel
. A NORMANDIE SPECIÁL PRO 4 OSOBY negyszemely reszere ara 14000Kc kb 115 000Ft. Magyaroszagon nincs kepviseletuk. Szlovakiaban Pozsonyban van. Cime Technolen plus, Jegeho 8, Bratislava, Ing.Stanislav Klochan, tel:+421/2/555 63090 . Tobb kategoriakba osztjak a satrakat mint kemping, turista, taborozo satrak, lakokocsihoz elosatrak, konnyu sintetikus anyagu satrak. A weblapon feltuntetett telefonszamuk megvaltozott megpedig +420/431/641721 .. 724. Ok maguk a gyartok.
Remelem azert valakinek talan ez is segit. Udv
Előzmény: Lokator (17)
Lokator Creative Commons License 2002.08.23 0 0 17
Itt vannak ilyenek (Imola, San Marino, Vario de Lux), de ezek baromi dragak. :-(((
Van meg esetleg ez a Hannah, meg ez a Jurek, de szerintem ezek sem olcsok.

Ugyhogy mindig keresek en is ilyet...

Előzmény: Bogyó-2 (16)
Bogyó-2 Creative Commons License 2002.08.22 0 0 16
Üdv a kempingezőknek !

Én tulajdonképpen a nyitókérdéshez kapcsolódnék. Sátrat próbálok felhajtani egy ideje, én is egy nagyobb legalább 4 személyeset, és a legmagasabb részén legalább 150 cm-est. Átnéztem már az Auchan-Tesco-Metro-Cora kínálatot, de voltam egy túra-felszerelésekre szakosodott boltban is. Sátor van több is, csak az a baj, hogy én olyat keresek ami hagyományos, nem kívülről, mert az nem igazán érdekel, hanem belülről. Ezen azt értem, hogy nem osztott a belső tere, nem ilyen kis fülkékből áll. Ezek az általam látott nagy sátrak mind olyanok, mintha sok kicsit összevarrtak volna, de én olyat szeretnék, ahol egy térben lehet mindenki, be lehet tenni egy asztalt, azt körbe lehet ülni, és nem csak alvásra szolgál. 10-15 éve csak ilyeneket lehetett kapni, de most sehol sem láttam ilyet, csak a kempingekben, ahol még most is sokan használnak ilyeneket. Egyébként a németeknél is, amik újnak tűntek. A szakboltban is csak fülkések voltak, csak jóval drágábban, nyilván ezek jobb minőségűek. Szóval gyártanak még ilyet ? Mert biztos van akinek a fülkés tetszik, de nem hiszem, hogy csak arra lenne igény. Egyébként én is Görögországba mennék majd, szinte teljesen hasonló utat bejárva. Ha valaki tud segítsen !
Kösz.

scorpio-grass Creative Commons License 2002.08.22 0 0 15
Ha ajanlhatom
ExiTrek

a magyar oldalon ez nem talahato csak a szlovakon. Exitrek Toutatis satrat hasznalok, teljes elegedettseggel, persze nem extrem /teli/ viszonyok kozott.
Husky satrak wwww.huskycz.cz.
Hannah satrak www.hannah.cz
Jurek S+R satrak www.stan.cz/stany/stany.htm extrem korulmenyek koze is

Magyarorszagon a Gyori Tesco-ban lattam utaljara ilyen satrakat, elfogadhato aron. Volt rajuk arleszallitas is.

Előzmény: hotdog (14)
hotdog Creative Commons License 2002.08.21 0 0 14
Tudja-e valaki, hogy holérdemes mostanság sátrat venni! Háromszemélyes kellene, nem a legócskább, de az ár/minôség arány számítana. Ha valaki tud üzletet mondani, köszönettel veszem.
LT
preriwolf Creative Commons License 2002.06.20 0 0 13
Az Iglu belmagasságával kapcsolatban teljesen igazad van.Én azért szeretem, amiért mondjuk érdemes ilyen helyre(Görög túrné) vinni.Hipergyorsan felállítható, bontható, kis helyen elfér, könnyű...Én mondjuk ezekért szeretem.Csak alszom benne,vagy ülök.Ott meg a belmagasság lényegtelen.
Ha kocsival mentünk, akkor egy tuti szivacsot vittünk ágy gyanánt. Nagyon jó volt, mert az autóba feltekerve elfért.Hiper kényelmes volt. De ha nem kocsival megyünk, akkor marad a matrac.Jobb mint a polifom... :-)
Előzmény: Lokator (12)
Lokator Creative Commons License 2002.06.19 0 0 12
Hat valami ilyesmi:
1. nap: Utazás, érkezés az este Thesszalonikitôl délre
2. nap: Pancsolás
3. nap: Meteorák, továbbutazás, alvás valahol Lamia mellett a tengerparton (pl. Molos).
4. nap: Delfi, továbbutazás valahova Toló környékére.
5. nap: Pancsolás
6. nap: Mükéné, Epidaurosz, Korinthosz, Nafplió
7. nap: Olimpia
8. nap: Pancsolás
9. nap: Athén, Szúnión-fok
10. nap: Pancsolás
11. nap: Utazás a Halkidiki félszigetre.
12. nap: Pancsolás
13. nap: Pancsolás
14. nap: Pancsolás
15. nap: Hazautazás

Ez egyelore eleg 1.0-s utiterv, de a lenyeg latszik. Ugy kb. 100e Ft-ra tippeltuk, de abban minden benne van. Aztan meglatjuk :-))))
Lehet, hogy valami panzioba vagy apartmanba megyunk, ott ahol csak aludni allunk meg. Az nem olyan draga es nem kell egy ejszaka miatt satrat verni-bontani.

preriwolf : nekem az igluval az a bajom, hogy alt. nem tul magas, szerintem pedig baromi jo, hogy normalisan fel tudsz allni, van helyed felele is.
Egyebkent iden szinte biztos, hogy kimarad a satorvasaralas, ennyi penzem most nincs erre.

Mas: Tudtok valamit ami jobb agynak mint a gumimatrac? Mert vegulis nem rossz az, de hatha van jobb, csak en nem tudok rola. :-)))
Tavaly Horvato.-ba polifoamokom, regi paplanon, meg tobb reteg takaron aludtunk, de nem volt jo, baromi kemeny volt.

Udv: L.

Előzmény: R3D+ (10)
preriwolf Creative Commons License 2002.06.17 0 0 11
Ez engem is érdekelne!!Meg majd utána,hogy mennyiből lehet kihozni egy ilyen sátorozást.
Idén már nem, de jövőre lehet, hogy kimennék kempingezni, vadkempingezni...
R3D+ Creative Commons License 2002.06.17 0 0 10
Hali
Lokátor:
mesélnél kicsit többet a Görögországi terveidről?
mi is ilyesmin gondolkodunk, hátha tippeket kapok Tőletek :o)
Előzmény: Lokator (6)
preriwolf Creative Commons License 2002.06.17 0 0 9
Aki sátrat szeretne vásárolni, annak javaslom az Igluu sátrat. Júrtasátor többféle méretben, kétrétegű, gyorsan összeállítható és becsomagolva könnyű, kis helyen elfér. Az ára is rendben van. Én azt vettem és nem bántam meg...
F_a_s_z_á_n Creative Commons License 2002.06.07 0 0 8
Bocs ,de szerintem ez egyáltalán nem olcsó, mármint a campingezéshez képest.
Előzmény: DömDöDöm (4)
DömDöDöm Creative Commons License 2002.06.05 0 0 7
ja, azt nem mondtam, hogy a lakókocsi az ott van helyben. Valójában azt béreljük.
Előzmény: Lokator (6)
Lokator Creative Commons License 2002.06.04 0 0 6
Igen, de mi korutazast tervezunk, 2 ejszakanal tobbet nem fogunk sehol eltolteni, helyben akarunk kempinget keresni.
Lakokocsit meg nem akarok huzni, az kicsit sok lenne (sulyban, benzinben, berleti dij, stb.)
Előzmény: DömDöDöm (4)
Lokator Creative Commons License 2002.06.04 0 0 5
Gorogorszag. Tulkeppen nincs eletveszely, mert a szuleim satra hasznalhato, de hat szegenykem 27 eves. :-))) Ahhoz kepes egyebkent tok jo allapotban van.
Hasznaltat epp ezert nem vennek. No mindegy, majd meg nezelodok. Azert koszi.
Előzmény: nogea (3)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!