Keresés

Részletes keresés

1ibolya Creative Commons License 2010.08.04 0 0 8921
Megkaphatom a lisztkukac tenyésztő számát?
Előzmény: roli310 (8920)
roli310 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 8920
Meg persze attól is függ hogy mekkorák azok a tücskök, ha nagyok elég 5db.
De ha gondolod megtudom adni egy lisztkukac tenyésztő számát, ő 2-3hetente jön pestre és házhoz viszi a kukacokat 1800Ft/liter áron. Én 2litert szoktam venni, ez 15-20mókusnak kb 2-3hónapig elég. Ha fél litert veszel az nagyon sokáig elég, és nem is olyan drága mint a tücsök.
Roland
Előzmény: roli310 (8919)
roli310 Creative Commons License 2010.08.04 0 0 8919
Szia!
Én csak lisztkukacot szoktam nekik adni, abból egy kis 7hetes mókus 10-20db-ot megeszik, szerintem tücsökből 5-10db-ot adhatsz neki, de csak annyit eszik meg amennyire szüksége van.
Roli
Előzmény: rimoczi (8918)
rimoczi Creative Commons License 2010.08.04 0 0 8918

Szia!

Tőled vett mókuska remekül érzi magát!Jókat játszik, jókat eszik!

Kedvence a tücsök! Mennyit ehet belőle egy nap?

Előzmény: roli310 (8917)
roli310 Creative Commons License 2010.08.03 0 0 8917
Ezen kívül ugyanitt eladó egy 7hetes szibériak csíkos mókus hím.
Ő a hatos alomból származik csak nem jöttek érte, sok kép van róla előző hozzászólásaimban.
Ár: 11.000Ft

Tel: 0620-9423-764
roli310 Creative Commons License 2010.08.03 0 0 8916
A képek lemaradtak.
roli310 Creative Commons License 2010.08.03 0 0 8915
Eladó egy 2éves, kétszer ellett szibériai csíkos mókus nőstény Pesten a XVII. kerületben!
Szelíd, nagytestű mókus!
Ár: 15.000Ft

Tel: 0620-9423-764
roli310 Creative Commons License 2010.08.03 0 0 8914
Szia!
Igen! Én 2-3naponta adok nekik egy maroknyi mogyorót/pár, és nagyon hamar feltörik, egész nap csak a fogcsikorgást lehet hallani :) Aztán gondolom hogy amit nem tudnak megenni beviszik az odúba, és az lesz a köv. napi kaja, de egyszerre feltörik mindet.
Érdekes hogy milyen sok féle hangot tudnak kiadni!
Roli
Előzmény: Lászy (8911)
Jeges84 Creative Commons License 2010.08.01 0 0 8913
Szia!
Lehet engem keresel.E-mail ment.
Előzmény: fo_di (8912)
fo_di Creative Commons License 2010.08.01 0 0 8912
sziasztok!
tudtok olyan megbízható tenyésztőt, akinek lehetőleg szegedhez közel vannak eladó kis csíkosmókusai, akik kb. szeptember végére lesznek 6-7 hetesek? mert egyszerűen beleszerettem a mókuskákba, és szívesen vennék egyet, de csak kb. szeptemberre tudnám fogadni itthon
köszönöm szépen
Lászy Creative Commons License 2010.08.01 0 0 8911
Sziasztok!

Bocsi, csak beállt a géphalál, és mostanra sikerült életet verni bele. Érdekes, hogy Szipi nálunk is pisil össze vissza, ha kiengedjük. Ha rámmászik, az az első, hogy lepisil.
Tegnap is kiengedtem, órákig kint randalírozott, de mikor be akartam terelni, hogy már mennem kéne főzni, elbújt az ágy mögé, és onnan skubizott kifelé, hogy ma a helyzet. De hát a hasa, az a gyengéje, és a kukac meg finom, ezért aztán én győztem...

Roli, egészben is meg tudják pucolni a kínaiak a mogyorót? Én még csak törve adtam nekik, de ha megy egészbe, akkor had játszanak vele a kis kanáriaim. Olyan hangjuk van, mikor csipognak, mint a rozsdafarkúaknak. Tüneményesek.
Előzmény: betty & timó (8878)
katalin007 Creative Commons License 2010.08.01 0 0 8910
Sziasztok FONTOS!!!

Segítséget kérnék tőletek!

Nem régen elpusztúlt a lány mókusunk:-(
A fiú aki 1.5 éves egyedül maradt ...ha esetleg egy másik tenyésztőnek kellene ill.cserélne velem kb 6hetes csíkos mókusra akkor kérem jelezze felém...
A fiú nagyobb testű mint az átlagos nyugodt tipus de valamikor fürge szereti a simogatást jó étvágya van. Idáig egyszervolt pároztatva , sikeres volt!
Elérhetőségem : 06706326816 mobilon egésznap hétvégén is!
AgathaChristie Creative Commons License 2010.08.01 0 0 8909
Szétesett a link:
Gellérthegyi deguk
AgathaChristie Creative Commons License 2010.08.01 0 0 8908
A Gellérthegyre eszetlenék megint kiraktak több kupac degut. Sajnos a szelíd állatoknak nagyon kicsi a túlélési esélyük, ezért az önként ölbe mászókat elkedztük begyűjteni. Előbb utóbb gazdit is találunk nekik, de van köztük egyenlőre egy beteg, sajnos lehet, hogy lesz több is.
Nem ismertek befogadásra hajlamos állatorvost, vagy hallgatót? Persze pesti kellene...
Ha összeszerelte, szerzünk degunak saját gazdit, a dokinak meg csapunk internetes reklámot! És gyakorolhatna egy benntlakón, és még nagyon sok szeretettet is kapna cserébe...

Még fotók:
<a href="http://picasaweb.google.com/serrin.salamander/GHD20100730Nyuszisetaltatas?feat=directlink#" target="_blank">Gellérthegyi deguk</a>

Gellértke:
Szamigazdi Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8907
Sajnálom szegényt, főleg téged.
Mi 3 hete vesztettük el Szamócát, nem vártunk sokat, 1 hete újra boldogít minket egy kis örökmozgó, Lizike. Szamcsit nem pótolja, de sok boldog percet szerez nekünk.
Előzmény: Pefyy (8900)
*Babi* Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8906

Részvétem!

Megnyugvást kívánok neked!

Nem imerlek így nem tudom neked mi a jobb. Nekem csak az segít ilyenkor (sajnos átéltem már többször én is mint mindenki) ha minél hamarabb betöltöm a megüresedett helyet a szívemben. Az elvesztett kis társa gondolni, s közben egy üres kalitkát nézni sokkal fájobb, mintha egy új kis ártatlan állatkáról gondoskodva emlékeznénk a "nagy Ő"-re.

...hányszor mondtam már hogy "tebetyárbútorhuncutfajzat" hogy tehettél ilyet bezzeg Ő sosem csinálta.....  és valahogy így könynebb emlékezni is ...

fo_di Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8905
sziasztok!
láttam egy állatkereskedésben csíkosmókusokat és annyira beleszerettem, hogy eldöntöttem, itthonra is vennék egyet
mire érdemes figyelni velük? azt láttam, hogy nagy ketrecet érdemes venni nekik, viszont az akkorák nekem sokba kerülnek. akinek van tapasztalata az építéssel, az nekem is küldene róla pár szót?
valamit hol érdemes venni mókuskát meg milyen időset? gondolom, minél fiatalabbat, annál jobb
LoveAnimal Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8904

Címem: mr.geri@hotmail.com
Előzmény: riquelmo (8899)
Csokivadász Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8903
Részvéten, azért az szép kor. Mi is átéltük ezt már kétszer is, várj egy kis időt, és, ha úgy érzed nevelj fel majd egy másikat.
Snickers88 Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8902
Nagyon sajnálom szegénykét!! :(
Nálam még csak 2 éve van a kis fehér szőrgolyóm, de nagyon nagyon sírnék, ha most meghalna!!!!!
pumukli48 Creative Commons License 2010.07.31 0 0 8901
NAGYON SAJNÁLOM !!! :(((
Pefyy Creative Commons License 2010.07.30 0 0 8900
Hát sziasztok!
Búcsúzni jöttem "" ... Ma este 20.20 kor meghalt a mókusom, 8 év után...kész vagyok,csak simogatom simogatom és közben sírok mint egy gyerek..Tudom, szép ez a kor,persze,könnyű ezt mondani.. Amióta pesten lakok velem van,ohh bocsánat!-volt, most nem tudom milyen lesz nélküle..
Nagyon vigyázzatok a mókitokra,és legyetek velük nagyon kedvesek,mindig amikor csak időtök van rá foglalkozatok velük!! Sziasztok
riquelmo Creative Commons License 2010.07.30 0 0 8899
LoveAnimal!

Ha küldessz email címet, megírom a tapasztalataimat.
Előzmény: LoveAnimal (8893)
szifoka Creative Commons License 2010.07.30 0 0 8898
Hello!

Én is magam csináltattam, bartelbe. Mikor kész lett találtam meg ezt az oldalt - nagyon jó áron gyártanak le egyedi ketreceket!!!

http://www.allatketrec.sokoldal.hu/jatek
Pippo78 Creative Commons License 2010.07.30 0 0 8897

Szia!

Szerintem az ilyen "tenyésztőtől" ne vegyél semmilyen állatot, mert az ilyennek csak a bevétel számít. Inkább fizess ki több pénzt egy tisztességes tenyésztőnek, hosszabb távon jobban jársz.

PandaPain Creative Commons License 2010.07.29 0 0 8896
Sziasztok!

Mókusszelidítéshez: imádja a belga csokitortán a csokit :D:D
De mindenkinek tanács, hogy a késhegynyinél kevesebbet kaphat csak, mert szegénykének székrekedése lesz! :) vigyázzatok! :)
horfi Creative Commons License 2010.07.29 0 0 8895
 Talán a legokosabb  amit tehetsz, hogy külön tenyésztőtől veszel nőstényt és hímet! Én ezt tettem,és egy pár nap után jól összeszoktak,és nem utolsó sorban azóta is szaporodnak!
AgathaChristie Creative Commons License 2010.07.29 0 0 8894
Iszonyat gyorsan keress másik tenyésztőt! :(
Kísérleti állattenyésztésben bevált a beltenyésztés, mert olcsóbb, és megismételhető a kísérlet, ráadásul a kísérlet után úgyis kukába megy az állat, nem gond, ha 3 év helyett fél évet él(ne)...
Sajnos valóban tanítják a beltenyésztést iskolában is, de ha nem vágómókust akarsz, hanem társállatot, akkor keress egy olyan tenyészetet, ahol import, nem rokon, állatokkal (outbreeding) tenyésztést folytatnak.
Ez nyilván sokkal drágább lesz, de nem kapsz a kisállattal beépített állatorvosi számlát, és idő elött síró családtagokat...

Ha megjöttek a helyiek a nyaralásból, szerintem itt előbb utóbb találsz rendes házból való mókit! :D
Előzmény: kisufó (8892)
LoveAnimal Creative Commons License 2010.07.29 0 0 8893
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni.
Japán mókust szeretnék venni majd a közeljövőbe csak még nincs ketrecem. Új kész ketrecet heroin árba osztanak ami 1 köbméter körüli ezért úgy döntöttem magam készítenék egyet . Az elképzelés az lenne ,hogy alu zártszelvényből szeretném csinálni de még a pontos kivitelezést nem tudom .
Ezért szeretnék érdeklődni ,hogy valamelyikőtök csinált e már ilyesmit és ha igen esetleg képeket tudna e küldeni meg azt ,hogy körülbelül mennyibe jött ki .
Esetleg ha valaki árul vagy tud hozzá jó árban alapanyagot (ponthegesztett rács ,alu zártszelvény stb..) az is érdekelne .

Előre is nagyon köszönöm !
kisufó Creative Commons License 2010.07.28 0 0 8892

Sziasztok!

Megosztom veletek ami nagyon meglepet engem és nem hiszem el.A közeljövőben szeretnék egy pár kanadai vörös mókust.Vannak hirdetések a neten irtam az eladónak,hogy van-e neki több családból kölyök de ne is legyen unokatestvér mert én egy párat szeretnék venni és ne is legyenek rokonok!A válasza ez volt:::::      Mókusok a rákcsálók családjába tartozik ezért nem probléma a testvérrel való párzás. Ha nem hiszed el akkor a net-en próbálj utánanézni, mielőtt valótlanságokat állítasz.

Azért irta,hogy valotlanságot állitok mert előte irtam neki,hogy ez vérfertőzés és milyen kölykök születhetnek!

Véleményeket szeretnék!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!