Keresés

Részletes keresés

á-m-2 Creative Commons License 2020.02.12 -3 6 6547
füstikecske Creative Commons License 2020.02.12 0 5 6546

nálunk nem mondják a nevét és nem mutatják az arcát ha a bűnöző nem járul hozzá."

Az ártatlanság vélelme miatt.

Az újságíró, a rendőr, a bíró nem tudhatja, hogy a vádlott bűnöző.

De a megvert nő nagyon is tudta, hogy ki volt a tettes. Hiszen egy személyben áldozat és koronatanú is.

Tehát a férfi ugorhat egy nagyot...

Előzmény: püfffneki (6534)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.12 0 0 6545

Ezt nem tudtam , de akkor rendben . Remélem ez a majom is bukja !

Előzmény: macmester (6541)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.12 -5 1 6544

veled szemben meg emlexem aaz esetre amikor a kamubantalmazott csajt egy terfigyelo kamera leplezte le

megvarnam a birosagi iteletet az itelkezes elott

marpedig a virtualis lincseles mindenhol folyik, itt is

(olvasom, korabban is kapott mar a csaj, megsem lepett le a fickotol. azert az ugyben van onhiba az latszik...)

Előzmény: macmester (6542)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.12 -2 0 6543

Hát butaságot:-) A sértettre is vonatkoznak a személyiségi jogok, a beleegyezése nélkül nem lehet lehozni az adatait. Aki mégis megteszi, az ugyanúgy perelhető.

Előzmény: Serial Slut (6540)
macmester Creative Commons License 2020.02.12 0 3 6542

milyen lincselés?

mindössze kicsit necces, ha veri valaki a zasszonyt, oszt az asszony kiposztolj drága kedves hites úra nevét és a tőle kapott csodás ajándékot...

oszt a pasi meg azon akad fenn, hogy hát ne már a nevem is kiposztolta...

erre kérdeztem, ha a zasszony csak a verés eredményét posztolja az OK? esetleg monogramm? de a név már személyiségi jog?

nem büszke a csodás eredményre?

stb.

semmi lincselés nincsen ittem kérem szépen...

a pogári peres eljárást, majd a bíró megítélkezi...

:)

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6532)
macmester Creative Commons License 2020.02.12 0 3 6541

van csak nem így hívják, hanem perköltség, amit ő fizet meg a bukott per után...

ja és a másik fél ügyvédjét is stb...

Előzmény: Anyóca99 (6531)
Serial Slut Creative Commons License 2020.02.12 -1 1 6540

Akkor most olvasd el még egyszer, amit írtam.

Előzmény: robopassmeet (6538)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.12 0 1 6539

Akármi legyek , ha értem ezt a "kitakarás" szóhasználatot ! Éppenhogy betakarják ....(vagy le , de semmi estre sem ki) .

Előzmény: robopassmeet (6538)
robopassmeet Creative Commons License 2020.02.12 -4 0 6538

Saját magától nehéz lenne megmenteni:-) (Nem kötelező a sajtónak nyivákolni, ill ha mégis megteszi, kérheti a neve anonimizálását, arca kitakarását.)

Előzmény: Serial Slut (6537)
Serial Slut Creative Commons License 2020.02.12 -1 1 6537

Szerintem az sokkal szomorúbb, hogy az áldozatokat nem védik soha ilyen személyiségi jogok, tehát folyton körbejárnak a fotók, a nevük a médiában is, pedig lehet, hogy nem feltétlenül örülnek annak pár évvel később, hogy egy ország megtudta, mi történt velük. Nyilvánvalóan most nem azokról beszélek, akik maguk álltak ki a nyilvánosság elé. De akár ugyanez a hozzátartozókkal, akiknek nem elég a tragédia, még a sajtó is körbehurcolja őket névvel, képpel.

Előzmény: Anyóca99 (6531)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.12 -1 0 6536

virtualis

Előzmény: füstikecske (6533)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.12 0 2 6535

Ítélet már van , úgy tudom, most polgári peres eljárás zajlik. Vagy fellebbezett?

püfffneki Creative Commons License 2020.02.12 0 2 6534

Errre én is kíváncsi lennék. De nálunk nem mondják a nevét és nem mutatják az arcát ha a bűnöző nem járul hozzá.

Előzmény: füstikecske (6529)
füstikecske Creative Commons License 2020.02.12 0 2 6533

Milyen lincselés?

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.12 -4 1 6532

az iteletet azert varjuk meg a lincselessel

Előzmény: macmester (6530)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.02.12 -1 4 6531

Vigyázott volna a személyiségi jogaira ő maga ! Úgy , hogy békén hagyja az áldozatát .

Kár , hogy nincs olyan törvény , hogy az ilyen  "brahiból" pereskedő majmokat tisztességes pénzbüntetésre ítélik az igazságszolgáltatási rendszer felesleges terhelése okán !

Előzmény: püfffneki (6528)
macmester Creative Commons License 2020.02.12 -1 6 6530

merengjünk el azon, miért érzi "jó hírnév megsértésének" a ex-katona, hogy nevesítik a nőverés esetén...

nőt csak titokba/anonim módon verünk? ha a neve nem kerül elő akkor OK?

ha előkerül akkor már ciki, mert a nőverés a csorbítja a jó hírét? 

...

Előzmény: reklámfigura (6527)
füstikecske Creative Commons License 2020.02.12 0 5 6529

Milyen személyiségi jog biztosítja a tettes anonimitását?

Előzmény: püfffneki (6528)
püfffneki Creative Commons License 2020.02.12 0 6 6528

Nyilván ha a személyiségi jog megsértése ennyi büntetést érdemel, akkor a bántalmazás a többszörösét.

Előzmény: reklámfigura (6527)
reklámfigura Creative Commons License 2020.02.11 -3 6 6527

Nem tehetsz róla, tehetsz ellene

Rendkívüli hír:

Orosz Bernadettet, a nőt, akit volt barátja, a nyugalmazott katona a felismerhetetlenségig összevert és majdnem megölt, beperelte a bántalmazója. Ötmillió forintot követel tőle, mert a nő nyilvános Facebook posztjában megnevezte őt, mint elkövetőt, és ezzel szerinte megsértette a személyiségi jogait. Merengjünk el ezen.

“Ezt ahhoz tartom hasonlatosnak, amikor százmilliós kártérítést és egymilliárd forintos bírság kiszabását kérte a tiszavasvári tanár megölésének egyik olaszliszkai gyanúsítottja, amiért a hatóságok és a média a lincselés szót használta az esetre.”

- mondta dr Gál András, Bernadett sértetti képviselője.

Találkozzunk március 8-án a Hősök terén, Bernadettért, és a kapcsolati erőszak többi áldozatáért!

#meddigmég
#márc8
#hősöktere

Törölt nick Creative Commons License 2020.02.11 -3 2 6526

Egyébként az egyezmény tartalmaz a migrációhoz kapcsolódó szabályokat, nyilván ez a fő ok, amiért nem ratifikáljuk.

Ebben a topikban nyilván nem mondtam újat.

Előzmény: Törölt nick (6525)
Törölt nick Creative Commons License 2020.02.11 -4 1 6525

Én úgy láttam, hogy kb mindenhol ki volt vastagítva, hogy ezek a férfiak.

Amúgy egy,csonó dologgal nem értek egyet.

A két legfontosabb:

Ezek szerintem hirtelen felindulások, perste ettől nem lesznek jobban tolerálhatók

Sajnos, ha lenne isztambuli egyezmény, ezek akkor is megtörténnének.

Előzmény: ásítósmacska (6509)
martinaxe7 Creative Commons License 2020.02.11 -1 0 6524

Miután M. Ferenc vascsővel verte halálra két kisfiát, felesége pedig az utcára menekült előre, a férfi magához vett egy kést, és elvágta a saját torkát, írja a Bors a múlt pénteki, tatabányai családirtásról.

ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.11 -6 1 6523

Na most értem a végére, és az egyetlen komment is pontosan ezt a szempontot is (gdpr) feszegeti!  Meg persze azt is, hogy totál belekever más (sajnálatos) eseteket, pusztán a hatásvadászat kedvéért... Undorító módszer! 

Csak az igazat 2020.02.11. 09:46:13 Tisztelt Eszes Beáta!

Cikke tele van valótlanságokkal és teóriákkal. Vannak benne igaz dolgok is, de ömlik az írásából a szenny és a hatásvadászat. A GDPR-ról hallott már továbbá? Nem perelte vagy jelentette még fel Önt senki a személyiségi jogok sárbatiprásáért? Nem zavarja a valótlan állításaiban és téves okfejtésében az Önt, hogy inflluenza járvány volt az elmúlt 2-3 hétben és a kórházban sem fogadhattak látogatókat ebben az időszakban, netán ezért voltak otthon betegen a gyerekek? Nem érzi, hogy egy ilyen szenny cikk után bocsánatot kellene kérnie mindenkitől, akiket a cikkében sérteget úgy, hogy nem ismer senkit sem a családból, sem a szomszédságból, sem a kollégák közül? Önt nagyon sok sérelem érte gyerekkorában??? Spekulációit ezért próbálja másokra rávetíteni?

Annyira sincs képben, hogy nem tudja, hogy csak a munkahely neve változott és az ön által feketített alany váltott munkát??? Tele van a cikke spekulációkkal és hamis vádakkal, amiről fogalma nincs.

Vannak meg nem változtatható szomorú tények valóban, amit a barátok, kollégák, ismerősök sem értenek... de Ön úgy látszik kiolvasta a netről és máris mindent jobban tud mindenkinél. Ekkora mellénnyel "szövegezéssel" kiállni és tényként közölni valótlan dolgokat... Az ön munkájának nulla hozzáadott értéke van a társadalomhoz, mert legalább annyi megtévesztést publikált, mint ahány valóságot.

Az ön helyében elszégyelném magam és keresnék egy pszichológust, mert ha ilyen frusztrált (meg a többi cikkéből is ami lejön) akkor Önnek ugyanúgy szüksége van segítségre. Kár volt elolvasnom a cikkét, mert csak bánt benne másokat és semmi "megmentő eszmne" nincs a sorai mögött, hiába kérkedik vele, hogy Ön majd lerántja a leplet. Szomorú, hogy ilyen emberek vannak. Semmivel sem jobb Ön másoknál, csak Ön a szavaival gyilkol.

Előzmény: á-m-2 (6516)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.11 -4 1 6522

Vajon ki hatalmazta fel a bloggert arra, hogy kiírja / nyilvánosságra hozza az illető teljes nevét...???  

(ha bárhol máshol "hivatalosan" megjelent már nyilvánosan, akkor a kérdés storno) 

ásítósmacska Creative Commons License 2020.02.11 -3 0 6521

:-D

Micsoda harcias menyecske! :-D

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (6520)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.11 -5 1 6520

https://444.hu/2020/02/11/osszevesztek-a-karacsonyi-kaposztan-a-no-csakannyal-verte-fejbe-az-elettarsat

de durva paszmtek :)

de tenyleg no foztjet nem erdemes fikazni, bezzeg ok barmilyen altalad vegzett munkat nyugodt szivvel minositenek...

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.02.11 -3 3 6519
füstikecske Creative Commons License 2020.02.11 -1 2 6518

a család mészárosa gyáva ahhoz, hogy felvállalja a tettét, és öngyilkosságba menekül."

Jól tette, hogy megölte magát.

Nálunk ui nincs halálbüntetés. Pedig kétszeres halálbüntetést érdemelne az ilyen állat...

Ui.:-A metál zene veszélyes.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!