Elnézést kérek, figyelmetlen voltam, valóban most ismertem csak fel a játék szabályát (utolsó betű, kezdő betű). Egyébként a fánk a jó, de az nem felel meg ennek a szabálynak.
A ragadozók közé tartozó, ház és nyájőrzésre, vadászatra, stb használt, vagy kedvtelésből tartott négylábó állat, aminek ma már legalább 300 fajtája van.
afrika és a vele szomszédos Madagaszkár szigetének lakója, kelet-afrikában él, általában a fákon él, hosszú nyelvével kaparintja meg áldozatát, élve szülő
magyar színművész, színművészeti főiskolát 1956-ban végezte el, s utána két évadot a miskolci nemzet színháznál töltött majd
callurl('http://www.mek.iif.hu/porta/szint/egyeb/lexikon/eletrajz/html/ABC11561/11585.htm');
1959-től haláláig a nemzeti színház művésze volt, (jászai és kossuth dijas és kiváló és érdemes művészi cimet is kapott)
Khmm, szeretném egy kicsit tisztázni a játékszabályokat, ha lehetne. Az elején úgy látom úgy kezdtétek el, hogy adott volt egy szó, aminek az utolsó betüjével kellett kezdődjön a következő, kitalálandó szó. Erre a következő kitalálandó szóra kellett szinonimát(?) írni. Jól értelmeztem ?
Aztán utána átment a játék csak sima kitalálósdiba, nem igazán látom a logikát, hogy mi alapján következik az egyik szó a másikból. Pl. az utolsó esetben nem tom, hogy az óriás műlesiklásból hogyan következik az esőkabát.