Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Sziasztok! Szeretnék olyan sorozatot nézni, ami vicces. Találtam egyet, ami elég jól elszórakoztat, az Anger Management (Charlie Sheen-t tulképpen ki nem állhatom). A gondom az, hogy a 2. évad részeit nem találom. Valaki tud segíteni? Lehetőleg angolul szeretném nézni. Sajnos azt olvastam, hogy Selma Blairt idén nyáron kiírták, addig szeretném nézni.
A sorozat teljes újranézését idő hiányában későbbre halasztottam, de az utolsó 8 részt természetesen lenyomtam. Nagyon jó volt, méltó lezárást kapott ez a mestermű. És hát vége sajnos... Nyilván lehetett volna húzni még jópár évadon keresztül (és milyen jó lett volna), de ez így volt kerek, így volt szép.
valóban be kell, hogy jöjjön valami, ami miatt megint menekülni kell, különben ez a börtönkertészet nem lesz túlzottan előremutató vonal, ami most alakulóban van:)
AHS 2. rész, eszméletlen, mit hoznak össze ebben az évadban... istennőkkel teli szezon, Kathy, Jessica, Angela, ... Kathy Bates karaktere egészen egyedi keverék. Zseniális!
Nekem az tetszene nagyon, ha a 4.évadban többet megtudnánk KONKRÉTAN a járványról. Miért és hogyan, esetleges gyógymód satöbbi. Maradhat az akció, dráma, apokalipszis, de engem borzasztóan érdekelne az a vonal is.
Én a vizes dolgot úgy értelmeztem, hogy faszán éghetett a láztól és próbálta lehűteni magát... szerintem a disznajtól kaptak el valami SERTÉSINFLUENZÁT. Szívás a köbön.