Jó tudtad, csak nem mindenhol volt lehetősége úgy előadni, hogy előtte levegő akrobatikázzon egy kicsit. Van ahol egyébként The Feeling begins címmel találod meg. Az Alexei and Friends show-n és Stars on Ice-okon (kivéve a Japán) levegőakrobatikázik a Passion előtt. Ahogy most gyorsan átnéztem a videóimat, a többi előtt nem láttam. Ezekből próbálj letölteni, nekem sajna mind nagyok:(
Kis "fél-off" leginkább fodrikának: Mi a csuda a címe Yagu progijának, amiben a lepedőkre tekeri fel magát a levegőben? Meg voltam róla győződva, hogy az a Passion, erre letöltöttem, és az nem is az:(
Még a 2004 EB szabad + junior vébé gála és a 2006 Vébé szabad, ezek kötelező darabok:) Szeritnem! Sőt, ha akar egy jót nevetni, akkor valamelyik Ice Symphony-s Susannát is:DDDD
A harmadik képen, akinek az orra elé dugja a mikrofont, az nem Andrei, hanem Sergei Dobrin. Hátulról azért hasonlítanak egymásra, bár szerintem Andrei-nek jobb a kiállása:))) Bár azért Sergei-en se rossz ez a fehér ujjatlan póló + farmer kombi:)))
Szerintem vannak akik arra születnek, hogy ünnepeljék őket, ők jól viselik az ilyen rajongósdit(pl. Jagu drága:)), és vannak, akik ez nehezebben megy, nekik szokni kell egy kicsit ezt az atmoszférát szerintem(mint Andrei drága:)). De én ilyen kis félénken is nagyon szeretem:) Azért ha először tényleg nem is válaszolt, az elég furi lehetett:)De vicces! Hát, gondold el, Mishinnél régen mennyi ünneplést kaphatott... Nem csoda, hgoy nme szokott hozzá szegény:( De végül is most már orosz bajnok, úgyhogy egyre többen fogják ünnepelni és rajongani!:)Aminek én nagyon örülök:)
2004-ben amikor először beszéltem hozzá (azt nem mondhatnám, hogy vele, mert akkor azért neki is meg kellett volna szólalnia) halál komolyan mondom, egy szót sem szólt! Dortmundba már megköszönte, hogy autogramot adhatot és tavaly előtt már 1 pár mondatot sikerült vele beszélni. Nem egy kommunikatív ember. Most a TEB-en már nem volt annyira zavarban, mint előtte. Tök jó volt, mert Zaiganov angolul rá szólt, hogy vegye már le a sapkáját, amikor képet csináltunk róla:))) Ja, mert örökké a fején volt egy baseball satyi.
hm... na lássuk: képek megtekintve(köszönet), egyébként szerintem is jobb lett a felsője:) Vidi az interjúval letöltve és megnézve(egy szót sem értek belőle, na jó, annyit hogy bajnok:), Andrei egyre jobban imádva:)
Köszi szépen! el se tudom mondani, mennyire örülök neki, hogy a felsője egy kissé konszolidáltabb lett, az annyira nem tetszett, amilyen ezen a show-n volt ratja.