Csevegés bármiről, ami a tisztelt olvasót érdekli, és ami nem ütközik az index szabályaiba és előírásaiba, :). Valamint az OFFolás ideális színhelye a Nagyágyúsok számára, :).
Nekem az első teccik, meg a lila... :))) Mindegyik szép, bár nekem az utolsó az még a rózsá nélkül is fura... A második nem lenne rossz, csak nem tehetek róla, de nekem olyan az alja mintha gyalogosan áthajtottál volna egy sártócsán... Bocs
a 3 -okhoz viszont szigorúan manönkeni alkat, mer a rózsa meg egyéb a csipőnél másképp nem előnyös, ugyanez vonatkozik a csipőtől induló fodrokra bodrokra stb
A harmadik, vagy a lila. Bár bevallom, az összhatást jelentősen lerontják a buta arcú modellek, de legalább biztos lehetsz, hogy te sokkal szebb leszel ;-D
Ami nekem ezek közül tetszik, az a lila, persze csak ha fehér színben is választható. :-) Gondolom igen. Érdekes az anyaga, tetszik ez a fényessége, a fazonja meg az egyszerű de nagyszerű kategória, az iylet szeretem. Királynői cucc, nagyon szép lennél benne. Én ezt választanám, a többi nekem nem tecc.
Candy, képzeld, annak ellenére, hogy konzervatív, boldog házasságban élő, mindjárt szülő kismama vagyok, Hugh-val álmodtam. :DDD Elmentünk randizni valami tengerparti kávézóba, és már előre szólt, hog nadrágot húzzak, mert mocival megyünk :)) Én még soha nem motoroztam, de álmomban elég valóságosnak tűnt a dolog, és jó kis randi volt :DDD de csak a tisztesség keretei között, ha érted mire gondolok, leginkább beszélgettünk (sajnos :DDD)
Amúgy posta még nem jelzett, ha holnap nem jön, megígérem, nem szülök, csak a kiírt időben, adok nekik időt :)) Ma nagyon boldog voltam, mert Benőnek az általad küldött Thomas-os alsónaci mellé találtam végre egy Thomas-os tavaszi pólót a kedvenc turimban, mindössze 280 forintért :)) Mindent felvásárolok tőlük, ami Thomas-os, amíg rá nem jönnek, hogy Thomas rulez, mert akkor beárazzák és négyszer ennyiért jutok csak hozzá :) Mindig így van náluk. egyszer megjegyeztem, hogy fúúú, Laura Ashley szoknya, már vittem is, ilyen olcsóért, na, következő alkalommal már kétszer annyiba került vmi LA cucc, és az eladónőci még rá is tett egy lapáttal:Ugyan, ez potom ár érte, hiszen ez egy Laura Ashley! :DDDDD
na, én ma tudtam meg, h kisebbik fiam a falkavezér, és ő uszítja a többieket a bölcsiben arra, amint a dadus hátat fordít, h dobjanak ki vmit, az éppen aktuális tárgyat az ablakon
nem égett a pofám, áááááá :))))
és van egy kislány, aki kadij így, kadij úgy, nélküle egy lépést nem tesz, sőt még otthon is állandóan a kadij sztárolás megy
Amint kinn lesz a kiscsaj, E&O küld egy sms-t Frednének, ő meg tájékoztatja a fórum tisztelereméltó közönségét :) Szurkoljatok, hogy nappal szüljek, mert estére elviszik tőlem első nap a babit, de ha nappal szülök, többet lehet velem :D Aszonta ma az ultrahangos dokinéni, hogy : "Beáta, ez egy csodás, formás kisbaba!" Mellesleg 3 kiló 20 már most. :D
Jaj, csajok, ma azt mondta a dokim, hogy a héten szerinte nem lesz itt semmi, szóval valszeg Emma is betartja a végdátumot (26). röhögném, ha a bátyja névnapján születne :)) (21)Körkérdés: két Emma névnap van, április 19 meg november 24. melyiket válasszam? Csak azért mert nálunk március-áprilisban is meg november-decemberben is legalább 5 családi név ill szülinap van :DDD Szavazzatok! :)