Veszed ki a kezedet a konnektorból! akkor majd nem sziporkázik... Egyébként a kérdések miatt nem aggódom. Nem is az a cél. Inkább az, hogy amire OTT asszociálunk, de nem illő megemlíteni, az kerül majd át ide. Elegendő lesz meghivatkozni az ottani hsz számát. Mondjuk, így: RTW 5432.
Tehát ez a hülyülősös-asszociálós (NEM aszociális!!!) :)))
A tehetséges miszter ripléj :)))
Amúgy állítólag 3 nyelv van a világon, amelynek nem ismerik az eredetét. Egyet nem tudom, egy vmi indonéz, a harmadik meg a baszk. Ami a világ egyik legrondább nyelve. Szerintem. Askarrak asko.
Nédd mán! Nem a gallok rokonai vagyunk! Félre lettem értve... Csak ugyanannak az ősnépnek a leszármazottai vagyunk. A nyelvünk meg ugyanannak a nosztratikus ("a mi nyelvünk" - nyelvtörténészi műszó) nyelvnek a legtisztábban továbbélő változata, amelyet ők is beszéltek. Csak ők germanizálódtak, meg égei (ródoszi) csónakos pásztorokkal keveredtek.
Egyébként ide mostan Kátót (írd: Cato-t) kellene idéznem, de fejből nem megy pontosan, meg nem is kátót, hanem azt az utánérzést a csaták ripléjéről...
Itt nem jön úgy az ihlet, mert nincsenek olyan kérdések: Mit csináljak, hogy legyen diplomatám? Hogyan adhatom el a térképet? És bocs, hogy 1000-szer kérdezem, de nincs kedvem visszaolvasni 3 hsz-t.