naja, csak egy tgv-t uranbol tudod meghajtani, meg napelembol, egy autot meg az araboktol vasarolt, egyszer hasznalatos olajbol, ami aztan meg szennyez is (es nem a vilagvegi eromuben szennyez, hanem ott, ahol a kolykeid maszkalnak)
150km-et megtettem Innovával a régi hármason, egy benzinkúttal, mert szomjas voltam + 1 rövid telefon, 2 óra alatt. Ez volt bp-győr. Balatonra már nem emlékszem mennyi idő volt két személlyel, felpakolva.
Frimen, neked bejönne a nagysárkány, teljesen jó városban és alig fogyaszt többet mint a robik. nekem is volt 5 évig egy 1,1Classic. itt olvashatsz róla
Nem motorozok bevállalósan, erre sajnos a három balesetem megtanított. Autósban ne bízz meg soha. Egyébként városon kívül 90-110-el jöttünk átlagban, utassal. Azért erre már nem képes az Innova :) Meg arra sem, hogy egy óra alatt leérjek Nagytarcsáról a Velencei-tóra, utassal. Nagykátára alig bírtunk elmenni Fülessel, pedig az csak 60 km. Mire odaértünk, elfáradtunk. Ennyi. Jó a 125 cm3, egyedül, kis távolságra.
Na, szóval persze, h nem egy utassal a vonat. Tömött vonat többet eszik lebontva egy utasra, mintha autóval menne (azt nem tudom, h autóval egy fő vagy 4-5). Nekem is súlyos.
Halál komolyan mondta, valami zöldek készítették a tanulmányt. Aztán viccesen mondta, h az a környezetbarát utazás, ami meg sem történik. De tulajdonképpen a bringa gumija vagy a cipő talpa is szennyez, de mezítláb sem vagyok jó, ha közben bedobog bármilyen inni valót, mert ott marad a pet :)
etnieznek az volt az első túrázgatása. Ráadásul vadidegen tesztmotor, ráadásul 250cm3, és meg csak nem is bevállalós :) Úgy értem, h ő nagyon óvatosan közlekedik. A 70 körüli átlagot lehet tartani innovával is mig meg nem unja az ember :) Szerintem 500-at kényelmesen bele lehet tekerni a VTR-be egy nap.
szerintem poenkodtak, nem hiszem h ez igy van hosszu tavon, es ugye a vonat nem 1 utast szamit stb stb masodlagos kornyezetkarositasok http://en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_Races
Háát...nem az a kanyarvadász jelleg, de meglepően jól döntögethető. Persze le is ér ez-az olykor, de szokás kérdése:) Elől dupla tárcsa, hátul szimpla..a hátsót ne firtassuk..lassítja, de komolyabb fékezésnél minden alkalommal keresztbe fordítja a gépet. Az első már hatékonyabb, állóra fékezett kerékkel is szépen egyenesen csúszik ha akkorát húzol rajta. Azért azt tudni kell, hogy minden ráaggatott cuccal, (táskák, háttámla, plexi, bukócsővek) nyomott 320 kilót. Alapból is silányabb a futómű és a fék egy csopperen, mint egy naked vagy egy túra gépen.
mert annak sem fékje, sem futóműve nem volt..:-)))) -
Azt kérdezte etniez, hogy a 2 nap alatt 550 km hosszú-e. Nem az, tökmindegy mivel megy. Én két és fél éve 200 km-ről hoztam haza lábon a kölköm 50-es Derbi Senda-jat. 4 óra alatt, simán mentem volna vele még 200-at és az sem lett volna "húdenagyonkinyomtamabelemet" effect.
Én szerettem. 4 évet nyomtam vele, évi 8000 km körül. Horvát tengerpart 10 nap, 3 alkalommal Faaker See, na meg az említett Olasz nyaralás az itthoni gurulások mellett. Evett 5,2-t ha normálisan mentem, de ha kínoztam is 6,8 volt a csúcs. Akkor 182 volt a vége utassal.