Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Arra célozgatnék én itt voltaképpen hogy ez nem más mint egy igen veszteséges piramisjáték ,ugyanis ha valaki öt éven keresztül fizeti ezt a marhaságot ,az kb 600 000 Ft deficit és ezért a pénzért cserébe kap mondjuk 10 csomag gyógyszert,vagy pontosabban gyógyszertámogatást,mert ugyebár a kórház se ingyen van meg ott a vizitdíj is.Ja amúgy én fizetném persze ,ha valamelyik hozzámtartozóm rászorulna.Viszont a háztartásbeli hölgyeket tényleg sajnálom hogy ilyen szégyentelül kifosszák őket.A mi üzletünk tisztességes ,itt a pénzéért mindenki kap terméket.
"Engem különösebben nem érint ,csak éppen azon filózok ha az MLM erkölcstelen egyesek szerint,akkor ez mi."
Jahm, afrikában meg éheznek az emberek, ráadásul a kőfaragók és a balettáncosok érzékeny emberek. Most hogy én is elmontam ezt, megkérdezem mindkettőnktől: Hogy a fenébe jön ez ide? Mi a rák köze van más dolgok szerinted elkörcstelenségének az mlm-hez? :) A következő ilyen érv az lesz, hogy az mlm jó, mert észak kóreában bezzeg atomkísérleteznek, vagy mi? :)
következtetés: ezt terjeszteni kell, hogy mások is tudják. következtetés: aki tagadja az axiómát, az hazudik, vagy téved. következtetés: aki hazudik, az itt OFF. következtetés: aki téved, annak meg kell magyarázni, hogy téved. következtetés: aki nem látja be, hogy téved, az itt OFF.
az axióma pedig, mint tudjuk, bizonyítás nélkül igaz, tehát te itt OFF vagy.
Azt én is tudni méltóztatok hogy minek hívják,csak egy kicsit rövidítettem.Általában úgy van ahogy mondod,de nálunk a havi nyolc-tízezret ezentúl a háztartásbeliekről is lehúzzák majd.Megmondta az a tornyoseszű pénzügyminiszter bácsi.Engem különösebben nem érint ,csak éppen azon filózok ha az MLM erkölcstelen egyesek szerint,akkor ez mi.
Amiről beszélni tetszenek lentebb, az "egészségi járulék" azt úgy hívják mifelénk, hogy egészségbiztosítási járulék és a munkáltató és a munkavállaló is fizeti a munkavállaló bére alapján. Munkáltató 11%-ot, munkavállaló 4%-ot csenget
Van egy magyar sajátosság,néhány nagyágyú egyszerre nyolc-tíz hálót épít,ide-oda hurcolva saját embereit.A hálóépítők jelentős része tartozik ilyen csoportokhoz .Gyorsabban haladhatsz,ha ezeket az embereket megnyered magadnak.Az Mlm linkgyűjteményekben találsz néhány ilyen embert ,mlm lap,mlm .wyw ,mlm linkcenter stb.Amúgy nem helyeslem ezt a módszert,de ez van.Negatívokkal ne foglalkozz semmilyen szinten,ez nálunk talán még jobban érvényes alapszabály mint más országokban.Ja,és még valami,ha már a mentalitásról van szó.Ne nagyon foglalkozz azzal munkád során hogy ki mit mond,ígér,nálunk ígérni ,beszélni mindenki tud,de ha dolgozni kell mindig jönnek a kifogások.
ott tudunk moderalni, az ellenzoket es nemhozzaertoket nem engedik be oda :)
ezen a topikon, sajnos sok a bunkó, irigy, tipikus negativ gondolkodasu ember aki élbol lefitymal mindent amihez nem ert , mert tele van eloiteletekkel!!
mondjuk nem csoda, miert tart meg itt az orszag:))))
A lényeg: jó drágák legyenek a termékek, lehetőleg rettenetesen nagy hiánypótlók, legyenek felállva tapsolós előadások, vetítsetek képeket ferrarikról, Hollywoodról, és akkor menni fog a dolog!
Kyosaki mondta (és nagyon igaza volt): a bankárom nem kéri a papírt az iskoláimról, csak a pénzügyi kimutatásaim érdeklik. Hogy valóban mennyit keresek, nem elméletben mennyit, amit akár a hajadra is kenhetsz a való életben.
Hagyományos munkából élők esti párbeszéde otthon. Háztartásbeli:drágám jövőre fogod utánam fizetni az egészségi járulékot? Férj,sajnos nem ,mert ha kifizetjük a fűtést ,a villanyt ,a gázt,nem marad egy forintunk se.
Közben úgy látom már sose fogjuk megtudni hogy ki fia birja ez a "Griffin Hill Consulting" mert az internetes keresők szerint csak nóniék tudnak róluk. :)
Lehet hogy a Griffin Hill Consulting szerint az ő cégük fejlődik a leggyorsabban, de a telekszomszéd Marika néni szerint a Google után közvetlenül a Józsi következik az utca végéből, mert két éve még csak egy húsz éves kispolszkija volt, de idén viszont már egy vadiúj mercivel jár, minek ha utánaszámolunk az legalább 20000%-os növekedés mindössze két év alatt. :)