Hurghada, az egyiptomi üdülőhely topicja. Kéretik a weboldal-ajánl ás és az egyéb direkt vagy indirekt marketingtevékenység kerülése. Útitársak (ki-mikor-hová-kivel) a társtopicban lelhetők fel. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9179855
A legtöbb szállodáról a fórum látogatói már írtak részletes beszámolót, feltétlenül javasoljuk egy évvel korábbi vagy akár régebbi bejegyzésekig a visszaolvasást és a bal oldali kereső használatát a szálloda nevének beírásával.
Gyomorrontás, "fáraó átka", Antinal, biztosítás, fakultatív program, Kairó, Luxor, Vörös-tenger, sznorkelezés, búvárkodás és pénzváltás, árfolyam stb. kulcsszavakra történő keresés szintén hasznos lehet az előzetes tájékozódásban.
Jó utat és szép nyaralást Hurghadán!
A hotelértékelésekért, fényképet tartalmazó beszámolókért előre is köszönet, ezekben a keresés megkönnyítésére a szálloda nevét minden esetben kérjük feltüntetni.
én most megyek elösször,de a társaság akikkel megyek annak a nagy része már volt...nagyon kiváncsi vagyok már rá! ősszel valószínű megint megyünk....bár én inkább egy januári tájföldre szavaznék:-) remélem jól fogjuk magunkat érezni hurghadán!
Igen, sikerült így összehozni...2héét, már alig várom.olvastam hogy ti is mentek fakultatívokra. Melyik irodával? mert mi a maldával terveztük de hihetetlen drága...
gondoltunk arra is hogy Cairoba "egyénileg" szóval busszal vagy taxival megyünk. ha ugy alakul és tudunk kint talizni és nektek is megfelelne akkor akár mehetnénk együtt is. persze ez még a jövő zenéje, de az a baj hogy nagyon be vagyok sózva...
Minek is menne el az ember a követségre? A reptéren sima ügy, 30 napos a két bélyeg 15 dollárért. (igaz hat év munka után múlt novemberben átjöttem Algériába, de szerintem nem változott semmi, kell nekik a turistadohány)
Bocsi, de félreértettél. Nekem nem volt tapasztalatom sem a HLB-vel, sem Egyiptommal, sőt a topicon sokan dícsérték. Az infót az ut. irodás hölgy adta.
Lenne egy kérésem azokhoz, akik a Maldával utaznak.
Légyszi kérdezze meg valaki kint, hogy a 4 napos Nílusi hajóút kint mennyibe kerül. Kiváncsi lennék, hogy ennél is igaz-e, hogy kint olcsobb rá befizetni.
A követségen nem kell fotó, én ugyan vittem, de az előttem lévőnek nem volt, így elé raktak egy dobozt fotót, hogy válasszon!!! Két doboz volt, féfi és női képekkel. :)
Köszönöm szépen az email-t jó hogy leírtad. Viszont nem értem, ha tudják, hogy baj van miért nem értesítenek és keresnek valami megoldást ezzel kapcsolatban??? Mondjuk egy másik szállodát ajánlanának helyette vagy valami. Na mindegy várok , és ha megunom akkor hívom őket.
Szendem köszi az infót és az árakat, ez a kartagos ár volt??
Még valaki aki a waves-ből hazaért, vagy most megy??? Mit mond az iroda a szállóval kapcsolatban??
a Delfin nekem a nagy kedvencem, de nincs szerencsem veluk...
en 7szer voltam a voroson, ebbol osszesen kb 40 napot (ebbol 24et ugy hogy a hajon is aludtam) voltam kint a tengeren, ebbol 5x volt olyan hogy a hajorol lattuk a delfineket (vagy ment a hajo, vagy mire beugrottunk mar elusztak), de uszni meg nem sikerult veluk :(
van aki kimegy 1 napra a tengerre es maris fel orat uszkal veluk
szoval keteselyes a dolog rendesen de nem lehetetlen...
vegulis nem agodom, elobb utobb ossze fog jonni....
...ezzel viszont nem értek egyet, mert az itteni utazási iroda képvielőji ebben az évben voltak kint a Hiltonban és Ők teljes mértékben meg voltak elégedve a szállodával! ...tehát amit írtál SENKIT NE RIASSZON vissza aki ide óhajt menni! (mellesleg én mindig ennél az utazási irodánál foglalom le az utakat...és még egyszer sem vágtak át...mindig azt kaptam amit mondtak)
Nem kell 1111-szer itt leírnod, elég, ha végigjárod a bírósági utat. Ha igazad van, az korrektebb út és majd tedd fel ide a bírósági végzés másolatát. Az hitelesebb lesz. Addig, sőt még utána is engedtessék meg MÁSOKNAK is a szabad véleményezés joga.