A tetejéről amit leesztergáltál az fogta össze az egészet. Így sanszos, hogy idővel kimozdulnak a vasmag lemezei, vagy elrepül, vagy romlik a hatásfoka és melegedni fog.
hát nemtudom milyen belülröl nincs nekem sajnos feleslegesz h ketétudjam vágni megnézni milyen a mag benne de én még igyis maszyvnak látom bár ha valakinek van csunya tapasztalata róla nyugottan leirhatja ez csak egy teszt ez az én elképzelésem és megvalósitottam és majd ha összerakom a motort kiispróbálom és vagy rosz lesz vagy jó
Bal kormánykar a babszinál ugye fék. Na, mikor ez elindult, és szép lassan gurultam vele a kapu felé, motor forgott, mint állat, mert gázbovden berohadva, gondoltam fékezek. No, ennél a bal kormánykar fixre zárja a kuplungot... Olyat laffantam a kapun, hogy még mindig zsibbadok. :-)
Itt majdnem mindenki csak gyári gépekkel foglalkozik. Megy a tuning is de a típushűségre figyelünk, max másik karbi. Ügyelünk a jellegre, nincs Yamaha henger, Puch blokk stb...A gyári dolgokat javítgatjuk.
Aha! Ugy nagyjábol megértettem . De mindent kiprobáltam amit tudtam , feladom . Pedig ELVILEG csak össze köne rakni rendesen . Keresek valami szerelőt hozzá . Nem mintha sürgös lenne , mert most nem kell vele munkába járni , de legyen csak indulásra kész .
A röhely : kb 1 x re kezdtem ezt javitani + 1 MIG 29 es modelrepülöt csinálni . A repcsi nem sokára kész , és 1 Babettát meg nem tudtam megjavítani .Szégenlem magam .
Úgy a legegyszerűbb megérteni, hogy a főtengelyen van az indítópofa és a kuplung - tehát a primer hajtás. Eliduláskor a kuplung átadja a hajtást a bordásszíjra. Aztán a vezérlő pofák döntik el a szekunder kihajtást, amik nélkül viszont nem tudsz indítani sem. :)
Az egyes és kettes közötti különbség miatt van benn a szabadonfutó a rendszerben.
Van egy nagyon vicces oka. Lusta voltam benzint venni.
A másik meg, hogy hidegem van. Valahogy nem érzem magamban az erőt, hogy lóra pattanjak. De jövő héten jön a tavasz. És akkor meg nem lesz megállás. :)