bi oroszlán? Vagy bio-roszlán? netán bio-rosszlány!? Ej, ez a Sanyi fiúka! Mellesleg megértem, hogy tiltakoznak a görögök! Mi sem szeretnénk, ha szent Pityuról azt kezdenék terjeszteni, hogy szadista állat volt és lenyalogatta az ujjairól a vért, miután Koppányt saját kezűleg felnégyelte. De persze, ez nem érdekelné az amcsi filmeseket.
Mivel ez vmelyest idetartozik, ezért közlöm, hogy ma este 21 órától a Hallmark tv-n folytatódik az Oroszlán télen c. film. Az első rész sajna tegnap este ment, én is csak egy fél órával később, véletlenül vettem észre. A tartalom röviden: II Henrik király és b. neje küzdenek azért, hogy kinek a kedvenc gyermeke utódolja a trónt és Aquitániát.
"A XII. század végén II. Henrik uralkodik Anglia trónján. Övé fél Franciaország és a még mindig gyönyörű Aquitai Eleonora, akit II. Henrik a francia királytól, Lajostól hódított el. Eleonora 4 fiúgyermeknek adott életet. Henrik Lajos fiát, Eleonora pedig Richardot akarja megtenni örörkösnek. Cselszövések, ármányok járják át a várat, ahová meghívott vendégként, II. Fülöp, Franciaország királya érkezik…"
A királynét pl Glenn Close játsza. Nagyon jó kis darab, egy régi felújítása.
Na, egy off topicban próbálsz meg off-topic lenni!? Hehe...
Ja, kérdem én: hogy lehet megváltoztatni egy létező topic címét?
Erre szeretném: "minden, ami szét-offolná a TW topic-okat"... De nem tudom a módját. :(
Mellesleg, ma csak óránként pislantok ide, mert ma nyugi lesz, tehát írhatom a spanyol krónikát. :))) Most csak 5 év lesz , holnap, vagy hétvégén pedig 8 évet jegyzek le. De ezek aztán olyan évek, hogy ihaj!!! :)))
"Szerintem pedig a kampány csatáit is fel kéne tudni venni"
Most viszont megyek szentségtőrni. A videokarihoz megkaptam a Morrowind játékot. Mivel még sohasem játszottam ilyen RPG izével, ezért most próbát teszek.
Ilyen Asterix újság kapható még? Mert akkor vennék a kölöknek.