Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2007.11.27 0 0 648
„Egyesek gyengévé és langyossá váltak közületek, mert bizalmatlanul fogadtátok szavaimat, amikor összegyűltetek Nevemben. Jaj azoknak, akik eladják Véremet, hogy az Ő nevüket tiszteljék. Jaj azoknak, akik elégedettek, életüket természetes hajlamaik szerint élik, és semmibe veszik Lelkemet! Jaj azoknak, akik az ajtóba állva megakadályozzák, hogy azon az ajtón keresztül hirdessem üzenetemet, amelyet magam nyitottam ki.
Jaj azoknak, akik úgy gondolják, hogy bölcsen bánnak a világ dolgaival! A világ szolgái ők, nem az enyéim. A világ szolgái ők és eljegyezték magukat a képmutatással, a romlottsággal és mindazzal, amitől Szívem iszonyodik.

Örvendjetek, ha Szent Nevem miatt igazságtalanság ér titeket! Az én napom hamarosan tűzzel virrad rá mindnyájatokra. Örvendjetek, és legyetek boldogok, amikor az emberek megvádolnak, nyilvánosan megszégyenítenek és gúny tárgyává tesznek miattam és üzenetem miatt! Annál nagyobb lesz jutalmatok a mennyben, minél nagyobb szeretettel viselitek el a világ bántalmazásait! Imádkozzatok, hogy feloldjam láncaitokat, amelyek még a világhoz kötöznek titeket! Imádkozzatok azokért, akik nem tudják megkülönböztetni jobb kezüket a baltól! Senki sem tudja kiérdemelni hívásomat, ezért ne kárhoztassátok a büszkét!

Most kegyelem van felettetek és irgalom vesz körül benneteket. Királyotok őszintén felkínálta nektek Szívét, de látom, hogy nem mindenki adta át nekem teljesen a szívét, nem mindenki akarja megfogadni tanításomat. Nem, nem mindenki követte Szívem kívánságát, hanem saját hangjára, saját törvényére hallgatott gyenge hite miatt. Ezeknek mondom: Imádkozzatok, hogy megmaradjatok kegyelmeimben! Imádkozzatok, hogy meg tudjátok tenni akaratomat! Terjesszétek most szavaimat, és ne hallgassatok saját emberi gondolkodásotokra! Még három kérdésem van hozzátok:

Miért nyomtátok el hangomat?
Mit tettetek azokkal az üzenetekkel, amelyeket azért adtam, hogy elolvassátok?
Hová lettek azok az emberek, akik egykor oly buzgón akartak nekem tetszeni?
Atyám! Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek! ...”

144000 Creative Commons License 2007.11.27 0 0 647
Mikor Jézushoz lépek, eltölt ismeretével
Mikor Szűzanyához lépek, és együtt lépük Legkegyesebb Szívbe, eltölt Tüzével
Mikor lépek szentekkel Szűzanyához, és együtt a Szeretetbe
A lángoló Szeretet könnyekre fakad, meghallgat és megteszi kérésem
Nyugodtan mondom; szeretlek
Szeretet mondja; szeretlek
Előzmény: prophet1 (646)
prophet1 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 646
Sajnálom, hogy fel kell hívnom figyelmedet: kisebb valakit nem kérhetünk közbenjárásra valaki nagyobbbnak a nevében. Hogy veszi az ki magát, hogy Szűz Máriát kéri valaki a Szentháromság Isten nevében? Egyedül Istent (az Atyát) lehet kérni Jézus nevében, tudniillik a Közbenjáró egyedül Ő. A bibliai Ige szerint.
Persze "az Isten irgalmasságára" lehet kérni embertársunkat valamire, de ebben az esetben úgy néz(het) ki, mintha Szűz Mária a Szentháromság felett állna, akitől lehet és kell a Szentháromság nevében kérni.
No, nem ragozom tovább. Egyébként pedig semmi értelme nincs e kérésnek a Biblia alapján. (De ezt már megbeszéltük a reformáció idején. Csak ideírtam, mivel el szoktam olvasni.)
Előzmény: 144000 (645)
144000 Creative Commons License 2007.11.26 0 0 645
Kedves Szűzanya, nemzetünk menedéke, kérlek, törj meg minden minket sújtó átkot, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, törj meg minden átkot, a Szentháromság nevében, törd meg az átkokat, Szent Fiad nevében

Ó, Jézusom, hints meg nemzetünket Szent Véreddel
Hints meg minket, értelemre
Hívj meg minket, figyelemre

Ó, Anyácska, áraszd ki Lángodat, felébredésre
Amen
144000 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 644
”Én vagyok. Íme üzenetem a mai összejövetel számára. Virágaimtól kérem: Virágaim, kérlek benneteket, tanuljátok meg hogyan kell imádkozni!  Amikor imádkoztok, szívből imádkozzatok! Olyan imára van szükségem, amely a szívetekből jön, nem pedig ajkatokról. Ne imádkozzatok gyorsan, legyetek összeszedettek, és lassabban imádkozzatok, rám tekintve! Én Jelen vagyok; hozzám kell érkeznie imátoknak! Tanuljatok meg szüntelenül imádkozni! Nem úgy értem, hogy végtelen órákon át térdeljetek, hanem akkor lesztek szüntelen imádságban, ha sohasem feledkeztek meg jelenlétemről, ha lelketeket hozzám emelitek, ha bármit mondtok, tesztek vagy gondoltok, azt nekem  teszitek. Odaadásra és hűségre van szükségem. Mérték nélkül szeressetek és vágyakozzatok utánam! Én vagyok Szabadítótok és Vigasztalótok, jöjjetek tehát vonakodás nélkül hozzám! Megvigasztallak benneteket, reménységet adok nektek. Ne hagyjátok abba tehát imáitokat és áldozataitokat, hanem sokasítsátok! Tartsatok ki a szüntelen imádságban! Én, az Úr, üzenetemet az 1989. esztendőre szóló igével fejezem be:

"Éljetek szentül és viszonozzátok szeretettel a gonoszságot! Úgy szeressétek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket!"

Én Béke és Szeretet vagyok és megáldalak benneteket.”

chlodvig2 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 643

"Tudod mit jelent a nickneved?"

"Életet"

 

Pontosan :) AZ Életet.

De nem 144 ezret, mert ez a szám csak egy kulcs.

Aki LATja, annak feltarul a kulcs jelentese...

 

Előzmény: 144000 (637)
144000 Creative Commons License 2007.11.24 0 0 642

„Béke legyen veletek! Én vagyok az, szeretett gyermekeim, a Szentséges Szív. Én, a ti Megváltótok követlek benneteket, hogy megnyerjem szíveteket, és egészen az enyémek legyenek. Összegyűjtöttelek ma benneteket, miként az iskolában, hogy együtt legyünk, és közvetlenül a Bölcsességtől tanuljatok. Látást fogok adni a vakoknak, hogy meglássák ragyogásomat. Oktatni fogom a tanulatlanokat, hogy növekedjenek Lelkemben, és megértsék, hogyan kell megkülönböztetni a bűnt az erénytől. Minden szívet meg fogok nyerni, még azokat is, amelyek gránittá váltak, és olyan rendíthetetlenek, mint a malomkő. Miként az az ember, aki meghívja barátait, hogy megossza velük vagyonát, én is meghívlak benneteket, hogy megosszam veletek vagyonomat. Találkozóim hasonlítanak az iskolához. Lelki életetek fejlesztését szolgálják. Emlékeztetnek benneteket Szavam értelmére. Eljövetelem nagy eseményére készítem fel lelketeket iskolámban, és kegyelmemből olykor jövendő dolgokról beszélek nektek, hogy ismertessem, miképpen fognak megtörténni. Ha nem tanultok a Bölcsességből, hogyan tudtok törvényem szerint élni? Hiszen sokan nem ismertetek engem, és azt sem ismertétek, akit hozzátok küldtem. Én vagyok a Feltámadás. Látjátok, miként teljesedtek be a jövendölések?

Életre keltettem leányomat a sírból, kézen fogtam, felneveltem, hogy kedveskedhessek neki. Igen, én vagyok a Feltámadás és a Világosság!
Nem tettem-e meg veletek is ugyanezt? Nem könyörültem-e meg rajtatok? Nem kerestem-e és nem találtam-e meg azokat, akik távol voltak Szívemtől? És nem hoztalak-e vissza örökkétartó szeretettel magamhoz? És nem kedveskedtem-e nektek ezekben az években, hogy megnyerjem szíveteket?

Felkeltettem irgalmamat, hogy elnyomjam haragomat, és szeretetemet árasztottam ki igazságosságom helyett. Felkínáltam nektek békémet, majd kegyelmemet. Könyörületem lehajolt a mennyből, és meghallgatta imába foglalt kéréseiteket. Áldásaimat adtam rátok szüntelen.

" ...mint a csatorna, amely átszeli a kertet,
így szóltam: ,Öntözni akarom kertemet,
locsolni akarom virágágyaimat.'
De nézd csak, az árkom folyóvá változott,
a folyómból pedig tenger kerekedett."

Ma azt mondom nektek: Pásztorotok hamarosan közöttetek fog élni, és városának kertjeiben fogja legeltetni nyáját. Nem, ti még nem vagytok egy nyáj, de egyenként visszahozlak benneteket a sivatagból. Ezért kis nyájam, amikor látjátok, hogy Pásztorotok megjön a sivatagból, tudnotok kell, hogy bárányaim maradéka is velem van, és amit veled tettem, leányom, mindazt megteszem bátyáiddal is. Meg foglak menteni benneteket! Egyesíteni foglak benneteket többi bátyátokkal. A Bölcsesség lesz Szent Társatok, hogy szüntelenül tanítson benneteket. Hamarosan feloldom az átkot, és véget ér nagy hitehagyástok. Beteljesedik az imádság, amelyet én adtam nektek. Akaratom megvalósul a Földön éppúgy, mint a mennyben. Megszentelt Nevemben sok nemzet jön a messzeségből, a Föld minden határáról, hogy szent Nevem mellett lakjanak, és nagyságomat magasztalják az istenség által, amelyet vissza akarok adni nektek. Eljön az én országom, mert trónom leszáll a magasból szent városomba, és uralkodni fogok maradékom felett, akik színről színre fognak engem látni.

A Szeretet Szeretetként tér vissza -

és akaratom megvalósul a Földön is, ahogy a mennyben, mert egyek lesztek, és szerető szívvel, benső égő tűzzel fogtok engem egyetlen tabernákulum körül dicsérni. Főpapi imámat beteljesítem a Földön is, miként a mennyben. Lelketek gyökeret fog bennem verni szeretetben és egységben, és eltelik Lelkem teljességével.

Igen, szeretteim, nemcsak mindennapi kenyereteket adom meg, hanem Szívem rejtett kincsét is: a mennyei mannát, amely átváltoztat benneteket, és lelketeket az én Lelkem másává teszi. Szentlelkem kiáradása fog átváltoztatni benneteket, hogy megértsétek, hogyan kell teljesen megbocsátani azoknak, akik vétkeztek ellenetek. Megadom nektek az értelem és az irgalom Lelkét, hogy megértessem veletek, mit jelent "az Úr félelme". Igen szeretteim, és ha ezt megértettétek, megadom nektek a Bölcsességet, hogy útitársatok és vezetőtök legyen.

Olyan szentségre fog vezetni benneteket, amely ezer évre megbénítja a Sátánt, és amely meg fogja akadályozni, hogy a Sátán közénk álljon, hogy az én szeretetem és közétek álljon. Tehát amikor azt látjátok, hogy lángba borul az ég, és megolvadnak az elemek a forróságban, tudjátok, hogy ez ígéretem kezdetének, az új Égnek és az új Földnek a jele: ez lesz Egyházam megújulása, Egyházam újjászületése,

a ti szívetek újjászületése.

Nekem szentelt lelkek, akik engem képviseltek, tőletek a következőket kérdezem: emlékeztek-e, hogyan hallgattam meg Illés hozzám intézett panaszát Izrael viselkedésével kapcsolatban, mivel azt gondolta, megölték minden prófétámat, és lerombolták minden oltáromat? Emlékeztek-e, mit feleltem erre?
Így szóltam: megtartottam magamnak hétezer férfiút, akik nem hajtottak térdet Baál előtt.

Ma pedig ezt mondom nektek szeretett testvéreim: megtartottam magamnak egy maradékot. Kiválasztottam és kegyelmemmel átalakítottam őket, hogy hűségesek maradjanak hozzám. E maradékot azért nevelem fel, hogy felépítsék az egykori oltárokat, és helyreállítsák szentélyemet.

Ők új Egyházam építői.

Míg a gonoszok továbbra is gonoszat cselekszenek, üldöznek benneteket, a végső idők prófétáit és szentjeit, és míg a kevélyek világra szóló tekintélyért küzdenek, én, a ti Megváltótok, felnevelem és kiképezem Szentséges Szívemben ezeket az építőket, hogy Egyházam oszlopai legyenek. Testvéreim, sohasem foglak elhagyni benneteket, soha... Jöjjetek... vegyétek fel kereszteteket és kövessetek! Ha útközben elfáradtok, támaszkodjatok rám, támaszkodjatok Szívemre, és szívdobbanásaim megadják nektek a szükséges bátorságot és erőt, hogy folytassátok Kálváriára vezető utatokat. Legyetek áldottak! Mindezt azért mondtam el nektek, hogy békére és reménységre leljetek bennem. Ma világosan szóltam hozzátok, szeretteim. Őrködjetek, és virrasszatok, hogy meghalljátok lépteimet. Az Ige most igen közel van hozzátok, és felétek tart. Megáldalak benneteket, homlokotokon hagyom szeretetem sóhaját. Ez a sóhaj jelzi, hogy az enyémek vagytok.

Legyetek egyek Szent Nevemben!”

 

144000 Creative Commons License 2007.11.23 0 0 641

„Én vagyok. Béke veletek, drága lelkek, érezzetek engem, érezzétek jelenlétemet, közöttetek vagyok. Jöjjetek, és vegyétek le ezt a fátylat, amely szemetekre nehezedik, és szemléljetek engem dicsőségemben! Tudom, hogy milyen gyengék vagytok, megrázkódtat és lever benneteket még a legkisebb vihar is, amelyet ellenségem támaszt, de ne keseredjetek el ebben a lázadó időben, mert én, az Úr, aki menedéketek és vigasztalótok vagyok, mindig igen közel vagyok hozzátok. Én vagyok a szűkölködők és az elkeseredettek menedéke, oltalomhely a viharokban, melyeket ellenségem támaszt, ki nem apadó forrás a szomjazóknak, árnyék, amely megvéd titeket a tikkasztó széltől ebben a pusztaságban, ahol most éltek. Szentséges Szívem tárva-nyitva áll, hogy fogadjon és megpihentessen benneteket. Én vagyok a Szeretet, aki minden lelket megkeres szeretetével és vigasztalásával. Én vagyok a Szeretet, aki örökké szeret benneteket, értitek? Leszállok égi trónomról, leereszkedem hozzátok, hogy magamhoz emeljelek benneteket, és közvetlenül mennyei éléstáramból tápláljam lelketeket. Eljövök hozzátok, éhező bárányaim, eljövök hogy két karom melegségébe gyűjtselek össze titeket. A ti kedvetekért megsokszorozom nektek adott kegyelmeimet, és szeretetem égő lángjával keltem életre halottaitokat. Eljövök, kezemben hozom Szentséges Szívemet, és felkínálom nektek. Elfogadjátok? Kedveseim, közel van már az a nap, amikor minden látomás beigazolódik. Hamarosan beteljesedik minden látomás, még a ti életetek folyamán. Ezért tehát nyissátok ki szíveteket, és próbáljátok megérteni, hogy miért árad kegyelmem Lelke oly bőségesen erre a nemzedékre. Közeledik az a nap, amikor egyetlen pásztor alatt, egy szent tabernákulum körül lesz eggyé ez a nemzedék. És én, az Úr leszek közöttük az egyetlen Úr. Imádkozzatok tehát szeretteim, imádkozzatok ezért az egységért, amelynek előkészítésén én, az Úr már munkálkodom. Most szétszórtak benneteket, és legelőitek kopárak. Az egész menny hallotta pásztorom jajveszékelését, mert a káinok darabokra törték, pásztorbotját, darabokra törték az egységet, hogy megtörjék közöttük a testvériséget. Közel van már azonban Testem dicsőséges napja, és mekkora öröm lesz az! A csodák napja lesz, és begyógyulnak Sebeim, amelyeket legjobb barátom házában kaptam. Szentséges Szívem ma tiszta szeretetet kér, mindössze arra van szükségem, hogy viszonozzátok a szeretetet. Vajon nem szeretetből ajánlottam-e föl magamat, mint illatáldozatot és áldozati adományt? Túl sokat kérek, ha azt mondom, hogy adjátok át magatokat nekem? Túl sok, ha egy kevés hálát, és szeretetem viszonzását kérem? A Szeretet szeretetet kér, a Szeretet szeretetre szomjúhozik, a Szeretet azt kéri, hogy viszonozzátok szeretetét! Ne lázadjatok törvényem ellen, amely a Szeretet törvénye. Ó kedveseim, mennyire szeretlek benneteket! Miért hagytok fel annyian imádásommal? Arra emlékeztetlek benneteket, hogy jelen vagyok ebben a szent órában. Angyalaim és kerubjaim körében állok csendben előttetek. Én, a Szentek Szentje adtam nektek ezt a nevet: szeretteim. Megbocsátottam nektek, bár vétkeztetek ellenem. Az én ivadékaim vagytok! Vajon ott látlak-e majd benneteket a meghirdetett szentségimádáson, szeretett gyermekeim? Vajon felkeltek-e és eljöttök-e hozzám, aki tabernákulumban várok rátok? Jöjjetek hozzám, jöjjetek hozzám!... Ne utasítsátok vissza, amit a Lélek kínál nektek e napokban! Maradjatok meg az én szeretetemben, és fogadjátok el irgalmamat! Gondoljatok arra, hogy minden elmúlik, hogy semmi sem marad meg, és egy napon minden elenyészik, de a ti lelketek örökké él. Én, az Úr minden jelenlévőt megáldok, az én békémet adom nektek, hogy ti is továbbadjátok másoknak!”

144000 Creative Commons License 2007.11.22 0 0 640
Az elsők engedetlenséggel leszakították a halál gyümölcsét
Ismeretből léptek ki, ismeretet hagyták el

Az engedelmesség vezet élet gyümölcséhez
Engedelmességgel ismeretbe
Az engedelmesség legyőzi a halált

Nincs nagyobb vágyad, mint együnk élet gyümölcséből
Nincs nagyobb vágyad, lépésünknél
144000 Creative Commons License 2007.11.21 0 0 639
Büszkeségem levetem, büszkeségem elvisz melletted
Akaratomat kezedbe teszem
Hangomat megállítom, hogy meghalljalak
Szemeimmel arcodat keresem
És eljössz, eljössz máshogy és máskor
Örülök előre lépésednek
Látom merre lépsz, és arra lépek
Megértem mit kérsz, és azt teszem
Tüzed a pecsét tetteimen

Mikor már messze járunk értem meg jóságodat
Mikor látom lépések értelmét
Együtt örülünk egymás lépéseinek
144000 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 638
Mikor mindenben járok, szabadon tehetek, nincs bennem semmi, mi fogná kezeimet, szabadon döntök, és szabadon lépek, ha akarok támadok, ha akarom hangosan beszélek, egy mércém van és az én vagyok
Látok egy Fényt, hallom beszédét, szívemet zárom, de figyelem értelmét
Kér tőlem
Van csomó virágom, van belőle kedves, és van mit letennék
Van olyan virágom, amiért mindent megtennék
Hallom; Hallj meg magadnak, hogy élhess!
Úgy ijedek meg, úgy lépek vissza magamba, fogom virágaimat
Azt adjam oda, amit legjobban szeretek? mi éjjelem és mi nappalom? nem értem
Azt mondja adni akar? és közben elvesz? nem értem
Két út van, vagy kérdezek, vagy nem
Ha kérdezek, sírni fogok, könnyeim úgy törnek elő, gátat elé nem tehetek, úgy sírok és ott sírok, ahol magam lehetek
Könnyeim, bár nem értem, kedvesek nekem, nem adnám semmiért őket
Virágért virágot kapok cserébe, könnyeimért életet kapok cserébe
Mikor élek, egykori virágaimat csokorba fogom, egykor öltek, most hozzák az életet
Látok és hallok, értek és beszélek, élek
144000 Creative Commons License 2007.11.20 0 0 637
Életet
Előzmény: chlodvig2 (636)
chlodvig2 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 636

Szia!

Többször olvastam mar az irasaidat.

Tudod mit jelent a nickneved...?

hello---

144000 Creative Commons License 2007.11.19 0 0 635
Hol jár hívó szó gazdája? hol?
Hangját nem értem, míg nem látom, míg nem hallom jól, idegen
Itt elfordulhatok Tőle, itt elléphetek Tőle
Akaratom itt áll saját kezemben
Oly sok csalódás ért, rengeteg bánat, megyek magamban
Hangommal járok, ki lát egyedül nem lát, pedig egyedül járok
Szememet keményen tartom, pedig mikor keménysége bánt, alul jár, menekülve jár, támadok
Támadásból meg kell állnom, ha társat akarok
Ha megállok, ha fegyvereimet leeresztem, és figyelek, értelmet kapok
Értelmemmel küzdelmet kapok
Küzdelemben, Ketten küzdve
Hallgatásban, Ketten hallgatva
Beszédben, együtt beszélve
Míg támadtam, olyan voltam, mint ki szűk szakadékban áll, és kiáltja, hegytetőn állok
Ketten, tudom jól, hegytetőn állok, kiáltásom ének, kiáltásom tanúsága Életnek
Szakadékban nem kívánkoztam hegy tetejére, mindent megtehettem, féltettem mindenemet
Hegy tetején teszem az utat, azt teszem mi jó nekem, s mi Jó Neked, mindent tenni nem vonz, taszít fájdalmas íze
Mért igyak olyat mi görcsöt okoz?
Olyat iszom ami édes, s mondhatom, mert tudom, nagyon édes
144000 Creative Commons License 2007.11.18 0 0 634
”Leleplezem minden ellenségemet, és leheletemmel elsöpröm azokat, akik utamat eltorlaszolják. Még egyszer kinyilvánítom Szent Arcomat. Tisztasággal, szentséggel és hűséggel fedem be ezt a pusztaságot.  A Szeretet és a Béke lesz veletek, és közöttetek fog lakozni. Érted? Hiszen megmondtam, hogy közöttetek fogok lakni, és hogy egészen enyémek lesztek!”
144000 Creative Commons License 2007.11.17 0 0 633
Keresem gyengeségedet, mikor szemedből szeretet könnye kicseppen
Megyek eléd, ott várlak ahol vagy, ott kereslek fel ahol vagy
Szívemben vagy

Figyelem merre nézel, oda nézek és azt teszem
Tudom, ezért kérhetek Tőled, azt kérem ami a kérésed
Azt adod meg ami a kérésem

Többet kérek elégnél, többet adsz kérésemnél
Minden erőmmel eléd állok
És te úgy fogadod, ahogy adom, szívemből Szívedbe adom
144000 Creative Commons License 2007.11.16 0 0 632
Értelmem felfigyel fájdalomra
Kitartott kezemet kéri, eltartó kezemet kéri
„Kérlek, engedd le !”

Ha figyelmemet adom, tág mezőt megkapom
Kitárulkozik elrejtett világ
Meglátom országokat, bővizű folyókat, meglátom városokat

Figyelmem megkapja beszélgetés képességét
Válaszod megértem, féltő szavaid megértem
Örülsz figyelmemnek

Ha figyelek, egymás mellett járunk, kéz a kézben
Figyelmem jó tanácsadó, időben szól, mire figyelmeztetsz megértem
Rácsodálkozom

Megértem tanításodat
Szavad életre kel
Szavad megerősít engem

Máshogy szólsz hozzám minden percben
Bölcsességet kapok
Karod átölelve tart, fenntart engem

Erdő hív vissza, nem nézek hátra, itt jó nekem
Mikor figyelmem ellankad, segítesz figyelmemnek
Türelmem annyit ér, mint küzdelmem

Tenyereden látom a világot
Figyelmemért, odaadod tenyered
Te adod, úgy adod, ahogy akarod

Figyelmemért kincseket kapok
Kincseim ablakomat díszítik
Kincseim Fényben világítanak

Úgy dicsekszem, mint sohasem
Hallgatásom is dicsekszik
Beszédem is dicsekszik

Dicsekvésem jó annak, aki hallja
Jó mikor ketten dicsekszünk
Egymásban örülünk
144000 Creative Commons License 2007.11.15 0 0 631
„Én, aki Minden vagyok, még a te semmiségedre is kiáradok most, és mint a pára, mely mindent belep, be akarom takarni az egész teremtést, az idegent és a legjobb barátot is, mert féltékenységem legyőzte szándékomat, hogy próbára tegyem teremtésemet. Egyetlen célból: szeretetből teremtettelek, hogy szeress engem. Amikor a test már elhasználódik, mindörökre Lelkembe fogadom azt, aki tetszésemre volt.
De jaj annak, aki nem félt engem!
Jaj annak, aki sohasem tekintette őrültségnek a gonoszságot és esztelenségnek a haragot!
Jaj annak a szívnek, aki azt hitte, hogy saját erejéből, saját erőfeszítéséből és nélkülem elérheti a mennyet!
Jaj annak, aki nem engedelmeskedett parancsolataimnak!
Jaj annak, akinek szíve tele van rosszindulattal!
Jaj a sakáloknak, akik éjszaka szerveznek összeesküvést!
Jaj annak, aki ítéletet mondott testvérére, és ezért testvérének félelemben kellett élnie!
Jaj azoknak az ajkaknak, amelyek hamis tanúságot tettek!
Jaj azoknak, akik a meg nem született gyermekek ártatlan vérét ontották! A pokol lesz osztályrészük!
Jaj a tisztátalannak, aki bűnös állapotban veszi magához Fiam Testét és Vérét! Mennyire irtózom tőlük!
Jaj annak, aki azzal bánt meg, hogy visszautasítja a gyónást és a feloldozást, és bűnösen fogadja Fiamat!
Bánjátok meg bűneiteket! Tartsatok bűnbánatot! Mire jó nekem tett felajánlástok, ha kígyó lakik bennetek? Ha megkérdeztek: "Mit kell tennünk, hogy elnyerjük az örök életet?", azt válaszolom: Tartsatok bűnbánatot, kövessétek parancsolataimat, teremjetek jó gyümölcsöt, és én angyalaim jelenlétében felajánlom nektek azt a lakóhelyet, amelyet számotokra tartottam fenn. Vigyázzatok, és legyetek résen! Engedjétek, hogy pusztaságotokban úgy nyilvánítsam ki Lelkemet, ahogy nekem tetszik, akkor, amikor nekem tetszik, és annak, aki nekem tetszik: hogy megmentselek benneteket!

Szeress, imádj, és engem helyezz az első helyre mindenek fölé!...

Állandóan rajtad van tekintetem, gyermekem, és Lelkem erősebben kiárad rád, mint valaha, hogy semmi se maradjon belőled. Minden vagyok, és be tudlak tölteni világosságommal.
Ó teremtés! Hűséges vagyok és szelíd. Hagyd, hogy szabadon cselekedjek, teremtés! És irántatok érzett nagy szeretetemben Lelkemből töltöm be lelketeket istenséggel. Hagyd, hogy szabadon cselekedjek, és megszüntessem közömbösségedet, amely ebbe a nagy hitehagyásba és lelked romlásába vitt téged. Hadd töltselek el tüzemmel, hogy hűséges és buzgó szolgámmá légy! Hadd alakítsalak át, hogy Lelkem gyönyörűsége légy! Én vagyok, AKI VAGYOK van veled!
Légy áldott és fogadd békémet te, aki olvasol engem!”

144000 Creative Commons License 2007.11.14 0 0 630
Ölelő karod biztos menedékem
Éltető tűz, harmatos virág, kedves Fény
Mi lehet édesebb Náladnál? hisz édesebb vagy lépes méznél
Úgy járunk, együtt megyünk, úgy égünk, egymásban égünk
Szép vagy, szebb vagy minden leánynál, szebb vagy legény sóhajánál
Emelsz kezedre, emellek szívemre
Elférek Benned
Nézek bentre, szemedet találom, nézek távolra, mosolyodat látom
Jöjj! mondod, s lépek, s lépünk együtt, feszülünk együtt kötélnek
Táncolva járunk, énekelve járunk
Elveszed mit adok, teszed asztalodra, mosolyod kíséri, köszöneted veszi
Szomjúhozlak, s innom adsz, s mint veszlek, egyre szorosabban ölellek
144000 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 629

„Vajon elhagyja-e pásztor a nyáját? Én vagyok a ti Pásztorotok, és szeretem kis nyájamat.”

 

 

144000 Creative Commons License 2007.11.12 0 0 628

„Jahve a Nevem, és a Nevem Szent. Az én békémet adom neked. … , Atyád azért szól hozzád, hogy viszonzásul ismételd el Szavaimat minden nép előtt, és fedd fel Szent Arcomat, fedd fel mindazt a titkot, amit a füledbe súgtam. Irgalmamat és szeretetemet fedem fel a világ előtt. Azért jövök, hogy megmentsem az elnyomottat az elnyomó kezéből és a megtévesztőtől. Ne nyugtalankodjék szíved, gyermekem! Emeld hozzám újból megtört hangodat! Imádkozni fogsz, és én, a te Abbád, hallani foglak! Emeld hozzám szemedet, gyermekem és tudd, hogy én vagyok Védelmeződ és Pajzsod! Félelem nélkül emeld hozzám szívedet a téged körülvevő sötétségből és homályból! Nem engedem, hogy szíved elmerüljön benne!

Drága gyermekem, nem vagy apátlan árva, érezd jelenlétemet! ÉN VAGYOK, AKI VAGYOK veled van. Így hát örömmel emeld hozzám lelkedet, és leld gyönyörűségedet jelenlétemben!  Örvendezz, mert Szentlelkem, az igaz Közbenjáró és Szószóló fogja képviselni ügyedet! Mire céloznak tehát elnyomóid?


Ne félj! Azt akarom, hogy az én hatalmas erőmre támaszkodj! Menj békében!”

 

 

144000 Creative Commons License 2007.11.11 0 0 627

Ima az Egyházért


Szűz Mária Szeplőtelen Szívével egyesülve köszöntöm és tisztelem jobb Kezed Szent Sebét, ó, Jézus, és e szent Sebbe helyezem az Egyház minden papját. Ahányszor legszentebb áldozatodat bemutatják, add nekik isteni szereteted tüzét, hogy tovább adhassák azt a rájuk bízott lelkeknek.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem bal Kezed szent Sebét, és e szent Sebbe átadok neked minden tévhitűt és hitetlent, a legszegényebbeket, akik nem ismernek Téged. E lelkek érdekében küldj, ó, Jézus, sok munkást szőlődbe, hogy Ők mindannyian megtalálják a Szentséges Szívedhez vezető utat.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem szent Lábad szent sebeit, és e szent Sebeidbe átadom neked a megátalkodott bűnösöket, akik jobban szeretik a világot, mint Téged, különösen azokat, akik a mai napon távoznak a földi életből. Ne engedd, ó, Jézus, hogy drága szent Véred hiába folyjék értük.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem szent Fejed szent Sebeit, és e szent Sebekbe helyezem az Anyaszentegyház ellenségeit, mindazokat, akik még ma is üldöznek Téged, és véresre verik misztikus Testedet. Kérlek, ó, Jézus, térítsd meg és hívd meg őket, ahogyan Sault Pálként meghívtad, hogy mielőbb egy akol és egy pásztor legyen.
Dicsőség az Atyának, ...

Köszöntöm és tisztelem Szentséges Szíved Sebét, és e szent Sebbe helyezem, ó, Jézus, lelkemet és mindazokat, akikért akarod hogy imádkozzam, különösen a szenvedőket és a szorongatottakat, minden üldözöttet és elhagyottat. Add, ó, Jézus Szentséges Szíve, mindenkinek világosságodat és kegyelmedet. Tölts el mindnyájunkat szereteteddel és igazi békéddel.
Dicsőség az Atyának, ...

Mennyei Atya, Szűz Mária Szeplőtelen Szíve által felajánlom Neked nagyon szeretett Fiadat és Vele, benne és Általa magamat, egészen az Ő szándéka szerint minden teremtmény nevében. Amen.


***


"Szívetek legyen világot átölelő! Terjeszd ezt az imát! Az egész világon el kell terjednie.
Ha tudnád, mennyire szeretem ezt az imát, akkor gyakrabban imádkoznád. megmenthetitek vele a világot!"
(1961. szept.)
"Add nekem az egész világot, az egész emberiséget! Annyi lelket menthetsz meg, amennyit Szent sebeimbe helyezel!" (1962.febr.10.)

Graf Stutter Mária (1906-1964)

144000 Creative Commons License 2007.11.10 0 0 626
„A Felkent megáld téged és sürget, hogy imádkozz! Ne keseredj el! Elegendő időt adok nektek a megújulásra, de vajon megérti-e nemzedéked? Vajon készek-e megváltoztatni életüket? Látnod kell, gyermekem, hogy mennyi támadás ér engem nap mint nap. Meddig kell tűrnie Felkentednek e sértéseket?... Van-e valami mondanivalód számomra leányom?... Nem hallok tőled semmit!...

Imádkozz akkor testvéreidért! Megmondtam, hogy Szodomának nem lesz olyan rossz sora, mint e nemzedéknek. Emlékszel Ninivére? Nagy büntetés várt rájuk, de hallgattak Jónásra, az én szócsövemre, és a legnagyobbtól kezdve a legkisebbig... mindnyájan böjtöltek. Megbánták bűneiket és megfogadták, hogy megváltoztatják életüket és szentül fognak élni.

"Vegyétek szemügyre az ősi utakat, és kérdezősködjetek a régi ösvényekről, melyik volt a jó út?"

Keresd az igazságot leányom! Boldog az az ember, aki követi tanácsomat. És hadd mondjak még valamit. Én, a Felkent, körülveszlek benneteket tüzemmel és felemésztelek benneteket, hogy új életet adjak lelketeknek. Már csak kevés idő van. Az irgalmasság és a kegyelem ideje majdnem véget ért. Nem titkolom el terveimet, és nem rejtem el Arcomat, hanem kinyilvánítom, mint eddig még sohasem.
És nektek, szeretteim, az a dolgotok, hogy menjetek és terjesszétek el ezeket az üzeneteket a második pünkösdről, és arról, amit a Szentlélek tanít.”

144000 Creative Commons License 2007.11.09 0 0 625
„Én adtam Jánosnak azt a sugallatot, hogy könyörögjön az új pünkösdért. Ez a sugallat a Bölcsességtől származik, és az új pünkösdöt, én, az Úr ugyanazon a talajon hozom létre, mint alapításomat. Egyesítelek benneteket, egyetlen pásztor köré gyűlik teremtésem, és benne alapítom meg királyságomat. Házam békében és szeretetben fog uralkodni. Teremtésem újjászületik, és olyan lesz, mint a gyermek, ártatlan, jóakaratú. Ez lesz a nagy visszatérés, az újjászületés, a pásztor hívása, az új pünkösd, ahogyan kezdetben volt a korai kereszténység idején, amikor a kereszténység még gyermek volt, ártatlan és önzetlen. Ó teremtés! Várj csak és láss!”
144000 Creative Commons License 2007.11.08 0 0 624
Figyelmem hol jár? óvatos cipőben jár
Félek szótól, félek nevedet kiejteni?
Ha arcod elé állok figyelmedet megkapom, lehet e tanúságnak nagyobb kulcsa, mint szívem égő dobbanása?
Ha kimondom magamban, szeretlek, tűz jobban dobban bennem
Mikor kimondom, szeretlek, többet mondok, tanúságot mondok, megdicsőítelek
Egy szó, igaz szó, hegyeket ledöntő dicsőség
Szeretlek Istenem
144000 Creative Commons License 2007.11.07 0 0 623
Van egy parázs, itt ég bennem
Foghattam lapátot, földdel jól betakarhattam
Hagyhattam szapora kezeket, sárral bekenjenek
Idő mint múlik, halom felette úgy növekedhet
Itt ég bennem

Ha gyűlölet úgy lángol bennem, mindent elemészt, mi elém lép
Gyilkosságok sora áll mögöttem
Hatos szám már a bőrömbe égett
Kicsi parázs itt van bennem

Már nem ismerek más szót, mint támadót
Elmém útja, támadók útja
Dühöm csak elmémet ismeri el
Kicsi parazsam bennem ég

Kicsi parazsamé a csend, övé az ismeret
Nem keresem ismeretét, pedig övé az ének, menyasszony éneke
Övé a kedves szó, vőlegény beszéde
Ő meghallja madár énekét, szem nevetését

Szemem hol jár? kint, vagy bent?
Mit hallok meg?
Ha meglátom könnyet, bent látom meg
Ha meglátom zokogást, bent figyelem

Járom körbe halmot, szeretnék alánézni
Vastag a takarója
Takaró színét nem látom, visszája kívülre esik
Zárat nem találok rajta

Kicsi parázs forrása Fény
Étele Fény
Itala Fény
Kulcsa Fény

Fény igaz hívó szava – sóhajom
Sóhaj, mi bentről tör elő
Sóhajom enyém, kulcsa akaratom
Akaratom az enyém, odaadom?
144000 Creative Commons License 2007.11.06 0 0 622
„Én mondom nektek ezt: aki azt szeretné, hogy megáldjam keresztjét és érmét, én az Úr, szívesen megteszem. Jöjj, ne kételkedj!

 Ó mennyire szeretlek téged, lélek! Aki keres, MEGTALÁL engem.  ZÖRGESS és ajtót NYITOK. Jöjj, emlékeztetlek jelenlétemre!”
144000 Creative Commons License 2007.11.05 0 0 621
Isten, Szeretet, mindent betöltő túláradó Szeretet, adni akaró Szeretet
Levetette saruját, levetette díszes köntösét, így jött közénk
Így állt mellénk
Itt áll mellettem, ha olvasom, jól olvasom, „itt áll mellettem”
Arra vár lépjünk „ketten”
Van mit letagadnék, van, mit erővel elfelednék, összekötöm, csokorba kötöm, és odaadom
Ha odaadom, kapok
Többet kapok, mint elképzelhetek
Életet kapok és Társat, hű Társat kivel megoszthatom napom
Mikor megosztom napom, bölcsességet kapok, szükségem van bölcsességre, okosság útja mindig ugyanaz, bölcsesség ad szemet okosságomnak, bölcsességgel szemem látni fog, megtudja, mi az mit okosság magában nem láthat
Oda vezet, hova mindig is vágytam, azt adja meg, amit mindig is vágytam
Okosság félelme, adnia kell
Bölcsesség tudománya, kapni

„Áldottak, akiknek van fülük a hallásra, és szemük a látásra, övék a mennyek országa. Isten, akit elfelejtettünk, sohasem felejtett el minket.”
144000 Creative Commons License 2007.11.04 0 0 620
Elégedettséggel úgy járok, mint egy páva
Gondolataimat engedem szabadon, gondolataim olyan, mint egy ménes, mindegyiknek más a lovasa
Ha lovaimat vissza akarom kapni, meg kell küzdenem értük
Elszéledt lovaimat követik tetteim, nem nyúlok utánuk
Szavam szalad megmagyarázni tetteimet

Lovaim figyelnek engem, ha én is figyelem őket, lovasukat levetik
Ha lovaimat én nyergelem, minden nap én fürdetem, tetteim megállnak
Tetteim lesznek lovasaim, jó lovasaim
Szavamnak nincs más dolga, csak azt mondja ami van
Örömmel mondja, örömmel dicsekszik
Dicsekvésem fehéren fénylik
144000 Creative Commons License 2007.11.03 0 0 619
Kegyelmed oly gyengéd, hitemet kéri
A legtöbbet akkor adom, ha hitemet adom
Mikor arcoddal járok, mégis előtted járok
Tanítasz úgy járjak előtted, magadat takarod
Ha útnak szakaszát megjártam, kegyelmedet újra megadod
Úgy adod, ahogy akarod
Úgy veszem, ahogy adod

Ha nagy kosarat akarok, figyelve lépek, tudatodban előtted lépek, erővel és küzdve lépek, úgy lépek, belefeszülök kötélbe
Úgy kérek, megköszöntem és már megyek tovább, ha erőm már nincs, ha már vágyam is gyenge, magamnak kérek, úgy megyek tovább, megadtad, mikor újra kérek, megtudom megadtad
Ha heggyel találkozom úgy veszem enyém, szakadékon átkelek, ha felismerem őket vállamat Neked vetem, úgy megyek szeretetet teljes erőmmel adom, szót úgy adom ahogy jön, amilyen vagyok
Csokrom illata elbájol, én már tovább mentem, de tudom illatért mindent megteszel
Azt teszem ami akaratod, az egység az akaratod
Nem én teszem, Te teszed, én illatomat teszem
Mikor meglátom sebeidet áldást hozok, áldás megmutatja sebző kéznek tetteit
Sebek ledöntik hegyeket

Jó a réten járni, jó
Jó szemekben nézni, jó
Jó Téged látni, jó

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!