Bizony!!! A negatív kritikák mellé kérjük kelni... izé... mellé kérjük mellékelni az azt megtévő fórumozó lakcímét is! Bucca nevében nem tudok nyilatkozni, de magam 10 éve foglalkozom eszközös harcművészetekkel (ejtsd: okinawai kobudoval). Tehát egy valódi, védőfelszerelés nélküli, ún. "éles" bemutatót is rendezhetek a tisztelt fikázó számára. De ez nem fenyegetés volt, hanem de, mégis az volt! :)))
Ezenkívül minden nyeretes és nem nyertes fórumozó továbbra is feszült figyelemmel követheti azt, hogyan alakul a Magyar Királyság és a Spanyol Királyság virtuális történelme.:))))))
Plusssssz elismerésképpen mi méltó módon fogadjuk majd az észrevételeiket és kritikáikat!!
Nanana!!! Ne szaladjunk előre az időben, Bucca!!! Az már egy következő játék díja lesz!
Egyelőre nyerteseket hirdetek:
a PCDOME fórumán "vortób" szaktárs,
az INDEX fórumán "Mabi" szaktárs jelentkezett elsőként a hírrel, hogy ők lelkiismeretesen elolvasták Bucca krónikáját. A nyerteseknek gratulálunk, kitartásukat, lelkesedésüket és pártoló hozzáállásukat köszönjük!
A JUTALOM: a nyertesek igény szerint megkaphatják word documentumban, vagy egyszerű .txt-ben a Bucca-féle Magyarok Krónikáját!!! Hihetetlen ajánlat, ugye!?
S most jön a non-plus-ultra: ezzel együtt jár a nyerteseknek egy külön dokumentumként a Spanyolok Krónikája is!!!
Ismételten gratulálunk a két lelkiismeretes fórumozónak és javasoljuk, hogy a kampány csatáit is lehessen felvenni! :)))
Hát, ilyesmikhez én nem értek. Viszont lehet, követem Bucca útmutatását, és minden népet játszhatóvá teszek majd. Bár eddig összesen 3-mal játszottam (az elején a Juliusokkal, aztán a Brutusokkal, most meg a görögökkel), és most már szeretném az egyiket befejezni úgy, hogy enyém róma, meg 50 tartomány. A görögökkel az első már megvan, és kb 30 tartomáynom van. Úgyhogy a gallokat le kell nyomnom mindenféleképpen.
Én anno a Shogunt vettem meg... Jut eszembe: feltettem itt egy kérdést, hogy miként lehet új skin-eket rajzolni. Ugyanis gondoltam a Micimackó : Total War megalkotására... Nem jelzett vissza senki. Arra emléxem, hogy a shogunban rajzoltam egy ashigarut, aki talicskán atombombát tolt maga előtt (nuke-ashigaru), de azt is csak az infó-képecskék közé sikerült csempésznem. :(
Igen. Ráadásul én nem is szoktam játékokat venni, de ezt most megvettem (na jó, megkaptam születésnapomra, miután kértem). Úgyhogy már csak ezért sem modolok. Ahogy olvasom, sokan már a játékra sem ismernek rá. Mondjuk az 1.1 patchet sem raktam fel, bár azt hiszem, az csak a LAN hibáját javítja.
Mint ahogy nekem is a MTW esetében... csak peccseket rakok fel, mert azok csak hibajavítók... ugyanazok "tollából", akik a játékot olyannak alkották, amilyennek. Szidhatónak, dícsérhetőnek.
Ahhoz képest, hogy még nem is játszottál vele, egész jól ráéreztél a lényegre :))) Amúgy én egy modot, patchot, stb sem tettem fel, csak a szín tiszta boltban vett játék van fenn.