Keresés

Részletes keresés

földikutya Creative Commons License 2006.06.15 0 0 22

Szia,

igen, többnyire szemüveges, néha kontaktlencsés.

Megtaláltam közben a kedvenc gyerekkori fotóm, kb ugyanebből a korból:

(a hajam itt is nagyon művészi :)

Előzmény: Gabi74 (21)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.15 0 0 21

Üdv! Még most is szemüveges vagy?

Mi is vérre menő csatákat szoktunk vívni a nővéremmel. Kihasználta rendesen, h ő a nagyobb :) .

Előzmény: földikutya (20)
földikutya Creative Commons License 2006.06.15 0 0 20

Sziasztok,

ezek mi vagyunk a nővéremmel, én olyan 3, ő ötéves lehet. A képet anyám csinálta a nagyszobában.

Az én hajamat az apám vágta rendszeresen, úgy is nézett ki. A szemüvegem folyton eltört, többet volt törött, mint amennyit viseltem, és apám mindig megragasztgatta a sarkát vmi fehér ragasztóval, amitől úgy nézett ki, mintha egy rágót nyomott volna oda vki - ezt utáltam. Azt viszont szerettem nézni, ahogy a ragasztót keveri, két komponensű volt, egy barna és egy fehér masszát kellett teljesen homogénné keverni. Ez vmi csodaragasztó lehetett, mindent ezzel ragasztott meg a házban.

A nővéremmel gyerekkoromban hatalmasakat verekedtünk, de ma már nagyon szeretjük egymást. Sajna hosszú ideje csak évente egyszer találkozunk.

Boborjan Creative Commons License 2006.06.15 0 0 19
Sziaaa!
Vagyok-vagyogatok, de még nem találtam meg a gyerekkori képeimet.
Előzmény: Gabi74 (18)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.15 0 0 18

Hahó! Hol vagytok? Kicsit elmegyek dolgozni és már el is tűntök? :(

Gabi74 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 17

Láttalak a macskásban, sejtettem, h nőnemű vagy :) . Majd akarok én is írni oda, megígértem a cicámnak :) .

Nekem van még egy húgom, 13 évvel fiatalabb. Neki persze nem kellett az én cuccaimat hordania :( . Meg aztán szilva volt a jele. Ugyanabba az oviba járt, amibe a párom is, és ő is szilva volt :) .Vicces, nem?

Előzmény: Boborjan (14)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.12 0 0 16
Akkor most vagy vegetáriánus vagy, vagy kertész :) .

Előzmény: Zsoldos (15)
Zsoldos Creative Commons License 2006.06.12 0 0 15
2 oviba is jártam: körte és cseresznye :)
Előzmény: Gabi74 (9)
Boborjan Creative Commons License 2006.06.12 0 0 14
Nekem 3 testvérem van, de a szüleim előző házasságaiból, és csak a 8 évvel idősebb bátyámmal laktam együtt néhány évig. Nem emlékszem öröklött ruhákra, és szegény anyánk már nem él, úgyhogy nem tudom megkérdezni, hogy volt-e ilyen. (Ha nem felejtem el, majd megkérdezem a bátyót.) A nickem ellenére nőből vagyok, úgyhogy én inkább anyámtól "örököltem" ruhákat, helyesebben cipőket, úgy 12 éves korom körül, amikor elértem a mostani cipőméretemet - ami megegyezett anyáméval. Hogy nem szerettem azokat a cipőket, az nagyon enyhe kifejezés. :-(
Bár volt 5-6 babám, de jókat játszottam a bátyó Java, Babilon és egyéb építőjátékaival is. Az én gyerekkoromban (68-as születésű vagyok) még nem volt Barbie-baba, de volt síró babám meg pisilő babám.
Előzmény: Gabi74 (12)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 13

Elég kicsi lett a kép, át kellett méreteznem, hogy beférjen. Majd megkérem a párom, hogy nagyítson rajta, én nem értek ezekhez.

Előzmény: Gabi74 (11)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 12

Az enyém nyuszi volt. Azon praktikus okból, mert a nővéremnek is az volt, és pont 3 év van köztünk. Így hordhattam az ő hímzett cuccait. Sose keptam semmi újat :( . Kivétel, ha tényleg menthetetlenül tönkrement vmi.

Előzmény: Boborjan (10)
Boborjan Creative Commons License 2006.06.11 0 0 10
:-DDDDD
Az én jelem sétabot volt az oviban: anyám baromira örült, mert nem volt egy kimondott hímzőbajnok. Miközben a benti cuccaimba hímezte a botocskát, csöndes kárörömmel gondolt arra a szerencsétlen szülőtársra, akinek a gyereke a virágot, a pöttyös bögrét vagy a kisvonatot kapta jelként. :-)
Előzmény: Gabi74 (9)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 11

Szét kellett kapnom az albumot, hogy be tudjam szkennelni.

Ez én volnék :) .

Utáltam ezt a cipőt, alig vártam, hogy kinőljem. Amikor ez végre megtörtént, a Mama kivágta az orrát, hogy ne kelljen újat venni :/ . Tök szégyelltem a többi gyerek előtt. Plusz minden nyáron ilyen frizit vágtak nekem, sőt még rövidebbet, úgyhogy ha naciban voltam mindig fiúnak néztek. A Gabi meg eléggé uniszex név, ugye...

Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 9
Mi volt a jeled, gumibot :) ?

Előzmény: Zsoldos (8)
Zsoldos Creative Commons License 2006.06.11 0 0 8
Nem voltam az. Ez a kép nemigen volt jellemző rám, ahogy emlékszem. Mondjuk rendet tartottam magam körül. Az oviban állítólag nem árulkodtam az óvónéniknek, hanem saját magam állítottam sarokba a rosszalkodó kollégákat :)
Előzmény: Gabi74 (7)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 7
Üdv! Agresszív gyerkőc lehettél :) ! De cuki :) .

Előzmény: Zsoldos (6)
Zsoldos Creative Commons License 2006.06.11 0 0 6

Ez én vagyok. A kép hátulján tollal írva a szöveg: "Zsoltika a vadember"

Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 5
Ez Apu :) . Beállított kép, mert egy asztalon van, de a makka nyomorgatása spontán :) . Szeretjük ezt a képet.

Előzmény: Gabi74 (4)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 4

Akkor, hogyha kinulláztátok magatok, akár kezdhetnénk is. Ilyesmit várok pl.:

Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 3

Mennyi az annyi :) ?

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.11 0 0 2
Öreg vagyok. :-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.11 0 0 1
Jól mondod. Akkor még 0 digitális fényképezőgép volt és 0 képet lehetett "felrakni az internetre".
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.11 0 0 0
F0t0album - gyermekk0r0m képekben!
Előzmény: Gabi74 (-)
Gabi74 Creative Commons License 2006.06.11 0 0 topiknyitó

Mindenkinek voltak vicces szavai gyermekkorában. A tiéd mi volt?

A kedvenc képed? Mutasd meg!

Emlékezetes vicces események? Meséld el!

Nosztalgiázzunk együtt! Várok mindenkit!

Üdv: Gabi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!