Ugyan jó véleménnyel vagyok az amerikai William haverom okosságáról, mégsem hiszem, hogy legyőzte volna a számos állóvíz meghódításáról elhíresült, kezdőbetűvel jelzett barátomat, akinek a hátát használom alátétnek gondolataim papírra vetéséhez.
Úgy gondolom, hogy a körülbelül ismerem a magyar körülmények között - monjuk havi ezer forintban - tisztességes jövedelmét, mégis elrettent a szörnyű betegsége, ezért nem vállalom az ápolását.
Úgy gondolom, hogy a körülbelül ismerem a magyar körülmények között - monjuk havi ezer forintban - tisztességes jövedelmét, mégis rosszul esik a nem szokványos szekcuális aktivitás, tehát nemet mondok.
A szabólegény édesanyja a főispán kérdésére válaszolva közli, hogy a fia a hollandiai kiküldetésére a házban található legnagyobb zsákvarrótűt vitte magával. Ezenközben az ebédre szánt rákok közül az egyik kimászott a kosárból, és Z alakú nyomot hagyott maga után felfedezőútja során. A szabólegény édesanyja meglepődik ezen, és egy idevágót idéz a Gyaloggaloppból.
A festők országos bajnokságán vegyespárosban egy festéssel visszafelé haladó hölggyel 4 óra körüli a rekordunk, néha tíz perccel több Velem ő négy, négy-tízet ken, a ráknő.
Fényestekintetű perzsa uralkodóm! Sírhelyed elkészült bár, de a gyaur építők itt-ott talmi anyagokat használtak, hogy Allah rogyjon rájuk. Kecském sem aludna benne!
Hopp, ebből kimaradt a balga. sebaj, berakom. Aszongya...
Szent mennydörgés! Megérinti lelkemet, hogy a csatár a terebélyes idős színésznőt utánozza belsőségből készült játékával Menykő! Lel ék bél-go Fónayzása!
Hú, gyerekek, megindultunk, mint Mohai Ágnes... :)
Lenyűgöztök, komolyan mondom. amikor megindítottam e topikot, nem gondoltam, hogy ennyi új nevet, ilyen minőséggel párosítva látok itt!!! Fantasztikus, tapsoljátok meg magatokat!
Ma délután negyed négy óta nem néztem föl ide, puff, lement két kör...
Vincent bajtárs művének a vége mintha newm egészen idomulna az eredeti sorhoz.
Mindegy, a biztonság kedvéért nyomok egyet én is, és akkor, Pulinamartinez szaki, te jössz, halljuk azt a sort!!!
Szent mennydörgés, megérinti lelkemet, hogy a csatár a terebélyes idős színésznőt utánozza Menykő! Lel ék Fónayzása!
A kis Mónikát az árvízvédelmisek kérdőre vonják, hogy vajon komolyan gondolta-e, hogy a pöcegödörből kiásott anyagot fehasználhatják-e a gát megerősítésére, majd lemondóan érdeklódnek, hogy az anyukája legalább értékelhető dolgot csinál-e ahhelyett, hogy ilyen marhaságokon töri a fejét.