Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Nem tudom én nem használom mert rángatott tőle az autóm. Kipróbáltam, nem jött be. Lehet véletlen egybeesés, ki tudja. Én bolti adalékot használok, Wynn's-t vagy STP-t, amiben az oktánszámot 80% kerozin emeli :D (egy decis kiszerelés)
Bezzeg Te az FM parfümöket biztos nem akarnád kipróbálni. De nem baj, majd egyszer úgyis érezni fogod valakin, mert az is terjed mint az infulenzavírus mindenhova :D
Amúgy meg mérem a Punto-m fogyasztását, úgyhogy nálam kibukik ha nem csökkent fogyit :D
Egyébként rosz üzletember vagy, mert még nem küldtel a hitelesítéses iratokat ;)
Valami aktiv kutyunek lenni köll benne hogy tudjon dönteni, masképp ugy fog dönteni mint egy TS meetingen egyesek oszt rosszul jár anyagilag a driver ... ;-)))
gma: és mennyivel növeli pontosan az oktánszámot egy ilyen tabletta, ha pontosan tele van a tankom 50 literrel, illetve haveromét akinek csak negyven literes a tankja? Illetve nekem ha még az előző tablettás maradékából még van 20 liter, de én rátankolok 30 liternyit és abba dobom bele a tablettát? :)
Most akkor pontosan hány liter tankolt üzemanyaghoz kell hány tablettát dobnom, hogy 95-ről pontosan 98-ra emelje az oktánszámot? :)
Én ehhez a részéhez nem értek, mindenesetre az autóhoz kapott füzetecskében is 98-as javaslat van, míg 95-össel is gyakran járok. Viszont 98-assal érezhetően jobb, 100 körüli előzéseknél érezni igazán, a rugalmasságban. Ami a nyomatékból jön, ami viszont a nagyobb robbanástól és ez meg az oktánszámtól. Tehát lehet benne valami. Ha meg hülyeséget írtam, a gépészmérnök kolléga majd kijavít, ő ért hozzá, én csak vezetem az ótót :D
"Ugyanis az oktánszám emelése az előgyújtás állítása nélkül semmit nem ér" Kivéve ha a vezérlő elektronika 95 ÉS 98 kezelésére van berendezkedve, mint pl. az én autóm is. Automatikusan állítja az előgyújtást.
Biztos észrevetted már, ez is tök ugyanaz, mint mikor a műkörmös Jucikák sejtbiológiából osztják az észt az FLP-ben. :-DDDDDDDDDD Halvány rózsaszín f...juk sincs az egészről, csak nyomatják ezerrel azt, amit a hétvégi agymosásokon beléjük tölcséreztek. :-D
Na de segítek, mi előtt teljesen hülyét csinálsz magadból. A "kivonja a fosszilis anyagokat" illetve "megakadályozza a fosszilis anyagok keletkezését" baromságok helyett nem véletlenül valami olyasmit mondtak neked, hogy "megakadályozza a foszilis anyagok égése során keletkező stb..."? :))
Aha, szóval kivonja a fosszilis anyagokat és meggátolja ezek keletkezését? :) Mint például a szén, földjáz és a _kőolaj_? :)
Ezért mondom hogy tanuld már meg végre, hogy mi a rákot csinál a tablettátok, illetve mik a fenék is azok a fosszilis anyagok, mert igen hülyén fognak rád nézni az emberek, ha olyanokat mondasz, hogy "kivonja a foszilis anyagokat" ugyanis amit az autódba beletankolsz benzint, az pl fosszilis anyag, szóval ha azt kivonod akkor nem sokminden marad. :)
Ráadásul ezek keletkezését is megakadályozza? :) Mesélj már, hogy akadályozza meg a tablettátok a szén a földgáz és a kőolaj keletkezését? :)))
Jobban kéne figyelni azokon a videjókonferencijákon. :))
Nincs is mit szépíteni, max. nem értetted meg elsőre, megakadályozza ezen anyagok keletkezését, ennyi. A zöldkártya mérés nem hazudik, két tabi után már kimutatható!
DE éppen, a fosszilis anyagok elégetésével azok szabadulnak fel. Nem is adok el Neked tablettát, nem árulom, mint már mondtam, sok ilyen szkeptikus ember van, de nem baj, így szép a feladat. Volt egy autószerelő is, aki azt modta, hogy már pedig ilyen nincs, egy Opel Calibrája van, adtunk neki egy levélle, azóta hírdeti mindenkinek, mert még soha ilyen keveset nem evett