Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
"Na ja és sokan házalnak is vele pedig a legtöbb cég kifejezetten kéri,hogy ha egy mód van rá akkor a tagjai ne házaljanak!"
Sportegyesületünk lőterére is hetente leesik egy ilyen emberke, már korábban említettem, de egy "hozzáértő" azt válazolta, hogy ez biztos nem igaz, mert az tilos. :)
Na látod ez a baj! Van egy tisztességes cég amelyik mégcsak nem is MLM rendszerben értékesít erre ti kifigurázzátok csak azért,mert "van képe"kedvezményt adni az MLM tagoknak akik tagjai az EDC-nek!
"De képtelen vagyok egyedül az egész világot megváltoztatni"
Látod, ez a probléma, hogy te is úgy érzed, hogy kevesen csinálják normálisan és ez így is van sajnos. És amíg ez így van, addig rossz lesz a szakma megitélése, hiába görcsöl benne az a pár normális emberke, a kívülállóknak marad az a kép, hogy műkörmös Mucika nyomja nekik az áltudományos dumát.
Hát igen sajnos mire lemorzsolódik az akinek nemvaló az MLM addigra úgy lejáratta a céget(és azon keresztül az MLM-et),hogy azokkal se nagyon akarnak szóbaálni akik tisztességesen próbálják csinálni!
Az FLP(FLP ügy)az egyik leghazugabb banda! Én nemálítom,hogy a Bionet szent és sérthetelen én csak anyit mndtam,hogy azon cégek egyike amelyik tisztességes ezközökkel,normális áron értékesít az MLM rendszer segítségével!
Ha személyesen ismernél, tudnád, hogy azon vagyok, hogy én, a csoportom és az üzletem a lehető legkorrektebb legyen, információhiány ne legyen sosem. Megkérdezhetnéd a cégvezetőt, hogy mennyiszer cseszegetem, hogy ez nem jó így, az nem jó, másképp kell, ha hosszabb távra gondolkodunk. De képtelen vagyok egyedül az egész világot megváltoztatni.
1. Nem lényegtelen szolgáltatások(bútor,takszi,ennivaló)! 2. Én egy szóval se mondtam,hogy a tahgok MLM rendszerüek én csak azt mondtam,hogy az MLM-es tagoknak kedvezményt adnak!
"az összes mlm téma erre a sorsra jut egy idő után, hála az információhiánynak."
Igen, pont az információ hiányzik. Voltak itt normális kérdések is, amikre nem nagyon jöttek a válaszok. És sajna voltak itt a lentebb említett "parasztvakítós"-dumás emberkék is, akik akkora butaságokat mondtak, hogy az már fáj egy vegyésznek, műszaki embernek, vagy orvosnak. (nem idézek, mert még valaki magára ismer) :)
Az ilyeneket nektek "szakmabelieknek" kéne kiszabályozni magatok közül, vagy legalább rászolni hogy dehülye vagy édesapám, miattad szopunk mi is, de mivel ez se itt se máshol nem nagyon történik meg hanem inkább megy a mundér kollektév védése, nem csoda, hogy ezeket az embereket helyben körberöhögik a butaságaikkal együtt.
Maradhatunk példaként a biztosítós mlm-nél, vannak akik tudják ezt normálisan is csinálni (pl Sinus). Nincs is rossz hírük, szerintem a legtöbben nem is tudják, hogy mlm rendszerű. Ellenpélda meg a brókernet, akik a szokásos módon mindenkitbeszervezniaztánmajdleszvalahogy alapon épülnek, meg is látszik az eredménye, olyan dolgokat művelnek ami az ügyfelek 100%-os átverése. (bocsi hogy azt mondom, hogy ez a módszer a szokásos, de tapasztalatok szerint így van)
Ha ezt komolyan írtad, akkor sajnos nem olvastál vissza eleget :( Látod én szóltam, hogy ne gyere ide, mert itt ilyen a hangulat. Jót akartam.
Az a helyzet, hogy nekem semmi gondom nincs addig, amíg valaki be nem írja, hogy hazudok és képtelen alátámasztani. Nem tudom miért kell ezt.
Mindenesetre azt tanácsolom, amit én is teszek: az ilyeneket nem szabad komolyan venni, értelmes párbeszédben ne is remélykedj, viszont kifogáskezelésre remek lehetőség, hisz nincs vesztenivalód.
Taky99-nek nem ez volt a célja ezzel a fórummal, de az összes mlm téma erre a sorsra jut egy idő után, hála az információhiánynak.
"Hát én ezt inkább a negatívumai közé sorolnám. Pont ez a "ide mindenki és a bénák kihullanak" miatt negatívak a tapasztalatok az mlm ügynökökkel kapcsolatban, és ezek miatt rossz azoknak is a megitélése, akik normálisan komolyan és felelősségel, parasztvakítós duma nélkül csinálják."
Ebben igazad van(sajnos a saját bőrömön tapasztalom)!
"Hogy mik a pozitívumai: - Nem szükséges hozzá végzettség, csak tehetség - Gyakorlatilag bárkiből lehet MLM-es"
Hát én ezt inkább a negatívumai közé sorolnám. Pont ez a "ide mindenki és a bénák kihullanak" miatt negatívak a tapasztalatok az mlm ügynökökkel kapcsolatban, és ezek miatt rossz azoknak is a megitélése, akik normálisan komolyan és felelősségel, parasztvakítós duma nélkül csinálják.
Íme az első rövidebb anyag az MLM-el kapcsolatba amit az SG-s fórumomról másolok át ide:
Elég sokat szapulták már az MLM-et.Pedig mindennek vannak előnyei is! AZ ÉLETBEN NEM PROBLÉMÁK VANNAK, HANEM MEGOLDANDÓ FELADATOK! Aki így gondolkozik, az tud előbbre lépni... Ez az élet minden területére igaz.
Hogy mik a pozitívumai: - Nem szükséges hozzá végzettség, csak tehetség - Gyakorlatilag bárkiből lehet MLM-es (úgyis lemorzsolódik ha nem neki való) - Adott esetben klasz terméket ismerhetsz meg és szívből ajálhatod másoknak. - passzív jövedelem - egyszerű - az üzletem attól nő, hogy segítek másoknak/másokon - én választom ki az üzlettársaimat - Nem kell nagy kezdőtőke - A jövedelmem a teljesítményemtől függ - Senki nincs kizárva, 18-on felül mindenki csinálhatja.
Miért van hogy egyesek sikeresek mások nem? Van aki imádja és van aki gyűlöli de közömbös állapot nincs. Te mit gondolsz erről az üzletről? Kinekjöhet be ez a fajta üzlet?Annak aki képes magában tudatosítani, hogy ez egy késleltetett jutalmazáson alapuló üzletág. Aki hajlandó a játékszabályokat betartani annak van esélye a hosszútávú boldoguásra.
Várom az észrevételeket és szivesen vitatkozok a fentiekröl bárkivel aki kultúrált érvekelt mond a fentiek megcáfolására!
Biztosítós mlm külön kedvencem. az egész szakma szop amiatt, amit a brókernet tagjai művelnek. Hála a jó istennek nyakukon a kötelezően elvégezendő egy éves biztosításközvetítői suli határideje, alaposan meg fogja szűrni őket.
PL:Bankok,Biztosítók,stb..... Sok olyan cég van (PL:Opel,Hummer,Agip,BurgerKing,Avanglion,Pátria,Unix,Vista,UPC,Tom Taylorstb......) akik nem MLM rendszerben értékesítenek,de az MLM-es tagoknak kedvezményeket biztosítanak már magyarországon is!