Nem utcán állt kamerás biztonági örös /persze senki semmit nem látott és rögzitett/ telephely belsö udvarán az üzlet gazdasági bejárata melett tölem kb. 15méterre.
AZ ujba lessz riasztó /milyen?/ és két láncal fogom leláncolni a robogó testét.
Volt egy másik esetem is. Falun átjöttünk 130-al, éjfélkor, refivel. Falu végén kőröznek, megállítanak. 2000, mert refivel jöttünk. Párom akadékoskodik, hogy bent a faluban nem is refiztünk, meg kerékpáros volt az út szélén, stb.. Beszóltam, hogy mama halgass, a gyorshajtás drágább :-))) Rendőrök összenéztek, röhögtek, aztán mondták, hogy legközelebb lassabban és refi nélkül, de elengedtek.
Ilyet én is csináltam még az Alfa33-al, hajnali 3-kor Budapesten. Aztán megbüntettek 2000-re Piliscsabán, mert lejárt a zöldkártyám :-) Tök igazságtalannak tartottam :-)
Ne számíts komoly terepre, ha én megyek elöl :-) Én még csak próbálgatom ezt az ipart, Tux a megmondhatója. Sosem maradt le a kis Hondával. Majd egyeztetünk telefonon. Jim
Nekem utcai endurogumim (Metzeler Tourance) van, ezert nem vallalhatok komolyabb terepeket, csak konnyu tekergest. Ha ez elkopik, akkor veszek butykoset, vszinuleg tkc-80-at es/vagy Heidenau k60-at.
A hetveget pontosan nem tudom melyik nap, de ha tudok menni akkor valakihez igazodom egyik delelott es kiszaladok rovid idore Tarnokra, majd utana szabad leszek par orara motorozni.
Hát ha szombaton be tudom rakatni az új akksit, meg esetleg kapok csizmát, akkor vasárnap elmennék BIKER-ékkel tereptúrázni. Olyat még úgysem csináltam. Gyere te is. Ha nem jön össze valamelyik, akkor csak magamban tekergek, de most nem feltétlenül reptér, vagy nem csak, hanem egy kis Gomba - Tetepuszta - Monor ilyenek. Ráadásul a bütykös conti gumi is ott vár Strausz Gergőnél, de a 3 nap Villány miatt az a jövő hétre tolódik mindenképp.