Keresés

Részletes keresés

dixtn Creative Commons License 2000.05.26 0 0 244
Meneten kívül egy saját.

Té, a fogorvosom a fogszabályzóm egy inches dobozának görbületét alaposan elrontotta, aminek megjelenése minden egyes álmomban alaposan felbosszant és káromkodásra ingerel.
Dühöt háló kín-ív mily col-ház? Vaze, T!

Előzmény: dixtn (233)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.26 0 0 243
A nyolcadik kerületben házrenováló versenyt hirdettek ki. Szabóék, a szimpatikus házaspár beneveztek, és épp azon törik a fejüket, hogy a lakás nyirkosságát mivel győzzék le: meleg levegő befúvásával, vagy netalántán a patkánylyukak szélére kenendő ragadós anyaggal, melybe a rágcsáló beleakad. Szabóné közben a verseny jelenlegi állásáról kérdezi a férjét.

Dohát hő, lukenyv. Mily célház vezet?

ses Creative Commons License 2000.05.26 0 0 242
Na ezeket figyeljétek ;-) :

Ha a penészréteget lefesti, azzal védi a falapokból készített lakóhelyutánzat szerkezetét
Dohot, ha leken, óv ma léc-álház vázat.

A halak nem tudnak természetes közegükben párzani, mert egy turcsiorr Dali-szerű módon elorozza a tavukat: ezért egy hordó tetejét választják
De hat hal akón ív: malac elhúz vizet.

GroundZero Creative Commons License 2000.05.26 0 0 241
OK, még nem volt. Igazság szerint nekem evad-é sokkal jobban teccik, mint az enyém. De ez egy nagyon jó feladvány, szerintem adja magát a csűrésre, nem?
GroundZero Creative Commons License 2000.05.26 0 0 240
Kedves szaktársak, hadd utaljak a szabálykönyvre: y-t "termelni", ahogy Pásztör fogalmazott, nem lehet, legfeljebb mgnhngzó helyére berakni. Tehát pölö a nőalak-ból lehet nyálak, de nő a lyuk nem, mert az eggyel több bötű.

és akkor a megoldásom:

Híres ember hargara gerjedt, amikor megtudta, hogy a röfik lakhelyét csatornázni akarják, de az idő múltával az idegesség lelohadt
Dühöt hűle ki Név: malacólhoz vizet?

Igazság szerint nem néztem még végig a tieiteket, remélem, nem koppintottamle agy-az-egyben valamelyiket... (Bár, amilyewn mázlim nekem szokott lenni, igen...)

Előzmény: dixtn (233)
evad Creative Commons License 2000.05.26 0 0 239
Igegsít. Keléses segegű!
Előzmény: evad (238)
evad Creative Commons License 2000.05.26 0 0 238
Igegesít a vásárolt hal, de bosszút a ragasztóban élősködő rovaron állok: magamhozrendelem, hogy lemérjem
Dühít haluk. Enyvmoly, colhoz! Vizit!
Midaga Ritten Creative Commons License 2000.05.26 0 0 237
jóvan ezen már túlvagyunk, én a páratlanujjú boldosítására próbáltam jelezni, hogy megragadt tanításod az agyam bolyhaiban, nem kell súlykolni :)
Előzmény: dixtn (235)
dixtn Creative Commons License 2000.05.26 0 0 236
Jó, mos'má' rájöttem, mit értesz, úgyhogy :o)...
Ja, Törökország egyáltalán nevezhető kisázsiainak...?? :o)
Előzmény: Midaga Ritten (234)
dixtn Creative Commons License 2000.05.26 0 0 235
Neeem, komolyan...
Az igazi véleményem az, hogy az "ötödikes" szabály betartásához jófej és intelligens emberek kellenek (amilyenek egyébként mindannyian vagyunk, ugye), szóval hogy senki ne akarjon baromira nyomulni a feladat-adással, és ennek érdekében "visszatartani" a megfejtését, vagy elkezdeni trükközni az időzítéssel, meg ilyesmi. Lehet, hogy ez izgalmasnak is lenne nevezhető, de szerintem csökkentené a mulatságot.
Nna. :o)
Előzmény: Midaga Ritten (234)
Midaga Ritten Creative Commons License 2000.05.26 0 0 234
értem, dixtn értem! :)
Előzmény: dixtn (232)
dixtn Creative Commons License 2000.05.26 0 0 233
Háhá, én voltam az ötödik. Akkor elfogadom az új szabályt. :o))))
Mit szólnátok ehhez:

De hát hol a könyv mely célhoz vezet?

dixtn Creative Commons License 2000.05.26 0 0 232
Párbeszéd: - Na végre, megtaláltam a páratlanujjú :o) patást a kisázsiai ország tévéjében! - Oké, román barátom, máris nézem én is!
- Ihol a ló, török adón! - Ülök elé, Dák!

Vagy, ha lehet Y-t "termelni" is, ahogy hiszem, mert paulinamartineznél ez előfordult, akkor még egy.

Az internet vámszedőinek kora rövid időre megszakad.
A háló-latorok idénye lékelődik.

Előzmény: GroundZero (227)
evad Creative Commons License 2000.05.26 0 0 231
Ja kérem, ahol egy vízelvezető is elegáns, ott a dinoszauruszok vizíjárművön élnek!
Ó, hol elit árok, a dinólak a ladik!
Midaga Ritten Creative Commons License 2000.05.26 0 0 230
Tessék mondani, hol az új, kijelölt katonai türelmi zóna? Most jött meg Oroszországból a nem-olyan-okos luvnyakontingens.
Ó, hol a lőtér? Ők a doni lüke lédik! (lady-k)
Pásztörperc Creative Commons License 2000.05.26 0 0 229
Lám-lám, ott töröd fel a jégpáncélt, ahol a katonai létesítmény nem tudott továbbjutni

Ahol a lőtér akada, ni, lékeled

Pásztörperc Creative Commons License 2000.05.26 0 0 228
Ez egy elképesztően drága bolt — menjen inkább mindenki a menyország kapujához!

Ihol elit árak; Éden elé küldök!

Előzmény: GroundZero (227)
GroundZero Creative Commons License 2000.05.26 0 0 227
De egy embertől csak egyet számítunk be, nem?

Mindegy, itt vagyok, és adom is az én verziómat:

Pont ez az ember csajozik? Hiszen a koponyáján egy kavics ütötte rés tátong, és ebből hátránya származik!
Épp ő nőz? Árt agyán a kőluk!

és akkor az őj:

A halál éteri ködén élek, éledek

Na, találtam egy teljesen szabályosan váltakozót, hajrá!

ses Creative Commons License 2000.05.26 0 0 226
... akkor viszont akár nyomhatod is az új sort, badikám, mert én kettőt hintettem, úgyhogy a tiéd volt az ötödik.
Előzmény: badazz bradazz (225)
badazz bradazz Creative Commons License 2000.05.26 0 0 225
Ja, és én is egyetértek Gida mar itten javaslatával az ötödiket illetően!
Vagyis ki is javasolta? Mindegy, rukez.
badazz bradazz Creative Commons License 2000.05.26 0 0 224
Éppen ezért így énekelek

Na jó, majd én lecsapok a vulgárisakra, épp eléggé elástam már magam, nem?

A sértetlen, intim női testrész fedésére használt tejforrás súlya meglepő módon az alfélen jelentkezik
Ép pina-zár tőgy: anál kilók.

Előzmény: Pásztörperc (219)
Midaga Ritten Creative Commons License 2000.05.26 0 0 223
Egy mondatba ennyi szalonképtelen szó még nem kívánkozott. Sikeresen kikerülvén a vulgarizálás csábítását, egy puritán:

Ne haragudj, nem tudok menni. a kis Anikó járókájába parancsoltak tanulni

Épp Ani zárt ágyán okulok.

dixtn Creative Commons License 2000.05.26 0 0 222
Vagy éppen:

Nahát, az állatbőr-feldolgozó vállalat kapuján kívülről is látni, ahogy embertelen módon, a súlymérésre használt kellékek magasra dobálásával ölik meg az állatokat!
Oppá, Nyúzó Rt. egén a kilók!

Előzmény: Pásztörperc (219)
ses Creative Commons License 2000.05.26 0 0 221
bocsesz, a második címe helyesen: "Állatorvos, egészséges minilovon végrehajtott agysebészeti beavatkozás közben"
Előzmény: ses (220)
ses Creative Commons License 2000.05.26 0 0 220
Na hát akkor:

Ez még cselgáncsban is megfektetne: klubtársam a gyíkjának ürülékével fizetett egy aranyos kis gidáért
Ippon: őzért iguánakulák?!

Állatorvos agysebészeti beavatkozás közben
Ép póni zárt agyán ékelek.

Pásztörperc Creative Commons License 2000.05.26 0 0 219
Fejfedőm tájéka lefűződne álmaim tengeréről, ha kérésemre meghintenétek

(Lenne) csákó-zónám laguna, ha azt szóratnám

Elképesztően nagyot produkáltatok a közelmúltban: ses (198) — lámás és (204), sporttárs (201) olvastán bizony, besárgultam az irígységtől. V.G.K. (202) címe szenzációs!

Ügyrendi: 5. rulez — ha jól számoltam, az én vagyok:

Éppen ezért így énekelek

Midaga Ritten Creative Commons License 2000.05.26 0 0 218
Persze, igazatok van, logikus. Akartam én is írni az ötödikes verziót, főleg azért mert az ötödik megfejtés számításaim szerint épp 84,2%-kal nehezebb mint az első, lévén ha szép megoldásra törekszik, kerülnie kell az előtte szólók plagizálását.

Üdvözlettel
Má' dög-e rőt tan

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.25 0 0 217
köszi vurugya!!! :)
kínrím rulez!!!!! hát még a kíndalok!! :DDD
olvastam már korábban a kecskerímes topikot, hát meg kell modanom ti télleg magasabb szinten űzitek....ami azt illeti, amiket én írtam, az az emlékezetem leghátsó zugából jött most elő, ezeket olvasgattam 10-15 éve a sicc!-ben....
ami a javaslatot illeti, szerintem is az ötödik adjon új feladványt (vagy maradjon a régi verzió), de ez az akárkis télleg nagyon összekuszálná a dolgokat....SZVSZ.
lina
Előzmény: vurugya (216)
vurugya Creative Commons License 2000.05.25 0 0 216
Kedves Paulina!
Amit írtál, az nem kecske, hanem kínrím (mind a kettő). A kecskerímekről bővebbet az e néven futó topikban tudhatsz meg. Meglepetésedre ott majdnem ugyanezzel a társasággal fox találxni.

Trágya üreges végtagja pöcegödörbe merít, ha úgy intézkednék, hogy az ürülék zamatosabb legyen
Csőkeze nyom le, gané, ha ízt szaratnám.

Nem tudom indokolni, de Mi ragad itten? javaslata szerintem káoszhoz vezetne. Jómagam több sort is bedobnék, ha láncaimat eloldaná ez az új szabály, és lehet, hogy a többiekéből is csak egy-egy sorra csinálnék facsarást, ha válogathatnék...
Jobb szabály lenne, hogy aki az ötödiket adja, az adjon újat, az ötödikkel együtt.

urugy

paulinamartinez Creative Commons License 2000.05.25 0 0 215
na mégegyszer, és bocs az offért....

Tudok mégegyett:
Egy kispesti vendéglőbe egy kispesti vendég lő be

Előzmény: evad (211)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!