Té, a fogorvosom a fogszabályzóm egy inches dobozának görbületét alaposan elrontotta, aminek megjelenése minden egyes álmomban alaposan felbosszant és káromkodásra ingerel. Dühöt háló kín-ív mily col-ház? Vaze, T!
A nyolcadik kerületben házrenováló versenyt hirdettek ki. Szabóék, a szimpatikus házaspár beneveztek, és épp azon törik a fejüket, hogy a lakás nyirkosságát mivel győzzék le: meleg levegő befúvásával, vagy netalántán a patkánylyukak szélére kenendő ragadós anyaggal, melybe a rágcsáló beleakad. Szabóné közben a verseny jelenlegi állásáról kérdezi a férjét.
Ha a penészréteget lefesti, azzal védi a falapokból készített lakóhelyutánzat szerkezetét Dohot, ha leken, óv ma léc-álház vázat.
A halak nem tudnak természetes közegükben párzani, mert egy turcsiorr Dali-szerű módon elorozza a tavukat: ezért egy hordó tetejét választják De hat hal akón ív: malac elhúz vizet.
OK, még nem volt. Igazság szerint nekem evad-é sokkal jobban teccik, mint az enyém. De ez egy nagyon jó feladvány, szerintem adja magát a csűrésre, nem?
Kedves szaktársak, hadd utaljak a szabálykönyvre: y-t "termelni", ahogy Pásztör fogalmazott, nem lehet, legfeljebb mgnhngzó helyére berakni. Tehát pölö a nőalak-ból lehet nyálak, de nő a lyuk nem, mert az eggyel több bötű.
és akkor a megoldásom:
Híres ember hargara gerjedt, amikor megtudta, hogy a röfik lakhelyét csatornázni akarják, de az idő múltával az idegesség lelohadt Dühöt hűle ki Név: malacólhoz vizet?
Igazság szerint nem néztem még végig a tieiteket, remélem, nem koppintottamle agy-az-egyben valamelyiket... (Bár, amilyewn mázlim nekem szokott lenni, igen...)
Neeem, komolyan...
Az igazi véleményem az, hogy az "ötödikes" szabály betartásához jófej és intelligens emberek kellenek (amilyenek egyébként mindannyian vagyunk, ugye), szóval hogy senki ne akarjon baromira nyomulni a feladat-adással, és ennek érdekében "visszatartani" a megfejtését, vagy elkezdeni trükközni az időzítéssel, meg ilyesmi. Lehet, hogy ez izgalmasnak is lenne nevezhető, de szerintem csökkentené a mulatságot.
Nna. :o)
Párbeszéd: - Na végre, megtaláltam a páratlanujjú :o) patást a kisázsiai ország tévéjében! - Oké, román barátom, máris nézem én is! - Ihol a ló, török adón! - Ülök elé, Dák!
Vagy, ha lehet Y-t "termelni" is, ahogy hiszem, mert paulinamartineznél ez előfordult, akkor még egy.
Az internet vámszedőinek kora rövid időre megszakad. A háló-latorok idénye lékelődik.
Tessék mondani, hol az új, kijelölt katonai türelmi zóna? Most jött meg Oroszországból a nem-olyan-okos luvnyakontingens. Ó, hol a lőtér? Ők a doni lüke lédik! (lady-k)
Nahát, az állatbőr-feldolgozó vállalat kapuján kívülről is látni, ahogy embertelen módon, a súlymérésre használt kellékek magasra dobálásával ölik meg az állatokat! Oppá, Nyúzó Rt. egén a kilók!
Fejfedőm tájéka lefűződne álmaim tengeréről, ha kérésemre meghintenétek
(Lenne) csákó-zónám laguna, ha azt szóratnám
Elképesztően nagyot produkáltatok a közelmúltban: ses (198) — lámás és (204), sporttárs (201) olvastán bizony, besárgultam az irígységtől. V.G.K. (202) címe szenzációs!
Ügyrendi: 5. rulez — ha jól számoltam, az én vagyok:
Persze, igazatok van, logikus. Akartam én is írni az ötödikes verziót, főleg azért mert az ötödik megfejtés számításaim szerint épp 84,2%-kal nehezebb mint az első, lévén ha szép megoldásra törekszik, kerülnie kell az előtte szólók plagizálását.
köszi vurugya!!! :)
kínrím rulez!!!!! hát még a kíndalok!! :DDD
olvastam már korábban a kecskerímes topikot, hát meg kell modanom ti télleg magasabb szinten űzitek....ami azt illeti, amiket én írtam, az az emlékezetem leghátsó zugából jött most elő, ezeket olvasgattam 10-15 éve a sicc!-ben....
ami a javaslatot illeti, szerintem is az ötödik adjon új feladványt (vagy maradjon a régi verzió), de ez az akárkis télleg nagyon összekuszálná a dolgokat....SZVSZ.
lina
Kedves Paulina!
Amit írtál, az nem kecske, hanem kínrím (mind a kettő). A kecskerímekről bővebbet az e néven futó topikban tudhatsz meg. Meglepetésedre ott majdnem ugyanezzel a társasággal fox találxni.
Trágya üreges végtagja pöcegödörbe merít, ha úgy intézkednék, hogy az ürülék zamatosabb legyen Csőkeze nyom le, gané, ha ízt szaratnám.
Nem tudom indokolni, de Mi ragad itten? javaslata szerintem káoszhoz vezetne. Jómagam több sort is bedobnék, ha láncaimat eloldaná ez az új szabály, és lehet, hogy a többiekéből is csak egy-egy sorra csinálnék facsarást, ha válogathatnék...
Jobb szabály lenne, hogy aki az ötödiket adja, az adjon újat, az ötödikkel együtt.