"Hát én se tok dájcsul:-) De a kép alapján aztat irgya 100% vizmentes! Üdv Nagya"
Azt írja, hogy minden időben használható, nedvesség, hideg és szélvéő is egyben a vízálló és vastagon "megtömött" anyagának köszönhetően. Indulás előtt egyszerűen felszerelhető, a nyaknál és a hasnál egy egy gurtni segítségével. Van rajta fényvisszaverő csík és Louis-Logo a kiegészítő biztonságért.:) Rá lehet az ülésre rögzíteni, hogy védje a naptól és az esőtől
Elkepzelem, hogy feleslegesse valik az a technika, hogy allo helyzetbol nagyon bedontve kis teruleten vissza lehet fordulni, mert sztenderre teve elszivva egy cigit megfordul a motor :)
>Sajnos szeretem a motort tisztán tartani, sok időmbe kerül és néha a családom is hülyének néz :) Engem meg azert, mert egy evig nem mosom le a kocsit, csak ha mar nagyon retkes :)
én egy fehér, a kacsák hasáról való tollpárnával portalanítom a DV-t, mert olyan, mintha vizesvaxot kapna, csak mégis természetes anyag... rámegy néha 3-4 órám a műveletre, de megéri... :-))))))))))) ( Később terepre megyünk)
Nem mosom a motort mosószerrel. Összegyűjtöm az esővizet és azzal mosom a gépet. Cseppmentesen szárad, nem kell törölgetni. Egy szivacs, egy pohármosó és néha egy kis wd-40. Sajnos szeretem a motort tisztán tartani, sok időmbe kerül és néha a családom is hülyének néz :)
Nekem is tetszik a Forcefield, majd nézd meg a gerincprotijukat is....
Az Allianz a legnagyobb átverös biztosító magyarországon.Oldalakon át tudnák mesélni róluk!
rengeteg piszkos huzásuk van,pl. a kényes levelekre nem reagálnak,ignorálják,igérgetnek,majd nem történik semmi.van egy ügyem 2005 juni 1-óta folyóban náluk,nem képesek még informálni sem,söt a szükséges papirpkat sem megküldeni,mindezt többszöri irásbeli felszólításra sem!Nincs más megoldásom,mint ügyvédhez folyamodni,hogy egyálltalán szóbaáljanak velem!
Sztem nem a rezgés mértéke számít, inkább a hatása. Régebben mindig néztem, h ezek a Buell-ek alapjáraton úgy rezegnek, h 2-3 centit ráznak az első keréken. Vibrál ez is az egész fordulatszám tartományban, vhogy mégsem zavaró. És semmim nem zsibbad el tőle. Volt viszont anno egy sornégyes Suzuki GSX 750F-em, no azon egy Balatoni út után úgy zsibbadt a kezem, mintha hangyabolyba dugtam volna.
A maszkot ma esos idoben nem probaltam ki, de remelhetoleg hetvegen megyek egy kicsit es kiderul, de szerintem nagyon jo lesz. Ahogy neztem a forcefield termekeket, egeszen jo minoseguek.
Valaki találkozott már azzal, hogy ha az Allianznál van kgfb és casco is ugyanarra a járműre, akkor aktív kárrendezés hogyan vehető igénybe?
Sajnos egy elég felkészületlen ügyfélszolgálatossal találkoztam, aki először azt mondta, hogy ha mindkét biuztosítás náluk van, akkor aktív kárrednezés nincs felsőbb utasításra, mondom ez gáz, nekem kell, adjon főnököt, erre elment kis időre és visszajött, hogy a cascoban mgéis van valami akítv dolgo erre az esetre de utanánéz. Valakinek van ezzel tapasztalata, hogyan menne ez?
Elég magas a kgfb, de nem váltanék, ha ott van az aktív kárrendezés.
Attól tartok a szezonálisból kifogytak. De ezt tegnap, a tévében is mondták. Nem is ezzel van bajom, hanem, h nem képesek kiírni azért, h az emberek ne álljanak feleslegesen sorba, más vásárlókat pedig feleslegesen feltartva.