Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Mondtam neked, lehet hogy puszta véletlen egybeesés. Azóta mondjuk nem rángat (egy tank "tiszta" benya elfogyott), talán ez is véletlen. Finnyás ez a kis dög.
nem sokáig fogsz te itt égni az autóddal, mert nem otikai fókuszt használ, hanem egy fekete lyukat képez a hengerben erre a célra, amin egyszer úgy át fogsz esni egy másik dimenzióba, mint a fél pár zoknik a mosógépből. Nem marad más belőled, mint egy infrasugárzástól teljesen elszenesedett raktárkulcs.... :)
"Tévedsz, nem kell hinni benne, ki kell próbálni, és akkor nem hinni fogod, hanem tudni fogod, hogy jó! És ezáltal megdölt a második axióma is, mert tudni fogod, hogy jobb a többinél!"
Ahhoz, hogy akár én megtudjam hogy az én autóm számára melyik a legjobb, ahhoz mindet tesztelni kéne ugyanabban a motorban legalább egy hónapig. És mivel több mint száz ilyen termék van, ez legalább nyolc évig tartana, de addig nem akarom megtartani ezt az autót, és természetesen ezen idő alatt annyira megváltoznának a motor tulajdonságai az elhasználódás miatt, hogy máris nem lenne jó a kísérlet eredménye. :)
Mont már korábban írva volt, a GMA Consulting tesztelte a tablettát, de nem lett jobb, sőt rángatott az autóa. Azért használ most már más adalékanyagot. Én hiszek neki (de nem benne) :)
Tévedsz, nem kell hinni benne, ki kell próbálni, és akkor nem hinni fogod, hanem tudni fogod, hogy jó! És ezáltal megdölt a második axióma is, mert tudni fogod, hogy jobb a többinél!
A motoroknál ez máshogy van, mint az autóknál. A tabletta nem optikai elven fókuszálja az infravörös halálsugarakat, hanem herkulesi módon, az üzemanyagban feloldódva, de azzal vegyi reakcióba nem lépve. A halálsugarak aktiválják az oktánszámot, és az előgyújtás következtében alacsonyabb lesz a kocsid fogyasztása.
Na, elnyomtam. Szóval ebben az esetben nem. De egyébként ha bemész a benzinkútra, és leveszel a polcról bármilyen kegyszert, egyikre sincs ráírva, hogyan működik, mégis megveszed! Csak azok nem biztos, hogy ilyen hatásosak. Teszteltük a Prolongot 2 éven át, egyáltalán nem volt kimutatható a hatása. Ennek viszont azonnal kimutatható, mérhető, érezhető, látható.
"Milyen érdekes, hogy mérnök emberek és autószerelők csatlakoznak a hálózathoz...."
Jahm, gondolom olyan nagytudású autószerelők, mint aki a Juszt műsorban "szakértő" volt annál az esetnél, ahol az ablakmosó folyadék fagypontját a hűtőfolyadék fagypontjának mérésére szolgáló optikai műszerrel mérték és verték az asztalt hogy a műszer szerint már nulla fokon megfagy a -19-es ablakmosó. :) Nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek. :)
"Akkor meretezni kell a hengert is mint egy gyujtólencsét hogy pont középre fokuszaljon.... Megnézte ezt mar valaki optikus szemmel hogy egy motorhenger aminek eddig nem volt feledata a középrefókuszálás hogyan viselkedik ezután ..."
Hát, mint egy homorú tükör a kívülról párhuzamosan érkező sugarakat középre fókuszálja. De a fókuszpontból (ami pont a henger középpontja) érkező sugarakat viszont már csak párhuzamba rendezi, a fokuszponton belülről érkező sugarakat szétdobja, a fokuszponttól csak egy kicsit távolabbról érkező sugarakat a messzebb fókuszálja.
De a csodatabinal pedig nem probléma az égés infrasugarait katonás rendbe párhuzamba rendezni, mert egyéb esetekben igen nehéz a fókuszponntól viszonylag messze előidézni a hengeren belüli égésfolyamatot.
Hehe, hát ha valaki Herkules módjára akar nagyon gyors égést okozni a hengerében, az csak simán válasszon alacsony oktánszámú benzint és túl kicsi előgyújtást és máris ott van neki az öngyulladás, és az égés sebessége a 15-20 m/s értékről (ami teljesen jó és így is van jól) máris 400-500 m/s sebességűre emelkedik. Ez már tényleg herkulesi, olyat üt a dugattyúra mint papp laci. Ráadásul ha már egyszer beindult, gyújtás se kell. :)
Aztán jühetnek autóbetolással, meg herkulessel, 37 éves fejlesztéssel, infravörössel, meg Lassie-vel az ügynökök. :)
Hm.. és ha elkezd kopni a henger , akkor a megváltozott fókuszpont miatt az infra-halálsugár nem égetheti át a dugattyút? :)
Az égés sebessége egy csomó modon gyorsítható, de nem véletlen, hogy ezt nem teszik. Szerkezetileg sokkal masszívabb motor kell hozzá.