Keresés

Részletes keresés

msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3460
egyszer körbevezetnélek a raktárban, ha akarod, megmutatom, hogy működik a targonca...
Előzmény: salesguy (3450)
Hapcimeno Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3459
A rendes kereskedelemben is lehet csak ott jóval drágábban!

Tudsz néhány konkrét termékről hatóanyag és ár összehasonlítást mutatni?
Előzmény: MagicBoy (3449)
Biovadász Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3458
Hozzászólásod kapcsán ne feledd, hogy nincs a világon olyan fogkrém, amit tíz fogorvosból legalább kilenc ne ajánlana. :)
Biolöttyök dettó, akár mlm akár nem.
Előzmény: MagicBoy (3447)
msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3457
szeretnék utánanézni, légy szíves másolj ide pár linket, ahol olvashatok a témáról bővebben, és alátámasztja a mondanivalódat.
Előzmény: MagicBoy (3453)
gma Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3456
Egyébként nem értem, miért kell ennyire kisarkítani a dolgokat.
Pl. én is járok nagyáruházba, kisboltba, stb, mint szinte minden ember Mo-on.
Miért ne férne össze az mlm-mel? Annyi van, hogy azt a terméket, amiről az mlm üzletem szól, nem fogom megvenni a boltban, mert:
- vagy jobb áron van vagy jobb minőségű
- terméktapasztalatot gyűjtök folyamatosan
- ezáltal tovább tudom ajánlani másoknak
- ha őt is komolyan érdekli, akkor beszáll a bizniszbe ő is

Olyan marha nagy feneket kerít itt az "ellentábor" az egésznek, hihetetlen. A dolgok a valós életben úgy működnek (nálam és a csoportomban legalábbis) ahogy most leírtam. Nem kell semmit túlmisztifikálni.
Előzmény: Hapcimeno (3445)
Biovadász Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3455
"A rendes kereskedelemben is lehet csak ott jóval drágábban!"

Tapasztalatok szerint éppen fordítva van.
Előzmény: MagicBoy (3449)
msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3454
mit bizonyít dr. Bakanek György?
én még azt is elhiszem, hogy a termékeknek gyógyhatása van.

csakhogy ez nem bizonyítja azt, hogy az emberek többsége mlm-be szalad, ha beteg.
Előzmény: MagicBoy (3447)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3453
Nemhazudtam(ha figyeltél eddig látnád,hogy nem szokásom)csak közismert infót mondtam aminek símán utánanézhetsz a neten!
Előzmény: msmks (3446)
Biovadász Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3452
Amúgymeg ha egyszer úgy döntenék hogy biolöttyöt akarok venni megbetegedésem okán, két lehetőséget látok magam előtt.

1, Veszek mlm biolottyöt, amit egyhétvége alatt orvossá képzett műkörmös Mucika akar nekem eladni azzal a dumával, hogy az ültetvény felett nincs légifolyosó, nulla a környezetszennyezés és a jómunkásemberek soványmalac-vágtában viszik a cserjéket a feldolgozóba, hogy 100% tisztaságú anyagot kapjanak ezért ilyen rohadt drága.

2, Bemehetek egy hagyományos biovalamiboltba, ahol ilyen termékeket árulnak amik szintén ugyanolyan jók, ráadásul az emberkének aki ott van kötelezően van végzettsége is.

A parasztvakítást leszámítva mind a két lötyi hasonló minőségű és hatású. Szerinted melyiket fogom választani? :)

Előzmény: MagicBoy (3438)
Hapcimeno Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3451
Na ja csakhogy az orvosok igennagy része is bennevan valamelyik MLM cégben nyugaton!

Valami statisztika, taglétszám van erről?
Előzmény: MagicBoy (3443)
salesguy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3450

persze

te is csak belekotnyeleskedsz , amihez baromira nem ertesz:))

adtam en neked tanacsot, hogyan kell a lap top raktarat rendezni????

nem

soha

nem ertek hozza

nem szolok bele

csak figyelek es tanulok:)

bar asszem a szakmad nem vonz....

de ha erdekel raktarkezelő sw, let me know...

Előzmény: msmks (3440)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3449
A rendes kereskedelemben is lehet csak ott jóval drágábban!
msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3448
hát persze. ide-oda csapódik a két álláspont között, és közben észre sem veszi.
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3447
Ingyenes orvosi szaktanácsadás
Dr. Bakanek György, a nemzetközileg elismert orvos szakember, a teljeskörű, illetve a káros mellékhatások nélküli egészségmegőrzés elkötelezett híve szívesen osztja meg ismereteit termékeinkről és azok szervezetünkre gyakorolt hatásairól. A doktor úr felajánlotta, hogy szívesen áll rendelkezésre Személyes Kapcsolat Konzultáció keretében a hálózat tagjai és a termékek használói számára egyaránt. Akár délután 15:00 után telefonon a 30-9428519 számon, akár személyes, négyszemközti találkozók keretében. A doktor úr személyes kérésére jelezzük, hogy ha a telefonszámon éppen valakivel konzultál, akkor az újabb hívó foglalt jelzés helyett csak kicsengést hall. Ilyenkor nem arról van szó, hogy nem akarja felvenni a telefont, hanem nagy valószínűséggel éppen beszél. Javasolta, hogy az érdeklődők nyugodtan hívogassák, előbb-utóbb sikerül a kapcsolat.

Kérdezétek meg nyugodtan(nemcsak a Bionet termékeit ismeri hanem az összes cégét aki árul természetes alapu gyógyhatásu terméket,azért a Bionettel kapcsoaltban tettem be,mert ezt a hírt a Bionet nyitóoldaláról szedtem)!
msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3446
hazudsz, vagy bizonyítsd be.

túl konkrét az állításod. milyen statisztikára alapozod?
Előzmény: MagicBoy (3443)
Hapcimeno Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3445
nem a bevásárlőközpontba rohan hanem nyugaton már MLM

Megint szembeállítod ezt a kettőt. Akkor most mégis azt sugallod, hogy a rendes kereskedelemben nem lehet megfelelő minőségű terméket kapni, kizárólag az mlmben.
msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3444
szívesen nyitnék egy újabb vitát az MLM-TESCO párhuzamról.

""még az is lehet, hogy minden ellentét forrása ez a nézőpont-különbség ezen a topikon."

Ez egyértelmü!"

gyanítom, hogy nem nagyon értetted meg a hozzászólásomat.
Előzmény: MagicBoy (3441)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3443
Na ja csakhogy az orvosok igennagy része is bennevan valamelyik MLM cégben nyugaton!
Előzmény: Biovadász (3439)
gma Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3442
Remélem salesguy nem tiport az önérzetedbe ezzel a raktáros dumával.
Nem esne jól nekem sem (ha az lennék)
Előzmény: msmks (3440)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3441
Ja ha csak a külsőségeket nézed akkor pl a TESCo is egy csaló banda!

"még az is lehet, hogy minden ellentét forrása ez a nézőpont-különbség ezen a topikon."

Ez egyértelmü!

Előzmény: msmks (3430)
msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3440
muszáj mindenképpen mondani valamit?
ráadásul nagybetűvel?

én ezt meghagyom a politikusoknak.
Előzmény: salesguy (3426)
Biovadász Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3439
Melyik ez a nyugat? :)
Az ismerőseim ha megbetegszenek általában orvoshoz mennek tőlem nyugatra. :)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3438
Nem csukom be!
Persze,hogy fejlődik,ha olcsó,de ha az ember megbetegedik akkor nem a bevásárlőközpontba rohan hanem nyugaton már MLM-es terméket vásárol!
Előzmény: Biovadász (3434)
gma Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3437
"hogy hazug az egész rendszer."
Pont neked talán nem kellene emlegetned ezt a dolgot, azóta is hiába várom hogy beírd, hol és mit hazudtam...

"még az is lehet, hogy minden ellentét forrása ez a nézőpont-különbség ezen a topikon."
Hát erről van itt szó! Perszehogy!
Előzmény: msmks (3430)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3436
Én ilyet nem mondtam!
Előzmény: msmks (3431)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3435
Dehogynem!
Ara jó,hogy megismerjék az ide betévedők mindkét fél áláspontját és elgondolkozzanak a dolgokon!
Előzmény: gma (3424)
Biovadász Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3434
"Ideglenesen igen,de amikor az emberek rájönnek,hogy olcsó husnak híg a leve akkor viszatérnek a jólismert minőséghez!"

igen, pont ezt bizonyítja a fejlődésük az mlm-hez képest. Azért a szemedet ne csukd be. :)
Előzmény: MagicBoy (3429)
gma Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3433
"Ezt még az mlm-es kollégák is cáfolták. Szerintük is a pénzkeresetről szól legfőképpen a dolog"
Az a helyzet, hogy csak magából a szeretetből nem lehet megélni. Akinek nem célja, hogy pénzt keressen, az nem fogja komolyan venni az egészet, hiszen az mlm egy profitorientált üzleti felépítés. Emellett nagyon lehet örülni az embereim sikerének (ahogy teszem azt én is mindennap) de ha azt adjuk tovább, hogy minket nem érdekel a pénz, akkor az új belépőket sem fogja érdekelni és megáll az egész, mivel a rendszer másolódik.
Előzmény: Hapcimeno (3428)
MagicBoy Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3432
elismerem az alapítónál nemlehet többet keresni,de az országos elsőnél könnyen(kis szerencsével és sok-sok munkával)!

"Ezt még az mlm-es kollégák is cáfolták. Szerintük is a pénzkeresetről szól legfőképpen a dolog és csak utána jön/jöhet a többi szirupos maszlag."

Nálam nem szirupos maszlag!
Az meg,hogy azzáltal,hogy segítek pénzt is keresek (az orvosok, természetgyógyászok, stb....... is ezt csinálják)az már csak másodlagos dolog!
Előzmény: Hapcimeno (3428)
msmks Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3431
ja értem, tehát aki minőséget akar venni, az csak az mlm-ben teheti ezt meg.
Előzmény: MagicBoy (3429)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!