Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Hozzászólásod kapcsán ne feledd, hogy nincs a világon olyan fogkrém, amit tíz fogorvosból legalább kilenc ne ajánlana. :) Biolöttyök dettó, akár mlm akár nem.
Egyébként nem értem, miért kell ennyire kisarkítani a dolgokat. Pl. én is járok nagyáruházba, kisboltba, stb, mint szinte minden ember Mo-on. Miért ne férne össze az mlm-mel? Annyi van, hogy azt a terméket, amiről az mlm üzletem szól, nem fogom megvenni a boltban, mert: - vagy jobb áron van vagy jobb minőségű - terméktapasztalatot gyűjtök folyamatosan - ezáltal tovább tudom ajánlani másoknak - ha őt is komolyan érdekli, akkor beszáll a bizniszbe ő is
Olyan marha nagy feneket kerít itt az "ellentábor" az egésznek, hihetetlen. A dolgok a valós életben úgy működnek (nálam és a csoportomban legalábbis) ahogy most leírtam. Nem kell semmit túlmisztifikálni.
Amúgymeg ha egyszer úgy döntenék hogy biolöttyöt akarok venni megbetegedésem okán, két lehetőséget látok magam előtt.
1, Veszek mlm biolottyöt, amit egyhétvége alatt orvossá képzett műkörmös Mucika akar nekem eladni azzal a dumával, hogy az ültetvény felett nincs légifolyosó, nulla a környezetszennyezés és a jómunkásemberek soványmalac-vágtában viszik a cserjéket a feldolgozóba, hogy 100% tisztaságú anyagot kapjanak ezért ilyen rohadt drága.
2, Bemehetek egy hagyományos biovalamiboltba, ahol ilyen termékeket árulnak amik szintén ugyanolyan jók, ráadásul az emberkének aki ott van kötelezően van végzettsége is.
A parasztvakítást leszámítva mind a két lötyi hasonló minőségű és hatású. Szerinted melyiket fogom választani? :)
Ingyenes orvosi szaktanácsadás Dr. Bakanek György, a nemzetközileg elismert orvos szakember, a teljeskörű, illetve a káros mellékhatások nélküli egészségmegőrzés elkötelezett híve szívesen osztja meg ismereteit termékeinkről és azok szervezetünkre gyakorolt hatásairól. A doktor úr felajánlotta, hogy szívesen áll rendelkezésre Személyes Kapcsolat Konzultáció keretében a hálózat tagjai és a termékek használói számára egyaránt. Akár délután 15:00 után telefonon a 30-9428519 számon, akár személyes, négyszemközti találkozók keretében. A doktor úr személyes kérésére jelezzük, hogy ha a telefonszámon éppen valakivel konzultál, akkor az újabb hívó foglalt jelzés helyett csak kicsengést hall. Ilyenkor nem arról van szó, hogy nem akarja felvenni a telefont, hanem nagy valószínűséggel éppen beszél. Javasolta, hogy az érdeklődők nyugodtan hívogassák, előbb-utóbb sikerül a kapcsolat.
Kérdezétek meg nyugodtan(nemcsak a Bionet termékeit ismeri hanem az összes cégét aki árul természetes alapu gyógyhatásu terméket,azért a Bionettel kapcsoaltban tettem be,mert ezt a hírt a Bionet nyitóoldaláról szedtem)!
nem a bevásárlőközpontba rohan hanem nyugaton már MLM
Megint szembeállítod ezt a kettőt. Akkor most mégis azt sugallod, hogy a rendes kereskedelemben nem lehet megfelelő minőségű terméket kapni, kizárólag az mlmben.
Nem csukom be! Persze,hogy fejlődik,ha olcsó,de ha az ember megbetegedik akkor nem a bevásárlőközpontba rohan hanem nyugaton már MLM-es terméket vásárol!
"Ezt még az mlm-es kollégák is cáfolták. Szerintük is a pénzkeresetről szól legfőképpen a dolog" Az a helyzet, hogy csak magából a szeretetből nem lehet megélni. Akinek nem célja, hogy pénzt keressen, az nem fogja komolyan venni az egészet, hiszen az mlm egy profitorientált üzleti felépítés. Emellett nagyon lehet örülni az embereim sikerének (ahogy teszem azt én is mindennap) de ha azt adjuk tovább, hogy minket nem érdekel a pénz, akkor az új belépőket sem fogja érdekelni és megáll az egész, mivel a rendszer másolódik.
elismerem az alapítónál nemlehet többet keresni,de az országos elsőnél könnyen(kis szerencsével és sok-sok munkával)!
"Ezt még az mlm-es kollégák is cáfolták. Szerintük is a pénzkeresetről szól legfőképpen a dolog és csak utána jön/jöhet a többi szirupos maszlag."
Nálam nem szirupos maszlag! Az meg,hogy azzáltal,hogy segítek pénzt is keresek (az orvosok, természetgyógyászok, stb....... is ezt csinálják)az már csak másodlagos dolog!