Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
A lényege, hogy naftalint tartalmaz, amit a cég nem mérgezőnek hírdet, de valójában már bőrön keresztül is mérgező. (Erre hivtak egy kémikus profot egy egyetemről, ő szaglászta meg.:)
Tesztelték , hogy mennyivel többet megy az auto tőle, de kiderült hogy semmi hatása.
A legszebb, hogy a fáraó úgy hirdette a céget, hogy a leggyorsabban növekvő mlm cég lesznek, ehhez képest már leállitották az ügyészek.
A hozzászólásokban meg ugyanolyan hozzánemértéssel vagdalkoznak a hívek a hivatalnokok felé, mint az itteni fórumon.
A naftalint a 70-es éve olajválságában kezdték használni az emberek az autójukba, de nem volt semmilyen lényeges hatása a fogy. csökkenésre.
(ezeket a szép zöld bogyókat akár egy kisgyerek is megehette volna, ilyesmire ne gondolnak?)
Ez tök érdekes, mert a http://www.swri.org/ lapján nyoma sincs az ffi-nek, sem más tablettának. Vagy gondosan titkolják. Robert Legg is tök ismeretlen.
A nascar-ffi kapcsolatra is csak mlm lapok jönnek, nascar-penzoil-ra pedig minden más. Érdekes dolgok ezek.
Fuel Freedom International Returns to NASCAR as Team McClure Sponsor
Ne viccelj már, bedőlsz egy ilyen ócska marketing trükknek? Az FFI szponzorál egy Nascar csapatot? Ezt bármelyik cég megteheti. Gondolod, hogy ezt a csapatot érdekli, hogy mennyivel csökken a motor fogyasztása egy futam alatt, mikor futamonként tönkretesznek egy motort? Jópénzért bárki nyilatkozik bármit. Ez kb. olyan, mint amikor a Cisco foglalt domain nevet a GDI-n. Pusztán marketingfogás. Egyébként semmi gyakorlati jelentősége. Adj el tablettát a Ferrari F1-nek, nézzük mennyi benzint spórolnak. Plusz vegyenek fel egy tablettadobáló személyt a tankoló mellé. (A Prolong meg sivatagi crossmotorosokat támogat... nekik nem kell tabletta? Látott már valaki Prolongot tölteni crossmotorba?)
Ilyet, hogy ti nélkülem is tudtok veszekedni! Olyanok vagytok, mint egy csapat hiéna, vadásztok arra, hogy mibe lehet belekötni, szétcincáljátok a mondatokat, és minden egyes szót kielemeztek.
gma ha sokat kötekeszel, akkor nem utalok több pénzt a GMA Consultingnak, hogy fizetett független szakértőként azt az eredményt hazudd állapítsd meg, hogy ha az autód tankjába egy deci 80%-ban repülőgépbenzint kerozint 20%-ban Prunu2000(R)-t öntesz akkor az 32,5%-kal jobb mint a piacon ma kapható összes többi adalék. :)
....
Más.
Közben gondolkodtam egy kifejezésen: "tökéletesebb égés"
Eddig úgy tudtam, hogy ami tökéletes az tökéletes, és nem lehet tovább fokozni. Nincs "tökéletesebb" és "legtökéletesebb".