Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
TWD s04e03 - szép kis felvezető rész volt. növekszik a feszkó és szépen durvulni kezd a helyzet. a végén az a baszom sok zombi elég jól nézett ki. végre valami kis változás!
Lekaptam megint a Boss-t. Úgy gondoltam, hogy nem biztos, hogy örökké fent lesz az ncore-on, a gépemen elfér, és még mindig a világ (-egyik, ha nem a-) legjobb sorozatának tartom.:) Előbb-utóbb újranézem.
Mi elkezdtük, de egyrészt elkaszálták, másrészt annyira nem nagy eresztés. JDM viszont tényleg állati jó fazon, csak sajnos más nem (ebben a sorozatban)
Ma elértünk ahhoz a pillanathoz, amikor a Trónok harca már tényleg nemcsak azoknak a korpás szakállú geekeknek lehet a kedvence, akik 1996-ban olvasták a regényt, hanem végérvényesen bevonult a mainstream szórakoztatóiparba. Az ABC csatornán futó Dancing with the Starsból ugyanis[...] Bővebben!Tovább »
SOA s06e07 - mint azt látni lehetett az előző részből, a problémák forrása egy egészen más terepre helyeződik át. a korábbi szarlelőheyl meg csak átalakult és Toric helyett, most Patterson bújt a véresszájú vadászeb szerepébe. Tara kíméletlen. nagyon durva vége lesz ennek az átbaszásnak, de nagyon.
egyetlen egy felesleges szálat érzek, az pedig a Venus gyerekét mentő szál. semmi másért nem tették bele, mint azért, hogy megmutassák mennyire mélyen érinti Jax-et az "apa"-fiú kapcsolatba kerülő problémák. értem, hogy elő kell készíteni a Tara vonal nagy robbanását, de ez így túl szájbarágósra sikerült.
Most az Erica világa (Being Erica) c. sorozatot kezdtem nézni, egyelőre tetszik.
Tulajdonképpen esélyes, hogy ha csak nem rontják el nagyon, akkor ez lesz a Sírhant Műveken és a Miért éppen Alaszkán kívül a 3. sorozat, amit végignézek.
A Sírhant Művek nekem ijesztő volt (köszönöm szépen, van elképzelésem arról, hogy hányféle módon lehet meghalni, de itt még további tippeket is kaptam), a befejezés meg szerintem katasztrofális volt, sajnáltam, hogy megnéztem. :(
A vöröshajú csajszi viszont valami elképesztően szép, miatta érdemes volt végignézni. :)
Homeland, harmadik évad, EDDIG, hááát... nem is tudom. Brody caracasi szenvedése érdektelen - (és egyébként is hogy néz ki szerencsétlen DL kopaszon? fail). Claire Danes még mindig sírási világbajnok, simán elhiszem neki, hogy bipoláris és mániákus depressziós. Brody családi vonala érdektelen 2.o.
A sírhant művek (Six feet under) nálam abszolút kedvenc. Imádtam a fekete humort ami körbe lengte, és kőkemény drámát mellé. Michael C. Hall már itt is nagyon jót alakított. Az egész dilis Fisher családot úgy imádtam ahogy van. Arról nem is beszélve, hogy szvsz. ennek a sorozatnak lett a legjobb befejezése. :)