Na jah. Egy előnye volt Pozsonyban lakni. Az új CD-k nem két hét késéssel érkeztek meg a boltokba... inkább 3 nappal korábban :o) És sokkal olcsóbbak a cédék.
figyelem figyelem
nemrég kaptam a meghökkentő hírt :
Pozsonyban kapható a Live Box, méghozzá nagyon kedvező 1500 koronás (kb. 9000 hángérien forint)
áron !
haezigaz...
Jut eszembe! (kicsit OFF)
Már reklámozzák Lars von Trier új filmjét a Dogville-t.
A húzónév Nicole Kidman, de vannak még páran arcok,
Lauren Bacall - Gyilkosság az Orient-expresszen, Randevú a halállal
Harriet Andersson - Fanny és Alexaner, Suttogások és sikolyok
Jean-Marc Barr - Hullámtörés, Nagy kékség !!!
Paul Bettany - Lovagregény
vagy éppen Philip Baker Hall akit egy csomó filmben láttam, de most csak a Minden6ó-ban nyújtott felejt7ő szerepe jut az eszembe.
ON
nekem úgy általában... főleg a szövege miatt :))))
bár a Vespertines számokat "külön kezelem", nem tudom őket az előzőekkel összehasonlítani, annyira mások...
Sziasztok!
November 29., szombat, Duna TV 22.15 Táncos a sötétben, ha esetleg valaki lekéste az HBO-féle vetítést (mint én is) az izzítsa a videóját :-).
A Helmet egy kultikus new yorki poszt-hardcore zenekar (akik ismerik a zenekart, azoktól elnézést kérek, hogy ilyen jelzőt használok rájuk, de jobb hirtelen nem jutott eszembe), akik 1989-től 1998-ig léteztek, és adtak ki jobbnál jobb lemezeket (számomra az etalon a '92-es Meantime).
Ha van soulseek-ed, akkor szívesen megosztom ezt a számot. Felhasználónevem: xbalazsx
(a hardcore alkönyvtárban van, a Helmet- Army Of Me mappában)
Csak a Skunk Anansie-féle verziót ismerem, az viszont a kedvenc Army of Me-m, mert egyébként nem nagyon szeretem pont azt a számot. Emlékszem is, hogy amikor még csak azt lehetett ismerni a Post-ról, elkezdtem gondolkodni, hogy oké, az első lemeze tetszett, de lehet, hogy tiszavirág-életű lesz a Björk rajongásom... Na jó, nem pont ezt gondoltam, és ettől még rögtön első nap special edition-ben vettem meg. És aznap láttam az Ed Wood c. filmet is a Puskin moziban, valamiért nagyon emlékszem arra a napra 95 június 8. volt.
A kitérő után visszakérdeznék: kik is a Helmet együttes? Le lehet vhonnan tölteni ezt az opust? Mert ha igen, akkor nagyon szívesen megismerkednék vele...
Sziasztok!
Töménytelen mennyiségű björk bootleget találtam egy usernél a Soulseeken.Leesett az állkapcsom a faszinál 93tól kezdve több,mint 100 élő koncertfelvétel található.Gondoltam megosztom veletek ezt a katarktikus élményemet:))
Elég bizarr a dolog a szemeim elött az ürge szobája tele-tele björk poszterral...:)
üdv