Keresés

Részletes keresés

destrukt Creative Commons License 2024.12.07 -2 0 13717

Én belőletek csinálok hülyét, bár nem nagyon van rá szükség.

Megteszitek ti magatok. 

Előzmény: Construkt (13715)
Elminster Aumar Creative Commons License 2024.12.06 -1 2 13716

"Miután azt akarjátok bebizonyítani, hogy még általános iskolám sincs"

Ha volt is, nem sok foganatja volt. Matek bukta. Fizika bukta. És még az olvasás és szövegértés se megy az édes magyar anyanyelvünkön. (Másikban meg meg se tudsz mukkanni.)

Lehet, hogy túl régen volt, és már azt a keveset is elfelejtetted, ami egykor rádragadt, mint a kosz.

Előzmény: destrukt (13714)
Construkt Creative Commons License 2024.12.06 0 0 13715

Tudom, hogy téged nem zavar, hogy ennyire hülyét csináltál magadból.

Előzmény: destrukt (13714)
destrukt Creative Commons License 2024.12.06 0 0 13714

Miután azt akarjátok bebizonyítani, hogy még általános iskolám sincs, elég fura lenne a szátokból a "gépészmérnököcském".

Annyi mindent mondtatok rám, hogy már régen nem zavar.  

Előzmény: Construkt (13712)
destrukt Creative Commons License 2024.12.06 0 0 13713

A bunkóságra értettem.

Előzmény: Construkt (13712)
Construkt Creative Commons License 2024.12.06 0 0 13712

Mikor mondtam neked, hogy "gépészmérnököcském"?

Előzmény: destrukt (13711)
destrukt Creative Commons License 2024.12.06 0 0 13711

Majd ha előbb te leszoksz róla. 

Előzmény: Construkt (13710)
Construkt Creative Commons License 2024.12.06 -1 1 13710

"geológuskám"

Látom, nem tudsz leszokni az ilyen  bunkóságaidról.

Előzmény: destrukt (13709)
Construkt Creative Commons License 2024.12.06 -1 2 13708

Ha nem vetted volna észre, akkor felvilágosítalak, én csak ezt a hazugságodat cáfoltam:
"te nem voltál képes egész életedben semmi újat alkotni"

Előzmény: destrukt (13706)
Elminster Aumar Creative Commons License 2024.12.06 -1 3 13707

"Gyakori betegség a hiú embernél, hogy ha valamely területen eredményt ér el, akkor feljogosítva érezze magát, hogy egy tök más témában is szakértőnek adja el magát."

Az meg még durvább betegség a beképzelt és narcisztikus embereknél, amikor úgy akarják eladni magukat szakértőnek hogy semmiféle területen nem értek el semmit se.

"Ha a vitorlással kapcsolatban voltak újító ötleteid, (tegyük fel, hogy igen), akkor miért támadod azokat, akiknek a fizika terén vannak újító ötleteik?"

Ezt megválaszolom @construct helyett: MERT HIBÁSAK, és még egy jobb képességű középiskolás is látja ezeket a hibákat az "újító ötleteidben".

Ha képes volnál hibátlan "újító ötletekre", akkor senki sem kritizálna (a fizikáhozhülye bolond sufnizseniken kívül), viszont qrvakemény dolog hibátlan új ötletekre bukkanni. Például ahhoz kenni-vágni kell az összes régi ötletet is. Tehát ha nem értesz a fizikához legalább doktori szinten, akkor esélytelen vagy bármi valóban jó ötletet kitalálni, mert vagy hibás az elképzelésed, vagy már előtted kitalálta azt valaki, csak te erről nem tudtál.

Előzmény: destrukt (13706)
destrukt Creative Commons License 2024.12.06 -4 0 13706

Jószívű vagyok, ezért elhiszem, hogy valamit újítottál a vitorláson.  (ha egyáltalán tiéd volt az ötlet)

Ezek után úgy gondolod, hogy akkor a relativitáselméletben is profi vagy? Szerintem nem.

Gyakori betegség a hiú embernél, hogy ha valamely területen eredményt ér el, akkor feljogosítva érezze magát, hogy egy tök más témában is szakértőnek adja el magát. 

Lenne még egy kérdésem.

Ha a vitorlással kapcsolatban voltak újító ötleteid, (tegyük fel, hogy igen), akkor miért támadod azokat, akiknek a fizika terén vannak újító ötleteik?

Ha vízre szállsz, akkor újító szellemű ember vagy, de ha a fórumra bejössz, akkor egy megátalkodott vaskalapos, aki minden újnak az ellensége?

Ilyesféle kettősség nem a tudathasadásos emberekre jellemző?

Előzmény: Construkt (13705)
Construkt Creative Commons License 2024.12.04 0 2 13705

"Te mit újítottál vitorláson? Semmit, ugye?"

Tévedsz!

A hajó egy unikális árboc-rendszerrel készült, ami az saját találmányom, s arra szolgál, hogy az élesen szembe-szeles mentekben az árboc ne vessen szélárnyékot a nagyitorla belépő élére.

Másik saját szabadalmam a menet közben állítható szárnyú propeller spirálhornyos állító mechanizmusa. Amivel nem csak az előre-hátra menet oldható meg irányváltó nélkül, hanem a szárnyak olyan emelkedési szöge is, ami optimális arra, hogy vitorlázás közben áramot termeljek a propellertengelyre kapcsolódó generátorral. Továbbá beállítható neutrális szögbe, amikor nem húz se előre se hátra, így nem kell üresjárati tengelykapcsoló se, és 900 -os szögbe is, abból a célból, hogy a szárnyak menetellenállása ne fékezzen vitorlázás közben.

Egyébként csak tanácsolom, hogy próbáld levetkőzni azt a szokásodat, hogy blöffölve kérdezel: például "Semmit ugye?" Mert ez nagyon hamar leleplezi a bunkó embert.

Előzmény: destrukt (13704)
destrukt Creative Commons License 2024.12.04 -4 0 13704

"...építettem egy vitorláshajót..."

Remélem ezzel nem azt akarod mondani, hogy te találtad fel a vitorláshajót?

Mert szerinted Newton is " feltalálta"a tükrös távcsövet, pedig csak használta, mint te a vitorlást. De ő legalább  újított rajta valamit.

Te mit újítottál vitorláson? Semmit, ugye?

Előzmény: Construkt (13702)
őszszakál Creative Commons License 2024.12.04 0 0 13703

„De úgy látom, hogy neked bejönnek a zavaros írások, mert te magad is ezt műveled magas fokon”

Amit Construktól olvastam, azt megértettem azon a szinten, amihez meg van az ismeretem. Nincs benne semmi zavaros. Amiket magam irkálok, az meg nem az a kategória. Egy blog, vagy egy fórum speciális rovata, nem oszt, nem szoroz, maximum szórakoztat.:-)

Előzmény: destrukt (13701)
Construkt Creative Commons License 2024.12.04 0 2 13702

"te nem voltál képes egész életedben semmi újat alkotni"

Sokadszor állítod, de alaptalanul. Írtam például számos különböző tudományos cikket és könyvet, amelyek nemzetközi szakfolyóiratokban és kiadóknál jelentek meg. 12 szabadalmam alapján gyártottam és értékesítettem 21 elektronikai nagy-berendezést. Közben szórakozásból építettem egy vitorláshajót, amivel bejártam az egész Földközi-tengert . . . . de nem sorolom tovább.

Az, hogy te kinevezted magadat világrengető felfedezőnek, még nem teljesítmény, hanem puszta pojácaság. Még nevetségesebb, amikor mindenkit becsmérelsz, aki nincs tőled elájulva, mintha ez az alkotóképesség fokmérője lenne.

De hiába is ágaskodsz, egy intelligens ember néhány óra után világosan látja, hogy neked csak a szád habzik, de a fejed üres.

Előzmény: destrukt (13699)
őszszakál Creative Commons License 2024.12.04 0 2 13700

„ha te nem voltál képes egész életedben semmi újat alkotni, akkor ez nekem sem (és másnak sem) sikerülhet.”

Megint magadból indultál ki. Nem tudod, hogy Construkt mit alkotott, mert fel se fogod. Azzal a kivetítéssel, hogy másnak sem sikerülhet, meg az irigységedet nem tudod leplezni.

Előzmény: destrukt (13699)
destrukt Creative Commons License 2024.12.04 -2 0 13699

Szerintem meg te akarod elhitetni magaddal (meg másokkal is), hogy ha te nem voltál képes egész életedben semmi újat alkotni, akkor ez nekem sem (és másnak sem) sikerülhet.

Na ez a valódi önámítás. 

Előzmény: Construkt (13698)
Construkt Creative Commons License 2024.12.04 0 3 13698

Nincs is neked semmiféle vonzódásod semmiféle "új" iránt.

Közönséges önámítás, hogy ezt állítod.

Ezzel akarod elviselhetővé tenni a magad számára azt, hogy soha nem voltál képes megérteni a fizikát, noha nagyon imponált volna ha érted.

De ennek mentális zavarnak a felismeréséhez se kell különösebb pszichológiai jártasság.

Mert te olyan erős tüneteit mutatod ennek az eltévelyedésnek, ami minden hétköznapi emberismerettel bíró embernek gyorsan feltűnik.

Előzmény: destrukt (13696)
pk1 Creative Commons License 2024.12.04 0 0 13697

Aki nem látja meg az óvodásban a zsenit, az aligha zseni.

destrukt Creative Commons License 2024.12.04 0 0 13696

Még szerencse, hogy pszichológiában is ilyen jártas vagy. 

Álomfejtéssel nem foglalkozol?

De mi köze van ennek, a jövő fizikájához?

Esetleg nem tudnád megfejteni, hogy miből táplálkozik az új iránti vonzódásom?

És milyen gyermekkori élmények miatt rettegsz te az új gondolatoktól?

Előzmény: Construkt (13695)
Construkt Creative Commons License 2024.12.04 0 3 13695

Ez megint egy nagyon átgondolatlan riposzt volt.

Mert hogyan is kell bánni egy óvodással?

Nemde úgy, ahogy egy ügyes Óvónéni, vagy ügyes szülő?

Tehát nagyon nem úgy, ahogy te csinálod, mint egy elkeseredetten vagdalkozó óvódás.

És ebből a kis elszólásodból most mindjárt ki is derült a te bizarr magatartásod valószínű oka:

Veled gyermekkorodban alighanem úgy bántak a felnőttek, mintha ők is hisztis gyerekek volnának. Minden vagdalkozásodra visszavagdalkozva. Így ezek a reakciók lettek a mintáid, ezeket képzelted normának a felnőtt emberektől, s ezért lett belőled ennyire önreflexió nélküli gyermeteg felnőtt.

Előzmény: destrukt (13694)
destrukt Creative Commons License 2024.12.04 -1 0 13694

Úgy bánok veled, ahogyan egy óvodással kell. 

Előzmény: Construkt (13693)
Construkt Creative Commons License 2024.12.04 0 1 13693

Ennyire  kifutottál a szókincsedből? Ezért dobálózol még mindig az én szófordulataimmal.

Előzmény: destrukt (13692)
destrukt Creative Commons License 2024.12.04 -1 0 13692

Alkalmazkodok hozzád.

Te már a második gyermekkorodat éled. 

Előzmény: Construkt (13691)
Construkt Creative Commons License 2024.12.04 0 1 13691

Te óvodába jársz?

Ott szoktak így replikázni a gyerekek, egymás érveit primitíven visszadobálgatva.

Ehhez te már kicsit túlkorosnak látszol.

Mire iskolába kerülnek, már több a fantáziájuk, erősebb a logikájuk. és gazdagabb a szókincsük is.

Itt volna már ennek az ideje tenálad is.

Előzmény: destrukt (13690)
destrukt Creative Commons License 2024.12.04 0 0 13690

Azért tudod, mert veled is ez történt. 

Előzmény: Construkt (13688)
pk1 Creative Commons License 2024.12.04 0 0 13689

Mivel líráról beszélgetünk, nem kell magyarázkodnom.

Előzmény: destrukt (13674)
Construkt Creative Commons License 2024.12.04 0 2 13688

Persze, hozzád képes már kevés az egész világ!

Csak az a kár, hogy nem tud erről senki rajtad kívül.

Végül ezért marad magára minden bolond a maga bolondériájával.

A maga egyszemélyes világegyetemében.

Előzmény: destrukt (13687)
destrukt Creative Commons License 2024.12.04 -2 0 13687

Hát, kevés vagy hozzá, az biztos.

De lassan már az összes haveroddal is kevesek lesztek. 

Előzmény: Construkt (13686)
Construkt Creative Commons License 2024.12.03 0 2 13686

A fizika nem szorul az én védelmemre.

Előzmény: destrukt (13685)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!