2. Ingyenwifit osztogattok a muszlim menekülteknek, holott kibaszott sok pénzt szedtek be tőlem a szolgáltatásotokért (havi 500 mega, kösz).
3. És most megint beleálltok egy megosztó, belpolitikai vitába, ti mocsadékok. Bár egyvalamit becsülök bennetek: legalább következetesek és őszinték vagytok. Következetesen MSZP-SZDSZ-esek, magyarellenesek.
Következhet a Pride legközelebb, azt hiszem.
Mostantól fogva azt a szerény, havi bruttó 20 ezer forintot valamelyik versenytársatok kapja. És mindent megteszek, hogy a cég se menjen át hozzátok, soha, de soha.
Részemről az egyetlen dilemma: Vodafone vagy Telenor? UPC vagy Digi?”
Újra meghallgatva a riportot azért itt nem csupán a szülésről van szó, hanem annál sokkal többről:
Valakihez tartozni
Valakinek gyereket szülni
Jó anyának lenni - elég időt a gyerekekkel tőlteni
Na most én történetesen apa vagyok és férj. A feleségem semmivel se tartozik hozzám kevésbé, mint én őhozzá. A gyermeknevelés semmivel se inkább az ő feladata, mint az enyém és ez pont ugyanannyi időt követel meg tőlem, mint tőle.
A kérdés, hogy ezt hogy tudom csinálni munka és karrier mellett. És ha én tudom, akkor a feleségem miért ne tudná?
Egyébként miért a férfiaknak kellene eldönteni, hogy mi a nők feladata? Lehet , hogy fordítva a logikus? Esetleg közössen? Vagy mindenki döntse el maga?
Milyen kúltura tartotta össze az elmúlt kétezer évben Európát? Amennyire ismereteimre támaszkodhaom nekem leginkább úgy tűnik, hogy a pénz, a hatalom, az erő és az érdek tartotta össze Európát. És persze az egész világot. (Mit is jelent itt az "össze"?)
Asszem, az ilyen droidok làjkoljàk màmososan a meleg büszkeség napjàt, ......nyilvànvalóan súlyos jogsértésként élnék meg, ha nem tekereghet egy férfi kamionplaton pàvatollal a segében dildót szopogatva.
figyu, a faj, család, közösség, falu, vidék, város, megye, ország személyi feltteleinek fenntartása alapvetően embereken múlik, a nőn és férfin. az lehet egy probléma, hogy családfenntatás tekintetében, mint az utód (hülye szó, de nem találtam jobbat) előállítás szempontjából a Nő szerepe nincs bekalkulálva. nincs fizetés a nőnek ha szül. és most ne a szülésre, mint gyermekgyártásra gondolj, hanem mint a nő életidejéből elvont időre. mint anyagi, mint karrier tekintetében. ha középszinten nézzük, kifejezetten kell a két kereső, hiszen ekképp van felépítve a "struktúra". és hol van még a munkanélküliség és egyebek.
tood az a kérdés, a Nőket már az ált.isk. előtt kell kiírni a versenyhelyzetből, v. középiskoláig még elmehetnek?
""... kinek mi a jó. hát azé ne, barátom, há van abszolute jó ... a nőknek nem az a dóguk hogy, ugyanannyi pénzt keressenek mint a férfiak, én így érzem.
riporter: nem az a dolguk? mi a dolguk a nőknek?
hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? hogy mondjuk valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni,
(riporter: a kettő kizárja egymást?) nagyom úgy tűnik igen, hát hogy leszel anya? mondjuk hogy töltesz el gyerekeiddel elég időt, hogyha egy vezető állású nem tudom ki vagy, nem tudom hány forintért. (...) engem ne, ne-ne szorítson a világ a maga világi részigazságaihoz, mer én valami egészen más igazságban hiszek.