Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Hajnali 3-kor ébresztett a kutyám.Azonnal,szinte rajtaütés szerűen, nem is tudtam visszaaludni! Így hát----méláztam."jutott eszembe számtalan szebbnél szebb gondolat" Pl.hogy milyen tipusokkal tudnám beazonosítani Peti kutyáit?Az első,legkisebb körül semmi gond.Adja magát! Ápolatlanságából adódóan nem lát ki a fejéből,egész nap képes hatalmas rohangálás közepette ugatni--sima liba! Csakis PULI lehet!(ha valaki áthallást vél felfedezni,az nem feltétlen a véletlen műve) Az öreg bolhást,már nehezebb tipushoz kötni.Koránál fogva lassan elveszíti fajtajellegét!Lassan csak egy fektében be-be ugató ,maga alá gömbölyödő szuszorgóvá válik. A harmadik? Na!Ez jó kérdés!Magáról azt hiszi,hogy minimum egy Komondor,aki a medvével is képes szembeszállni,de valójában inkább Kuvasz lehet az Istenadta!
Történet,D Varsány Eötvös utca:Barátom Kuvasza saját rezidenciáján önelégülten élt és szorgosan őrizte a nagyok birtokát! Ott dolgozott egy kőműves haver,vakolta a nagyfőnök házát. Egész nap békés együttélés,falatkák az ebédből,stb.Eljött az este.Kőműves haza,ebünk a sötétben bizony elbizonytalanodott! Tapogatni ugye képtelen lévén határozatlankodott birodalom szerte! Ám a kőműves átrendeződve civillé vissza baráti látogatott!
A kis félművelt kutyus,aki nem elég okos,hogy átlássa a változást,de elég eltökélt,hiszen mekkkell dolgozni a gazdiért,igaz többször a föld felé kapva tekintetét,igaz nem egyenesen szembe,de azonnal hatalmas eltökéltséggel kikérte magának a birodalom megsértését. Mivel neveltetése nem terjedt ki az ilyen nehéz szituációkra,azonnal a támadás maradt az egyetlen kiút a számára.
A görögországi Alekszandropoliszban, a női vízilabda világkupa selejtezőjének harmadik fordulójában Magyarország ötméteresekkel 18–17-re legyőzte az aktuális olimpiai bajnok Spanyolországot. A mérkőzés hőse az ötgólos Hajdú Kata, az UVSE 18 éves klasszisa volt.
Én teljesen másképpen látom, szinte naponta életszerűen tapasztalom a barlangfürdő nem csak a tűzvész okozta problémáját, ugyan úgy mint a vár felújítási munkáit.
Ez nem fóbia, hanem realitás! :-) Mit gondolsz a "további fejlesztéseket" miért 2027-28-ra tervezik? Ez csak a hívőknek nem világos! ;-)
Egyébként meg tényleg ráférne egy tőke injekció a térségre. Ott vannak az üresen álló nagy szálloda épületek, az idegenforgalmi adóval, magas áfával mindent mindent tönkretettek ezek. És ott a diósgyőri vár fiaskója. Nem véletlenül a méjszarosék építették. Mi a fenének kezdték el a tavasítás munkálatait?
A rókaképű ügyesen beszél. 22.-én előterjeszti a javaslatot, hogy kinyithasson a fürdő, de aztán kell még fejleszteni a fűrdőn, ami még nincs eldöntve, hogy ki fogja finanszírozni a fejlesztéseket. Ne legyen igazam, de én elképzelhetőnek tartom, hogy el lesz adva az oroszoknak, vagy a kínaiaknak.
Ui.: el kell olvasni az első kommentet is, mert ott a pont!
Ismered a fordított ozmózis elvét? Na, annak ehhez semmi köze! ;-) Én a fordított primer behelyezést alkalmaztam. Csak azt nem tudom jól hangzó latinul, vagy görögül megfogalmazni.:-))
Aztán, amit kérdeztél: Lézer Jani ad az uzsonnapénzéből 1 milliárdot a Barlangfürdőre. Július végén kész lesz elvileg. Seriffek. Mióta pár hónapja munkába álltak, több vonalon drasztikusan visszavették az arcból a réti négerek! Elférne belőlük több is! Mindegyiken füles adó vevő, speciális , mellkasát, hátat védő testpáncél, stb. Ergo: ezek akkor voltak egyéni vállalkozók, amikor azok voltak. De nem most. Ennyit tudtam neked morzsát összeszedni.
32.-e jó neked? Éjszakásból végzek, fel tudom vinni neked a rezet...
3. képtelen vagy megérteni h itt tetted a kijelentésed -ami vastagon hazugság volt- arra az értelmes emberek "lovagiassági szabályai" szerint itt is illik meakulpázni.
KINEK?????? Akinek SEMMI köze az egészhez?Ha valakit mekksértettem,az nem te,a hantabandó,vagy az agyas!Az egyedül Peti! Tehát?Mit is akartok ti itt a szemétkedésen kívül??
1. én nem kértem tőled semmit, az h a gyenge agyadban két entitást nem tudsz külön választani az nem az én bajom.
2.hazudok mert te azt állítod! azzal amit tegnap még nem is tudtam és nem is szándékoztam az orrodra kötni.
TEHÁT NEM MONDTAM SEMMIT!! azzal hazudok. ez a nedolaci logika...
3. képtelen vagy megérteni h itt tetted a kijelentésed -ami vastagon hazugság volt- arra az értelmes emberek "lovagiassági szabályai" szerint itt is illik meakulpázni.
4. minden áron próbálsz egy ordas nagy hazugságodból kikecmeregni arc vesztés nélkül. képtelen vagy veszíteni.
de ez már galambsakk és abban te vagy a mester, így itt a vége.
Tehát:Éles elmével mekkfejtetted a történetet,miszerint Petivel beszéltem át,tőle kértem elnézést és nem a kutyáitól! ;-) (mint kenelltársad követelte. Ne nyüszíts,ő dörgölődött hozzád;-DDD )
Tehát,tudod,talán még érted is,hogy részemről "a lovagiasság szabályai szerint...." de!!!! még mindíg piszkoskodsz!Sőt!Már hazudsz is! Lesz még lejjebb?
Akkor Peti HAZUDOTT?Vagy netán TE?Tényleg kínossá válik az "ügy"! Hogy döntsem el?"fej,vagy írással"?Netán dobókockával?
Mekkvallom neked,ha kettőtök között kellene kisilabizálnom,én rád gyanakodnék! Márpedig úgy látszik,hogy kettőtök közül valaki át akar baxni engem. Hol a személyes érdekeltség? Ki van benne egy szívóskodásban? Ha tudod,segíts! ;-)