Sziasztok! Ide várok mindenkit, akit érdekel a kutyák, cicák szőrápolása, otthoni és kiállítási fazonok, minden, ami ezzel összefügg. Szívesen látok gyakorló kozmetikust, kezdőt, és amatőrt is, kérdezzünk, segítsünk egymásnak. Bízom benne, hogy sokakat érdekel ez a téma.
Szia!Wahlt már nem kapsz.Én is azt akartam venni,de Moser Max van helyette.Az 5607-es hsz-ban találsz telefonszámot,ahol érdeklődhetsz.M.o-on itt a legolcsóbb.Azt hiszem Mosonmagyaróvár v Komárom.Most nem tudom biztosan.Futárcéggel kiküldik, ha rendelsz.Nekem a gépet így küldték. Ki az élező? Nekem van vízkicsapatóm.Attól függ,hogy milyet vegyél, hogy milyen fajtákat csinálsz.A duplaszőrűekhez jók a kissebbek,de ha van bobtail-od ,vagy hasonlóan hosszú szőrűd,akkor a Metroból a legnagyobbat ajánlom.Meg kell tanulni szárítani velük.Nekem Challengair-em van,de a fenti okokból "kicsi".A kiállítási uszkárhoz,főleg az óriáshoz jobb lenne egy erősebb,de a hobbykutyákhoz tökéletes.Szeretnék egy nagyobbat,de hogy az milyen lesz,még nem tudom.
Na ja!Az első nagyteljesítményű amit kinéztem magamnak, 1 Aesculap Econom ll. Cirka 200W,és 130000Ft.A kutyanyíróján is gondolkodtam,de ahhoz külön fejeket is kellene még vennem.Magyarán lecserélni a teljesa gépparkot:(
Hivd fel azt a számot amit megadtam és kérj tájokoztató füzetet.A benne lévő képek és kód alapján rendelheted a cuccokat.a telefon központosnak mond hogy éleket akarsz venni , majd oda kapcsol.Ha anyagilag megtehetnénk én mindenkinek az Aesculap gépeket javasolnám.örököltem egyet közel 30 éves 3 él van hozzá.összes gépet hajaza.birkát is nyirok vele
Nekem a 45w-os van (Moser Max).Jó lenne hozzá még néhány fej, mert a régi Osterek nagyon gyorsan melegszenek.És ezt a gépen is észreveszem.Az újak nem,de elég "jó" áruk van.Vettem egy 15-öst,kb két hónapja.Sikerült is elejtenem,pedig úgy vigyáztam rá...Mindig asztal fölött cseréltem ki a gépen.Hát sikerült letörni két fogát:(((
szia!igen jó minőségűek!Oster gépekre is jó!Moser gép/14woltos/éle nem küszürülhető egyszer használatosak.de amire használjuk/pofa,talp,végbél stb/nyirására sokáig birja.3800Ft volt az ára az élnek.a katalógusban láttam elektromos filc bontót is.
sziasztok!A cím amit kerestek:Walh Hungária kft tel:0696214343.8 éve rendelek tőlük telefonon.kérésre prospektust is küldenek.Pl:egy nyírófej 3-5ezer.A gépek fele annyi mint a boltokban.
Olyan kérdésem lenne, hogy olcsobban jobb nyirógépet mint 30ezer? Tudom , hogy ennyi az áruk, de a Yorkis szomszédom most hozot magának Amerikából egy nagyin jó Wahl gépet 2seb. csak kellett hozzá egy átalakitó mert 110ről ment a gép de nagyon kafa! A gépre visznt rá van irva Made in Hungary!!!!! Ez a komoly !!!! nem tudom kideriteni hol gyártják itt Magyarországon....:) Azt is tudom, hogy már a Wahl tulajdon képpen Moser néven fut. Az Oster mostani minőségét meg már inkább ne is emlitsük:::=((
Mert a kutyakozmetikus nem csak fürdetéssel,nyírással foglalkozik ( ha így tenne, akkor kutyafodrász lenne),hanem fülszőrtelenítéssel, fültisztítással, végbélmirigy tisztítással,karomvágással,néhányan még fogmosással, fogkőeltávolítással is.Ez ugyebár már több,mint fodrászat.
Megmondaná nekem valaki, hogy miért hívják kutyakozmetikusnak a kutyafodrászt? Persze, úgy is feltehetném a kérdést, hogy miért nem kutyafodrásznak hívják a kutyakozmetikust. :)
Én mostantól újra itt vagyok, mert hiányzott ez a fórum.
Hogy valami témába illőt is mondjak: Pont a szezon kezdetén nekiálltunk átépíteni az amúgy is csak félkész kozmimat úgyhogy mot per pill semmi sincs. Remélem a következő két hétben csak háznál nyíros kutyák keresnek majd:)Ö)
Nagyon köszönöm a megértéseteket,és a segítségeteket. Sokszor csak a hirdetések böngészése tartja bennem a lelket. Azt hiszem megtanultam hinni a csodákban, és tudom, hogy ha más nem hát Merlint az ANGYALOK és TI hazasegítitek. Mindenkinek köszönöm a biztatást és a segítégét. Higgyétek el még ha kiderül a telefonról, hogy a talált spani mondjuk barna, arany vagy éppen tacskó akkor is szenzációs érzés, mert tudom, hogy legalább egy valaki elolvasta a hitdetést, és figyeltek ránk!!! Mégegyszer köszönöm nektek, és mindenkinek aki szurkol nekünk.
Ezúton szeretnék mindenkinek békés- boldog karácsonyt kívánni és sok-sok boldogságot a 2008-as évre.
Ha szabad igy búcsúznom " BARÁTI" üdvözlettel: Borosné Hajni és Merlin valamint akikről még sokat nem hallottatok, de ők is rengeteget segítenek nekem Besszi kuya és Pocok kutyus