Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
De ti :( lesztek mert 10 gólal kikap a csapatotok...és fordított lesz a helyzet lesz B-közepünk is Csárli,Kiró,Sola,Pásztor, és még sorolhatnám:DDDDDDDDD
A vesztes fizeti a sört:)))))) vagy a almalét:DDDD
Ja, de akkor nem volt jv. Ez volt az első olyan meccs, amelyet élesben játszottunk. Egyébként a vasárnapi serdülő jóval erősebb volt, mint a múltkori, oszt mégis agyonvertük őket. A másodikra nem reagálok, csak halkan annyit jegyeznék meg, hoy Ti kétszer nem mertetek kiállni ellenünk! Psszt! :-)))
Tegnap lejátszotta első meccsét a komlói szurkolói csapat. Végig magabiztosan (12-14 góllal) vezetve tíz góllal vertük az egyébként igen erős komlói serdülő csapatot. Van erőnlétünk, tudunk támadni és védekezni, szóval összeálltunk! Hétvégén igyekszünk kiállni Veszprémben, de a négy hiányzónk mellé a tegnapi meccsen az én csuklóm is elrepedt, egy ideig gipszben lesz, szépen fogyunk, a végén még lesz esélye ezeknek a fotexesfiúknak! :-))
Elcsesztem! :) Pontosabban múltkor félreolvastam a hozzászólásod, emlékszem, még el is gondolkodtam rajta, hogy ezek a hülye komlóiak egy keleti túrára menet mi a f*szt keresnek Sárváron?! :))
Kedves veszprémiek! November 26-án Veszprém-Komló lesz, utána tudnánk SzuCsa meccset játszani? Sajnos 4 alapemberünk hiányozni fog, de ha a többiek mind eljönnek, akkor erős csapattal tudnánk kiállni ellenetek.
Most jutott eszembe, a jövőhét Szerda nem jó nekünk mivel akkor Hódmezővásárhelyen leszbajnoki (Vásárhely-Dunaferr) És a háromnegyed Szucsa csapat ott lesz :-( Sorry. Majd legközelebb. ;-)