Lehet, hogy most fogom felfedezni a spanyol viaszt, de amikor megláttam tegnap az Intersparban, hogy már Anettka sajt is van, rajta Anettka cuki arcával, akkor kiakadtam...
és valamelyik 60 és a halál közti hive a mai müsorban azt javasolta neki,hogy a 13.oldalon,ahol az őt nem szeretők szerepelnek,azt a nőt mutassa be,aki fel merte jelenteni az ortt-nél,a július 27-i műsora miatt.azt adja meg neki,hogy ezt megtegye!
név: Fehér Anett
szül: (állítólag) 1973.07.06(?)
iskolák: Ált.Isk, Nemti
valami gimi Fejér megyében
Egri Esterházy Tanképző Főiskola: orosz-töri szak, régészeti fakultációval
tanítás a XIII. kerületi egyik áltisiben netto 29E-ért (ebből talán ki lehet kalkulálni, hogy mikor volt)
(pár év homályos időszak- felmerült Dessewffy u-i konzumálás és 1ebek)
szívtv: bemondó
bptv: szintén
reklámcég, Forgách Rezső, ország cikije
gyerek nincs
nem dohányzik
jogsija, meg vmi japán kocsija van
meg médiaiskolája
Elképesztő dolgot láttam tegnap: a Skála Metró falára szerelt képernyőn /www.nyugatitertv.hu/ reggel a Bptv adása ment, atka és csala zsuzsa. Csak ámultam, hogy ennél lejjebb már nincs :(((
Ha belegondolsz ez nem rossz. Atkánk kezd érdektelenségbe fulladni. Hogy áll a pered? Lesz róla cikkezés? Ez esetben kicsit felkavarodik az állóviz, de ebből már jól nem fog kijönni.
Az igaz, hogy meg korabban, egy fotos is nalam erdeklodott Atka elerhetoseget illetoen.
De neki megirtam, hogy nekem semmifele kapcsolatom nincs Atkaval.
De tenyleg ugy tunik, hogy meg mindig vannak rajongok.
Igazabol csak erdekessegkent irtam ide be,nem nagyon foglalkoztat a leanyzo karrierje.
én nagyonis elhiszem, hogy vannak ilyen emberek (ti. akik komolyan veszik Atkát és marhaságait)---
az Anettka.com-ra is érkezik mindenféle POZITÍV visszajelzés is...
az emberi butaság sajnos 6ártalan...és ezekből a szerencsétlen naívokból élnek a rezsők & atkák...
Kepzeljetek, tegnap kaptam egy emailt egy allitolagosan 23 eves erdelyi csajtol, a nevet is leirta, de nememlekszem. Azt irja, hogy otthon enekelt, felepett, es most jonne Budapestre es szeretne tobbek kozt mediaiskolaba is jarni es az Anettka Mediaiskolara gondolt. Kerdezte a felteteleket.
Itt leszogezem minden erdeklodonek. Semmi kozom Anettkahoz es bandajahoz. Nem ismerem az elerhetoseget, nincs vele semmifele kapcsolatom.
Nem ertem ez most provokacio volt, vagy tenyleg valaki az eddigi oldalaim alapjan azt gondolja, hogy en rajongo vagyok. Es ismerem ezt a noszemelyt. Ekkora marhasagot.
van új melóm, de a médiát nagy ívben... elkerülöm; az ilyen Atka-félékkel sem kedvem, sem gyomrom (sem pízem) sincs "versengeni"...
szóval a nyilvánosság más útjait kell felkutatni, ha Atka-harc lesz...
MI VAN MÁR A PERREL????
szia!végre itt vagy!igen,én is úgy látom,hogy most nem róla szól minden hál istennek!de tesz majd róla,abban biztos vagyok,hiszen igy nem él meg,ha nincs botrány körülötte.