Nekem az Európás King könyveimnek folyton kijár az utolsó 30-40 oldala. Erre most jöttem rá, hogy újraolvastam a Talizmánt (új kiadás), a Fekete házat, és a Végítéletet. Nektek nincs ilyen probémátok?
Talán költői a kérdés, de miért van az, hogy a Napnyugta után vagy A Búra alatt 1-2 év alatt kétszer jelent meg Európáéknál, míg a Rémálmok és lidércek az 1995-ös kiadása óta nem lett újranyomva?? (a magyar könyvklubos kiadása is 1997-es...)
Köszi. Már alig várom... :) Azért még nem rendelem meg, hátha közbejön egy jó kis Európás akció az Alexandrán, a Dome-ot is így rendeltem meg majdnem féláron újonnan. :) Ha meg nem lesz addig, akkor bezsákolom négyezerért. Remélem azért jobb lesz, mint az előbb említett, bár szerintem minden jobb a semminél Kingtől.
kb mindent el is mondtal a sorozatrol :) en az elso reszen nem tudtam atragni magam, pedig legalabb annyiszor megprobaltam, mint a dark tower konyveket. ua eredmennyel :)
Kinek mi a vélménye a Haven sorozatról? Én már kétszer elkezdtem nézni, gondoltam hátha elsőre nem voltam megfelelő hangulatban, de ez másodszorra is ugyanolyan borzalmasan rossz! Összecsapott, rossza alkításokkal, érdektelen sztorikkal...