Láttam egy pár edzőmeccset a Török valóban jó mozgott! Nálatok miért nem játszott?
Hány csapat fog kiesni a csoportból? Az egyik csapat már megvan, lesz másik is? Azért sajnálom szegény Kunszentmártont.
Csongrádra ment tőlünk a Török Laci,aki nagyon gólerős csatár,kicsit lassú,de a bal lába nagyon jó. A Nagy Zsolti is jó kapus,annak idején a Tiszakécskében védett évekig.
Azzal,hogy feltételezed,hogy a Bozóky segítsége kell és nem hiszel abban,hogy a maguk erejéből jutnak esetleg feljebb. Egyébként,ha már itt tartunk a Szolnok elnöke meg a HLASZ elnökhelyettese.
Hajrá CSONGRÁD !!!
Szerintem a csoportból a Nyíregyháza vagy Kecskemét fog továbbjutni. Kurvára várom már a rajtot. Márc 4.-> Bcsaba-Csongrád. Többiek: hogyan sikerültek az erősítések ? Melyik csapat erösödött ki gyengült ? Várom a véleményeteket!
Csongrád azt hiszem erősödött a csapat nogyon kicserélődött remélem összeszoknak a téli szünet alatt! Sándor István meg megdolgoztatja őket !
Addig is HAJRÁ CSONGRÁD !
Na csak azt az egyet magyarázd el, hogy mivel mocskoltam a csapatodat?
Semmi bajom a Kecskeméttel, de tudom mit beszélek.
Azt is megértem, hogy "minden szentnek maga felé húz a keze".
Ennek ellenére a feljutás rajtunk áll vagy bukik, ha mindenkit megverünk, akkor úgy is mi jutunk fel:-)
A Szpari topicban már leírtam hogy mi lesz még a döntő. Az fog még számítani, hogy a BVSC és a BKV ki ellen nem fog teljes erőbedobással küzdeni. Mert ez a két csapat nem igényli az elsőosztályt.
Gondolom érted miről beszélek.
Sajnos a magyar labdarúgás még mindig nem elég tiszta.
Kedves Tibi!
Biztos lehetsz benne , hogy a pályán fog eldőlni a feljutás és nem az asztaloknál. Még a feltételezés is sértő!! Vagy már előre magyarázod a bizonyítványt? :)) Maradjunk annyiban,hogy mindenki szurkoljon a saját csapatának és ne mocskolja a másikat,főleg ilyen feltételezéssel. Egyébként elég jó a keretünk és képesnek tartjuk arra a csapatot,hogy jó mérkőzéseket játszon.
Mivel újra itt vagyok, és a jövő héten kezdődik a bajnokság, goldoltam ideje elővenni a második vonal topicot. Várom a nyíregyházi, szolnoki, csondrádi, békéscsabai, monori, bőcsi, BKV-s, BVSC-s, fóti, csepeli szurkolókat, akikkel meg lehet beszélni a fordulókban történteket.