Értesítem a fórum társaimat , hogy ma 9, órakor a Pesterzsébeti temetőbe kísértük utolsó útjára, Szabó Lajost, fórum nevén tojpli,
A mindig segítő kész barát hirtelen távozott közölünk , hogy oda át a másik oldalon megpihenjen . Nyugudj békében a fórum társad emlékében öröké itt marad velünk..
Ezúton szeretnék értesíteni mindenkit szeretett Édesapánk Szabó Lajos, vagy ahogy Ti ismeritek, "tojpli" utolsó útjának időpontjáról. Mély gyászban búcsúzunk Tőle 2015.01.29.-én reggel 9 órakor a Pesterzsébeti temetőben.
Édesapám sokszor emlegette nekem a kedves topic Társakat és tudom, hogy szeretett ezen a fórumon beszélgetni az otthonáról, Pesterzsébetről. Ezért éreztem úgy, hogy itt is megosztom gyászhírét.
Hihetetlen és nagyon szomorú, hogy egy nagyszerű pesterzsébeti EMBER hirtelen és örökre eltávozott...... A torkomban ragadt szavakból csak annyit: Köszönöm"tojpli", hogy a lelkiismeretes és derűs fórumi hozzászólásaid olvashattam!
Akitől kaptam, most a 60-as éveiben jár, 5 körüli lehetett, amikor a fotók készültek (egyik fotó rajta van, ezt nem küldtem el), dárum viszont egyik fotó hátulján sincs sajnos.
Na, én erre nem emlékezhetek, mert rendszerváltás környéki vagyok, és amióta az eszemet tudom, ott már nem állt ház, csak az a kettő, ami még ma is megvan... gyerekkoromban a két épület között át lehetett menni, és közöttük sétáltam át suliból hazamenet, vagy ha máshonnan jöttem az 52-es villamosról leszállva. Ma már el van kerítve, nem lehet átmenni.
Török Flóris utca - János tér sarka a hetvenes évek végén kb. az SZTK mögül fényképezve. A háttérben épül a Hársfa sétány sorháza a Török Flóris utcai négyemeletes házak még nincsenek ott.
Akkor majd én is eltekerek arrafelé, ha lesz egy kis időm, mert mire odajutnék, hogy szabad vagyok, már sötét van ebben az évszakban, majd talán hétvégén:) No meg aztán hét éve már nem nincs is olyan közel, mert elköltöztünk ide a kórház mögé
Én olvastam valami nem túl régi cikket, hogy felújítják és újra működni fog, de a gyógyvizes kutat újra kell fúrni, mert tönkrement. Egyébként tizen sok, vagy huszon kevés éve gyerekkoromban sokat jártunk erre strandra az egyik óvodás társammal, meg az anyukájával.
Sziasztok! Mit lehet tudni a Délpesti kórház és a Karánsebes utca közötti újtelepi parkerdő halott fáiról? Naponta járok arra kutyát sétáltatni és az utóbbi pár hónapban egyre több a kidőlt fa. Sok meg van jelölve, de csak a harkályok, meg a fatolvajok kopácsolnak és azok is az élő fákat vagdossák ki. Szeles időben nem is merek bemenni, nehogy rám dőljön egy a még álló korhadt fatörzsekből.
A segítségeteket szeretném kérni. Édesapámról tegnap délután óta semmit nem tudunk, a telefonját, bár kicseng, nem veszi fel. A nagy hideg miatt minden perc számít!!
Kérlek Titeket, hogy ahová lehet, juttassátok el az alábbi felhívást!
Keressük a képen látható férfit!
2015. január 4-én, vasárnap délután, fél ötkor indult el lakásából, Pesterzsébetről a Pacsirta lakótelepről. Fekete sapkát, barnás-bézs kabátot, sötét nadrágot és fekete bakancsot visel.
Aki látta a képen látható férfit, illetve bármilyen információval tud szolgálni, kérjük jelentkezzen a 20/297-3409–es telefonszámon.