Keresés

Részletes keresés

elterito Creative Commons License 2025.11.19 0 0 6

Nem nevezném álomnak.

Normál felnőtt ember az álmodásról legalább nagy valószínűséggel, de rendszerint biztosan tudja, hogy az álom.

De ebben az esetben a fazon biztosan "tudja" hogy nem álom. Ez tehát vagy igazi "szellemi helyen" járás, vagy tévhit .

Előzmény: pk1 (3)
elterito Creative Commons License 2025.11.19 0 0 4

Aham

Előzmény: max val bircaman szeredőc (2)
pk1 Creative Commons License 2025.11.19 0 0 3

Álombeli képzelt világban.

("Dsuang Dszi álmodja a lepkét, a lepke őt és mindhármunkat én.")

Előzmény: max val bircaman szeredőc (2)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 2025.11.19 0 0 2

Ezekkel a dolgokkal az a baj, hogy sose tudható, hogy az illető hol járt.

Veszélyes terület ez, bele lehet nagyon bukni.

Előzmény: elterito (-)
elterito Creative Commons License 2025.11.19 0 0 1

A különböző vallásokat (hinduizmus, kereszténység, iszlám) tételesen vallók szerint nagyon nem mindegy, hogy valódi megtörténés, vagy képzet. Például a keresztények egy része nem fogadja el, hogy bárminemű halál utáni megtapasztalást megengedne Isten, mert az rejtett tartomány.

(Amúgy pocsék volt tegnap, mert hallhatatlanul motyogott és a kérdező riporter is katasztrofális volt.)

Előzmény: embim (0)
embim Creative Commons License 2025.11.19 -1 0 0

Szia. Sajnos én nem olvastam, csak kisebb riportokat láttam vele. Más lehetett élőben. 

Hogy van e értelmük ezeknek a tapsztalásainak.szvsz igen. Akkor is ha csak képzet

Előzmény: elterito (-)
elterito Creative Commons License 2025.11.19 0 0 topiknyitó

Most elsősorban azokhoz szeretnék szólni, akik valamennyire ismerik Dobronay László halálközeli élményét.
Tegnap voltam egy könyvbemutatón, ahol szerzőként beszélt az "én jártam valahol" című könyvéről.
Nem is igazán az a kérdés, járt-e az anyagi világon túli világon az ő szelleme vagyis hát ő, hanem hogy az ott megtapasztalt és a könyvében leírt találkozások minden egyes emberrel, sőt állattal, sőt növénnyel, amivel, akivel az életében találkozott, nos ezek a dolgok mennyire lehetnek valóságosak, vagy egyáltalán van-e ezeknek értelmük az emberi lét szempontjából

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!